Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Fratilor, am zis mai devreme chestia aia cu "stie sa faca +7".

Mda ... cand joci 3 ani de zile si nu vezi in propria alchimie un item reusit mai mare de +5.... cand bagi 170 de elixire sa faci un item de +5 .... cand bagi 3 inventory de iteme sa-ti fie itemul de +0 ca nu a vrut +4....si cand vorbesti cu un tip gen Doves_Blade pentru o arbaleta de +7 si dupa 10 minute iti da pm ca arbaleta dorita e +7 si incepe sa puna bluurile pe ea .... nu cred ca se mai poate vorbi de noroc.

Poate pana la +5 merge metoda cu failuri, cu locatia unde faci alchimia, cu rulajul itemului inainte sa-i mai dai un plus ... dar de la +5 in sus nu mai tine. Sau, cel putin la mine nu tine.

In orice caz, celui care i-a reusit o data un +7 deja cam stie cum functioneaza chestia, in ce loc a fost , cate failuri a dat inainte, ritmul in care a bagat elixirele, pozitia itemului in inventory, etc.

Am incercat toate metodele descrise in paginile anterioare, metodele auzite sau citite de la prieteni si nimic....nu-mi ies plusurile. Ce pot face ? Sa-mi fac un nou caracter ? Sa-l duc pana la level 100 sa-mi dau seama daca e caracterul norocos sau nu ?

Cred ca as putea face pariu cu cineva ca daca imi iese un +7 vreodata sa-i dau casa si tot ce am in ea, si daca nu-mi iese, sa-mi dea o inghetata. Hmmmm , chiar e buna inghetata :beer:

PS: Sleya, chiar nu ai nici un caracter pe xian ? :P

Posted

uite eu chiar acum 10 min am cumparat un staff 98+4 cu 70m.. aveam 2 elixire.. am bagat 1 elixir in el a fost +5 .. mam pus in stall cu el asa.. intre timp mia fost cumparat sos bow cu 400m ( e bun pretu ?) dupa aceea ma tot gandeam sa ii dau +6.. si iam dat cu ultimul elixir ramas.. rezultatul : +6 :D (e primul +6 din viata mea :)) lucky day :P )

Posted

uite eu chiar acum 10 min am cumparat un staff 98+4 cu 70m.. aveam 2 elixire.. am bagat 1 elixir in el a fost +5 .. mam pus in stall cu el asa.. intre timp mia fost cumparat sos bow cu 400m ( e bun pretu ?) dupa aceea ma tot gandeam sa ii dau +6.. si iam dat cu ultimul elixir ramas.. rezultatul : +6 :D (e primul +6 din viata mea :)) lucky day :P )

Go +7 iti scti bani frum p unu +7 :D

Posted

Go +7 iti scti bani frum p unu +7 :D

im lucky not dumb.. mi sa oferit 500m pe el

tin sa precizez ca inainte de ai da +5 si +6 la staff am distrus cateva dropuri mai vechi cu destroyer rondo.. ( eu asa imi castig painea :)) in loc sa le dau la npc mai bine le distrug pt elemente si stone ) credetii ca a influientat cumva asta?

Posted

nu ai dat prea mult 70 de mil pe un amarat de 98+4....stiu ca depinde de serer dar totusi....un +4 face oricine

eu vand staff 98+5 cu 80 mil deaia zic

multzumesc tuturor..inca un sox dinasta si ma trec pe protector .. PROMIT :P

Posted

nu ai dat prea mult 70 de mil pe un amarat de 98+4....stiu ca depinde de serer dar totusi....un +4 face oricine

eu vand staff 98+5 cu 80 mil deaia zic

multzumesc tuturor..inca un sox dinasta si ma trec pe protector .. PROMIT :P

pai.. pana acuma rar imi iesea +4 .. oricum pe serveru nostru un fb 98+5 e 250m.. si clean e 150.. deci cred ca lam luat bine.. oricum a meritat :D

