Al3xe Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dupa ce am gasit un staff 61% mag 90+5 cu 60mil la un prieten(eu consider ca e putin) ,iar mi-a batut norocul la usa :D http://img59.imageshack.us/img59/2950/sro2009110409241565.jpg
eXorT Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dupa ce am gasit un staff 61% mag 90+5 cu 60mil la un prieten(eu consider ca e putin) ,iar mi-a batut norocul la usa :D http://img59.imageshack.us/img59/2950/sro2009110409241565.jpggzz :> la mai multe killuri :P
amoniaku Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 sleya ptr fun fati un char cu warlock sau warior/rogue;) mie mi se par cele mai interesante;)
Dr4q_Sti3 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 acum...o intrebare...nu ma intereseaza ce parere aveti voi despre...."the best build ar fi...." ...nu vreau cel mai bun build...vreau un build fun....dintre urmatoarele ce ziceti sa il fac : rogue/cleric...warrior/cleric sau rogue/warrior? :-?? astept pareri...Bafta tuturorwarrior/ rogue o sa rupi la pvp majoritatea builurilor, dar cum a mai zis cineva te vei impiedica de charuile pe force, dar sa nu uitam ca nu toti au acest tip de caracter asa ca succes (si eu nu sunt inca decis ce sa imi fac warrior cu rogue sau cleric dar pt ca cel cu rogue e ff greu de jucat raman la cleric( nu ca ar fi mai usor ))
HellCritical Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 I think I gonna come back soon :D Warm Up adytsu :) :tiphat: GG tuturor pentru PIMPING/Unique Kills... Keep going and, watch your back, watch your back!!! :tiphat:
salam30 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 esti cel mai tamp om care-l stiu. si-ti bati joc de limba romana.si ca sa-ti si raspund : da! dar NUMAI tu dai dmg mai ic cu arma cu mai multe +. esti un retard!+5 fara lucky ... mars ma rahatule.si eu am facut de la +3 la +5 fara lucky powdere si am bagat si la rand imediathai sa vad ce mai zici se asta :) ..pe mine ma vei crede ? :clap: :clap: :clap: :clap:
Al3xe Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 gzz :> la mai multe killuri :Pmc de urare,uite ca tine :beer: http://img689.imageshack.us/img689/9485/sro2009110413421777.jpg
Scorio Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 I think I gonna come back soon :D Warm Up adytsu :) :tiphat: GG tuturor pentru PIMPING/Unique Kills... Keep going and, watch your back, watch your back!!! :tiphat: nu te baga nimeni in seama dar din cand in cand mai spui ca te intorci sau ca iti e dor.... esti loser. dar ai 14ani maxim asa ca e scuzabil. @salam se poate 2 de + la rand dar nu 5 fara lucky. tu il crezi ca a dat 5 la rand fara powder? :violent:
Dr4q_Sti3 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 da asai cand dai la vrajeala ai mari sanse sa iti iasa sunt itemele astea care le faci pt fail si le bagi elxire la vrajeala ca urmatoarea arma sa iti iasa +6-7 si de multe ori iasa 5-6-7
Vyorel903 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 zau ?? daca da peste un force bow/glavier ce face o ia in freza nu??? sau peste un ch care are si imbuie ice ce face o ia in freza si la inceput se vedea clar ca bladeru avea lag nici nu il ataca ....Nici un build din sro nu este ''invincibil''
BeautifulMind Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Si eu am facut +7 fara lucky powder , ce'i drept era pe server privat dar...alchemia e la fel :)
BluMann Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Scorio aici e forum de silkroad nu de limba romana ;) Nu mai corecta lumea atat ... vezi doamne ca isi bate joc de limba romana ;) Daca ai ceva de vorbit despre silk atunci fao !@Sleya :D bine ca e al tau din nou :P si eu mi-am luat ieri wizz/bard lvl 100 FF ... are si staff +8 pe el ... asta l-am luat ca sa il am daca voi mai juca vreodata :))
Lord_Bogdan Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 wow.. felicitari la toti pentru reusite........acum.. eu nu inteleg dc moderatorul ala inapt nu-l baneaza odata pe scorio.... ala vorbeste(mananca) numai kkturi pe aici :|
