koila Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 si cate sute de elixire bagi intrun staff de 98 daca nai inmortal poate mai dispare si ai bagat elixire cu sutelesi daca are imortal si bagi cu sutele pentru +6 si mai si dispare imortalul nu e aceasi mancare de peste? inebunesc cand ii vad pe astia ca se zbat pentru iteme cu imortal, pentru mine imortalul nu e important decat pe itemele Sox pe restul e egal cu zero.
>.>iPwnN44ps<.< Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ^Am citit de 5 ori post-ul tau si tot nu inteleg nimic . Ce dracu , ti-e greu sa folosesti semne de punctuatie ? Logica=0 Gramatica=0 => Stay in school Gz Tzu , gluck for more lvls .(nice gold btw)
edy105 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 si daca are imortal si bagi cu sutele pentru +6 si mai si dispare imortalul nu e aceasi mancare de peste? inebunesc cand ii vad pe astia ca se zbat pentru iteme cu imortal, pentru mine imortalul nu e important decat pe itemele Sox pe restul e egal cu zero.ii dispare la +6 da ramai cu arma macar asa daca nu apare inmortal si iti dispare arma?
koila Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ii dispare la +6 da ramai cu arma macar asa daca nu apare inmortal si iti dispare arma?Eu nu fac plusuri pe iteme full blue.@>.>iPwnN44ps<.< :hair: am avut emotii
Guest Raresh15 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Salut tuturor.......As vrea sa cumpar niste silk...dar problema este ca nu am card....daca poate cineva sa imi cumpere....daca sunteti de pe langa medias(sibiu) o sa va dau bani cash+bonus...sau pot sa dau accounturi de sro....lvl 72,83 sau chiar 96.....va multumesc mult..daca poate cineva sa lase un raspuns va rog. id de mess : rares_cla@yahoo.com
>.>iPwnN44ps<.< Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Eu nu fac plusuri pe iteme full blue.@>.>iPwnN44ps<.< imi pare rau ca nu ai inteles ce am vrut sa spun. As da timpul inapoi sa pot invata din nou.De ce ai postat inaintea mea ? Postul nu era aruncat in directia ta , ci era spre edy . My bad ^^ didn't mean to offend or anything.
Guest Raresh15 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu silk....trimit banii prin western union sau dau account lvl 72,83 sau chiar lvl 96...id mess rares_cla@yahoo.com sau lasati mesaj aici.va multumesc mult...
Sleya Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 gratz tuturor pentru lvl,uniques,alchemy and so on...specially to tzu :Ddupa cum am spus...eu nu mai am timp prea mult de sro :( din pacate....a trecut 1 saptamana...si deja imi este dor de prietenii mei :( dar asta e...hope to be back soon...@alchemy...immortal e inutil...doar daca nu este pe un SOX...atunci da...conteaza...la armele de 98...it's b-sh1t...da....sa zicem...dai +6... nu dispare arma....dispare immortal...dar data viitoare cand dai +6 si daca nu ai noroc si dispare arma?ce rezolvi?ai irosit mai multe elixire :)...asa daca arma nu are immortal deloc...si dispare din prima incercare...asta e....treci la alta arma :) pana iti iese una dupa cum stiti eu am facut cateva +6+7+8 ...numai eu stiu cate fail-uri mi-au dat pana sa imi iasa o arma +7 sau un item +6....acum am o mica datorie de...870 mil :) din cauza ca am esuat prea mult la alchemy :Pin fine....good luck and take care guys...eu inca privesc din umbra ce se scrie pe aici asa ca aveti grija cum ma barfiti :D
eXorT Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Altu , Foarte multzi MMO fans sunt din Tecuci Nu am inteles nimic.Daca scrii in engleza, asigura`te ca stii limba. Nu o face doar pentru ca este un trend.de fapt a scris bine .... daca critici pe cineva asigurate ca ai dreptate ;)-da chiar sunt multi din tecuci care joace mmorpg-uri@koila nust cum de cunosti u doar 3 din tecuci care joaca mmo ca eu pe venice am cunoscut o gramada peste 10 :|
Al3xe Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 eu am 6-7 in clasa care joaca sro + ce mai e si prin liceu,si mai sunt destui pe care nu-i cunesc (sunt din Tecuci)
koila Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 de fapt a scris bine .... daca critici pe cineva asigurate ca ai dreptate ;)-da chiar sunt multi din tecuci care joace mmorpg-uri@koila nust cum de cunosti u doar 3 din tecuci care joaca mmo ca eu pe venice am cunoscut o gramada peste 10 :|buhaha 10 charuri diferite 3 persoane.. astia pe care ii cunosc eu au 8 charuri 97+ si alte cateva 72+.
TzuYoshi Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 de fapt a scris bine .... daca critici pe cineva asigurate ca ai dreptate ;)-da chiar sunt multi din tecuci care joace mmorpg-uri@koila nust cum de cunosti u doar 3 din tecuci care joaca mmo ca eu pe venice am cunoscut o gramada peste 10 :|Atunci, explica`mi ce cauta "ALTUL," in propozitia aia. Care este scopul ?! La cine se refera?
