Kiidu Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 seara all ** as avea si yo o intrebare de build..adika am vazut vreo 2-3 pers cu acest build si am zis sa vad kre e treaba :P .. un wizz/warlock...ar fi slab la defense adek un 1 hit pt majoritatea characterelor? ... :violent: just asking :D pt ce plm sa faci wizz/warloc? hah? un wizz/rouge ar fii mai beastial :)) *joke* nush mi se pare cam aiurea buildu oricum pana nu vad nu cred
cri2032 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 firarist a fost blader full sun +9 si +7 Era bun , Foarte dar era foarte tupeist si se comporta ca un copil de 11-12 ani Acum este un Bow lvl 98 park pe Greece FiraShit , roman , char facut pentru a enerva pe firarist :))Un prieten bun de pe greece BoOnDoZeR sau asa ceva first 100 warrior FF dp greece A parasit jocul pentru ca cei de la kwait plateau 6-8 bil pentru fiecare guild , sa intre in union sa aiba ei FWEdit: wizz/warlok este bun dar trebuie sa stii sa joci si sa ai set bun... Am avut placerea de a intalnii un wizz.warlok [ cap 90 ] si era doar job war ,dar era bun ^_^Uite , video facut de MMO_Doug [ italian ] http://www.youtube.com/watch?v=JVNJ6YKdYiM
BijuuMode Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dupa mult timp am mai facut si eu un item bunicel +
Dr4q_Sti3 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 seara all ** as avea si yo o intrebare de build..adika am vazut vreo 2-3 pers cu acest build si am zis sa vad kre e treaba :P .. un wizz/warlock...ar fi slab la defense adek un 1 hit pt majoritatea characterelor? ... :violent: just asking :D si s-ar descurca in pvp..pve .. si la grindat ? :-? este un builde destulde bunicel dai sleep debufuri stunn si schimbi pe wizz dar ai rezistenta mai mica daca cu cleric rezistai la mai mult de 4-5 hit acum la 2 esti decedat :P
aDyTsU Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 multan fain de raspunsuri dar greu greu cu europenii astia ..:)) raman la glavier deocamdata :D Gz de + badfist...la mai multe :D
Sleya Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 JESUS F@CK voi ganditi ce spuneti?la ce dracu va trebuie warlock la wizzz? wizz cu life turnover da 1 hit la orice build oricum....wiz/warlock isi ia 1 hit sigur....think again....wizz/cleric....rec division,heal cycle,bless ....change to wizz.....knock back/combustion/fear....LT....boom 1 hit@Firarist...think again...a fost glavier toata viata lui in sro....a avut prima arma sun +9 din isro....glavie 8D si avea set sun....cauta pe youtube si o sa vezi ca era glavier cu sun +9 si nu cadea in fata la 4 suneri din Kuwait....daca mai exista video acela....parca se numea Firarist versus KuwaitPoate este vorba despre vreun fan Firarist(acel blader de care zici)....adevaratul char Firarist a fost deleted dupa ce a fost cumparat de Kuwait guild
ionutzgl_38 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 bag de seama ca le avetzi cu silkroad am si eu o intrebare de build,eu am un nuker s/s pe sword,ligh,cold dar multzi spun ca ar fii mai bun sa renunt la ceva si sa bag in fire,sword mi-se pare foarte bun cold defense si linghing mag atack.Ce spunetzi sa trec pe fire?? :crazy: :crazy: :crazy:
aDyTsU Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 bag de seama ca le avetzi cu silkroad am si eu o intrebare de build,eu am un nuker s/s pe sword,ligh,cold dar multzi spun ca ar fii mai bun sa renunt la ceva si sa bag in fire,sword mi-se pare foarte bun cold defense si linghing mag atack. Ce spunetzi sa trec pe fire?? :crazy: :crazy: :crazy: la lvl asta ... hmm prea multa bataie de cap as zice :P dar ai putea sa te bagi pe fire si sa renunti la light..ai avea un dmg mai mare + k nukurile de la fire sunt jmekere ...e alegearea ta...un nuker pe light/cold mi se pare ff bun.. :D e charu tau pana la urma :D
BijuuMode Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 JESUS F@CK voi ganditi ce spuneti?la ce dracu va trebuie warlock la wizzz? wizz cu life turnover da 1 hit la orice build oricum....wiz/warlock isi ia 1 hit sigur....think again....wizz/cleric....rec division,heal cycle,bless ....change to wizz.....knock back/combustion/fear....LT....boom 1 hit @Firarist...think again...a fost glavier toata viata lui in sro....a avut prima arma sun +9 din isro....glavie 8D si avea set sun....cauta pe youtube si o sa vezi ca era glavier cu sun +9 si nu cadea in fata la 4 suneri din Kuwait....daca mai exista video acela....parca se numea Firarist versus Kuwait Poate este vorba despre vreun fan Firarist(acel blader de care zici)....adevaratul char Firarist a fost deleted dupa ce a fost cumparat de Kuwait guild cumva ?
