Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

orice metoda de transfer bancar ai folosi , cumparatorul trebuie sa joace dupa regulele tale , tot iti poate trage teapa.

dupa ce imi trimite banii si am ridicat banii ii dau id/pw/secret ... cum imi poate trage teapa? :-s

EDIT: vad ca se poate verifica si pe net:P daca a trimis banii:X

Posted

dupa ce imi trimite banii si am ridicat banii ii dau id/pw/secret ... cum imi poate trage teapa? :-s

foarte bine. atunci Multa bafta, pret? :)

apropo , ai vazut ca el poate pune o intrebare de siguranta, si sa -i ceri acel cod [poti sa l verifici si de acasa] si extra te poti duce la o agentie westen union si sa ceri si de la ei mai multe informatii.

Posted

foarte bine. atunci Multa bafta, pret? :)

apropo , ai vazut ca el poate pune o intrebare de siguranta, si sa -i ceri acel cod [poti sa l verifici si de acasa] si extra te poti duce la o agentie westen union si sa ceri si de la ei mai multe informatii.

dap man ms mult :P hehe 1000$ :P sa vad pana diseara... :P
Posted

lolz da edit la post ca iti fac astia spam pe private :)) oricum ai grija, multa bafta.

Posted

:) pentru int mai nou este atacku' de la cleric [ 10k absolute ] si cu snow ia 9-10k :) , 2-3 hit si gata

1 thousand $ or euro?? Nvm e un super pretz :))

Te lasi de sro?? :blink:

Posted

nu sincer get real si nu mai fabula..eu inca nu cunosc vreun joc online la care un cont sa fie tranzactionat cu pretul asta :)) adica nici WoW sau Eve...:) mai bine nu fabula..sau mai bine ai grija sa nu pierzi contul pe degeaba

Posted

nu sincer get real si nu mai fabula..eu inca nu cunosc vreun joc online la care un cont sa fie tranzactionat cu pretul asta :)) adica nici WoW sau Eve...:) mai bine nu fabula..sau mai bine ai grija sa nu pierzi contul pe degeaba

Nu fabuleaza . e chiar pe bune . Si un vecin de`al meu are oferta de la niste germani ptr nuker 98 FF 100 cu set si s/s de 98 FB +5+7 1500$. Inca nu stie daca sa`l dea sau nu ...

Posted

mai stii? o fi vreun seic al petrolului sau vreun neamt nebun.. tin minte ca alex a vandut un cont cu 2m sp cu 600$ deci se poate

Posted

mai or fi dolari falsi..asa multi pot zice ca si-au dat contul pe 120 000 de euro..dar cine verifica?:) si oricat de obsedati ar fi unii de joc..cum sa dai o gramada de bani pe niste conturi crescute cu bot si totusi intr-un joc un pic peste medie..dar de provenienta chinezeasca?:)

Posted

mai or fi dolari falsi..asa multi pot zice ca si-au dat contul pe 120 000 de euro..dar cine verifica?:) si oricat de obsedati ar fi unii de joc..cum sa dai o gramada de bani pe niste conturi crescute cu bot si totusi intr-un joc un pic peste medie..dar de provenienta chinezeasca?:)

uite ca sunt destui maniaci care fac chestia asta .... :P

Posted

un acc ful sun a fost vandut cu 3500$ ;) deci poate sa isi ia adica Lala_Girl a avut oferta de 3500$ pe charu lui si la dat

Posted

hmm eu imi sustin parerea ca nu se dau conturi pe WoW care..trebuie sa recunoastem este net superior..si vorbim aici de conturi super dotate cu iteme foarte rare..nu s-au dat in niciun caz banii astia..si se dau pe un joc oarecum f2p..cu o grafica care nu depaseste limitele normalului si niste servere mai mult sau mai putin expirate?

