Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cu pile la gm.... sau le zis alora ca le cumpara 10k silk daca ii ajuta cu arma ... pastele masii... eu cred ca a avut ceva pile.

cateodata bagi 100 de elixire si nu iese +5 si ala +15...

Guest viorelnst
Posted

Bate la ochi cam tare,eu am auzit ca ia zis gm'u(sau ajutor de gm ce o fii) coordonatele unde nu da fail...

Posted

dupa un maraton de alchemye in seara asta ...un staf +5 un inel +5 un shoulder garm +5 o disparut la +6..restul care au fost +4 au dat fail

si am facut si cercei astia care inainte erau albi

momentan cu asta ma mandresc...nu stiu ce o mai fi in viitor

si am luat ks la lord yarkan de la ryuuu wizzard TURK lv 100 :((((

Posted

:tiphat: Oare cum a facut asta +15 ?

Sweet_Muschi il cheama

Acum ai aflat si tu de asta, esti in urma frate :) NVM

OFF:

http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc -> Asta da film, totusi e cam infricosator ce se prezice pt 2012.

Click Me!

Acolo zice ca, potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de-a cincea.

Ce se intampla cu ADN = Click Me!

dimensiunea a patra= 4D

dimensiunea a cincea= 5D, atunci cand o sa controlam totul numai cu mintea, cam greu de crezut...

Ce parere aveti despre aceste afirmatii? Eu sincer cred ca, cam asa va fii...

Posted

da-ti o palma :) cand ai stat ultima oara in taxi cu gap 0 la lvl 68+? iti zic eu ca merge mult mai rpd din taxi pana la lvl 90 dar nu prea ai unde... sa gasesti taxi la lvl 80+

dati u vreo doua catzi mai dau si eu vreo 10.

cu exoder am stat la taxi pana la lv 64 ;)

EDIT : nu stiu de ce va mirati atat la 600$ ... :|

e lv 100 FF cu sun staff ;)

daca la 600$ va mirati la aia de vand acounturi cu 3k-5k euro um faceti? >.>

Posted

eu cred ca e mai bine sa se intoarca la muonline

eu doar ce am cumparat cont cu 140 de euro

warrior lv 91 full farm pentru 100 set last gear pt el +5, multe taburi elemente .2h 1h axe 90+5 shield+5 +1.5 bil gold

si el spune ca fabulam :D

daca avea sun 2H cat oare crezi ca trebuia sa dau pe el....1000 ++++ euro

:tiphat:

Posted

daca tu ai firewall si el da cu dmg phy oricum se duce in hp ...ca e critical sau nu....si critical la dmg magical nu prea exista...si nukeri care dau crit cu spira sau sword lor doar li se dubleaza dmg phy fara imbue :P

Posted

am o intrebare care ma nelamureste daca am fire wall si ala imi da crt intra in hp nu ??? ca pe bow (in nainte sal fac bl luam crt si imi intra direct in hp :-??

firewall - > magical dmg absorbtion

icewall -> phy dmg abosrbtion

daca stai cu fire wall vs un str ai sa incasezi dmg dar e mai mic ii reduce doar parte de magical, phy va intra ca prin branza. asta am obsv eu cu charul meu :)

Salam ai premium plus? si eu am pe toate hainele +60% parry si cu parry am ajuns tot pe undeva pe acolo cand aveam premium plus dupa care a scazut enorm :(

Posted

Salut! Joc si eu Silkroad Online pe serverul ODIN ... pe langa problema cu logatul pe server, care este suparatoare/stresanta , m-am decis sa va cer ajutorul! Joaca de aici cineva pe ODIN? Ma poate ajuta careva sa cresc... :( Am 1 wizz de 55 si 1 heuskal de lvl 33 , problema ar mai fi si ca nu am bani:| daca joaca cineva acolo pls help... ms:)

Posted

Salut! Joc si eu Silkroad Online pe serverul ODIN ... pe langa problema cu logatul pe server, care este suparatoare/stresanta , m-am decis sa va cer ajutorul! Joaca de aici cineva pe ODIN? Ma poate ajuta careva sa cresc... :( Am 1 wizz de 55 si 1 heuskal de lvl 33 , problema ar mai fi si ca nu am bani:| daca joaca cineva acolo pls help... ms:)

Ai cont pe LM de 10 minute si deja ceri pwlvl? Nu stiu daca joaca cineva acolo dar si daca ar juca, nu stiu cati te`ar creste.