calinut1 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ________@@@@@@@@__________@@@@@@_______________ @ @@@@@_____ ___________@ @@@@@@________________ @@@@@@___________________@@@@@@_________________ ____@@@@@@@@____________________________________ __@@@@@@@@@_________@@@@@_______@@@@@___@@@@@___ ______@@@@@__@@@@@_________@@@@@__@@@@@_ ________@@@@@___@@@@@_______@@@@@________@@@@@@@ @@________________________________________@@ @@@@@@@_________@@@@@_______@@@@@___@@@@@_______ __@@@@@__@@@@@_________@@@@@__@@@@@_________ @@@@@___@@@@@_______@@@@@________@@@@@@@@@______ ______________________________@@@@@@________ __________@@@@@@__________________@@@@@@________ __________@@@@@@__________________@@@@@@____ ______________@@@@@@@@@@@@@@_____@@@@@@@@@@@@@@_ ____@@@@@@@@@@@@@@_______$$$$$$_____ $$$$$$$$$$_______ $$$$$$$____$$$$_ ___$$$$_____$$$_$$$$___$$$$______$$$$________$ $$$___$$$$______$$$$________$$$$___$$$$______$$$ $________$$$$___$$$$______$$$$________$$$$___$ $$$______$$$$________$$$$___$$$$______$$$$____ ____$$$$____$$$$____$$$$_______$$$$$$$$___$$$$$$ $$$$__________________.OO._____________________ _____.OOO.____________.O. * .* ..________________.OOOO.______-.OOO. * .* . * .________________.OOOOO._-.OOOO. * .* ._______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . * .__________-.OOOOOOOOOOOOO. * .* .._____.OOOOOOOO0000000OOOO. * . * . * . * ..__________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * . * .._______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * ..________________.OOOOO._-.OOOO. * . *. * . * ..________________.OOOO.______-.OOO. * .* ..________________.OOO.____________.O. * . *. * .________________.OO.__________
>.>iPwnN44ps<.< Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Firarist a cumparat charul lui MoTeCs cu sun set prot , accesory , +9 sun Glv cu 3200$ .
Lord_Bogdan Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 genial firarist ala... cred ca la 11Dg revin si eu in forta sa fac ceva sa intru in "istorie" ramane de vazut :))oricum cred ca ma axez pe 2 chare la 11dg.. nu pe 4 ca acum :(
-GodOfWar- Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Un build EXTRAORDINAR de nuker ptr DPS pve / pvp este ICE FIRE LIGHT. nu stai sa dai cu bich, sunt skills de phy. Think Again . intrebati pe oricine . Nuker pur int fire ice light e rupere. si pe protector :).
leoky1208 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 wow..firarist ala parca era un gm...4 pe el..si l-au cumparat ca sa il stearga..ce mentalitate..in fine...ce vroiam sa va intreb...vreau sa incerc un build nou si vreau sa va dati si voi cu parerea:ce ziceti de 100/bichoen/100fire/100/pacheon ( arcas si blader cu fire)sau 100 heuksal/100pacheon/100fire ( glavier si arcas cu fire) ...nush ce m-a palit..:)) dar as fi si eu curiossau sa raman la clasicul rogue cu dagger/x-bow si cleric.? ms fain si sper sa ma ajutati ^_^
aDyTsU Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dual weapon? o_O nopz mi se pare cel mai de caca la ch...:P alegeti ori bower ori blader ori glavier...sau fate rogue ;)
koila Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Un build EXTRAORDINAR de nuker ptr DPS pve / pvp este ICE FIRE LIGHT. nu stai sa dai cu bich, sunt skills de phy. Think Again . intrebati pe oricine . Nuker pur int fire ice light e rupere. si pe protector :).and you think again? snow over, kiss the ground babe :clap: cu ice\light\firebich\cold[light\fire] snow over.. Iron wall shield KD stabs :>
leoky1208 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 de la chestia asta m-am inspirat : pare mijto..da cere al dreaq de mute sp
koila Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 de la chestia asta m-am inspirat : pare mijto..da cere al dreaq de mute sp este si pe aege un Blabe\bow\fire :)
leoky1208 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ok..si voi crede-ti ca se merita? cam asta m-ar interesa sa stiu..
Dr4q_Sti3 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 bag de seama ca le avetzi cu silkroad am si eu o intrebare de build,eu am un nuker s/s pe sword,ligh,cold dar multzi spun ca ar fii mai bun sa renunt la ceva si sa bag in fire,sword mi-se pare foarte bun cold defense si linghing mag atack.Ce spunetzi sa trec pe fire?? :crazy: :crazy: :crazy:un build destul de bun ar fi 100 fire 100 biocheon 5X yce si 4X light sau sa cresti ice mai mare si scazi light
salam30 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 haha si ala compara wow cu silkin wow joaca toti parlitziin silk joaca numa seic dinastiain wow vinzi item in silk vinzi contu cu totu .sau item in orice caz nu e cazu sa te miri nici nu vreau sa ma gandesc cati bani o bagat pompom de xian .cred ca are 10 de mi de euro daca nu cumva o ajuns la 100k euro pt ca nu are un char ....are o gramada, toti cu sun arma premium plus plus echipa de bards ...cand e vb de silk te pui cu dracu =))ps : chiar tare firarist ala si o venit cap 80 with euro si chiar si asa cu snow shield tot sio luat pt euro e mult peste chinez si poate si din cauza asta so lasat
ghitzal02 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 cumva ? aiii de capu turcilor pe vremea aia jucam si eu pe grecce lvl 20 si incepeam iara de la 0 :D il vedeam mai in fiecare zi la pvp ca io dadea lu yarkann alea erau vechile si frumoasale zile ale silkroadului nu acuma cand numa turci si nume de goldboti care io dau la saithan si medusa.... pfffff PS: Salam firarist contu a fost vandut cu 8500 euro da da 8500 imi aduc aminte si acuma ziua cand a scris ca de maine firarist va avea un nou owner si ca la vandut cu 8500 de euro.....
BijuuMode Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 aoleu ce oameni josnici is uni sa furi 1 acc si sa ceri sa iti bage 500 silk #-o #-o ca sa il dea in napoi .... i sa intamplat lu una din guild de la mn dupa ce ia dat 350 mil iteme ...
koila Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 sai bage si dupa care ii face chargeback pierde si ea 50$ dar sio ia si el sus :-j
beleaua_ Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Fratilor scapati de stress(silk) si incercati SUN Online.Deja am "arhivat" silk-ul si ma bucur de SUN Online . :bananadance2: :bananadance2: