iLoveCalifornia Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Nu am facut cont pe kSro.Slym & Heavenly au facut , joaca , etc. Imi pare rau ca nu ti-am fost de ajutor:(Thx anyway :beer:
koila Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hop si koila din spatele monitorului e tare frate KSRO si is tari si aia de baga bani pt tiket PS: apropo de romanii -> 99.99 sunt tartanii si nu se tin de ceea ce treb daca vad k nu pot sa faca lvl 64+ o iau de la capat
defiler666 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 @koila ai dreptate...nu chiar 99.99 dar 90% sigur :P sosun glavie 1 , crit 17 , +5 (Troy) Sosun glavie 64 , crit 15 , +6 :o (Troy)
koila Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 sa vedeti voi pe koila cu SoSun glavie 64+7 on Aege serve...dar stiti cand? cand o fi doar el activ pe tot serveru nu mai kkti aia de boti gasesc(am fost si eu odata bot dar mie frik sa nu ma banneze)
defiler666 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Trebuie sa fi turk sau prea norocos sa gasesti sosun arma...Sper sa nu iau ban...nu de alta dar nu am folosit eu but , ci fostul proprietar :(
Oscar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 in medie o arma de lvl 16 sos ( Bow ) cu cat se vinde?au trecut 5 ore , nu dau astia drumu la server?*defiler da un pm cu id-ul tau
defiler666 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Sos Bow lvl 16 +3 , crit 8+ = (pe troy ) intre 8-12m Au prelungit inspectia...Pentru ce vrei id meu? Incearca "xfire" , id e scris in sig'ul meu.
arde2 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Slym & Heavenly .... ma ajutati si pe mine careva ..... dami un id de mess sa rezolvam rpd ...
BeautifulMind Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Lansarea serverului Persia s'a prelungit peste cateva zile... din cauza unor probleme tehnice...anunt oficial
BillyTalent Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 are careva sa imi deie careva pls poze cu armuriile noi de la silkroad (dac se poate cu garment)....as mai avea o intrebare se poate intra in Ch'in Tomb si dac da ce monstri sunt pe acolo???
Sephiroth Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 cine se ofera sa-mi faca si mie cont pe ksro? platesc cu ceva valoros (detalii pe pm)
defiler666 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 @devilcurse : nu ma uimi ca joci iar Silk , cand ai timp mai intra pe mess...trebuie sa vb :)
Guest [XS*Team]Slym Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Conturi facute : LINESuperStarMDupEWaYFogin2975Daca tot vreti conturi, cand trimiteti PM`ul , scrieti si username`ul si Pass`ul care il vreti la cont .Conturile se fac in functie de persoana , si de timp :).
Guest Persia10 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Salut, mi-am facut character pe Persia.Nume: GoryunLevel:13Arma:GlavieForce skill:FireFull STR------------------------------------------------Cine vrea sa ma ajute sa fac rpd pana la lvl 24, dau 1 mil pe Olympus. daca ma ajutati pana la 30 dau 2,5 mil si 1 wolf plus 1 elixir weapon,protector si accesory. --------------------ID de mess: vldmihalacheE-Mail: vldmihalache@yahoo.com----------------------------------------------------Va rog sa ma contactati. Ma puteti contacta in joc sau pe messenger.Multumesc anticipat!
adyzaha Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Slym' date='Apr 4 2007, 12:40' post='1859850']Conturi :Tasicademonkmg.O intrebare "stupida" daca voi puneti userul si parola inseamna ca aveti acces la acel cont nu ???!!!In concluzie nu e nimic sigur la acel cont totul depinde de cat de seriosi sunteti voi!
koila Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Sa inteleg k vrei sa iti sharezi contu? nu inteleg cum te-ar putea cineva dp alt server sa te ajute pe tine pe ,Persia
Guest Persia10 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Sa inteleg k vrei sa iti sharezi contu? nu inteleg cum te-ar putea cineva dp alt server sa te ajute pe tine pe ,PersiaPai eu ii dau lui characterul si parola, iar cand eu nu sunt online joaca el.Si daca joaca el cat timp nu sunt eu online (joaca cat poate), daca vrea, eu ii dau banii si itemurile pe serverul Olympus.
Guest Persia10 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Datimi si me un link unde sa ma inregistrez pe silkroad online versiunea koreana
Guest [XS*Team]Slym Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 O intrebare "stupida" daca voi puneti userul si parola inseamna ca aveti acces la acel cont nu ???!!!In concluzie nu e nimic sigur la acel cont totul depinde de cat de seriosi sunteti voi!Chiar crezi ca as vrea sa fur de la ei ? :blink: Daca voiam sa furam ceva , gandeste`te ca pana acum , majoritatea au acelasi username si password ca pe iSRO , am putea fura de acolo daca am vrea , da chiar nu vrem .
Sephiroth Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 imi poate da cineva si mie link de download de la kSRO?
Guest Blaidy Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Sephiroth inteleg ca bibilica ta merge mai greu, dar iti era greu sa te uiti pe pagina anterioara ?
Smiter Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Bn zis majoritatea :P ...btw tnx for the acc...acma fac clientul sa mearga in engleza si intru si eu :D
fugicadau Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Tasica booteri nu vor disparea nici o data pt ca iti facuti de joimax asa ca..... eu am but free de a joimax care e hacarit merge perfect am trecut de 12 inspecti si am 2 caracter unu e de lvl 39 si celalant 41 ............ pot sa zic ca mi au cazut la iteme mama mama acu la lvl 39 fac aproape 1 m pe zi numai din vandutu itemelor