>.>iPwnN44ps<.< Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Credca o vrut sa foloseasca "Altu" in felul asta - "ALTUL?!! nouuuuuwaaaai , inca unu !????????? 1111111unu" Guess so <_< .
TzuYoshi Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Credca o vrut sa foloseasca "Altu" in felul asta - "ALTUL?!! nouuuuuwaaaai , inca unu !????????? 1111111unu" Guess so <_< .La asta ma gandeam si eu, dar nu vezi ca imi sar romanii in cap ? :lol:
eXorT Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 La asta ma gandeam si eu, dar nu vezi ca imi sar romanii in cap ? :lol:poy dak la asta te gandeai inseamna k ar fi trebuit sa intzelegi ;) pt ca chiar asta a vrut sa semnifice acel altul ;)
TzuYoshi Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 poy dak la asta te gandeai inseamna k ar fi trebuit sa intzelegi ;) pt ca chiar asta a vrut sa semnifice acel altul ;)Posturile tale o sa le ignor de acum incolo. "intZelegi" "k ar fi" "poy" "ca chiar" :-j
Lord_Bogdan Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 si cate sute de elixire bagi intrun staff de 98 daca nai inmortal poate mai dispare si ai bagat elixire cu sutelemah.. omul a dat un exemplu de ex eu m-am imbogatit astfel: faceam ultima arma de la degreeul respectiv +5 si vindeam mai ieftin decat era pe piata... si cumparau baietii ca painea calda :) la un moment dat vindeam si stoneuri..oricum daca e sa o luam asa pana faci +8 poti sa bagi 8 elixire sau 500... depinde de noroc.. vorba aia no pain no game!dupa parerea mea fa arme de 98+5 si vinde-le.. eventual mai modifici un crit.. nu o lasa cu crit 2.. daca ai bagi s-o albastresti putin iei mai mult ;)
sweet_boy_eu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Ukmk0G94M9M wat da f*ck :))hehe lvl 79 pe warior ...in seara asta sau maine dimineatza fac lvl 80 :D
aDyTsU Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Ukmk0G94M9M wat da f*ck :)) hehe lvl 79 pe warior ...in seara asta sau maine dimineatza fac lvl 80 :D WOW :blink: ce e nebun ala din vid ? :crazy: ... Gz PT lvl yo inca ma chinui la 77 :P macar is fericit cu som-u' :dance: :dance: EDIT: wow primu pe pagina.. :)
eXorT Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Ukmk0G94M9M wat da f*ck :))hehe lvl 79 pe warior ...in seara asta sau maine dimineatza fac lvl 80 :Dbun bun bun ai facut repejor :> gz
salam30 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 repejor repejora uitat sa mentioneze si ajutorul primit :P2 nukuri si picau mobi party de 85 87cya
sile33333 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 LOL caut svr privat de silk si la dovada k ar exista server gasesc asta : http://dragonride.ilive.ro/SRO%5B2009-10-2...37-45%5D_37.jpg
alexxx70 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Salut la toata lumea, ...wtf, cum va las oleaca iar va apucati de flame-uri (jj )... ...felicitari tuturor pt reusitele in toate domeniile jocului, drops, lvls, job lvl, alchemy and so on... ...am revenit si eu in forta sa incep sa imi termin de farmat charul, cu devil spirit, ticket premium plus iar de maine si sp ticket, asa ca voi reveni mai des si pe acest forum, cu intrebari, sfaturi, info, ss-uri...tot tacamul cum zice romanul :D ... ...mai nou cu ce ma pot da mare este un drop sos dual axe 10 degree lvl 90 cu steady 4 times si str 2 pe el...aseara l-a ciordit sclava Isaura(asa ii zic eu mai nou charului meu :P ) de la un moob : ...problema e ca habar n-am cat ar valora, nu gasesc arme euro SOS degree 10 lvl 90 la stall network de nici o culoare, de nici un fel...creq o sa las stall vreo 2 zile cu ele sa primesc oferte ca habar n-am cat ar valora ...singura deductie ar fi undeva in jur de 300 de mil...la voi pe celelalte servere cam cat ar valora?...are careva idee?Multumesc anticipat pt raspuns. ...in continuare ia uitati ce a scris ala din stanga mea ca mesaj de stall :)) : ...si pe final un ss cu sclava Isaura cand o iau dracii ( a se citi Devil Spirit :P ) ...va urez spor la ce aveti nevoie in RL si in joc si inchei ca de obicei inchei cu RESPEC"ALL :tiphat:
salam30 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 wb alexdaca asta e main charul tau ai de farmat vreo 3 luni de zile :)spor
cri2032 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Grats for 77 :)Nice char alexxx70 , Romanasii au ajuns in Union cu gladia2rs???+6 legs :| cu 7 elixire de la +1 la +6