>.>iPwnN44ps<.< Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 mini me : http://tinypic.com/r/1zvbnf7/4hmm. dupa mine nu trebuie sa bagi bani in joc sa te bucuri de el :). daca stii sa joci iti garantez ca bati si aia cu itemele cumparate cu silk :). you just have to be slick.Rly ? Face it , silkbuyers pwn.Nu imi pasa de exceptiile care o sa le dati(anticipez astfel de manifestari) , sau de show'offs , ca l-ai batut pe X care are sun in 2-3 hits , vid or it never happened.Poate il bati odata , dar te domina intr-un final :| .@TeG - De ce nu iti merge Silkroad-Gold ? Au tard proof system ? ..nvm , try -> thepowerlevel.com@edy - Ia-ti un bot , ia-ti scripturi si nu cere spoturi aici.Du-te verifica pe serverul tau ca difera <_< de la un server la altul . (Ia-ti harti mai bine , in caz ca nu ai bot ; te uiti pe harta si te duci si verifici spotul )
salam30 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 salam...ai luat 1 hit pentru ca...ai gap 9,garment,no snow shield si no phys def buffs :D e...normal mai ales daca a fost crit...pai faza era asa..eu cu balde lv 98 +0 si shield lv 98+0 in mana...cu astea ma duceam la pvp sa ma distrez cu kd si sa sar in schema de kung fu :Psi asa mio dat critical :( ..nu aveam snow dar totusi e nasolmomentan am mai facut inca 2 staffui de 98 +5creste averea :tiphat:
PsychoR0 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 baieti imi spune`ti si mie un sait d unde sa cumpar gold..de incredere..fara silkroad-gold.com...k nu imi merge :(ms anticipat :beer:pai numai retin siteu dar am idul lor de yahoo : snow_game_service@yahoo.comde acolo mai cump gold inainte sa am gold boti :) si era chiar ieftin goldul, cel putin pe serverul meupe silkroad-gold sau mai stiu eu ce site era 10$ pe 100 mil si aici e 7-8$ pe 100 mil :)
edy105 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Rly ? Face it , silkbuyers pwn.Nu imi pasa de exceptiile care o sa le dati(anticipez astfel de manifestari) , sau de show'offs , ca l-ai batut pe X care are sun in 2-3 hits , vid or it never happened.Poate il bati odata , dar te domina intr-un final :| .@TeG - De ce nu iti merge Silkroad-Gold ? Au tard proof system ? ..nvm , try -> thepowerlevel.com@edy - Ia-ti un bot , ia-ti scripturi si nu cere spoturi aici.Du-te verifica pe serverul tau ca difera <_< de la un server la altul . (Ia-ti harti mai bine , in caz ca nu ai bot ; te uiti pe harta si te duci si verifici spotul )Am cerut un spot unde sunt mobi mag 94++ ce ii asa greu sa imi zici unu?
>.>iPwnN44ps<.< Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ce e asa greu sa cauti pe google o harta ? Daca iti ziceam camera , mergeai glont acolo ? Stiai sa ajungi fara harta ? Jeez...
salam30 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 pai poti sa lupti in b3 east sau south cave( do ,lyn ,chun ,ha) mob lv max 94sau in north si west mob max 95 ..dar cei de 95 au mai mult physical attackin orice caz cauta o balta goala printruna din camere(do lyn chun ha) ca sa nu ai ks si dupa vezi daca e spawn bun si daca iti convine cat % facitrebuie sa cauti putin si vei gasi :)sper ca team ajutato pun eu pentru el ''scrubs''
edy105 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ce e asa greu sa cauti pe google o harta ? Daca iti ziceam camera , mergeai glont acolo ? Stiai sa ajungi fara harta ? Jeez...Am harta dar am cerut un spot de exemplu B3 sud nord cum mia da salam atata vroiam sa stiu.@mersi salam cred ca voi incerca la 94 sper sa rezist
eXorT Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ideea era alta. Ai un salariu de 1200 de lire, si dai 1000 pe un cont? prietene ... no s avezi u niciodata niciun acount in lire si in al2lea rand sau vandut charuri si cu mai mult de 4k RON ;) charurile bune in silk sunt ff scumpe...
