Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

seara all ** as avea si yo o intrebare de build..adika am vazut vreo 2-3 pers cu acest build si am zis sa vad kre e treaba :P .. un wizz/warlock...ar fi slab la defense adek un 1 hit pt majoritatea characterelor? ... :violent: just asking :D :gun::gun:

pt ce plm sa faci wizz/warloc? hah? un wizz/rouge ar fii mai beastial :)) *joke* nush mi se pare cam aiurea buildu oricum pana nu vad nu cred

Posted

firarist a fost blader full sun +9 si +7

Era bun , Foarte dar era foarte tupeist si se comporta ca un copil de 11-12 ani

Acum este un Bow lvl 98 park pe Greece FiraShit , roman , char facut pentru a enerva pe firarist :))

Un prieten bun de pe greece BoOnDoZeR sau asa ceva first 100 warrior FF dp greece

A parasit jocul pentru ca cei de la kwait plateau 6-8 bil pentru fiecare guild , sa intre in union sa aiba ei FW

Edit: wizz/warlok este bun dar trebuie sa stii sa joci si sa ai set bun... Am avut placerea de a intalnii un wizz.warlok [ cap 90 ] si era doar job war ,dar era bun ^_^

Uite , video facut de MMO_Doug [ italian ] http://www.youtube.com/watch?v=JVNJ6YKdYiM

Posted

seara all ** as avea si yo o intrebare de build..adika am vazut vreo 2-3 pers cu acest build si am zis sa vad kre e treaba :P .. un wizz/warlock...ar fi slab la defense adek un 1 hit pt majoritatea characterelor? ... :violent: just asking :D :gun::gun: si s-ar descurca in pvp..pve .. si la grindat ? :-?

este un builde destulde bunicel dai sleep debufuri stunn si schimbi pe wizz dar ai rezistenta mai mica daca cu cleric rezistai la mai mult de 4-5 hit acum la 2 esti decedat :P

Posted

JESUS F@CK voi ganditi ce spuneti?la ce dracu va trebuie warlock la wizzz? wizz cu life turnover da 1 hit la orice build oricum....wiz/warlock isi ia 1 hit sigur....think again....wizz/cleric....rec division,heal cycle,bless ....change to wizz.....knock back/combustion/fear....LT....boom 1 hit

@Firarist...think again...a fost glavier toata viata lui in sro....a avut prima arma sun +9 din isro....glavie 8D si avea set sun....cauta pe youtube si o sa vezi ca era glavier cu sun +9 si nu cadea in fata la 4 suneri din Kuwait....daca mai exista video acela....parca se numea Firarist versus Kuwait

Poate este vorba despre vreun fan Firarist(acel blader de care zici)....adevaratul char Firarist a fost deleted dupa ce a fost cumparat de Kuwait guild

Posted

bag de seama ca le avetzi cu silkroad am si eu o intrebare de build,eu am un nuker s/s pe sword,ligh,cold dar multzi spun ca ar fii mai bun sa renunt la ceva si sa bag in fire,sword mi-se pare foarte bun cold defense si linghing mag atack.

Ce spunetzi sa trec pe fire?? :crazy: :crazy: :crazy:

Posted

bag de seama ca le avetzi cu silkroad am si eu o intrebare de build,eu am un nuker s/s pe sword,ligh,cold dar multzi spun ca ar fii mai bun sa renunt la ceva si sa bag in fire,sword mi-se pare foarte bun cold defense si linghing mag atack.

la lvl asta ... hmm prea multa bataie de cap as zice :P dar ai putea sa te bagi pe fire si sa renunti la light..ai avea un dmg mai mare + k nukurile de la fire sunt jmekere :gun: ...e alegearea ta...un nuker pe light/cold mi se pare ff bun.. :D e charu tau pana la urma :D

Posted

JESUS F@CK voi ganditi ce spuneti?la ce dracu va trebuie warlock la wizzz? wizz cu life turnover da 1 hit la orice build oricum....wiz/warlock isi ia 1 hit sigur....think again....wizz/cleric....rec division,heal cycle,bless ....change to wizz.....knock back/combustion/fear....LT....boom 1 hit

@Firarist...think again...a fost glavier toata viata lui in sro....a avut prima arma sun +9 din isro....glavie 8D si avea set sun....cauta pe youtube si o sa vezi ca era glavier cu sun +9 si nu cadea in fata la 4 suneri din Kuwait....daca mai exista video acela....parca se numea Firarist versus Kuwait

