The Dash Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 la lvl 5 trader primesti cu 50% mai multi bani deci e rentabil sa faci de ex un hotan jg de 5* sau sa faci un special trade din takla in jg. traderii nici nu trebuie sa coboare de pe bou si trebuie sa consume maxim 100k pe potiuni de pet. hunterii fac xp la hunter, cad si dropuri de la thiefs (mihihihihi) si primesc bani si la sfarsitul tradeului si salariul saptamanal :).
Mihai1993 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ba da... cu cat duci tradeuri mai mari...cu atat creste exp ca trader si la hunter ;) + ca e mai amuzant sa te duci cu un 5* multi thiefi npc+item drops+ca daca vad ceilalti thiefi ca e marfa mult vin si va ataca :)stiu cam ciudat...dar mie imi place sa ma intalnesc cu thiefi cand fac un trade :D pe rome nu e prea bine sa te intalnesti cu thiefii... de obicei cand te-ai intalnit cu thiefii pierzi tradeul 90% ... sau mai ai o sansa.. sa dai log off :)
PsychoR0 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 pe rome nu e prea bine sa te intalnesti cu thiefii... de obicei cand te-ai intalnit cu thiefii pierzi tradeul 90% ... sau mai ai o sansa.. sa dai log off :)nu prea imi pasa daca pierd tradeul....e chestie de fun ^_^eu acum am vazut ca uniunea mea de pe persia a luat jg fw ^_^
Lord_Bogdan Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Pfff... satan asta ma face sa adaug si eu skillurile de dual axe.. dar nu mai am sp necesar pt war cleric ff 100 apoi :(
BijuuMode Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Pfff... satan asta ma face sa adaug si eu skillurile de dual axe.. dar nu mai am sp necesar pt war cleric ff 100 apoi :(doar ala de stun trebuie parca :-??
cri2032 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 uhhuu fck job war ... I don't give a fck , Vin civil buffers si nu ai ce face...Without zerk ^^ http://img26.imageshack.us/i/sro2009102507403102.jpg/ [ crit ] Zerk http://img28.imageshack.us/i/sro2009102507413771.jpg/ Without crit
The Dash Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 pe rome nu e prea bine sa te intalnesti cu thiefii... de obicei cand te-ai intalnit cu thiefii pierzi tradeul 90% ... sau mai ai o sansa.. sa dai log off :)din cate stiu daca esti atacat nu poti sa dai decat peste 20 sec log off :).@cri2032 @ your sig, its called masturbating :))
Sleya Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Salutare baieti, pentru mine aici se termina Silkroad, inainte sa renut am incercat http://img18.imageshack.us/img18/2027/sro2009102511165878.jpg :), si cum cautam motiv sa renunt am mai dat un + si a disparut, asta e, e mai bine asa. Bafta in continuare cine mai vrea sa continue, dar va zic e mai sanatos sa va lasati din timp. :tiphat:mai sanatos sa ma las din timp? daca vroiam asta trebuia sa o fac acum 3 ani...acum e cam imposibil...nu e vorba ca nu vreau sa ma las de silkroad...as vrea...dar nu pot sa uit prietenii care mi i-am facut in acest joc...si imi este greu sa nu intru macar odata pe saptamana sa vad ce mai face lumea prin sro....@badfist....pe rome au fost destule job war...doar ca nu erai tu prin preajma :) la 8D...cand au aparut SpartanZ guild...rupeau tot....mai ales uniunea lui Reborn....care erau majoritatea full sun....isi dadeau log off cand se intalneau cu SpartanZ la jobsau sa nu uitam de draga uniune FRT ...French Team... care organiza cele mai frumoase trade runs de pe rome....ce batalii am mai dat in dead ravine impotriva celor din Reborn si Ressurectiondar din pacate...pe rome s-a terminat era aceea....acum rar se mai organizeaza un trade stabil....si atunci cand se intampla Pirates vin cu cate 2 clerici offjob de caciula....la un moment dat au ajuns atat de jalnici incat veneau si cu warrior offjob (dedo)asta e...noi asteptam sa vina 11D si _R3volutioN_ o sa vina inapoi in forta :D
