Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

eu nu am goold boti. sunt charurile mele (doar 2 din ele Adnane si Ieremia :P )

la tine pe server

la iesire in hotan

sunt "golboti" wizz care au avut lvl 85++ si au facut down??

care stau in invizibil si au questul de apar monstri dupa tine

cu scopul de a omor golboti???????

Posted

la tine pe server

la iesire in hotan

sunt "golboti" wizz care au avut lvl 85++ si au facut down??

care stau in invizibil si au questul de apar monstri dupa tine

cu scopul de a omor golboti???????

nop ii omor eu personal cu thief de lvl 100 light :tiphat:

Posted

Am vazut multi arcasi pe int care foloseau imbue de light :-?

cred k am sa merg pe 100 fire/pich 80 light si 20 cold,mc de ajutor :D

Posted

Mda ... a trebuit sa-mi pun pantalonii de 100 ca altfel si la anu' de Craciun eram pe rev6 tot level 99.

Ce prostie. Chiar nu puteau face un update la fiecare char macar o data la 2-3 zile ?

Cum mi-am pus pantalonii de 100, in 5 minute am aparut pe rev6 level 100. Hmmm...no comment. :banghead:

Posted

nu neaparat...trebuie sa te detecteze cu un skil de lv 100 si gata :D apari ca ai 100 :P

si spre uimirea mea ..dupa ce am facut ditai tradu azi am fost din greseala pe la storage si surpriza

primul meu som pe account si al doilea drop sox...primul a fost la lv 32

Posted

La un archer pe int ,ce force trebuie bagate?ice/fire?ice/light? :-??

merge ideea lui andrei dar nu cred ca este buna ai sa vrei sa mergi si la pvp si cand ti sa terminat snow shild deja esti decedat din 2 skill eu tias zice sa faci o combinatie de 48/52 light ice fire 100 pacheon 100

Posted

sunt in dubii mari :))

am nevoie sa fiu protector ca am snow doar 20 % :)

dar mie asa o lene sa fac alt set +5 full blu

si mam chinuit la asta sai fac parry si hp mp :|

Posted

nu neaparat...trebuie sa te detecteze cu un skil de lv 100 si gata :D apari ca ai 100 :P

si spre uimirea mea ..dupa ce am facut ditai tradu azi am fost din greseala pe la storage si surpriza

Felicitari pt drop :beer:

Am revazut , in schimb un personaj care nu-mi prea place : BlackNevir.

A dat un tip un global ca vinde ceva de +6 si BlackNevir a dat un alt global "+6 is nothing".

Am intrat in vorba cu el si l-am intrebat daca el stie sa faca iteme de +7 usor. Mi-a raspuns ca poate face dar nu vrea sa-mi faca, ca le face doar prietenilor lui, desi i-am oferit 250 milioane pe o armura clean de +7 si la cat de mult am nevoie de armuri +7 i-as fi dat si mai mult. :ceuameni:

Posted

^ You have a point there . ^_^ . Vezi cum te descurci Al3x , in caz ca nu e buna optiunea mea , fa cum a spus Dr4q .

Felicitari salam pentru drop . Acum , ii vei vinde sau ii pastrezi si faci set nou ?

am un prieten e full int pacheon/ice/light 100 cand i se duce snow shilul 2 hit ia :)) si credema ca nu poti da knock back pana se incarca snow shilul tau + cred ca 20% e prea mic

Posted

Am vazut multi arcasi pe int care foloseau imbue de light :-?

cred k am sa merg pe 100 fire/pich 80 light si 20 cold,mc de ajutor :D

ARCHER INT cu cold 20 o sa mori ca eroul iti zik io k am av Archer

Dak iti faci int fal pacheon/fire/cold si folosesti si u drugs

sunt in dubii mari :))

am nevoie sa fiu protector ca am snow doar 20 % :)

dar mie asa o lene sa fac alt set +5 full blu

si mam chinuit la asta sai fac parry si hp mp :|

Salam Ciudat build ai :crazy:

"A stii" sa faci +7 e prostie. Toata lumea stie sa faca insa nu toti au NOROC.