Ma rog..cine da ori e nebun ori e dement

Posted

mane nici mie nu imi vine sa cred ca ash putea lua 1000$ ... in romania dupa cum stim 1000$ inseamna 2 luni de munca:| in afara inseamna 15 zile... :| pana si alocatia e 200 euro in unele tari:|

Posted

exemplu turci care is plini de bani un turk la mn pe server a oferit 2 bil pe un chest de 100 cu phy 100% turci egipteni arabi au cei mai multi bani iar mihai tu trebuie sa o sti pe lala girl ca are char si pe venus sau a avut

1 bil in sro costa USD 58.3 o arma sun costa 15 bil minim fa si u 15 x 58 si calculeaza cati dolari vine :)

@Lancelot nu compara wow la grafica ca silku e net superior la grafica comform ultimelor sondaje facute wow nu se claseaza in top 100 la grafica silkroadu e pe locu 10-15 cand faci comparatie intre 2 jocuri acel joc trebuie sa fie net superior din toate punctele de vedere game play grafica cat de populat este dar cum wow nu e tare in grafica deci nu e superior silkroadului decat din punct de vede am populaitati(unde sunt cam 30-40% sunt gold boti) si sa mai zicem ca game play :)

Edit: uite cat e o arma sun

9D Seal of Sun Dark Phanlom [Hera] $800.00 each

Posted

Nu fabuleaza . e chiar pe bune . Si un vecin de`al meu are oferta de la niste germani ptr nuker 98 FF 100 cu set si s/s de 98 FB +5+7 1500$. Inca nu stie daca sa`l dea sau nu ...

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) si eu am oferta de 50 de mill pt un CARACTER LA UN JOC , dar nu-l dau .. pt ca ma joc sa ma relaxez. mananci bureti.

hmm eu imi sustin parerea ca nu se dau conturi pe WoW care..trebuie sa recunoastem este net superior..si vorbim aici de conturi super dotate cu iteme foarte rare..nu s-au dat in niciun caz banii astia..si se dau pe un joc oarecum f2p..cu o grafica care nu depaseste limitele normalului si niste servere mai mult sau mai putin expirate?

Ma rog..cine da ori e nebun ori e dement

mihaitza.. sa nu iti pierzi contul ... nu cred in vecii vecilor ca iti da ala 1000 euro. dar daca-ti da , eu iti dau 100$ cadou de la mine si plvl platit la thepower lvl pana la lvl 85 -/+ . dar sa-mi arati scan de la chitanta. oricum .. ori minti tu , ori te minte ala. 1000 euro pt 1 wizz? imi fac set de chars cu 1000 euro.

si tine minte : arma ta e account bound ... si e lvl 90 la cap 100 .. in 3-4 luni apare lvl 105 .... oricu m 1000 euro .. cineva crede pe altcineva prost.

Posted

0 de mill pt un CARACTER LA UN JOC , dar nu-l dau .. pt ca ma joc sa ma relaxez. mananci bureti.

mihaitza.. sa nu iti pierzi contul ... nu cred in vecii vecilor ca iti da ala 1000 euro. dar daca-ti da , eu iti dau 100$ cadou de la mine si plvl platit la thepower lvl pana la lvl 85 -/+ . dar sa-mi arati scan de la chitanta. oricum .. ori minti tu , ori te minte ala. 1000 euro pt 1 wizz? imi fac set de chars cu 1000 euro.

si tine minte : arma ta e account bound ... si e lvl 90 la cap 100 .. in 3-4 luni apare lvl 105 .... oricu m 1000 euro .. cineva crede pe altcineva prost.

dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi :| ... tot SUN se cheama... are aceeasi putere.. si ce daca e blocata pe cont? arma aia o s-o schimb la 11D plus update :| adica in 3-4 ani... arma mea e mai buna decat o arma de 11D adica sunu meu e egal cu un 102+10 :| .. astept aia 100$ ;)
Posted

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) si eu am oferta de 50 de mill pt un CARACTER LA UN JOC , dar nu-l dau .. pt ca ma joc sa ma relaxez. mananci bureti.

man sunt uni copi care vor totu de a gata nu le place sa munceasca si ar da bani astea

a si la 11 DG nu o sa fie SUN ci doar SOC deci ai pierdut pariu ultima arma o sa fie la 101 si nu ar fi o diferenta ff mare la dmg cred

prin western nu ai cu msa dai tzeapa sa zici ca e paypall faci plata iti da id si pas te duci la banca si scoti bani de pe card :) ci mai degraba ar putea da el tzeapa ia bani si pa date :)

Posted

@Lancelot: Daca ai bani iti permiti, am mai vazut aceeasi chestie in Rusia la Lineage pe un server privat inca sau vanzari de conturi garena cu 5-6 mil. (pana in lvl 40). Chestie e ca multi iti trimit bani si dupa fac chargeback ramai fara bani si fara cont.

