Mihai1993 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 @pentru cel cu sugestia cu florile....hmm buna idee, nu e pericol sa imi moara reserul deci e mai bine :). mersi np man :D m-am uitat la pozele mele cu sro:)) ce amintiri...
alexxx70 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Salutare la toata lumea,...am venit si eu acasa in seara asta si deschid forumul asta si ma uit jos la numarul de pagini si vad mai multe ca de obicei...zic : "Frate ori mai gasesc ceva informatii despre SRO ori gasesc flame-uri in toata regula..."si am avut perfecta dreptate...din nefericire, cu a doua parte...si am ajuns ( pentru a cata oara oare?) la concluzia ca ce popor stresat suntem noi romanii si ce neam de luptatori am fost si de cate ori avem un comentariu la afirmatiile unuia, neaparat trebuie sa indeplinim 2 chestii fara de care un dialog "civilizat" nu ar avea rost :1.sa injuram profund si cat mai colorat si 2.sa bagam si niste muschi intre doua propoztii,dar mai bine selectez cate ceva din postul lui Sleya pt ca si el a zis exact ceea ce gandesc eu ca si concluzie : care tace din gura primeste o acadea!!!Bafta si respect tuturor celor care meritaEDIT 2 : injurati-va si voi scurt si la obiect....ca mie lene sa citesc atatea prostii si aberatii :))...si ca sfat...mai recititi odata ce am scris la semnatura mea...e un citat(nu-mi apartine ca si compozitie)dar ilustreaza perfect cum ar trebui sa fim si sa gandim......si ca sa redevin on topic...ultima mea realizare prin SRO ar fi :- lvl 93 - ...am o intrebare : stie cineva daca acele atasamente de la Item Mall care sunt acuma la vanzare merg cumva combinate cu Angel Wing dress...sau daca a existat vreun atasament la Item Mall care sa mearga pus pe tine odata cu Angel Wing Dress? v-as ruga foarte frumos sa imi dati un raspuns exact ca presupuneri pot sa fac si eu.Multumesc anticipat....hai bafta si sa auzim de bine...RESPEC"ALL :tiphat:
djcris Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Salam, iti multumesc pentru ca ai cumparat Monster Scroll de la stallerul meu. :beer: Alexxx70 felicitari pt. level :cool2:
The Dash Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 @alexxx70 tot legit??daca da te felicit, daca nu, te felicit :). oricum meriti respect ca esti printre singurii care inca mai au placerea de a juca de mana (sau de a fi jucat de mana foarte mult)
Forbidden Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cred ca e mai bine sa fac un al doilea post sa va comunic noile recorduri. In primul rand aici va puteti plange - http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...283&st=3350 dupa ce va plangeti si aflati parerile de la ceilalti colegi va voi suspenda si conturile secundare, daca va faceti conturi secundare si nu va plangeti tot le suspend, imi ia maxim 10-20 de secunde sa dau suspend permanent.Scorio, ai inceput cearta si flame-urile poate nu iti dai seama acum dar toate aceste flame-uri si posturi inutile sunt o pierdere de timp, crezi ca intr-un an, doi mai tine cineva minte ce faci? No one cares. Pauza 20 de zile.Lord_Bogdan, se numeste viata personala multi avem parte de ea nu stam cu refresh pe pagina de 10 ori pe zi ca sa verificam ce faceti, nu mai sunteti la gradinita, nu primesti o bulina neagra ci 14 zile suspend.Mihai1993, drum bun din pacate nu iti vom duce dorul pana te maturizezi, suspend permanent.exort, pana la urma nu ai rezistat si ai cedat drept premiu iti dam si tie 5 zile generoase.bluman, nu puteai sa nu dai o replica tare, pauza 5 zile si tie.DevilRaptorSro, esti veriga slaba din lantul "grammar attack" mai mult de un warn nu meriti, dar continua si poate poate ajungi undeva.cri2032, esti cu putin dar foarte putin mai tare ca devilraptor totusi pentru inteligenta oferita si incalcarea a doua reguli pe forum, pauza 5 zileP.S. nu se pune spatiu dupa virgula.Aldguth, e fun cand faci misto despre cineva care merita ce faci tu acum se numeste imensa pierdere de timp, warn up si pauza 3 zile pentru offtopicuri.badfist, cand am timp revin sa analizez si posturile tale.Si uite asa jumatate din oameni de la SRO au luat suspend, sincer eu unul prefer sa fie 3 oameni dar cu care se poate vorbi cu care poti discuta despre joc, ce se-ntampla unii dintre voi postati doar pentru bot, alti faceti posturi de maxim cinci cuvinte si cand spun cinci deja e un efort, nu intereseaza pe nimeni si e foarte urat cand vine cineva de afara sau cand voi va cititi topicul. Depinde de voi sa faceti topicul o placere de citit.