ciupilan Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 mai bine nu mai postai la un euro daca iai dat debuf 99% sanse sa moara pentru ca nu i se incarca hp cum se incarca la ch iai dat 3 crt de 15k consecutive sta pe burta ,nu am zis ca force bow/glavier e invincibil. dc nu face video vs warlok sau vs force ca stie ca si -o ia in frezaeuro toate inafara de axe:) axe nu ia debufe de nici un fel:)) app k era vb de warrior/rogue pe pagina anterioara:)) a zis cineva k ia bataie de la walock (Fail) cum am zis mai sus la ora actuala orice warrior are axe deci warlock sux :P si hmm combinatia asta warrior/rogue nu se imbina deloc pt k un cleric la rogue este mult mai bun decat warrioru:) ....parerea mea:))aaa si app am vazut aseara pvp de am ramas masca intre rogue/cleric 100FF cu som dagger si glavier 100FF cu sun :))).... cine credeti k o batut si nu o data chiar de fiecaredata :))... (a rupt daggeru pe glavier de i so stricat freza:))) i-o prins la un moment dat 48k crt de o murit instant:))daggeru este foarte periculos pe critical chiar mai periculos decat un warrior... un dagger dk isi da bless sa aiba def iti bate 3-4 china deodata ..
Dr4q_Sti3 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 euro toate inafara de axe:) axe nu ia debufe de nici un fel:)) app k era vb de warrior/rogue pe pagina anterioara:)) a zis cineva k ia bataie de la walock (Fail) cum am zis mai sus la ora actuala orice warrior are axe deci warlock sux :P si hmm combinatia asta warrior/rogue nu se imbina deloc pt k un cleric la rogue este mult mai bun decat warrioru:) ....parerea mea:))aaa si app am vazut aseara pvp de am ramas masca intre rogue/cleric 100FF cu som dagger si glavier 100FF cu sun :))).... cine credeti k o batut si nu o data chiar de fiecaredata :))... (a rupt daggeru pe glavier de i so stricat freza:))) i-o prins la un moment dat 48k crt de o murit instant:))daggeru este foarte periculos pe critical chiar mai periculos decat un warrior... un dagger dk isi da bless sa aiba def iti bate 3-4 china deodata ..ideea este ca la warrior/rogue ai cva mai mult phi def decat la rogue/cleric si il pui jos cu 2h si dai skilurile de la degger si gata e terminat indiferent ce build (depinde de set si daca prinzi sau nu critical)edit la warior/rogue iti trebe un set mai bun decat unu "decent"
eXorT Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ideea este ca la warrior/rogue ai cva mai mult phi def decat la rogue/cleric si il pui jos cu 2h si dai skilurile de la degger si gata e terminat indiferent ce build (depinde de set si daca prinzi sau nu critical)edit la warior/rogue iti trebe un set mai bun decat unu "decent"knock-down poti da si cu crossbow-ul nu numa cu 2h-ul asa ca la faza asta e inutil warrior/rogue ... pe bune daca vrea sleya sau oricine altcnv un char pt distractie warlock/rogue ;)app am si eu o curiozitate ... ce caracter are acest "maestu" al silkroadului "scorio" ?:-?EDIT : si app cine a zis k mai mult de 2 plusuri nu ies fara lucky powder....dam facut si eearring lv 80+4 pe Hokaghe .... iar asta il poti intreba si pe Mihai1993 ca era la mine in seara aia ;)
Mihai1993 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 super frateee.... de la ora 8 dimi incerc sa intru :|
Scorio Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 wow.. felicitari la toti pentru reusite........acum.. eu nu inteleg dc moderatorul ala inapt nu-l baneaza odata pe scorio.... ala vorbeste(mananca) numai kkturi pe aici :|kkturi mancnca mama ta :) de fapt ea imi pune pile la admin. merit. intreab-o , daca nu ii e rusine iti spune :) vezi sa fie tactu` plecat cand o intrebi. da, am 12 ani. daca ma chinuiam aveam copii cat voi. nu stiti nici macar sa vorbiti CORECT in LIMBA MATERNA , si va luati de mine pt ce? ca va arat rahaturile si va dati seama ca sunteti niste agramati ? nici nu stiti unde gresiti. salam lasa ironia pt cineva care se pricepe la ea. restul , pupati-ma-n *** (cur scrie sub stelute) . numai copii care se cred "oameni mari"app... vand cont lvl 1 cu 2 sp ... am primit oferta de 2000$... sa-l dau ? p.s. mihaita nu ai dat wizzu nici pt 600$ cum iti dorea sufletelul ... de ce nu? pt ca nu o sa-ti dea nimeni atati bani pe rahatul de cont.