Posted

Im cer scuze ca intervin in discutia voastra pe tema "Plusurilor" dar as vrea sa va arat o poza care e cam tot pe langa acelas subiect,azi-dmineata un gm si-a facut simtita prezenta...si am reusit sa il gasesc sa fac niste shooting-uri :)

In orice caz ...Gm-ul se respecta ..are 11 D pe el ...are sun + 9 ...n-are treaba :) ...in fine eu v-a pun poza...iar daca va place ...va invit la mai multe detali in topicul de csro : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...597&st=1300

Poza promisa : http://img17.imageshack.us/img17/5541/sro2009110713123445.jpg

Ma inclin cu respect! :tiphat:

LE : S-ar putea sa ma insel in privinta armelor daca sunt + 9 sau + 7 sau poate chiar mai mult,am spus + 9 pentru ca eram obisnuit cu glow-ul acela albastru ,ma repet....e posibil sa ma insel ...dar e mai putin important lucru asta!

Posted

Im cer scuze ca intervin in discutia voastra pe tema "Plusurilor" dar as vrea sa va arat o poza care e cam tot pe langa acelas subiect,azi-dmineata un gm si-a facut simtita prezenta...si am reusit sa il gasesc sa fac niste shooting-uri :)

In orice caz ...Gm-ul se respecta ..are 11 D pe el ...are sun + 9 ...n-are treaba :) ...in fine eu v-a pun poza...iar daca va place ...va invit la mai multe detali in topicul de csro : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...597&st=1300

o_O rar asa ceva :P mai ales pe isro nu cred ca o sa apuc ziua in care o sa apara asa linistit :P dar sunul ala nu e +7? sau pe csro e diferit ? in orice caz o poti pune in rama :P

Posted

LE : S-ar putea sa ma insel in privinta armelor daca sunt + 9 sau + 7 sau poate chiar mai mult,am spus + 9 pentru ca eram obisnuit cu glow-ul acela albastru ,ma repet....e posibil sa ma insel ...dar e mai putin important lucru asta!

hmm acela nu e 11D... e gear-u de la roc:P care se gaseste si pe isro dar numa dupa ce va muri roc:))))

Posted

hmm acela nu e 11D... e gear-u de la roc:P care se gaseste si pe isro dar numa dupa ce va muri roc:))))

E adevarat ca e gear-ul de la Roc...dar parca ceva nu pusca....itemele ce le dropeaza Roc sunt de 10 D(el fiind lvl 107) ? Sunt putin bagat in ceata sincer :) sa recapitulam :P

Deci itemele din poza ce am pus-o eu sunt de la Roc (foarte probabil) si daca nu e 11 Degree atunci ce Degree e ? Propabil raspunsul e ca itemele acelea nu au un degree anume...fiind special drop`s form Mr.Roc(dar parca suna cam non-sens) ...chestia asta o vom afla cand se va schimba cap lvl-ul ..dar eram curios sa stiu daca m-am inselat sau nu in privinta asta!

Alta intrebare ar fii ...de ce s-a bagat Roc atata timp cand nimeni nu il poate omora/nu pot fii instare(cei de lvl 100 fiind) si poate fii omorat (se presupune)numai dupa ce se baga cap lvl 105 prin urmare itemele ce le dropeaza el nemai fiind folositoare jucatorilor cu pricina?as fii inteles daca lucru asta s-ar fii intamplat NUMAI iSRO ...ca acolo lucrurile sunt putin scapate de sub control,dar lucrurile(normal) sunt asemanatoare incepand de la mama silkroad-ului(kSRO) continuan cu cSRO ...si apoi iSRO (Doame ajuta si trSRO)

Deci te chinui 6 luni -1 an de zile sa il omori pe Roc si nu reusesti ...apoi se schimba gear-ul ...apare 11 D...iar tu te duci voinic sa il omori pe Roc...iar el ...iti droepaza ceva "special" adica gear de 10 Degree(probabil)

Si in final ...ce-a mai plauzibila concluzie ar fii : "Da, e 10 D dar e mai bun ca 11 D un fel de tata lor in materia de iteme" si iar ajungem de unde am plecat...ce item-ul lui peste ar putea fii acesta...daca joymax ne-a promis doar SOC, iar acela fiind echivalentul a unui item + 7 iar el castigandu-se prin total si total alte metode(dupa cum bine stiti) ....incep sa inchei subiectu` ca e clar ,,,sunt total depasit de situatie....