2ndAldguth Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Lal. Anywho Forbidden mai verifica-ti PM-urile mister. Ti-am trimis vreo 2 la ultimul warn. Nici nu te-ai sinchisit sa imi raspunzi. -_-
HellCritical Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cred ca e mai bine sa fac un al doilea post sa va comunic noile recorduri. In primul rand aici va puteti plange - http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...283&st=3350 dupa ce va plangeti si aflati parerile de la ceilalti colegi va voi suspenda si conturile secundare, daca va faceti conturi secundare si nu va plangeti tot le suspend, imi ia maxim 10-20 de secunde sa dau suspend permanent.Scorio, ai inceput cearta si flame-urile poate nu iti dai seama acum dar toate aceste flame-uri si posturi inutile sunt o pierdere de timp, crezi ca intr-un an, doi mai tine cineva minte ce faci? No one cares. Pauza 20 de zile.Lord_Bogdan, se numeste viata personala multi avem parte de ea nu stam cu refresh pe pagina de 10 ori pe zi ca sa verificam ce faceti, nu mai sunteti la gradinita, nu primesti o bulina neagra ci 14 zile suspend.Mihai1993, drum bun din pacate nu iti vom duce dorul pana te maturizezi, suspend permanent.exort, pana la urma nu ai rezistat si ai cedat drept premiu iti dam si tie 5 zile generoase.blumann, nu puteai sa nu dai o replica tare, pauza 5 zile si tie.DevilRaptorSro, esti veriga slaba din lantul "grammar attack" mai mult de un warn nu meriti, dar continua si poate poate ajungi undeva.cri2032, esti cu putin dar foarte putin mai tare ca devilraptor totusi pentru inteligenta oferita si incalcarea a doua reguli pe forum, pauza 5 zileP.S. nu se pune spatiu dupa virgula.Aldguth, e fun cand faci misto despre cineva care merita ce faci tu acum se numeste imensa pierdere de timp, warn up si pauza 3 zile pentru offtopicuri.Si uite asa jumatate din oameni de la SRO au luat suspend, sincer eu unul prefer sa fie 3 oameni dar cu care se poate vorbi cu care poti discuta despre joc, ce se-ntampla unii dintre voi postati doar pentru bot, alti faceti posturi de maxim cinci cuvinte si cand spun cinci deja e un efort, nu intereseaza pe nimeni si e foarte urat cand vine cineva de afara sau cand voi va cititi topicul. Depinde de voi sa faceti topicul o placere de citit.Good Job, chiar ma prapadeam de ras in ultimele 20 pagini, toti se certau ca nebunii, deja erau 2 tabere, una PARTIAL OFF TOPIC si una TOTAL OFF TOPIC :)) Chiar ma gandeam cand citeam cum se injura cimpanzeii astia cum va fii cand vei trece la sanctiuni :))GJ Forbidden
Guest BIuMan Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Mister Modelator Inteligenta .... uitate tu bine mi-ai dat suspend 5 zile pe BluMann si in postul tau genial zice ca e doar WARN zice ca e suspend pentru bluman cu care nu am intrat in viata mea :)) !Vai de capul tau macar daca ai analiza cum trebuie ... te bagi o singura data pe an in seama pe aici ca sa dai suspend-uri ca dracu :-j@Aldguth Comenteaza mereu si o face pe proful de romana si ii dai warn doar 2 zile !@Mihai1993 Si altii au mai injurat si nu au luat suspend permanent ! Lui de ce iai dat ca te-a injurat pe tine ? Crezi ca daca esti Moderator esti mai presus de altii ?Dute si lasa-te de meseria asta ca esti degeaba aici ... lasa pe altcineva mai competent decat tine !