BijuuMode Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 mai sanatos sa ma las din timp? daca vroiam asta trebuia sa o fac acum 3 ani...acum e cam imposibil...nu e vorba ca nu vreau sa ma las de silkroad...as vrea...dar nu pot sa uit prietenii care mi i-am facut in acest joc...si imi este greu sa nu intru macar odata pe saptamana sa vad ce mai face lumea prin sro....@badfist....pe rome au fost destule job war...doar ca nu erai tu prin preajma :) la 8D...cand au aparut SpartanZ guild...rupeau tot....mai ales uniunea lui Reborn....care erau majoritatea full sun....isi dadeau log off cand se intalneau cu SpartanZ la jobsau sa nu uitam de draga uniune FRT ...French Team... care organiza cele mai frumoase trade runs de pe rome....ce batalii am mai dat in dead ravine impotriva celor din Reborn si Ressurectiondar din pacate...pe rome s-a terminat era aceea....acum rar se mai organizeaza un trade stabil....si atunci cand se intampla Pirates vin cu cate 2 clerici offjob de caciula....la un moment dat au ajuns atat de jalnici incat veneau si cu warrior offjob (dedo)asta e...noi asteptam sa vina 11D si _R3volutioN_ o sa vina inapoi in forta :Djucam inca alex pe rome cad a aparut uniunea lu SpartanZ si am jucat pana cand sa destramat stiu ca sau dus si ToFu2,Tilica in uniune la SpartanZ :)
Sleya Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 jucam inca alex pe rome cad a aparut uniunea lu SpartanZ si am jucat pana cand sa destramat stiu ca sau dus si ToFu2,Tilica in uniune la SpartanZ :)vezi ca stii :)and let's not forget ImperialArmy ...the old ones...Archio,Zneghii,Arias,HolyGod,Th3King faceau prapad cand ieseau la job :D ....bogdan stiedamn i miss the old times and the people :(
cri2032 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 :help: Alex sustine Teoria mea :)) Civil Buffer :blink: Mine , :)) Look you'r pic :) :despair:EDIT : and citit gresit :)) , I will change it for you :Phttp://img59.imageshack.us/img59/5281/assadsadas.jpg topul topurilor :) [ Name Riquinho ]
eXorT Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Pfff... satan asta ma face sa adaug si eu skillurile de dual axe.. dar nu mai am sp necesar pt war cleric ff 100 apoi :(dual axe sunt super misto...si au un crit bun xDvezi ca stii :)and let's not forget ImperialArmy ...the old ones...Archio,Zneghii,Arias,HolyGod,Th3King faceau prapad cand ieseau la job :D ....bogdan stiedamn i miss the old times and the people :(inainte nici nu erau asa multi turci....si se juca LEGIT nu ca acum :|
Trane Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Pfff... satan asta ma face sa adaug si eu skillurile de dual axe.. dar nu mai am sp necesar pt war cleric ff 100 apoi :(Dual axe rullz, e bun pentru grinding. Rectific e foarte bun pentru grinding si nici la pvp nu e atat de rau pe cat se crede.Edit: eu am skill-uri de dual axe ridicate pana la 100.
eXorT Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dual axe rullz, e bun pentru grinding. Rectific e foarte bun pentru grinding si nici la pvp nu e atat de rau pe cat se crede.Edit: eu am skill-uri de dual axe ridicate pana la 100.dami un motiv pt care crezi ca dual axe e mai bun decat 1hand-ul pt grind ...
Trane Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 dami un motiv pt care crezi ca dual axe e mai bun decat 1hand-ul pt grind ...Damage mai mare decat la 1 handed, se misca mai repede sau fel de repede ca 1 handed. Am folosit toate 3 armele pentru grinding la cap 90 si dintre toate cea mai bune mi s-a parut dual axe.
eXorT Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Damage mai mare decat la 1 handed, se misca mai repede sau fel de repede ca 1 handed. Am folosit toate 3 armele pentru grinding la cap 90 si dintre toate cea mai bune mi s-a parut dual axe.aha....intrebam pt ca ma gandeam ca dmg de 1h si dual axe ar trebui sa fie tot pe acolo...iar la 1h poti folosi si shield... cand erai la grind cu dual axe nu mureai uneori ?:-?