O Rugaminte am ...chiar as vrea pareri legate de mesajul de mai sus....ca de aici poate iesii o discutie destul de interesanta...sau cine stie va aparea vreun Trane...vreun Sleya ...care m-a va lamuri si pe mine!

Posted

@piciule.. avand in vedere faptul ca la 11dg roc va fii lvl 100 va fii mai usor de omorat + el va dropa soc deci tind sa cred ca inloc de roc gear va fii soc sau si si.. roc gear e un set special cu stats mai bune.. nu stiu sa iti zic dar daca cauti pe youtube un video referitor la asta cred ca o sa gasesti..

cred ca statsurile de la roc drop sunt un fel de stats double sun sau ceva de genu..adica de 2 ori sun .. nush trebuie sa cautam

Posted

@Piciu_black - acele iteme sunt roc gear +7 (+7 cu adevarat vezi ca au glowul vechi de +7) si din cate stiu cred ca sunt mai tari si ca sunurile de 10D a fost postat undeva pe alt forum de profil o poza cu un astfel de item garment si avea statusuri impresionante (nu am stat sa le compar cu sun-ul) si Roc nu este imposibil de omorat pe ISRO doar ca noi suntem BOTROAD nu Jsro :) si in plus de asta 100% sigur exista diferente intre Jsro si Isro la ROC (HP, mag atac power, phy atac, spwan rate) din ce am vazut pe youtube din filmul ala cu roc kill a spwanat foarte putine garzi (poate pe Isro noi nu apucam sai omoram pe toti, urmarind sa omoram Unici de acolo si mi se par mie multi :P )

Roc pe isro si la lvl 105 va fi greu de omorat este mult prea puternic este overclokat :))

ps: am sa revin cu o poza cu acel item.

EDIT : pe mmosite ( http://sro.mmosite.com/x/ ) la armor calculator poti vedea statusurile de la roc gear

Sunt identice :blink:

a postat cineva cu ia dat pm unuia sai faca +7 , dar te-ai gandit poate ala chiar o avea gata facuta? :blink:

Posted

@Piciu_black - acele iteme sunt roc gear +7 (+7 cu adevarat vezi ca au glowul vechi de +7) si din cate stiu cred ca sunt mai tari si ca sunurile de 10D a fost postat undeva pe alt forum de profil o poza cu un astfel de item garment si avea statusuri impresionante (nu am stat sa le compar cu sun-ul) si Roc nu este imposibil de omorat pe ISRO doar ca noi suntem BOTROAD nu Jsro :) si in plus de asta 100% sigur exista diferente intre Jsro si Isro la ROC (HP, mag atac power, phy atac, spwan rate) din ce am vazut pe youtube din filmul ala cu roc kill a spwanat foarte putine garzi (poate pe Isro noi nu apucam sai omoram pe toti, urmarind sa omoram Unici de acolo si mi se par mie multi :P )

Roc pe isro si la lvl 105 va fi greu de omorat este mult prea puternic este overclokat :))

ps: am sa revin cu o poza cu acel item.

EDIT : pe mmosite ( http://sro.mmosite.com/x/ ) la armor calculator poti vedea statusurile de la roc gear

Sunt identice :blink:

a postat cineva cu ia dat pm unuia sai faca +7 , dar te-ai gandit poate ala chiar o avea gata facuta? :blink:

Uite ROC Gear

cestu

EDIT : Incercam si noi csro ? si io sunt fanu la unici xD

Posted

mda mam chinuit sa fac som legs +5 au fost de 4 ori +4

am cedat

iam bagat la stasll 999m

au disparut in mai putin de o ora :| trebuia mai mult fmmmm

http://img407.imageshack.us/i/sro2009110719591260.jpg/ azi am luato

Posted

trebuie folosit cat mai repede

ca se afla si la urmatoare inspectie nu va mai functiona

ar fi tare sami fac si eu +9

totusi nu cred dar o sa incerc

vezi sa nu iei ban ca e virus :D

cel putin mie asa mil detecteaza windows defender...nu nod32..deci 100% ar fi virus wind32 ardamax sau ceva de genu

Category:

Monitoring Software

Description:

This program monitors user activity, such as keystrokes typed.