Forbidden Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Mister Modelator Inteligenta .... uitate tu bine mi-ai dat suspend 5 zile pe BluMann si in postul tau genial zice ca e doar WARN zice ca e suspend pentru bluman cu care nu am intrat in viata mea :)) !Vai de capul tau macar daca ai analiza cum trebuie ... te bagi o singura data pe an in seama pe aici ca sa dai suspend-uri ca dracu :-j@Aldguth Comenteaza mereu si o face pe proful de romana si ii dai warn doar 2 zile !@Mihai1993 Si altii au mai injurat si nu au luat suspend permanent ! Lui de ce iai dat ca te-a injurat pe tine ? Crezi ca daca esti Moderator esti mai presus de altii ?Dute si lasa-te de meseria asta ca esti degeaba aici ... lasa pe altcineva mai competent decat tine !Ah scuze esti blumann cu doi de nn cum am putut rata? esti foarte nemultumit de acele 5 zile, nicio problema ai permanent pe userul asta, continua tot asa.P.S. Nu exista warn de 2 zile, Aldguth e mai vechi si stiu deja cum functioneaza.@2ndAldguth, am avut un bug cu PM-urile imi arata inbox full o vreme dar s-a rezolvat, daca ai vreo problema imi poti da PM acum.
aDyTsU Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 mda.. cam ce elemente de degree mic sunt folosite pentru tablete de 10dg?.. as vrea sa fac niste elemente de 5-4 dg cu itemele de pe goldbot si as vrea sa stiu dak imi scot ceva gold pe ele :D app am facut primu +4 de pe goldbot... cu main char am ajuns doar la +5.. :P
salam30 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Salam, iti multumesc pentru ca ai cumparat Monster Scroll de la stallerul meu. :beer: Alexxx70 felicitari pt. level :cool2:aseara mio picat retea de net...nu ma mai lasa sa folosesc open DNS..si nu stiu de ce :((oricum daca mai ai monster scrool si faci si reducere ti le cumpar toate :PPstaller meu o facut 300mil in 2 zile asa ca miar prinde bine niste manyang de lv 90 =))the dash ...iti zic eu ii bot 100% ...cand nu e la pc..pt ca lucreaza :D
koila Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 (edited) mda.. cam ce elemente de degree mic sunt folosite pentru tablete de 10dg?.. as vrea sa fac niste elemente de 5-4 dg cu itemele de pe goldbot si as vrea sa stiu dak imi scot ceva gold pe ele :D app am facut primu +4 de pe goldbot... cu main char am ajuns doar la +5.. :Phttp://img32.imageshack.us/i/tablete.jpg/ Edited November 5, 2009 by koila
djcris Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 aseara mio picat retea de net...nu ma mai lasa sa folosesc open DNS..si nu stiu de ce :((oricum daca mai ai monster scrool si faci si reducere ti le cumpar toate :PPstaller meu o facut 300mil in 2 zile asa ca miar prinde bine niste manyang de lv 90 =))the dash ...iti zic eu ii bot 100% ...cand nu e la pc..pt ca lucreaza :DPai eu le-am luat cu 7 milioane / bucata. Am luat vreo 40 de bucati. Unele le-am dat cu 12 milioane, altele cu 9.5 milioane, altele cu 9.2 milioane, si acum am ajuns la 8.7 milioane. Mai am 10 bucati. Cat ai vrea sa imi dai pe toate ca sa iti fac o reducere dar sa nu pierd nici eu ? 8 milioane / bucata ar fi ok ?Sau ti-as propune o alta afacere : iti dau monster scrolurile (10 buc) + 200 milioane pentru o piesa light armor male clean de 96 - 99 +7 in afara de boots (ca ii am). Asta in cazul in care stii sa faci +7 (eu recunosc, sunt zero barat la plusuri). Ce zici ? :>
edy105 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Am bagat 150 de elixire wep intrun spear de 94 de 15 ori mia dat failad de la +4 la +5 si acum ii +0