ciupilan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ciupilan cum poti tu sustine ca firewall absoarbe de la un warrior dmg-ul nu stiu, eu decate ori faceam trecea ca prin branza imi lua hp, oricum poate tu stii mai multe practic sau teoretic nu te contrazic ceea ce am zis acolo e opinia mea si nu mio poate schimba nimeni decat cu argumente si dovezi solide(atat timp cat pe fire wall scrie mag dmg absorbtion.)TzuYoshi sau un warrior \ warlock :rofl2:hmm arat-mi citatul unde eu am scris k fire wall absoarbe dmg-ul warrior-ului :| citeste de 10 ori ce am scris apoi poate intelegi :)TzuYoshi faci niste afirmatii care te depasesc ... vorbesti din filme :) eu pun pariu k un warr de 100 fara devil nu bate un archer de 100 fara devil ( cel putin nu in modul cum ai zis tu.. dar din 5 meciuri ii ia numa 2 :) deci mai lasati deoparte filmuletele de pe youtube si mergeti si prin samarkand sau unde se face pvp la voi pe servar si vedeti realitatea:) nu zic k warrioru e prost .. din potriva este un carater FF tare dar nu este si invincibil;)
koila Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 una peste alta nu conteaza care pe care bate , cine pe cine vinde si cine are si cine nu are jdemii de roni sau euroi sa isi cumpere conturi de srocum sta treaba la voi pe server cu elx-rile? la mine [Aege] weapon elx 490-600k bucata :sef: cand am zis si eu ca dau deoparte 200-300milioane pentu elx sa imi fac si eu o arma +15 [+9]
ciupilan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 una peste alta nu conteaza care pe care bate , cine pe cine vinde si cine are si cine nu are jdemii de roni sau euroi sa isi cumpere conturi de srocum sta treaba la voi pe server cu elx-rile? la mine [Aege] weapon elx 490-600k bucata :sef: cand am zis si eu ca dau deoparte 200-300milioane pentu elx sa imi fac si eu o arma +15 [+9]dapoi verifica si hotanul k in jangan sunt ridicate preturile:) la mn in jangan intre 450-600 si in hotan pleaca uneori si de la 300-350k
koila Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 dapoi verifica si hotanul k in jangan sunt ridicate preturile:) la mn in jangan intre 450-600 si in hotan pleaca uneori si de la 300-350kpeste tot e la fel .. si am verificat si stalurile sa vad daca is playeri sau boti de aia : dasdaeadasda.oricum e criminal programul lor de stall instant pune preturile la elx :) chiar am urmarit unu.
Sleya Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 peste tot e la fel .. si am verificat si stalurile sa vad daca is playeri sau boti de aia : dasdaeadasda.oricum e criminal programul lor de stall instant pune preturile la elx :) chiar am urmarit unu.lol nu stiam ca exista asa ceva :D ia sa ma interesez si eu :))in legatura cu preturile....incearca in 2-3 zile iar...te asigur ca o sa fie total diferite preturile :D se mai intampla sa puna toti ratatii preturi ridicate.... :tiphat:
ciupilan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ce draq :| ... sunt eu beat sau .. [21:00:11] BeakYung The White Viper spawned [21:09:49] Isyutaru spawned [21:13:11] STAF__MAN_ killed Isyutaru [21:41:59] Beam killed BeakYung The White Viper [21:54:03] Tiger spawned [21:54:34] Maresca killed Tiger [21:55:07] JuniorTYF_BR killed BeakYung The White Viper si la 12 min dupa si lord cred k doarme k are aproape 800min si nu are gand sa apara :(
The Dash Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 koila. tu poti ajuta cu silk prin transfer bancar?? ca eu am card dar nu stiu de ce zice ca e deja folosit pe paypall si nu pot baga silk si trebuie sa ma rog de altii :).