Posted

Suntem o tara democrata si fiecare e liber sa isi exprime opinia, vorbesc din fapte reale , server Aege un player turk numite stardus*** [o terminatie de cifre nu o retin dar o caut daca vreti] a platit suma de 800Euro pe Sun bow lvl 76 era +5.

Si Forbidden are mare foarte mare dreptate eu am vandut o arma seal of sun de 9d pe un server privat de SRO [ECSRO] pe suma de 70$ mia facut ala chargeback de 2 ori doar ca paypal-ul nu mai returneaza si nici nu mai raspunde de tranzactiile obiectelor virtuale, dar ai mari probleme pana cand paypal decide si risti sa ii dai lu ala bani inapoi daca esti obligat sa folosesti contul de paypal.

Deci fabula sau nu exista o farama de adevar in ceea ce zice Mihai.

Posted

o farama de adevar , dar mi-a zis ca`s prost si adminul sigur nu i-a dat warn up. si am zis mihaita ca-ti dau suta cand vad chitanta de la western. pana atunci .... doar vorbe goale.

Posted

@Lancelot: Daca ai bani iti permiti, am mai vazut aceeasi chestie in Rusia la Lineage pe un server privat inca sau vanzari de conturi garena cu 5-6 mil. (pana in lvl 40). Chestie e ca multi iti trimit bani si dupa fac chargeback ramai fara bani si fara cont.

mda exact asa a patit un prieten.. a vandut un cont de garena unui tip.. si respectivul ia platit prin paypal.. prietenul meu sa dus frumos la banca sa scoata banii si ghici ce.. era ca si inainte... am descoperit ca tipu a facut chargeback la 2 ore dupa ce a primit acountu.. deci e clar..

Posted

Nu stiu de ce unii vorbesc fara sa cunoasca

Da eu am vandut un cont lvl 25 cu 2 mil sp fara int/str adaugate....chinez cu 600$...tipul care l-a cumparat era un german plin de bani care nici macar nu foloseste charul.

Tin sa precizez deasemenea ca egipteniii nu sunt bogati...foarte rar se intampla sa vezi un egy bogat in sro...cum e Nuk3r sau dedo....au internet cafe si au facut o groaza de bani de pe urma sro...tineau 10 pc-uri 24/7 la farm si powerlvl faceau chars lvl 80 sau 90 depinde de cap si le vindeau pe bani reali :)

Turcii da....sunt bogati...putred de bogati...un exemplu ar fi 3_Hilal cel mai bogat turc de pe rome....full sun 8D...sun bow +9......la 9D a dat 2000 euro pe un sun bow si apoi l-a vandut pe 6 bil si s-a lasat.

Alt exemplu de bogatasi sunt Kuweitienii....parca daca tin eu bine minte pe Greece era spuma lor....unde guilda Kuwait a fost mai mereu plina de suneri....printre care se numara si fiul unui presedinte/seic ce o fi la ei...si deasemenea sa precizez ca guilda Kuwait la 8D a dat 7000$ pe un cont.....glavier full sun cu glavie sun +9 care ii batea 1 vs 4-6....pentru ca apoi ei sa ii dea delete....charul se numea Firarist

Anyways...Respect tuturor...eu o sa stau o perioada departe de sro

@Mihai....daca iti trimite prin western union intai dute si incaseaza banii then give him the data...mie imi trimitea hinamori saptamanal $ sa ii cumpar silks si gold prin western union....si stiu ca daca se razgandea el putea sa isi retraga banii inainte sa ii incasezi tu

Posted

vindeti caracterul pe mu:))) si u iei mult pe el daca mai esti admin =)))

Posted

seara all ** as avea si yo o intrebare de build..adika am vazut vreo 2-3 pers cu acest build si am zis sa vad kre e treaba :P .. un wizz/warlock...ar fi slab la defense adek un 1 hit pt majoritatea characterelor? ... :violent: just asking :D :gun::gun: si s-ar descurca in pvp..pve .. si la grindat ? :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...