Trane Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 aha....intrebam pt ca ma gandeam ca dmg de 1h si dual axe ar trebui sa fie tot pe acolo...iar la 1h poti folosi si shield... cand erai la grind cu dual axe nu mureai uneori ?:-?Nu prea :) are statica ce ridica defense-ul.
Dr4q_Sti3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 era 90 si erau mobi de 85 87 88 cine murea la 90 la aia mai ales ca e warior + cu 1 h bati mai greu(parerea mea) la warioru meu o sa fie 2h full (grind pvp/jor orice se poate) la 1h doar shild(cand am clericu in mana si knock back) si la dual axe stun si blees deci cred ca la pvp o sa se chinuie oleak cu mine o sa fiu cva gen cu GC_Satan din filmulete (si el foloseste la pvp doar skilurile care leam mentionat eu)1.770.000 sp pe warior (apollo)
eXorT Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 era 90 si erau mobi de 85 87 88 cine murea la 90 la aia mai ales ca e warior + cu 1 h bati mai greu(parerea mea) la warioru meu o sa fie 2h full (grind pvp/jor orice se poate) la 1h doar shild(cand am clericu in mana si knock back) si la dual axe stun si blees deci cred ca la pvp o sa se chinuie oleak cu mine o sa fiu cva gen cu GC_Satan din filmulete (si el foloseste la pvp doar skilurile care leam mentionat eu)1.770.000 sp pe warior (apollo)voi vedeti 2 filmulete pe utube si gata va puneti deja in locul producatorului.... in caz de o sa ai weapons +7+9 si sunnrui si chestii da o sa fi ca satan .... altfel.... mai vedem ;)
Lord_Bogdan Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 jucam inca alex pe rome cad a aparut uniunea lu SpartanZ si am jucat pana cand sa destramat stiu ca sau dus si ToFu2,Tilica in uniune la SpartanZ :)omg man.. te tin minte.. erai blader de lv mic parca in guilda cu tilica si tofu :)nush daca ma mai stii. (Bogdan323 guilda Romania) :beer:
Dr4q_Sti3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 voi vedeti 2 filmulete pe utube si gata va puneti deja in locul producatorului.... in caz de o sa ai weapons +7+9 si sunnrui si chestii da o sa fi ca satan .... altfel.... mai vedem ;)am zis cva gen deci o sa am skilurile pe care le are el + ca mam documentat ff mult si toti miau recomandat un astfel de build
BijuuMode Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 omg man.. te tin minte.. erai blader de lv mic parca in guilda cu tilica si tofu :)nush daca ma mai stii. (Bogdan323 guilda Romania) :beer:da te tin minte,ori cum pe rome mam distrat calumea cat am jucat stateam la thifaring cu Tilica,Shadow,BlackCaT,ToFu,Salam(parca asa il chema) cat am mai ras de Hoata vaoleuu aia era cea mai tare cred ca era ful sun casi arata P***a la web pentru sun/silk si tin mainte ca a primit si 1 char de 80 glavier park
eXorT Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 am zis cva gen deci o sa am skilurile pe care le are el + ca mam documentat ff mult si toti miau recomandat un astfel de buildeu iti recomand un altfel de build ... cel putin la fel de bun ;) farmeaza un pic mai mult si fate full warrior 1h 2h axes dati aproape toate skillurile .... credema ca uneori 1h-ul e singurul care te poate tzine in viatza ...
Kiidu Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 hehe se pare ca satan este apreciat pe aici... oricum ganditiva ca satan a fost prima oara war/rouge .. si la lvl 99 a dat tot rogue jos inlocuindul cu cleric deci lui ia fost mai greu .. + ca tipu are setu asta : http://www.rev6.com/player/Gaia/GC_Satan.html ieri a vandut setul sox si imd la inlocuit cu asta..
cri2032 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 numai warrior/cleric , rogue/warrior sau clericThink about Warr/warlok sau Rogue/warlokPe pluto snt doar 2 warr/warlok [ au arme si set bun ] :) Dar ii rupirii Doar 1 a fost si la 9 deg... Atunci legea era el :)Stiu si eu pe Una care arata ceva pt silk/sun/char .....