Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

gata. ca de aia nu se prea poate face un guild de romani. ca se destrama imediat de la certuri, injurii prea multe, "glumite" etc.

hai sa postam doar lucruri folositoare de acum :).

da...buna idee....dar crezi ca te va asculta cineva?

ideea initiala a forumului e aceasta pe care ai spuso tu dar tzinand cont ca nu sunt 1000 de membri , ci doar vreo 10-15 activi se leaga prietenii deaceea nu se discuta numai despre silk !

in schimb daca fiecare vrea sa faca vreun efort pt acest forum... sa tzina injuraturile pt tovarasii de la colt iar aici sa fie covilizati ;)

:beer:

Posted

gata. ca de aia nu se prea poate face un guild de romani. ca se destrama imediat de la certuri, injurii prea multe, "glumite" etc.

hai sa postam doar lucruri folositoare de acum :).

hmm.. guildul meu e de romani :>

Posted

si al meu e ...

hmmm a fost ,si am fost uniti ..nu am luat fw datorita strainilor :)

adevarul e ca DRACULA GUILD ar trebui sa fie respectat de orice roman... :beer: chiar dak acum nu mai are FW macar pt ceea ce a fost ;) gzz pt isy salam

Posted

ce mai e nou baieti.... ???

si sa ma dau si eu umpic mare.... http://img171.imageshack.us/img171/3605/sro2009102819091164.jpg

Salam gz pentru isy cu o mica inarziere

Posted

prea tare :)) euro rullz la lv 100

eu nu va inteleg....toti spuneti "euro cei mai tari" ... >.>

dak e asa voi dc aveti chinezi? :blink:

Posted (edited)

eu nu va inteleg....toti spuneti "euro cei mai tari" ... >.>

dak e asa voi dc aveti chinezi? :blink:

k le place chinezii sau au acel char de gand s-a dat drumu la servarul respectiv si are amintiri frumoase cu el si nu vrea sa inceapa altul de la lv 1 think about :)

[no_offence]

... :tiphat:

EDIT Few minutes ago :

Edited by sweet_boy_eu
Posted

@sweetboy l.ai omorat pe bietu nuker de 95+ :))

gz ptr uru :P

credeti ca ar putea da scamm siteurile pe care se vinde gold? ma refer la thepowerlvl snow service si celelalte

adica playerii vand la cei de pe site...

ca ink putin si incep sa fac mult gold si vreau sa il vand :)

Posted

Nu iti vor da scam stai linistit ... silkroad-gold.com e cel mai bun ;)

Salam :P cand am luat fw eram doar romani in guild >:)

acum CC are fw speram sa il tina mult timp k nu vreau sa aibe turcii :))

Posted

heh :) ca sa il aprob pe unul din cei care postau mai devreme..comunitatea Silkie de pe LM nu mai e ce a fost..eu si multi din cei care jucam la inceput cand erau doar vreo 3 servere nu am mai jucat de cand treaba cu botii a luat amploare.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni..dar ce placere ai cand in locul tau joaca un programel? Nu-i vad rostul..de aceea noi cei demodati am parasit lumea asta care devine din ce in ce mai apropiata de pakistanezi , indieni, turci si alte natii orientale

Posted

@Lancelot: adevart...

imi aduc aminte cu placere cand stateam in orase si citeam mesajele oamenilor wtb wts si altele.

acum nu ai loc de boti sa omori si tu ceva. nu se vindea gold sa fie inflatie.

Posted

can i hear a alleluia?

cred ca cel mai mare fun care poti sa il ai in silkroad este sa ai un party full pentru grind. eu cu 2 prieteni am jucat pana la level 30 (dupa am facut pauza ca suntem a 12a si cred ca am ras in saptamanile alea in care am jucat. nici pvp nici fw nici gw nu e mai fun ca un grind old fashion legit in special daca stii sa joci si ai clasele potrivite. deci va dati seama ca noi rezistam 3 (1 cleric (eu) un 1h si un wizz ), mergeam la mobi cu vreo 5 levele mai mari si rezistam si la party giants, daca era sa avem party full mergeam si la mobi cu 10 levele mai mari.

nu am nimic cu boterii doar zic, ar trebui sa incercati sa fiti legiti macar odata si dupa sa incepeti cu bot :).

pe pheonix s-a schimbat de 3 ori detinatorii jangan fortress

edit: am ajuns la 22k sp cu ambele tikete consumate. cred ca trebuie sa imi iau un sp tiket :(.

Posted

can i hear a alleluia?

cred ca cel mai mare fun care poti sa il ai in silkroad este sa ai un party full pentru grind. eu cu 2 prieteni am jucat pana la level 30 (dupa am facut pauza ca suntem a 12a si cred ca am ras in saptamanile alea in care am jucat. nici pvp nici fw nici gw nu e mai fun ca un grind old fashion legit in special daca stii sa joci si ai clasele potrivite. deci va dati seama ca noi rezistam 3 (1 cleric (eu) un 1h si un wizz ), mergeam la mobi cu vreo 5 levele mai mari si rezistam si la party giants, daca era sa avem party full mergeam si la mobi cu 10 levele mai mari.

nu am nimic cu boterii doar zic, ar trebui sa incercati sa fiti legiti macar odata si dupa sa incepeti cu bot :).

pe pheonix s-a schimbat de 3 ori detinatorii jangan fortress

edit: am ajuns la 22k sp cu ambele tikete consumate. cred ca trebuie sa imi iau un sp tiket :(.

Da, iti dau dreptate, pana la level 70 - 80 merge frumos in party de 8, iti pica iteme, faci level, ai noi questuri, armuri, arme. Dar cand ajungi la level 100 si trebuie sa omori 20 de monstrii pentru 0.01% (ma refer la demonii de 94), si cand sunt perioade in care bati o saptamana pana iti pica vreo 3-4 iteme din care majoritatea sunt hevy armor female sau chinese armor female (care nu ti le ia aproape nimeni), cand te uiti pe lista de friends si sunt on vreo 4 din 20, cand mergi la unicii din b5 si b6 la level 99 si te da un destept de turc afara din party ca sa-i faca loc la un "maestru de level 92", incepi sa te scarbesti si sa bagi bot.

Eu am tras concluzia ca de vina pentru cei peste 80% din playeri care folosesc bot e de vina joymaxul, deoarece lor le convine sa joci 3-4 ani si sa le platesti la fiecare 28 de zile pentru asta. Dar pe playerii mari nu i-a avantajat cu nimic, in afara de faptul ca sunt "tari" la damage si defense. Tot ma intreb chiar merita sa faci un quest pentru care iei 1 milion experienta si tu sa ai nevoie de 400 milioane, 600 milioane sau 1.3 miliarde experienta ?

Raspunsul cred ca deja l-au gasit cei peste 80% din playeri... bot la greu si ai timp sa mergi la o terasa , la o discoteca, sa te uiti la un film, etc.

Respect :tiphat:

Posted

Si eu mai fac 20k sp pe un char , si il cresc cu colegii care fac , ca mine :) pan la 35 max :) Fun

Lvl 95+ pwnd by a 85 :) NIcee and Grats for uniq all of you

Cei cu steagu alb se predau :))

+5 uhhuu

Ce tare :-j Bug pe un Private ....

Eu unu cand vad pe cnv cu full sun + enspe , Ma gandesc daca opresc aia server [ nu sunt obligati sa il tina asa ] ce fac :))?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...