Advice:

Remove this software immediately.

mai bine tiar da ban .

si ca sfat pentru tine ai grija sa nu iti iei hack acum ...bft multa

Posted

trebuie folosit cat mai repede

ca se afla si la urmatoare inspectie nu va mai functiona

ar fi tare sami fac si eu +9

totusi nu cred dar o sa incerc

vezi sa nu iei ban ca e virus :D

cel putin mie asa mil detecteaza windows defender...nu nod32..deci 100% ar fi virus wind32 ardamax sau ceva de genu

Category:

Monitoring Software

Description:

This program monitors user activity, such as keystrokes typed.

Advice:

Remove this software immediately.

mai bine tiar da ban .

si ca sfat pentru tine ai grija sa nu iti iei hack acum ...bft multa

...numai nu m-a luat Mr Norton la bataie cand am incercat sa downloadez ala a lui Florin, dupa 2 secunde de la inceperea download-ului deja mi-au aparut vreo 2 ferestre de alerta,stop download si ce a reusit sa se download-eze totusi bagat in carantina direct ;

...asa ca cine vrea sa se riste, be my guest...eu mai astept sa aflu si alte pareri, vorba aia, daca ceva e prea bun sa fie adevarat, de obicei chiar asa si este... :-?

RESPEC"ALL

:tiphat:

LE : dupa cum a zis cineva mai jos si anume DreamFighteR, ia posteaza ss-ul aici cu itemul ala al tau +9 ca pe langa faptul ca suntem curiosi, mai suntem si nervosi ca cineva umbla cu cioara vopsita ( pt a cata oara oare pe acest forum!!!!)

Posted

am primit si eu pm de la florin... si. din moment ce mia dat linku cu download direct am stiut clar ca e keylogger.. daca imi dadea linku cu postu era alta viata ^^

edit : gz salamus pt kill.. eu zic ca totusi e bine ca iai dat cu 1b.. cine stie.. la noi un som prot chest sa dat cu 800m ..

hmm florine in pmu tau ai zis ca ai facut deja un +9.. ia posteaza o poza (ca de pe mess de la u nu iau nici mort) sa vedem

Posted

Sry Florin dar ar fi chiar aiurea sa imi iau key de la un incepator (am avut multe ardamax facute si stiu cum sta treaba) Oricum dak u ziki k merge apucate imbogateste-te tu io fac +9 si fara porcaria aia :))

Respect :tiphat:

Posted

ok baieti stiu ca e off topic dar nu mai stiu ce sa fac .

de fiecare data cand incerc sa instalez ceva cu ajutorul unui setup.exe sau ceva de genu imi dispare aplicatia fara nici un fel de eroare.. la fel face si cand vreau sa dau scanare online pe 1 site dinasta.. dispare browseru fara nici o eroare ca si cum ar fi fost inchis de mine.

on: cat % faceti voi pe ora ... (pls sa raspunda cei la lvl 98-100 )

referitor la postu lu florin de mai jos :

hellz yeah.. and im the bad guy from here >>>>>>>>>> THIS IS SPARTA

Posted

ardamax= keylogger

eu nici nush cum vati chinuit sa mai dati click pe linkuri care va dati seama ca sunt prostesti

ps florin mai pune si tu alte parole nu : 123qqq123 sau 123eee123 sau 1234512345 chestii de astea bat la pariu ca astea aveai sau 123m**e123 (astea sunt utilizate de ffoarte multi oameni sau ma rog apropiate mai schimbati literele din mijloc)

maine termin farmul cred pe apollo va arat ss cand termin :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...