TzuYoshi Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 hmmm mah inainte sa vorbiti faceti si ce ati mai auzit:| omule cu fire wall un warior e total dezavantajat:) pt ca:1. cea mai buna aparare este atacul..deci un warrior pana iti da firea wall-u jos ii prinzi 2-3 hituri sanatoase ,timp in care i se ia din HP (automat el trebuie sa se bufeze ) odata bufat sa fi sigur k acel warrior nu mai lasa arma (2H, axe sau 1h) deoarece are un def foarte mare ...si tu avand fire wall il ti la distanta nepermitandu-i sa te doboare sau sa te dea in spate:) timp ce bufele i se scurg apoi ii dai in cap miseleste:D2. odata terminat fire wall-u il poti reface imd pt ca are delay relativ scurt :) 4-5 sec si esti protejat de know back si know donw punctele forte ale warrior-ului... nu uita ca de cele mai multe ori un warrior te bate cand esti la pamant , adica cand iti prinde un crt de te lesina, deoarece are 50% dmg incres cand esti jos..Si faza cu kb pana ii dispare iron(FAIL) de ce?.. daca iti prinde un stun urmatorul skil va fi urletul si apoi acel skil care iti da know down ... odata doborat jos 80% ai sanse sa mori ( avand fire wall-u nu te poate clinti) deci cat lauta alti kb la archer nu este chiar asa ..iti scapa ceva... fire wall-u il faci in 2 sec apoi iar ii cari lovituri ... si iti zic eu k pana la urma moare dk nu ataca deloc ...Un warrior/cleric ff, iti pune dintii in ordine crescatoare cu tot cu teoria ta.
koila Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ciupilan cum poti tu sustine ca firewall absoarbe de la un warrior dmg-ul nu stiu, eu decate ori faceam trecea ca prin branza imi lua hp, oricum poate tu stii mai multe practic sau teoretic nu te contrazic ceea ce am zis acolo e opinia mea si nu mio poate schimba nimeni decat cu argumente si dovezi solide(atat timp cat pe fire wall scrie mag dmg absorbtion.)TzuYoshi sau un warrior \ warlock :rofl2:
Lord_Bogdan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 o sa iei margarina de pe toti jucatorii cu care o sa faci pvp.Asta a sunat cam urat :Dhttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=316570yea right 10000000 de dolari si euro costa un cont prin Silk..come on boyz get real :)..cand v-am zis eu ca sunt fabulatii mostlyTu crezi ca daca esti moderator ai dreptate... am prieteni care au vandut accounturi cu cateva mii de dolari bune..Hmm.... ma dispera astia care joaca cu firewallul asta.. nu pot sa le dau kd, nici kb.. ieri am facut pvp de pe accountul lui taicamiu cu un archer 100 ff si il rupeam dintr-un dd si un kd.... cand avea fire wallul mai greu.. ala lupta miseleste fugea dintr-un colt in altul cu phantom si isi dadea fire-ul..... ratangii.. daca e tare lupta 1on1 fara walluri blessuri s.a.
TzuYoshi Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Asta a sunat cam urat :DTu crezi ca daca esti moderator ai dreptate... am prieteni care au vandut accounturi cu cateva mii de dolari bune..Hmm.... ma dispera astia care joaca cu firewallul asta.. nu pot sa le dau kd, nici kb.. ieri am facut pvp de pe accountul lui taicamiu cu un archer 100 ff si il rupeam dintr-un dd si un kd.... cand avea fire wallul mai greu.. ala lupta miseleste fugea dintr-un colt in altul cu phantom si isi dadea fire-ul..... ratangii.. daca e tare lupta 1on1 fara walluri blessuri s.a.Daca e "tare", lupta cu toate buff`urile pentru ca asta e scopul lor. Nu ?!Dar aici intervine alta problema, el e "tare" cu buffuri dar tu (tot cu buffuri) nu esti la fel de tare. Zic asta pentru ca se observa frustrarea ta. xD
Scorio Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Asta a sunat cam urat :DTu crezi ca daca esti moderator ai dreptate... am prieteni care au vandut accounturi cu cateva mii de dolari bune..Hmm.... ma dispera astia care joaca cu firewallul asta.. nu pot sa le dau kd, nici kb.. ieri am facut pvp de pe accountul lui taicamiu cu un archer 100 ff si il rupeam dintr-un dd si un kd.... cand avea fire wallul mai greu.. ala lupta miseleste fugea dintr-un colt in altul cu phantom si isi dadea fire-ul..... ratangii.. daca e tare lupta 1on1 fara walluri blessuri s.a.cateva mii bune? hahahahahahaha ai 12-14 ani si tu crezi pe cuvant pe altii de 12-14 ani ? hai ca ai zis-o. si daca a dat un cont pe 2 mii ( prin absurd sa presupunem ) isi mai lua 2 calc si buta in veselie vreo cate sute de buti? si vindea inca odata. :D dar esti prea copil inca sa-ti dai seama de lumea in care cresti.si wizz tanker ... POATE doar cu full som/sun facut misto pana atunci va fi un tun de sticla. p.s. mihaita inca nu ai dat wizzu? nu lasi sub 500$ ? :))) hahahahaha
Lord_Bogdan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 cateva mii bune? hahahahahahaha ai 12-14 ani si tu crezi pe cuvant pe altii de 12-14 ani ? hai ca ai zis-o. si daca a dat un cont pe 2 mii ( prin absurd sa presupunem ) isi mai lua 2 calc si buta in veselie vreo cate sute de buti? si vindea inca odata. :D dar esti prea copil inca sa-ti dai seama de lumea in care cresti.si wizz tanker ... POATE doar cu full som/sun facut misto pana atunci va fi un tun de sticla. p.s. mihaita inca nu ai dat wizzu? nu lasi sub 500$ ? :))) hahahahahatu esti prost? ma enerveaza retardatii (TU) care cred mereu ca au dreptate... daca tu nu ai da 1k$ pe un account asta nu inseamna ca altii nu ar da.