Mihai1993 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ohooooo mi-am facut 3 gold booti :D 2 xbow/bard si un wizz/bard toti sunt lvl 40 si stau cu ei la kokoru... si rup:))) iau elixire,gold,iteme,alchemy free :X prea tareee:D e nasol ca nu pot sa ma uit ce fac... cand dau show client ramane blocat... si nu vad ce se intampla.. :( dar nu e problema:D in fiecare marti o sa golesc gold booti... sau ii golesc noaptea daca e cazul:))
alexxx70 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Salutare la toata lumea,...incep cu felicitarile : pt lvl, pt dropuri, pt alchemy, pt pvp-uri castigate, pt prostii spuse pe acest forum, pt flameuri....hoooo....uitati ultimele 2 felicitari .....:PBate la ochi cam tare,eu am auzit ca ia zis gm'u(sau ajutor de gm ce o fii) coordonatele unde nu da fail......si marmota uite asa invelea ciocolata...lol...asta a ta a fost buna....yea right 10000000 de dolari si euro costa un cont prin Silk..come on boyz get real :)..cand v-am zis eu ca sunt fabulatii mostly...pai sefu' ia uite aici un ss proaspat facut de mine, asta asa ca design la pagina asta de forum si ca motiv sa te lasi de WoW si MuOnline si sa te reapuci de SRO daca vrei sa faci ceva bani de buzunar...ca sa fiu mai precis : cat ofera HeavenAngel pe itemele alea SoSun? 1200$ pt fiecare cumva?si te asigur ca iti pot face in fiecare seara cate cel putin un print cu afaceri de genul asta pe serverul Greece...Acolo zice ca, potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de-a cincea. dimensiunea a patra= 4Ddimensiunea a cincea= 5D, atunci cand o sa controlam totul numai cu mintea, cam greu de crezut...Ce parere aveti despre aceste afirmatii? Eu sincer cred ca, cam asa va fii......sigur se vor mai intampla multe in urmatoarele milioane de ani cu specia umana, dar nu-mi sustine frate ca milioane de ani de evolutie vor lua o turnura extrema in 2012 ca astea nici Bula nu le crede...vorba caruiva de pe aici, am mai trecut cu totii prin cateva prevestiri ale apocalipsei si nici macar o cuta in plus n-am pe fata din aceste cauze mai mult sau mai putin naturale sau mai mult sau mai putin religioase...si daca vine apocalipsa si crap, ete fleosti, tot cu o singura moarte sunt dator, si apoi pana in 2012 ajung si eu lvl 100 Full Farm set +7 FB cel putin =)) ....In Anglia, salariu minim pe economie e 1200 de lire. Acum, sincer... Nu cred ca ar da cineva atat de mult.Ma rog, acum fiecare dupa posibilitate....lucrez in Anglia si am mai mult pe luna de 1200 dar nu bag mai mult de 100 de lire pe luna in SRO...dar vorba ta, daca e sa ne luam dupa posibilitatea fiecaruia atunci sunt persoane care isi permit sa dea si 2-3k $ pe un item virtual fara sa se gandeasca ca ii afecteaza bugetul nici cat sub negru sub unghie...credeti sau nu , asta e adevarul, crud pt unii ca mine si ca altii...dar asta e...pana mea sunt unii care chiar joaca degeaba....nu pot intzelege ca in silk fara sa investesti nu merge .se chinuie,se chinuie si ajung si ei lv mare cu itemuri decente si isi iau bataie de la toti si dupaia dau vina pe adversari ca au premium plus , devil spirit , arma +7+9 ... mai degraba ar intelege ca fara un pic d einvestitie nu faci fata...adevar graiesti bro...asta e realitatea in SRO acum...s-au dus demult vremurile alea cand jucai cu silk sau fara nu era mare diferenta...Doamneeeeee ce mie dor de vremurile alea...ce e asa de greu sa crezi ca exista disperati dispusi sa plateasca peste 1k euro pentru un cont de silkroad? eu am vandut cont lvl 25...chinez cu 2 mil sp pentru 600 $...si tipul nu il foloseste...ma credeti sau nuasta e....nu ma intereseaza,eu m-am distrat de minune pe banii aiamy best weapon a fost probabil arcul de 98 +8...sau....xbow-ul de 76+7 som...de la 9D...@HellCritical...yah right...2012....o sa imi moara pl...la intrare in timp ce fac amor cu Angelina Jolie si Shakira....like thats gonna happenpeace & respect ...ne mai "citim"...respect Sleya...tocmai am vorbit cu un coleg din guild de la mine si mi-a zis ca l-ai ajutat cu...ceva..nu voi spune aici cu ce dar iti multumesc ca mai exista si oameni de onoare....."disperati"?cred ca nepasatori in ce priveste banii, isi permit pur si simplu, nu cred nici daca ma bati ca sunt atat de disperati sa aiba nush ce iteme virtuale pe care sa dea bani reali si pt asta sa se lese de fumat, sa isi vanda masina, sa isi inchirieze nevasta cu ora la bordelul din coltul strazii sau sa vanda droguri sa faca banii pt Blade Sosun D10 + 10 in SRO......bueyyy egoistule,daca mi-o dai dupa aia pe Angelina jolie si mie oleak inainte sa vina tzunami-ul peste mine iti dau Dual Axe SoS D 10 pe Greece, sa moara Tantza din Constanta daca nu :)) hai noroc si la mai mare ca inchei c-o salutare,RESPEC"ALL :tiphat:
TzuYoshi Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Sa ma laud putin ^^http://img62.imageshack.us/i/sro2009110218252571.jpg/xD
Sleya Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ...respect Sleya...tocmai am vorbit cu un coleg din guild de la mine si mi-a zis ca l-ai ajutat cu...ceva..nu voi spune aici cu ce dar iti multumesc ca mai exista si oameni de onoare....."disperati"?cred ca nepasatori in ce priveste banii, isi permit pur si simplu, nu cred nici daca ma bati ca sunt atat de disperati sa aiba nush ce iteme virtuale pe care sa dea bani reali si pt asta sa se lese de fumat, sa isi vanda masina, sa isi inchirieze nevasta cu ora la bordelul din coltul strazii sau sa vanda droguri sa faca banii pt Blade Sosun D10 + 10 in SRO......bueyyy egoistule,daca mi-o dai dupa aia pe Angelina jolie si mie oleak inainte sa vina tzunami-ul peste mine iti dau Dual Axe SoS D 10 pe Greece, sa moara Tantza din Constanta daca nu :)) presupun ca e vorba de rares :P...ajut pentru ca stiu cat de nasol e sa iei tzeapa :)daca vine apocalipsa ti-o dau si tie :)) o facem posta :)) macar sa murim fericiti nu?:P thanks...you made me laught :Dgratz tzu pentru +7 :Poff to work...bb guys...HF si spor la drops,alchemy etc...