salam30 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Pai eu le-am luat cu 7 milioane / bucata. Am luat vreo 40 de bucati. Unele le-am dat cu 12 milioane, altele cu 9.5 milioane, altele cu 9.2 milioane, si acum am ajuns la 8.7 milioane. Mai am 10 bucati. Cat ai vrea sa imi dai pe toate ca sa iti fac o reducere dar sa nu pierd nici eu ? 8 milioane / bucata ar fi ok ?Sau ti-as propune o alta afacere : iti dau monster scrolurile (10 buc) + 200 milioane pentru o piesa light armor male clean de 96 - 99 +7 in afara de boots (ca ii am). Asta in cazul in care stii sa faci +7 (eu recunosc, sunt zero barat la plusuri). Ce zici ? :>avand in vedere ca si eu sunt cam praf la facut + ...ma pricep sa fac pana la +5...adevaru e ca eu cu 5 mil fac +5....merg pe metoda failurilor si am vreo 10 arme +2 seturi pe care fac alchemy...asa ca afacerea pica8 mil imi convine80 mil adik hmm :Dmerita sa spargi iteme...wind 5 5k bucata..fire 5 nu stiu exact cat dar se cauta
aDyTsU Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 hmm e bun ma apuc sa fac elemente :D .. apropo o facut lvl up goldbotu... :)))
edy105 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 avand in vedere ca si eu sunt cam praf la facut + ...ma pricep sa fac pana la +5...adevaru e ca eu cu 5 mil fac +5....merg pe metoda failurilor si am vreo 10 arme +2 seturi pe care fac alchemy...asa ca afacerea pica8 mil imi convine80 mil adik hmm :Dmerita sa spargi iteme...wind 5 5k bucata..fire 5 nu stiu exact cat dar se cautaImi spui si mie te rog cum faci metoda failurilor?
salam30 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 pai fac un item +3 sau +4 ...ma opres si bag pe altceva si fac la fel+3 sau +4 de obicei fac cat mai multe +3si cand am vreo 4 5 +3 incerc sa fac pe un item de +0 direct+4 si o sami dea failuri la +2 la +3 la +4 ..cand iei prae multe failuri bagi pe un item +4 sau +3oricum tre sa ai multe elxiire....eu fac asa ca nu am noroc sa fac+5 din prima ..nu am facut niciodatametoda merge si la +mare dar tre sa dai failuri pe +5 +6 :D
edy105 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 pai fac un item +3 sau +4 ...ma opres si bag pe altceva si fac la fel+3 sau +4 de obicei fac cat mai multe +3si cand am vreo 4 5 +3 incerc sa fac pe un item de +0 direct+4 si o sami dea failuri la +2 la +3 la +4 ..cand iei prae multe failuri bagi pe un item +4 sau +3oricum tre sa ai multe elxiire....eu fac asa ca nu am noroc sa fac+5 din prima ..nu am facut niciodatametoda merge si la +mare dar tre sa dai failuri pe +5 +6 :Daha ok mersi cred ca ma bag si eu sa incerc
koila Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Eu cumpar iteme gata +4 de la goldboti care fac stall in DW preturile sunt cuprinse intre 400k -1.5 M
edy105 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Conteaza sa fie acelasi degree de exemplu daca vreau sa fac o arma de 10dg +5 si fac metoda failurilor cu arme de 4-5 dg de exemplu ,merge si asa metoda ? sau trebuie sa fie acelasi degree.
koila Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 merge nu conteaza ce degree deobicei eu mai cumpar de alea de 9d-10d cu invalid 400.
Sleya Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 LOL koila ce de goldboti ai :o jesus...multumesc lui mihai ca mi-a trimis poza asta...mi-a adus aminte de cele mai frumoase vremuri petrecute pe silkroad....FRT union...miss them so much :( aici cucerisem fortareata din jangan de la Reborn...cei care au detinut-o de la inceput :) ....a se citi pe union chat ce zice _Axor_ ....Pink...GodSmack si gaymaster(feuerblume/FIGHTMASTER) fiind detinatorii fortaretei si unii din cei mai puternici si bogati la vremea aceea :) ...si intradevar asa a fost...s-au lasat de sro...cel putin pe rome :Phttp://img294.imageshack.us/i/sro2008082114242868.jpg/
koila Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 LOL koila ce de goldboti ai :o jesus...[\guote]haha eu nu ii am decat pe aia de 77-78 59-57 93 si 78 restul ceilalti 2 60-60 sunt ai unui amic , restul recrutati dupa inspectie :)) le faceam spam cu join :)) unul din ei [china] are premium dar nu lam vazut odata online