Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Fratilor scapati de stress(silk) si incercati SUN Online.Deja am "arhivat" silk-ul si ma bucur de SUN Online . :bananadance2: :bananadance2:

ce cauti pe topicul silkroadului daca joci SUN? :error:

genial firarist ala... cred ca la 11Dg revin si eu in forta sa fac ceva sa intru in "istorie" ramane de vazut :))

oricum cred ca ma axez pe 2 chare la 11dg.. nu pe 4 ca acum :(

care sunt alea 4 chestii pe care teai axat la 10D?:-?

Guest Skaraoskye
Posted

wow..firarist ala parca era un gm...4 pe el..si l-au cumparat ca sa il stearga..ce mentalitate..in fine...ce vroiam sa va intreb...vreau sa incerc un build nou si vreau sa va dati si voi cu parerea:

ce ziceti de 100/bichoen/100fire/100/pacheon ( arcas si blader cu fire)

sau 100 heuksal/100pacheon/100fire ( glavier si arcas cu fire) ...nush ce m-a palit..:)) dar as fi si eu curios

sau sa raman la clasicul rogue cu dagger/x-bow si cleric.? ms fain si sper sa ma ajutati ^_^

daca tot vrei dual weapon dc nu faci bich/heuksal/fire :) uitete pe youtube la dual weapons sunt destule vid

app ptr dual weps iti trebuie set super bun :D

Posted

ce cauti pe topicul silkroadului daca joci SUN? :error:

Pai ma gandesc la binele si linistea " mmo-istilor " care se streseaza zilnic la conectare si deconectare cand ti-e lumea mai draga . Am postat ca o recomandare si in continuare zic sa incercati S.U.N. Cand am inceput sa joc S.U.N trageam tare cu un arcas sa faca 93 pe Neptune si farmam un euro la huni cu 2 wizz . :)

Posted

@beleaua_ eu cred ca tu te stresezi cu silku...eu nu ma stresez absolut deloc

imi iau premium,imi intra din prima pe server,imediat m.am reconectat deci pentru mine silkroadul nu este un stress, in ultimul timp abea de am mai stat in sro

am iesit mai mult pe afara cu pr si am invatat pentru scoala...

si da...dupa cum zice si badfist, de ce sa ma las de sro unde am si b.t si nu am pic de stres si pe langa asta am bagat prea multi bani in jocu asta ca sa ma las, cam in max 3 sapt o sa incep sa fac gold si o sa incep sa il vand deci o sa incep sa scot bani din silk, am un prieten care are o groaza de acc de silk si le vinde pentru bani reali si ii merge destul de bine :)

Posted

hai sa ma laud si eu :))

aseara am facut pk pe un turk si uitati recompensa :))

http://img195.imageshack.us/img195/8561/sro2009102621405167.jpg

si acum dupa inspectie am facut putina miscare prin tarim basi pana am ajuns la yeowa si uitati :))

http://img25.imageshack.us/img25/1702/sro2009102711111968.jpg

... :tiphat:

btw este bug....mobii aia de event ghost sungsung apar pe radar ca unique =))

EDIT: nu e bun asa au facut ei k sa ni se incarce zercul mai rpd :P

Posted

Hmm.. mi se pare mie sau este un bug care te scoate din joc? Dupa ultima inspectie? Adica na.. am fost la pvp, am dat de 2 ori si mi-a sarit afara din joc. Am intrat iara, m-am inscris la CTF, am stat 5 minute si iar mi-a sarit din joc. L-am intrebat pe un prieten care era cu mine la CTF si a zis ca si el a patit la fel.. Ati patit si voi la fel? :blink:

Posted

de la chestia asta m-am inspirat :

pare mijto..da cere al dreaq de mute sp

e ciudat si plictisitor la grind. la pvp .... vs euro si-o ia urat cu arcul in mana , a facut pvp cu un warrior , da` ala fara iron skin , fara mana skin, fara rec div....

si un mare minus .. nu ai speed .

Posted

Baietzi am si eu o intrebare mai are careva Redconnector ca era cel mai bun soft pt goldbotzi si nu avea cerintze mari cum cere sb*t sau daca nu cine imi recomanda un soft asemanator.

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Posted

lol calinut da-on.. **** *** :P ce e cu spam asta? ..puteai sa scrii odata da dao dreaq chiar asa? ... ai ocupat toata pagina :|

EDIT: frate a 2 a oara? o_O esti beat man? sau ce? :|

Posted

cineva o sa ia suspend :-s :( ... ce ma enerveaza turcii... ratat cu spear sun+7 si premium plus si-a dat dmg scrool si resistence scrool si zerk ca sa ma bata:)) (eu cu propriile buffuri) ... ii dadeam 2hituri fara premium:|

Posted

aham uite dovata pentru aia care zic ca moldovenii sunt prosti.. dovada vie este : calinut1 :slap: esti dovada vie si nealterata :tiphat:

Posted

ma atac , pt ca stau in bucuresti si toti cacatii de toparlani si jegosi au ce au cu moldovenii. ( ce denota ca nici istorie nu stiu ).

imi aduc aminte de o fraza : "moldovenii e jegosi" .

Posted

doah scorio dar tu te aprinzi rau fratica uitate bine de unde e calinut si dece am zis ceea ce am zis dati o palma ia o gura de aer.. si editeaza postul asa de dragul bunului simt[si da sunt din moldova si eu] omg

si un EDIT : 80% din bucuresteni sunt moldoveni [a 2-3 generatie] si un procent foarte scazut sunt bucuresteni 100%

Tecuci

Posted

lasaiii frate..noi sa fim sanatosii dak se cred umflati intre bucutze sa se duca in pizdulicele mamii lor :D toti suntem egali nu-i nimeni mai jmeker pe aci k l-o cacat masa cu susu in jos..:s

EDIT: is din Bacau.. :D scrie acolo jos langa poza mea.. :) santem aproape :P

Posted

mdea.... din ce oras esti? ... oricum , eu , fiind din onesti cu rude din barlad am fost crescut sa STIU ca orice padure are uscaturi si ca nu exista o rasa superioara, si ma enervez la culme cand ii aud pe ignorantii de bucuresteni.

p.s. rulez 1 bot si 3 stalleri si joc si cs. pe 1gb ram si proc de 3.0.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...