djcris Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Sa ma laud putin ^^http://img62.imageshack.us/i/sro2009110218252571.jpg/xDFelicitari ... se pare ca si tu te-ai prins de vreo smecherie.Eu am stricat 50 de milioane gold si nu am putut duce armura mai sus de +5.Si acel +5 l-am vazut o singura data.Sunt ferm convins ca e ceva la mijloc cu alchimia peste +5 si o spun deoarece joc silkroad de 3 ani si n-am vazut NICIODATA sa-mi prinda +6.Este ceva ... probabil ritmul in care dai elixirele, pozitia lor in inventory, ordinea in care le dai ... nu stiu ce sa zic.Si pe tot blestematul asta de server pe care joc eu nu e un jucator sa-mi faca niste armuri de +7, iar pe stall network sunt de +7 la greu, dar numai light armor nu. Parca ar avea raie armurile light europene :angry1:
TzuYoshi Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Felicitari ... se pare ca si tu te-ai prins de vreo smecherie.Eu am stricat 50 de milioane gold si nu am putut duce armura mai sus de +5.Si acel +5 l-am vazut o singura data.Sunt ferm convins ca e ceva la mijloc cu alchimia peste +5 si o spun deoarece joc silkroad de 3 ani si n-am vazut NICIODATA sa-mi prinda +6.Este ceva ... probabil ritmul in care dai elixirele, pozitia lor in inventory, ordinea in care le dai ... nu stiu ce sa zic.Si pe tot blestematul asta de server pe care joc eu nu e un jucator sa-mi faca niste armuri de +7, iar pe stall network sunt de +7 la greu, dar numai light armor nu. Parca ar avea raie armurile light europene :angry1:Aprinde un joint, asculta raggaeton si da`i plus :lol: .Acum, serios... Nu cred ca e nicio smecherie. Totul depinde de item. Dupa cum ii ziceam si lui Mihai1993, eu de obicei bag 25 de elixire in inventory, si dau fuse pana la +5. Asta inseamna ca dau fuse de 5 ori. Daca in astea 5 ori nu imi iese +5, vand item`ul la NPC (nu bag in stall decat de la +5 in sus).Daca iese +5, atunci (consider eu) este un item "lucky". Astept 1-2 zile, bag lucky si dau fuse. Daca iese, bine...daca nu, mai incerc o data. De obicei, dupa ce pica la +6, nu vrea sa mai iasa nici +2. Dar desigur, exista si exceptii.Acum totul tine de noroc. De exemplu, eu m`am trezit, m`am uitat la shield si am zis ca ii dau +7 indiferent daca pica sau nu. Si a iesit. :lol:Ce am mai observat (asta oricum e caterinca) ... Daca vrei neaparat sa iasa itemul, pica mereu.Daca esti indiferent, mereu iese =)) :lol:It`s all about Karma :lol:
aionys Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 salzari ^^ !Puteti sa imi spuneti si mie ce botii free mai sunt pe net?
PsychoR0 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 a apucat careva sa vada ce updates fac?ca eu acuma m.am trezit si vad ca este inspectie pe site :-??
eXorT Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 nust dak ati observat la alchemy cand dai + daca nu te intereseaza de itemul ala iti iese...daca dai + la un item si vrei neaparat sa iasa nu mai iese >.>app care stie pana la cat tine inspectia? pana la 10 sau pana la 12?:-?