A stii iti zik io k dai faci acum +6 si in urm secunde-minute dai +7 intrun loc unde e lag kklau gen spam point sigur o sa pice

"superstitia" mea e ca tre sa foloseti itemu cva timp inaite sa faci + ( pana acum am un +9 facut si +7 la mai multe nu am incercat ) si culmea MERGE

Posted

Bv tie

Lasa la o parte atitudinea asta flegmatica.

PS.

Care e treaba cu postul lui Sleya de pe gamerzplanet?

Are cineva idee?

E sleya?

E keylogger?

E pe bune?

Coincidenta?

^^ lol...

Posted

Lasa la o parte atitudinea asta flegmatica.

PS.

Care e treaba cu postul lui Sleya de pe gamerzplanet?

Are cineva idee?

E sleya?

E keylogger?

E pe bune?

Coincidenta?

^^ lol...

da ce zice acolo?

Posted

salut colegii ^^ cmz voi? am vazut in ultimile posturi ceva cu +9 cu packetsender.. ai putea sa dai si mie linku :D is curios daca merge.. (daca merge imd reportez la joymax.. nu de alta da e aiurea toti cu +X)

btw pe acelasi spot inca un sos drop :D de asta data bow 90 .. iam dat +3 am facut phy atack +48% si critu 10.. cam cat credeti ca iau pe el?

lvl up 88 rouge..

70 % to go pt lvl 100 ;X

Posted

Salutari la toata lumea,

nu neaparat...trebuie sa te detecteze cu un skil de lv 100 si gata apari ca ai 100

...felicitari salam pt drop...nice one...

...mie personal mi se cam rupe cu ce lvl apar pe rev6 sau pe xyz.com...nu acel site imi da valoarea a ceea ce pot sa fac sau a ceea ce stiu in silkroad...dar na, acu' fiecare cu punctul lui de vedere...

"superstitia" mea e ca tre sa foloseti itemu cva timp inaite sa faci + ( pana acum am un +9 facut si +7 la mai multe nu am incercat ) si culmea MERGE

...si eu am tinut cont intotdeauna de chestia asta cu "purtatul itemelor inainte sa le mai dai un +" dar dupa cum ai precizat si tu f corect asta face parte din "superstitiile" noastre in ce priveste reusita sau esecul la achemy in acest joc..

...aseara am facut si eu un inel de 90 +5 si un colier de 92 +5, stiu ca nu e nici realizare asta dar sincer sa fiu pt mine este destul de importanta pt ca de obicei mai sus de +3 in mod normal nu-mi iese nici daca fac matanii si in plus am reusit sa le fac si Int6 si Str 6...nu stiu cum naiba charul asta al meu nu are noroc deloc la alchemy, cred ca am sa ma apuc de alchemy pe alt char de pe account poate am mai mult noroc

de o metota cu care ai putea face +9

lol TzuYoshi :)) de o data

...esti amabil sa traduci ce ai vrut sa scrii aici...sunt total in ceata cu acest post al tau...de fapt cam cu 99% din posturile tale...inteleg sa mananci cuvinte, ca in loc de "c" sa scrii "k" sau in loc de "i" sa scrii "y" sau ceva de genul dar cand nu ai absolut nici o logica, ca si cum ai arunca cuvinte cu lopata...asta nu ma mai chinui sa descifrez...

salut colegii ^^ cmz voi? am vazut in ultimile posturi ceva cu +9 cu packetsender.. ai putea sa dai si mie linku is curios daca merge.. (daca merge imd reportez la joymax.. nu de alta da e aiurea toti cu +X)

btw pe acelasi spot inca un sos drop de asta data bow 90 .. iam dat +3 am facut phy atack +48% si critu 10.. cam cat credeti ca iau pe el?

lvl up 88 rouge..

70 % to go pt lvl 100

...daca m-as gandi logic, la rece, as zice ca daca ar merge de facut +9 cu chestia asta cu packet sender atunci 90% din itemele d p SRO ar fi +9 pt ca vestea s-ar raspandi cu viteza fulgerului, pt ca asa s-a intamplat tot timpul in acest joc, cum a aparut un bug cum toata lumea s-a pus pe exploatat chestia aia...si mi se pare normal sa fie asa...

...felicitari pt drop...si pr rogue-ul tau...

RESPEC"ALL

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...