Trane Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 kkturi mancnca mama ta :) de fapt ea imi pune pile la admin. merit. intreab-o , daca nu ii e rusine iti spune :) vezi sa fie tactu` plecat cand o intrebi. da, am 12 ani. daca ma chinuiam aveam copii cat voi. nu stiti nici macar sa vorbiti CORECT in LIMBA MATERNA , si va luati de mine pt ce? ca va arat rahaturile si va dati seama ca sunteti niste agramati ? nici nu stiti unde gresiti. salam lasa ironia pt cineva care se pricepe la ea. restul , pupati-ma-n *** (cur scrie sub stelute) . numai copii care se cred "oameni mari"app... vand cont lvl 1 cu 2 sp ... am primit oferta de 2000$... sa-l dau ? p.s. mihaita nu ai dat wizzu nici pt 600$ cum iti dorea sufletelul ... de ce nu? pt ca nu o sa-ti dea nimeni atati bani pe rahatul de cont.Esti frustrat?
Mihai1993 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 p.s. mihaita nu ai dat wizzu nici pt 600$ cum iti dorea sufletelul ... de ce nu? pt ca nu o sa-ti dea nimeni atati bani pe rahatul de cont. prostule?:) nu mai vreau sa il vand ptr ca ma joc pe el.. esti prea ratat.. si ma doare in P*A cati ani ai ca tot un imbecil ramai si u si "mama ta" daca imbecilu de forbiden imi da suspend sau warm imi bag p*a in ma*a si ii fac si reclamatie ca e mare rata*
eXorT Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 scorio am si eu cateva curiozitati in legatura cu tine1.ce lv ai?in ce tip de silk ecsro sjsro csro isro si alte prostii de genul2.cati ani ai?3.unde locuiesti ...in ce sat? ca sigur esti de la tzara4.ai avut jucarii cand erai mic?
Florin_LOVE Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 kkturi mancnca mama ta :) de fapt ea imi pune pile la admin. merit. intreab-o , daca nu ii e rusine iti spune :) vezi sa fie tactu` plecat cand o intrebi. da, am 12 ani. daca ma chinuiam aveam copii cat voi. nu stiti nici macar sa vorbiti CORECT in LIMBA MATERNA , si va luati de mine pt ce? ca va arat rahaturile si va dati seama ca sunteti niste agramati ? nici nu stiti unde gresiti. salam lasa ironia pt cineva care se pricepe la ea. restul , pupati-ma-n *** (cur scrie sub stelute) . numai copii care se cred "oameni mari"app... vand cont lvl 1 cu 2 sp ... am primit oferta de 2000$... sa-l dau ? p.s. mihaita nu ai dat wizzu nici pt 600$ cum iti dorea sufletelul ... de ce nu? pt ca nu o sa-ti dea nimeni atati bani pe rahatul de cont.mai incetati ma cu injuraturile
Mihai1993 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 scorio am si eu cateva curiozitati in legatura cu tine1.ce lv ai?in ce tip de silk ecsro sjsro csro isro si alte prostii de genul2.cati ani ai?3.unde locuiesti ...in ce sat? ca sigur esti de la tzara4.ai avut jucarii cand erai mic?5. ai fost facut pentru alocatie?6. ai fost facut la betie?7. esti facut din flori?ON Topic: ce ziceti? sa-mi cresc gold booti pana la lvl 60 si sa ii las la ishade sau sa ii las lvl 42 la kokoru? :)
eXorT Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ON Topic: ce ziceti? sa-mi cresc gold booti pana la lvl 60 si sa ii las la ishade sau sa ii las lvl 42 la kokoru? :)lasai sa creasca ei...;) lasai 42 ca e bine daca iti ies elixirele...mai mult ce mai vrei?:))