defiler666 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Xpose' date='Mar 31 2007, 22:17' post='1852213']Sal defiler ...long time no see.. :lol:, dar vrem oameni care joaca nu care incearca :>hehe...atunci hai sa iti zic altfel :Ppeste 5 zile o sa intru daca ma ajutati la creearea contului , download , etc ^^.Cat mai termin ticketu si dupaia o sa il "joc"..nu de alta dar "my friend" Arrow mi-a povestit ca e super tare :)
Guest fajah Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ziceti-mi si mie va rog cum v-ati facut cont pe KSRO . Am incercat vreo 30 de kssn dar nici unul nu a fost bun . Am dwl deja jocul si ma cam enerveaza faza :D
alexxx70 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ....lol....eu zic sa se mai deschida un SUBIECT IMPORTANT la acest site si anume Korean SilkRoad Online ca vad ca emigreaza lumea in masa pe KSRO :clap: ....sunt curios doar cati vor "incerca" si catzi vor juca cu adevarat acolo...ca multi nu stiu cu ce se mananca SRO-ul asta "normal" d'apoi ala.....anyway ,eu va urez succes acolo si incercati macar acolo sa fiti uniti.Bafta si spor la ce aveti nevoie. :beer:
Guest [XS*Team]Slym Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ziceti-mi si mie va rog cum v-ati facut cont pe KSRO . Am incercat vreo 30 de kssn dar nici unul nu a fost bun . Am dwl deja jocul si ma cam enerveaza faza :DHai ca o sa te invete Rocket.
Guest Blaidy Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Slym sau Xpose sau altcineva ma poate ajuta s-a imi faca si mie acc. pe KSRO ?
Oscar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 deci imi explica si mie cineva ceva? Cum fac cont ?Se zicea ca la lvl 29 iei ban , s-a rezolvat?
BeautifulMind Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Cine ma poate ajuta la creerea contului pt acest joc... daca imi faceti cont eu voi juca .
adyzaha Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 BlackCurse imi pare bine ca ai revenit pe forum :)Felicitari Angello pentru Lord
Aldguth Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Partea cu questurile este intradevar nasoala cand joci pe korea, dar tot merita sa joci.....si numai grind sa faci.....Caracterele europene nu se compara deloc cu cele chinezesti, sunt mult mai echilibrate. Armurile de level mici arata de n ori mai bine ca cele chinezesti, si la fel si armele. Ce nu imi place mie este ca au ramas multe dintre partile proaste cand era numai china: pathfinding inexistent (this sucks big time), engleza inca este pocita:(, etc.
defiler666 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 EDIT : Rusine Sky, ai ajuns sa omori pe Tiger Girl doar de dragul de a avea un signature mai mare? :P Salutarile mele...app ce mai e nou pe acolo, din punctul Tau de vedere k Sacalul are o alta opinie ) ? Salut :) Nu pentru sig am facut chestia aia...sa ma simt eu bine ca am facut uniques ^^ Sper sa il ard si eu o data pe Yarkan...ceea ce e aproape imposibil. Nimic nou...era fain cand jucam toti , TechArmy ^^ , acum e plictiseala...vreo 2-3 care jucam zi de zi , etc.
Oscar Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 maine se deschide noul server ''Persia'' , ma bag tare , dupa care ma retrag 1-2 luni, examen :)
Guest [XS*Team]Xpose Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 @ BlackCurse , nu informa oamenii gresit. Daca nu ai fost in stare sa faci clientul in engleza si stateai ca nubul si citeai ?????? e problema ta.@ Oscar , asa o sa faceti la infinit... cum apare un server nou, hop si voi pe el "O sa fiu cel mai mare" ... yeah yeah sure...
Mehico Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 hehe... m`am apucat si eu acuma de kSRO. Va spun parerea pe parcurs :)
Guest [XS*Team]Xpose Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Setul de lvl 20 :whistle: (eu zic ca setul asta il intrece pe cel armor de lvl 67 chinese ) http://img508.imageshack.us/img508/3870/sro2007040210571149sr1.jpg
smuggster Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 @oscar daca vrei sa fii cel mai tare sau printre primii iti trebuie asa:Caracter full int sau glavie,silk(veverita si ticket),bot si sa tii calculatorul aprins 24 din 24 :) atunci iti garantez ca vei fi tare
Oscar Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 nu am zis ca vreau sa fiu cel mai tare..kr.silkroad.yahoo.com si acolo UNDE ? scrie numai : ??????????EDIT : un link cu ISROBOT ? + explicatii ..
smuggster Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 isrobot costa bani...7.50$ ori 18 milioane ingame gold :)
BeautifulMind Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 maine se deschide noul server ''Persia'' , ma bag tare , dupa care ma retrag 1-2 luni, examen :)Pe data de... ? ca azi pe 02.04.2007 nu este nici un PERSIA
defiler666 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Asa e romanu si asa va fi tot timpu , nimeni nu poate sa il schimbe Heavenly are dreptate cu "cel mai mare de pe server,yeah..sure" , romanul tot timpu o sa faca un guild nou , un nou char ... niciodata nu o sa fie uniti ca altii. Majoritatea ... nu toti..dar 98% asa fac
iLoveCalifornia Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Asa e romanu si asa va fi tot timpu , nimeni nu poate sa il schimbe Heavenly are dreptate cu "cel mai mare de pe server,yeah..sure" , romanul tot timpu o sa faca un guild nou , un nou char ... niciodata nu o sa fie uniti ca altii. Majoritatea ... nu toti..dar 98% asa fac defiler o intrebare unde imi fac cont la ver ksro ca eu nu vad acolo scrie un coreeana si stau prost cu aceasta limba
BeautifulMind Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Se pare ca pe data de 3 aprilie va aparea un nou server de silkroad pe nume Persia... "Online community and enjoy the new experience."
arde2 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 pfff.... de cateva pagini doar ksro vad. .... e chiar asa misto ? :D imi da si mie careva id de mess(yahoo) sa imi explice user-u etc. ?:D raman dator :beer:
defiler666 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 defiler o intrebare unde imi fac cont la ver ksro ca eu nu vad acolo scrie un coreeana si stau prost cu aceasta limba Nu am facut cont pe kSro.Slym & Heavenly au facut , joaca , etc. Imi pare rau ca nu ti-am fost de ajutor:(