Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

de acum incolo am sa ignorii "specimele" care nu stiu sa scrie corect in limba romana.

la lvl ~60 un int pe robe/garm .. unde l-ati duce sa faca lvl ?

Tu prietene invata intai gramatica la clasa I-a....vezi ca e "Ignor" , a ignora, vezi si tu intr`un dex, daca ai asa ceva prin casa, sa te intreb de la ce vine DEX nu`mi mai bat capul, si vezi`ti de treaba ta acolo pe topicul de CSRO.

OT : Mda, cam stresanta faza cu vazutul GhostSungSung pe harta cand esti la uniques hunt...

si warrior cleric la grind cum e ? ca majoritatea pe care ii aud zic "aa warr cleric , rahat la grind, nu faci nimic cu el ... " , momentan e la farm :D

:tiphat:

Posted

gzz salamus ^^

pt toti copiii parasiti de soarta ... ceretiva id-urile de mess , faceti conferinta si injurativa pana faceti febra musculara la degete , iar pe acest topic intrati doar daca.....DOAR DACA... aveti vreo treaba cu silkroadul .... dak nu...sfatul meu pt voi este urmatorul :

- :comp1:

- :comp2:

Posted

gzz salamus ^^

pt toti copiii parasiti de soarta ... ceretiva id-urile de mess , faceti conferinta si injurativa pana faceti febra musculara la degete , iar pe acest topic intrati doar daca.....DOAR DACA... aveti vreo treaba cu silkroadul .... dak nu...sfatul meu pt voi este urmatorul :

- :comp2:

Cand faci 18 ani poate ajungi moderator. #-o

Thread`ul asta e la pamant.2-3 persoane il mai tin in viata.

Posted

gratz.. :D off apar si yo ca nabu acolo zicand k am facut +5.. :)) in chat.. :| ziceai k nu vrei sa dai la +++ :))

Ce ti-am zis aseara ca dak vad elix shield dau ? mi-a picat elix shield si nu am putut sa ma abtin sa nu ii dau

prea ma simteam norocos ;))

Edit: GZ salamus

Posted

Cand faci 18 ani poate ajungi moderator. #-o

Thread`ul asta e la pamant.2-3 persoane il mai tin in viata.

threadul e la pamanat de cand a aparut botul si "ne" certam cu bot vs legit, veneau copilasi care cereau bot gratis, altii care nu stiau cum sa configureze unu si incepeau sa spameze cum se face si de cand forumul nu are limita de varsta in general :).

well pentru mine am 7k sp :). de farmat ma farmeaza un prieten cu un wizz de 55 :).

congrat salam. tot asa. sa imi zici mai exact ce ai mai facut cu buildul tau ca inainte era full force si acum din cate am citit esti pe sword dar folosesti spear pentru grind?

Posted

aia e licitatie de ala 151 (iam dat pm in joc si mi a zis )incepe a bagat peste 20 k silk in el a fost pe toate mastary glavier bow blader iar acu bow iar

Edit: mi a dat o glavie faild la +8 of :((

Posted

threadul e la pamanat de cand a aparut botul si "ne" certam cu bot vs legit, veneau copilasi care cereau bot gratis, altii care nu stiau cum sa configureze unu si incepeau sa spameze cum se face si de cand forumul nu are limita de varsta in general :).

well pentru mine am 7k sp :). de farmat ma farmeaza un prieten cu un wizz de 55 :).

congrat salam. tot asa. sa imi zici mai exact ce ai mai facut cu buildul tau ca inainte era full force si acum din cate am citit esti pe sword dar folosesti spear pentru grind?

De cand a aparut botul ... So , thread-ul e la pamant de acum 3 ani ? Nu conteaza daca botezi sau nu . Nu iti face nimeni statuie daca esti legit , nici nu te executa daca botezi , e alegerea ta , nu te bate cu pumnu' in piept ca esti legit ... we dont care :| (Aici nu am facut referire la nimeni ) . Threadul a murit atunci cand au inceput sa plece veteranii ,acum se posteaza de dragul postatului (cam cum fac eu acum) si rar ceva de ajutor sau macar interesant.

Hai sa nu fiu offtopic .

@Deidara - Gj for fail

@Vyorel - gj for +8 , daca nu dai la +9 nu rezolvi nimic ... serios :| .

Posted

Blade Bow este un build foarte bun daca Stii Switch Wep like Euro warrior or rogue

Ups , my fall Era glavie dar nu mai stiam bine ....

Scorio continua sa posteze depsre Csro , si DarkOnline pe iSro b-(

Stop war , Make s3x :))

La placinte inainte , La razboi inapoi

uhuu almost 400k with my dagger on Movia [ Name Everything , lvl 90 rogue /bard FF , Dagger sos ] Crit

I just debuff with my force bower [ cabal =)) , Force Blader ]

Posted

Threadul a murit atunci cand au inceput sa plece veteranii

adica majoritatea legitilor ;)

la faza cu acum 3 ani. ma refeream de cand a devenit popular ca la inceput toti urau botii dupa care a inceput sa prinda.

Posted

mc vyorel ..cred ca ajunge +8 esti lv 92 si ai shield lv 90 +8 nu mai mori pe spot :D

100 bicheon 20 cold 80 light (e inca 90 pana ma farmez de tot) 100fire ...asa va fi la full farm ca eu am gap 9 acum

si da grinduesc cu spira pt ca am mag dmg mai mare decat un sword 98+7( acum inca nu stiu cat conteza inca 5 6 int de pe shield) si avand in vedere ca sunt gap 9 nu ias face 1hit cu swordul

la pvp am fost dar mio iau urat pt ca am un shield de 98 +0 alb si un sword de 94 alb amandoua sunt drop

si mam dus doar sa ma antrez si e chiar marfa pacat ca nu intra statusuri si kd mai usor ..din cauza ca sunt gapped

:tiphat:

nus hibrid ,sunt full int si oricum 98+7 sword 80% mag attack are mai putin decat o speara 98+5 cu un rezonabil 40 % mag atack si critical pt mine e neinteresant pot sa am si 2 ca nu ma afecteaza ma lupt cu nukuri pe spot :D

Posted

or fi plecat veteranii dar asta nu inseamna ca nu le poate lua nimeni locul ;)

-nu mai postati o poza kilometrica la un +2 >.>

-nu va mai bucurati de level 20 sau de lv 2 la job

alchemy-ul e interesant de la +6 in sus levelul de la 95 in sus iar la job sub lv 4 nici nu se discuta...astea sunt doar niste aberatii dar alte exemple nu imi veneau :)) sper ca ati inteles ideea iar cei care fac chestiile contrare rugamintii mele sa se apuce de mario ;)

EDIT : eventual un crit phy sai mag attack 80-100% :))

@salam esti full int sau hyb?

Posted

eXorT: ..un crit 13 s-ar pune ? ar merge un SS sau nu prea ? :)) crit 13 pe un SOM+5.. de 9dg..:P

dak ai dat un test de inteligentza crezi ca ai trece de nota 2?

eu nu cred k ai trece.... #-o #-o #-o

tocmai am scris ca sunt doar niste aberetzii ca alte exemple numi veneau in minte...

si u incerci sa ma iei peste picior... nu prea reusesti...ai piciorul cam scurt dar asta e .... macar ai incercat . FELICITARI ! :cool2:

Posted

gata. ca de aia nu se prea poate face un guild de romani. ca se destrama imediat de la certuri, injurii prea multe, "glumite" etc.

hai sa postam doar lucruri folositoare de acum :).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...