/off

V`am lasat. Trebuie sa schimb sala.

//University oO >.>

Posted

eu unul contra full str as alege fire wall...

mai ales contra warriori pentru ca nu pot da knock down sau knock back :)

dak warriorul stie sa joace te bate cu tot cu firewall ;)

isi da blessul si te ataca cu cleric rod-ul pana iti sparge firewall ;)

Posted

Acum ai aflat si tu de asta, esti in urma frate :) NVM

OFF:

http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc -> Asta da film, totusi e cam infricosator ce se prezice pt 2012.

Click Me!

Acolo zice ca, potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de-a cincea.

Ce se intampla cu ADN = Click Me!

dimensiunea a patra= 4D

dimensiunea a cincea= 5D, atunci cand o sa controlam totul numai cu mintea, cam greu de crezut...

Ce parere aveti despre aceste afirmatii? Eu sincer cred ca, cam asa va fii...

e topic de silkroad aici.

oricum .. ADN ( daca erai un pic mai atent la scoala stiai ca e NORMAL si chiar indicat sa se modifice -poate ai auzit de evolutie- )

si previziuni pt zile apocaliptice numai eu am "trait" 3... calculatoarele o vor lua razna la anul 2000 si se paguseste tot, vreo 2-3 comete cat si eclipse, s-au aliniat planetele si forta gravitationala inca nu ne-a rupt..... sau Hancu ... (baiatu` cutremur)

Posted

eu unul contra full str as alege fire wall...

mai ales contra warriori pentru ca nu pot da knock down sau knock back :)

pff warrior da phy dmg pur si tu pui fire wall? nu te ajuta la nimic la modul cel mai serios,mai ales ca esti arcas ai know back combosssssssss [ :sef: ] il tii asa pana ii dispar toate iron skins si bless spelul.

Posted

oricum .. ADN ( daca erai un pic mai atent la scoala stiai ca e NORMAL si chiar indicat sa se modifice -poate ai auzit de evolutie- )

si previziuni pt zile apocaliptice numai eu am "trait" 3... calculatoarele o vor lua razna la anul 2000 si se paguseste tot, vreo 2-3 comete cat si eclipse, s-au aliniat planetele si forta gravitationala inca nu ne-a rupt..... sau Hancu ... (baiatu` cutremur)

decat sa abereze prostii despre silk asa ca tine mai vb vorbeste face OFF topic ;)

Posted

ai uitat sa punctezi una : acceleratorul de particule.

@eXorT mai bine el, decat ca voi care cautati scandal din orice, stiu scorio e un tip mai delicat si trebuie cateodata tratat ca atare [ignorat daca nu vreti pauze pe linkmania ]

Posted

ai uitat sa punctezi una : acceleratorul de particule.

@eXorT mai bine el, decat ca voi care cautati scandal din orice, stiu scorio e un tip mai delicat si trebuie cateodata tratat ca atare [ignorat daca nu vreti pauze pe linkmania ]

incerc sa ma controlez oricum...

p.s. din 107 elixire un scut de 60 nu s-a facut +5...

