Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Bagi de seama bine...

Cumparam premium din alocatii . Impartim sb***t(extra *) cu vecinu' si facem goldboti la exasperare.

EDIT:andyinio (ce lame e numele... whatever) cauta sectiunea cu reclame.

dar ce alocatzie ai tu tovarashu de iti permiti sa iei premium din ea? ca mie numi ajunge =))

EDIT : gzz sweetboy :P la mai multe [killuri]

Posted

Felicitari sweet , asteptam video ^^.

ms ms :) dar mai este de asteptat =)) am sony vegas pro 8.0 in germana si nu inteleg nimic...daca ma poate ajuta cineva sa schimb in engleza plz ? ^^

Posted

dap se poate baga ignore monster defense de 4 ori :

... :tiphat:

Mersi mult Tweety :beer:

Acum ma mananca degetele sa imi iau un costum.......offff criza asta financiara....da-o naibii de pizza, luam costum :right:

Posted

Mersi mult Tweety :beer:

Acum ma mananca degetele sa imi iau un costum.......offff criza asta financiara....da-o naibii de pizza, luam costum :right:

mai bine scoate o fetita in oras :D

Posted

Da, intr-un fel aveti dreptate, numai ca daca as scoate o fetita in oras, as ramane fara prietena si fara costum.

Si poate ma vedeti si la "Tradati in Dragoste" :>

Posted

Salam, ce optiuni ai sa bagi la noul avatar ?

Ma refer daca poti baga ignore monster defense de 4 ori. :-?

pai da merge uite iti pun un screen shot

am renuntat la 1 int la hp 150

si in drum spre spot ma onorat cu prezenta un unique

Posted

si in drum spre spot ma onorat cu prezenta un unique

Mersi ca mi-ai aratat ca merge .

Totusi mai am o intrebare: asa putina experienta da uniccul de 95? :-?

Eu la level 92 parca luam 10 milioane exp pe unicul de 90.

Posted

Mersi ca mi-ai aratat ca merge .

Totusi mai am o intrebare: asa putina experienta da uniccul de 95? :-?

Eu la level 92 parca luam 10 milioane exp pe unicul de 90.

pai da... avand in vedere ca e lvl 99 si unicul lvl 95+faptul ca are gap 9 :)
Posted

Bagi de seama bine...

Cumparam premium din alocatii . Impartim sb***t(extra *) cu vecinu' si facem goldboti la exasperare.

EDIT:andyinio (ce lame e numele... whatever) cauta sectiunea cu reclame.

ii bun ca avetzi goldbati eu nu imi permit asa cev chit ca am cont de sb*t,dar nu las comp deschis non stop s ma enerveaza sa astept ograma sa intru :gun:

P.S:deci nui nici un player activ pe Troy?? :crazy: :crazy:

Posted

dc ai asa putin hp bro?... eu cand aveam devil si premium aveam 18k pe wizz :| .. u ar trb sa ai 20-22k ptr ca mai ai si increase de la heuksal.. :-s

pai nu am str 6 peste tot mai am si 5

nu am pasiva de la heuksal nici macar lv1 ...dupa cum te vezi in poza am un skill in bara aia de la bicheon ...am mastery 90 la bicheon si bat cu spear ca sa le dau 1 hit la mobi de 97 98

o sa ajung aproape 19k cu str de la shield si str 6 aproape peste tot si cand voi fi lv 100

si experienta nu e putina deloc....am luat 100k sxp adik vreo 250 de sp ceea ce nu e putin deloc

Posted

ii bun ca avetzi goldbati eu nu imi permit asa cev chit ca am cont de sb*t,dar nu las comp deschis non stop s ma enerveaza sa astept ograma sa intru :gun:

P.S:deci nui nici un player activ pe Troy?? :crazy: :crazy:

eu am 1 singur gold bot pe tibet.. un bard/cleric de 75 cu care butez la bone.. si face destul de bine am facut in 1 saptamana 50m pe el :D

btw lvl up 86 pe rouge

spunetimi cat ar veni un sun harp 9dg la voi pe servere?

100 warior cleric ff pvp (my master ) -

Posted

Prapad sincer mare gresala ca v-ati schimbat in Hunters/Traders :violent:

e mult mai rentabil sa fi trader/hunter ca faci tradeuri cand vrei tu...nu depinzi de altcineva....ca thief trebuie sa astepti sa faca cnv tradeuri , si in plus e mai greu sa fi T/H ;)

Posted

Salutare baieti, pentru mine aici se termina Silkroad, inainte sa renut am incercat http://img18.imageshack.us/img18/2027/sro2009102511165878.jpg :), si cum cautam motiv sa renunt am mai dat un + si a disparut, asta e, e mai bine asa. Bafta in continuare cine mai vrea sa continue, dar va zic e mai sanatos sa va lasati din timp. :tiphat:

Posted

e mult mai rentabil sa fi trader/hunter ca faci tradeuri cand vrei tu...nu depinzi de altcineva....ca thief trebuie sa astepti sa faca cnv tradeuri , si in plus e mai greu sa fi T/H ;)

mda.. noi tocmai deaia neam schimbat.. era o plictiseala de moarte.. asa toata ziua trade run trade run :crazy: :crazy: ... la thiefs ne plimbam aiurea pe harta.. asa ca satan a hotarat sa ne schimbam :P

dar de ce consideri tu ca e o mare greseala?

welcome back dash ^^

Guest tiby1992
Posted

Cine are in ip liber de sbot am mare nevoie

Plsss need helpp

Posted

Prapad sincer mare gresala ca v-ati schimbat in Hunters/Traders :violent:

sincer de cand sa deschis server rome si pana acu nu prea au fost job war serioase pe venus daca is, is o data la 8 luni :))

Posted

=))) la 80+ sa fii nebun sa duci traduri pt 1 kk gold acolo si 10 kk si tot e putin ,jobul e pt fun nu gold nu ai sa scoti bani niciodata din job cad scoti din 1 zi de stall ( daca ai si daca stii ce sa vinzi)

Posted

=))) la 80+ sa fii nebun sa duci traduri pt 1 kk gold acolo si 10 kk si tot e putin ,jobul e pt fun nu gold nu ai sa scoti bani niciodata din job cad scoti din 1 zi de stall ( daca ai si daca stii ce sa vinzi)

ba da... cu cat duci tradeuri mai mari...cu atat creste exp ca trader si la hunter ;) + ca e mai amuzant sa te duci cu un 5* multi thiefi npc+item drops+ca daca vad ceilalti thiefi ca e marfa mult vin si va ataca :)

stiu cam ciudat...dar mie imi place sa ma intalnesc cu thiefi cand fac un trade :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...