AlexMihail93 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 First of all ...GUESS WHO'S back on business ...:)) tot n-am putut sta fara silkroad ....si cine ar fi crezut ? se pare ca am si eu noroc pana la urma :) http://img688.imageshack.us/i/sro2009110217314068.jpg/tu esti prost? ma enerveaza retardatii (TU) care cred mereu ca au dreptate... daca tu nu ai da 1k$ pe un account asta nu inseamna ca altii nu ar da.guys ...chill ....fara injurii , ca se supara domnu' moderator ...si nu e frumos...BTW fain set salam :right: and my lvl 64 with the rogue :Dhttp://img21.imageshack.us/i/sro2009102922352017.jpg/
djcris Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 da am premium plusedit : recunosc era critical :) dar totusi 1hit pai firewallu nu te ajuta sa nu mai incasezi dmg ...te ajuta sa nu mai iei kb kd acre sunt enervante.....si functioneaza impotriva warriorului pt ca el da 100% phy si tre sa schimbe pe cleric sati sparga firewalluedit : mda daredevilu are dmg prea mare ...cu warrioru meu de 92 le dau la gandacii aia invisibil o singur lovitura din daredevil nu mai e nevoie de a douaFrumos set ai Salam ... oare pe protector nu ar fi mai bine ?Eu stiu ca eram pe robe la level mic si cand am trecut pe light armor mi s-a schimbat viata din SRO :beer:
salam30 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 yap dupa schimbare de la cold la bicheon cred ca o sa schimb si garment la protector si dupa ce ma fac si protector si bicheon si full farm sunt gata de pvp :Dhmmm abia astept dupa ce le dau division sa schimb pe spear si sa le dau nukul de fire cu imbue fire .....hmmm max dmg from a chinez fara critical
djcris Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Si daca tot a venit vorba acum cateva pagini de cele mai bune arme, v-o arat pe cea mai buna arma ce am avut-o :P http://img231.imageshack.us/img231/3110/somxbow767.jpgAm cumparat-o cu 350 de milioane si am vandut-o, dupa ce am facut level 94 cu 475 de milioane.
Mihai1993 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 cateva mii bune? hahahahahahaha ai 12-14 ani si tu crezi pe cuvant pe altii de 12-14 ani ? hai ca ai zis-o. si daca a dat un cont pe 2 mii ( prin absurd sa presupunem ) isi mai lua 2 calc si buta in veselie vreo cate sute de buti? si vindea inca odata. :D dar esti prea copil inca sa-ti dai seama de lumea in care cresti.si wizz tanker ... POATE doar cu full som/sun facut misto pana atunci va fi un tun de sticla. p.s. mihaita inca nu ai dat wizzu? nu lasi sub 500$ ? :))) hahahahahadaca tu muncesti pe o guma si un sut in cur deaia crezi ca 1k$ sunt o avere sau.. salariu tau pe 10 ani.... in afara iei de 10 ori mai mult decat in romania.. deci aia din afara isi permit .. nici eu nu am spus ca il vand in romania... nu l-am vandut pentru ca nu am mai postat pe elitepvpers....
TzuYoshi Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 daca tu muncesti pe o guma si un sut in cur deaia crezi ca 1k$ sunt o avere sau.. salariu tau pe 10 ani.... in afara iei de 10 ori mai mult decat in romania.. deci aia din afara isi permit .. nici eu nu am spus ca il vand in romania... nu l-am vandut pentru ca nu am mai postat pe elitepvpers....In Anglia, salariu minim pe economie e 1200 de lire. Acum, sincer... Nu cred ca ar da cineva atat de mult.Ma rog, acum fiecare dupa posibilitate.