Posted

merg la plvl kand se activeaza premiumu.. fac mult mai bine xp...chiar daca bat la mobi de 78-80 normal.. la un plvl la mobi de 85-87 fac mult mai bine :P dar nu prea am bani de plvl dupa acea achizitie am ramas cu 41m asa k o sa continui cu butatu :P am mers la plvl k vroiam sa fac lvl up mia rpd :D

Posted

decat sa abereze prostii despre silk asa ca tine mai vb vorbeste face OFF topic ;)

Imi doresc ca Scorio sa puna mana pe tine in RL. :lol:

On: Inca putin si fac 100k sp pe warlock. Pana la 500k e cale lunga. :(

Posted

pff warrior da phy dmg pur si tu pui fire wall? nu te ajuta la nimic la modul cel mai serios,mai ales ca esti arcas ai know back combosssssssss [ :sef: ] il tii asa pana ii dispar toate iron skins si bless spelul.

hmmm mah inainte sa vorbiti faceti si ce ati mai auzit:| omule cu fire wall un warior e total dezavantajat:) pt ca:

1. cea mai buna aparare este atacul..deci un warrior pana iti da firea wall-u jos ii prinzi 2-3 hituri sanatoase ,timp in care i se ia din HP (automat el trebuie sa se bufeze ) odata bufat sa fi sigur k acel warrior nu mai lasa arma (2H, axe sau 1h) deoarece are un def foarte mare ...si tu avand fire wall il ti la distanta nepermitandu-i sa te doboare sau sa te dea in spate:) timp ce bufele i se scurg apoi ii dai in cap miseleste:D

2. odata terminat fire wall-u il poti reface imd pt ca are delay relativ scurt :) 4-5 sec si esti protejat de know back si know donw punctele forte ale warrior-ului... nu uita ca de cele mai multe ori un warrior te bate cand esti la pamant , adica cand iti prinde un crt de te lesina, deoarece are 50% dmg incres cand esti jos..

Si faza cu kb pana ii dispare iron(FAIL) de ce?.. daca iti prinde un stun urmatorul skil va fi urletul si apoi acel skil care iti da know down ... odata doborat jos 80% ai sanse sa mori ( avand fire wall-u nu te poate clinti) deci cat lauta alti kb la archer nu este chiar asa ..

#-o #-o #-o te ai uitat ma car cat de rpd se incarca firewall ? are cool down 3-4 secunde deci care e faza da cu cleric rod il da jos eu dau iar fire wall si unde se ajunge

iti scapa ceva... fire wall-u il faci in 2 sec apoi iar ii cari lovituri ... si iti zic eu k pana la urma moare dk nu ataca deloc ...

Posted

dati u vreo doua catzi mai dau si eu vreo 10.

cu exoder am stat la taxi pana la lv 64 ;)

EDIT : nu stiu de ce va mirati atat la 600$ ... :|

e lv 100 FF cu sun staff ;)

daca la 600$ va mirati la aia de vand acounturi cu 3k-5k euro um faceti? >.>

noobuleeee logic ca u faceai un lvl la 3 zile (in taxi cand erai 64) daca ala acre te crestea era archer lvl 78:|
Posted

firewall - > magical dmg absorbtion

icewall -> phy dmg abosrbtion

daca stai cu fire wall vs un str ai sa incasezi dmg dar e mai mic ii reduce doar parte de magical, phy va intra ca prin branza. asta am obsv eu cu charul meu :)

Salam ai premium plus? si eu am pe toate hainele +60% parry si cu parry am ajuns tot pe undeva pe acolo cand aveam premium plus dupa care a scazut enorm :(

da am premium plus

cam cu asta ma laud...si cu toate astea tot mor 1 hit de la o glavie aruncata :cool2:

edit : recunosc era critical :) dar totusi 1hit

pai firewallu nu te ajuta sa nu mai incasezi dmg ...te ajuta sa nu mai iei kb kd acre sunt enervante.....si functioneaza impotriva warriorului pt ca el da 100% phy si tre sa schimbe pe cleric sati sparga firewallu

edit : mda daredevilu are dmg prea mare ...cu warrioru meu de 92 le dau la gandacii aia invisibil o singur lovitura din daredevil nu mai e nevoie de a doua

Posted

da am premium plus

cam cu asta ma laud...si cu toate astea tot mor 1 hit de la o glavie aruncata :cool2:

u vb serios? Oo nici eu cu wizzu nu mor din 1 hit de la glavie aruncata:| (ala de la lvl 99-100)

in schimb mor 1 hit de la warrior:D ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...