Poate este vorba despre vreun fan Firarist(acel blader de care zici)....adevaratul char Firarist a fost deleted dupa ce a fost cumparat de Kuwait guild

cumva

?
Posted

________@@@@@@@@_____

_____@@@@@@____________

___ @ @@@@@_____ _________

__@ @@@@@@_____________

___ @@@@@@______________

_____@@@@@@____________

_____ ____@@@@@@@@_____

____ __@@@@@@@@@_______

__@@@@@_______@@@@@__

_@@@@@___ ______@@@@@_

_@@@@@_________@@@@@_

_@@@@@_ ________@@@@@_

__@@@@@_______@@@@@__

______@@@@@@@ @@_______

______@@ @@@@@@@_______

__@@@@@_______@@@@@__

_@@@@@_______ __@@@@@_

_@@@@@_________@@@@@_

_@@@@@_________ @@@@@_

__@@@@@_______@@@@@__

______@@@@@@@@@______ _

__@@@@@@________ ________

__@@@@@@________________

__@@@@@@________ ________

__@@@@@@________________

__@@@@@@____ ____________

__@@@@@@@@@@@@@@___

__@@@@@@@@@@@@@@_ __

__@@@@@@@@@@@@@@___

____$$$$$$_____ $$$$$$$$$$____

___ $$$$$$$____$$$$_ ___$$$$___

__$$$_$$$$___$$$$______$$$$__

______$ $$$___$$$$______$$$$__

______$$$$___$$$$______$$$ $__

______$$$$___$$$$______$$$$__

______$$$$___$ $$$______$$$$__

______$$$$___$$$$______$$$$__

__ ____$$$$____$$$$____$$$$___

____$$$$$$$$___$$$$$$ $$$$__

________________.OO.__________

___________ _____.OOO.____________.O. * .* ..

________________.OOOO.______-.OOO. * .* . * .

________________.OOOOO._-.OOOO. * .* .

_______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . * .

__________-.OOOOOOOOOOOOO. * .* ..

_____.OOOOOOOO0000000OOOO. * . * . * . * ..

__________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * . * ..

_______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * ..

________________.OOOOO._-.OOOO. * . *. * . * ..

________________.OOOO.______-.OOO. * .* ..

________________.OOO.____________.O. * . *. * .

________________.OO.__________

Posted

Un build EXTRAORDINAR de nuker ptr DPS pve / pvp este ICE FIRE LIGHT. nu stai sa dai cu bich, sunt skills de phy. Think Again . intrebati pe oricine . Nuker pur int fire ice light e rupere. si pe protector :).

Posted

wow..firarist ala parca era un gm...4 pe el..si l-au cumparat ca sa il stearga..ce mentalitate..in fine...ce vroiam sa va intreb...vreau sa incerc un build nou si vreau sa va dati si voi cu parerea:

ce ziceti de 100/bichoen/100fire/100/pacheon ( arcas si blader cu fire)

sau 100 heuksal/100pacheon/100fire ( glavier si arcas cu fire) ...nush ce m-a palit..:)) dar as fi si eu curios

sau sa raman la clasicul rogue cu dagger/x-bow si cleric.? ms fain si sper sa ma ajutati ^_^

Posted

Un build EXTRAORDINAR de nuker ptr DPS pve / pvp este ICE FIRE LIGHT. nu stai sa dai cu bich, sunt skills de phy. Think Again . intrebati pe oricine . Nuker pur int fire ice light e rupere. si pe protector :).

and you think again? snow over, kiss the ground babe :clap: cu ice\light\fire

bich\cold[light\fire] snow over.. Iron wall shield KD stabs :>

Posted

un build destul de bun ar fi 100 fire 100 biocheon 5X yce si 4X light sau sa cresti ice mai mare si scazi light

Posted

haha si ala compara wow cu silk

in wow joaca toti parlitzi

in silk joaca numa seic dinastia

in wow vinzi item

in silk vinzi contu cu totu .sau item

in orice caz nu e cazu sa te miri

nici nu vreau sa ma gandesc cati bani o bagat pompom de xian .cred ca are 10 de mi de euro daca nu cumva o ajuns la 100k euro pt ca nu are un char ....are o gramada, toti cu sun arma premium plus plus echipa de bards ...

cand e vb de silk te pui cu dracu =))

ps : chiar tare firarist ala si o venit cap 80 with euro si chiar si asa cu snow shield tot sio luat pt euro e mult peste chinez si poate si din cauza asta so lasat

Posted

cumva

?

aiii de capu turcilor pe vremea aia jucam si eu pe grecce lvl 20 si incepeam iara de la 0 :D il vedeam mai in fiecare zi la pvp ca io dadea lu yarkann alea erau vechile si frumoasale zile ale silkroadului nu acuma cand numa turci si nume de goldboti care io dau la saithan si medusa.... pfffff

PS: Salam firarist contu a fost vandut cu 8500 euro da da 8500 imi aduc aminte si acuma ziua cand a scris ca de maine firarist va avea un nou owner si ca la vandut cu 8500 de euro.....

Posted

aoleu ce oameni josnici is uni sa furi 1 acc si sa ceri sa iti bage 500 silk #-o #-o ca sa il dea in napoi .... i sa intamplat lu una din guild de la mn dupa ce ia dat 350 mil iteme ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...