dendecs Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 hai ma nu e niciunu pe ODIN :| ca ma plik singur :(
eXorT Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 daca tu muncesti pe o guma si un sut in cur deaia crezi ca 1k$ sunt o avere sau.. salariu tau pe 10 ani.... in afara iei de 10 ori mai mult decat in romania.. deci aia din afara isi permit .. nici eu nu am spus ca il vand in romania... nu l-am vandut pentru ca nu am mai postat pe elitepvpers....lasal mah in pace nu are voie sa se oftice si el ? :))eu sincer iti zik sa nul vinzi si sa nu te lasi ;) :beer:EDIT : si app nu lasa la pretz asa mult pt ca nu e decis dak sal vanda sau nu si nu e disperat dupa bani... daca voia neaparat bani normal ca il dadea mult mai ieftin...dar asa nu il da decat la o oferta buna daca apare vreuna serioasa.Si sincer merita respect fatza de altzii care pun niste pretzuri enorme la inceput si dupaia se vad cu buzunarul gol si dau sunnurile la schimb pe 2 covrigi ;)
Lord_Bogdan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 In Anglia, salariu minim pe economie e 1200 de lire. Acum, sincer... Nu cred ca ar da cineva atat de mult.Ma rog, acum fiecare dupa posibilitate.da si in romania e 600 lei.. de aia i se pare lui ala o avere :))
eXorT Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 da si in romania e 600 lei.. de aia i se pare lui ala o avere :))pana mea sunt unii care chiar joaca degeaba....nu pot intzelege ca in silk fara sa investesti nu merge .se chinuie,se chinuie si ajung si ei lv mare cu itemuri decente si isi iau bataie de la toti si dupaia dau vina pe adversari ca au premium plus , devil spirit , arma +7+9 ... mai degraba ar intelege ca fara un pic d einvestitie nu faci fata ;)
Lord_Bogdan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 eh...de acum ii dam prea multa importanta ratatului ala.. da-l in c***t :)
cri2032 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Best wep... http://www.mypicx.com/uploadimg/1889986917_11022009_1.jpgAm mai avut sun xbow +7 de 76... Da nu gasesc pozaHI im new , I need gold and plvl Noob? :blink: Il vinde la 9999euro sau $ Eu unu am inteles ca se lasa de joc Si vrea sa il vanda la un pretz bun :tiphat:
Sleya Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ce e asa de greu sa crezi ca exista disperati dispusi sa plateasca peste 1k euro pentru un cont de silkroad? :) eu am vandut cont lvl 25...chinez cu 2 mil sp pentru 600 $...si tipul nu il foloseste...ma credeti sau nu :)) asta e....nu ma intereseaza,eu m-am distrat de minune pe banii aia =))@salam...ai luat 1 hit pentru ca...ai gap 9,garment,no snow shield si no phys def buffs :D e...normal mai ales daca a fost crit...daca nu stiti nu vorbiti :) wizzardul poate tanca...dar iti trebuie si creier sa faci asta...nu doar cap...cum aveti majoritatea :) ...cei de pe rome probabil il stiu pe fostul proprietar al lui Admond...Yan....care joaca acum pe KS_Larox...era wizz/cleric si facea pvp cu oricene 1 on 1...si chiar mai multi vs el :))(tin minte cand se batea cu toata guilda Hell si ma chema sa il ajut)tanca orice build ...si-a vandut charul pentru ca si-a luat cutite sun 10D...si si-a farmat char la ong...rogue/cleric...pe KS_Larox...acum rupe din nou :D...1 hit oricui cu crit...chiar si la warriormy best weapon a fost probabil arcul de 98 +8...sau....xbow-ul de 76+7 som...de la 9D... :-??@HellCritical...yah right...2012....o sa imi moara pl...la intrare in timp ce fac amor cu Angelina Jolie si Shakira....like thats gonna happen :-jpeace & respect ...ne mai "citim"
The Dash Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 mini me : http://tinypic.com/r/1zvbnf7/4hmm. dupa mine nu trebuie sa bagi bani in joc sa te bucuri de el :). daca stii sa joci iti garantez ca bati si aia cu itemele cumparate cu silk :). you just have to be slick.
TeG_EOS Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 baieti imi spune`ti si mie un sait d unde sa cumpar gold..de incredere..fara silkroad-gold.com...k nu imi merge :(ms anticipat :beer:
edy105 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Sal imi spune cineva unde gasesc un spot bun in caveu din jangan,la mobi de 94++ cu mag atack.
TzuYoshi Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 1200*4.7756=5730.72 putin nu ?inca 150k sp si termina farmu huhIdeea era alta. Ai un salariu de 1200 de lire, si dai 1000 pe un cont? baieti imi spune`ti si mie un sait d unde sa cumpar gold..de incredere..fara silkroad-gold.com...k nu imi merge :(ms anticipat :beer:www.thepowerlevel.com
The Dash Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 baieti imi spune`ti si mie un sait d unde sa cumpar gold..de incredere..fara silkroad-gold.com...k nu imi merge :(ms anticipat :beer:imi pare rau sa zic dar din cauza celor ca tine a crescut inflatia si s-a dus de rapa jocul. sper ca esti mandru :).
Trane Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Eu sincer cred ca mihai a avut oferta aia. Imi amintesc ca la cap 80 se vindeau caractere de 80 cu mii de dolari. Si era un guild pe Troy XxX care vindeau honorfarming si scoteau o gramada de bani.