eXorT Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 si e doar lvl 95 :-? dar ma mir ca nu are kill la shaitan sau lord :)eu sper la 1 kill lord si 1 kill shaitan si dak se poate medusa :))mare branza sa omori medusa....vb cu prietenii faci un party zdravan....care in general ia medusa.... si ei s abata acolo bati si tu...si la 1% HP se teleporteaza toti in town...si e killul tau... >.>
alexxx70 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Merci de raspuns.Cat despre SUN online, eu il astept de 5 ani. :lol:Din cate am inteles, Romania nu are acces la serverele de pe ijji. Din Europa, am impresia ca doar cei din UK se pot juca....atunci sunt vesti bune pt mine ca asteptam jocul asta de cativa ani...si culmea ca in seara asta chiar am fost contactat de...cineva de aci d p forum sa ma apuc sa downloadez clientul si sa ma apuc...probabil bye bye SRO...da Doamne sa-mi placa S.U.N. :Pmare branza sa omori medusa....vb cu prietenii faci un party zdravan....care in general ia medusa.... si ei s abata acolo bati si tu...si la 1% HP se teleporteaza toti in town...si e killul tau... >.>...ai perfecta dreptate, stiu cativa pe server la mine ( pe Greece) care asa au luat-o si apoi se umfla orezul in ei ca vezi doamne el e mare si tare si de fapt curg bulendrele de pe charul lui, dar na, dupa cum am mai zis s-a dus demult timp fair-play-ul din SRO...ata ete...RESPEC"ALL :tiphat:
Scorio Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 PACEEEEEEEEEE toti cei care au jucat SRO inainte de cap 80 au jucat fara bot sie u am facut 80 de mana [mint aproape 75] dupa care bot pe Aege este un wizzd\bard lvl 100 facut de mana acum buteaza sau cel putin asa priceza el ca joaca de mana la orice ora din zii daca ii dadeai PM iti raspundea, Scorio a recunosct mai demult ca buteaza printrun post facut in CSRO topic si era lesne de inteles.Dr4q_Sti3 debufurile de pe combouri au probabilitate de 20% cele de la force au de 80% ia gandestete putin ii dai Division din combo, el baga potiune, dar imediat ii dai division de la force potiunea este bagata deja. si oricum combourile de la Blade sunt tari :D Fear Stun Dull moare orice glavier . :Dun mic edit pentru Scorio nu mio lua in nume de rau dar uitate aici putin : SITEdeci e mai usor la voi decat la noi :slap:salut! imi pare bine ca am ajus un topic de discutie pe aici pe forum. 1. koila stiu ca e exp la jumatate , dar e DUPA lvl 90. "in drum" spre 100. 2. pe csro NU AI CU CINE sa faci nici o natie de pt... daca sunt 4-5 in rangeul tau de lvl pe tot serverul.3. am sters un warrior de 79 2h/cleric ff pana la 85, tot pe acel server 4. am reconscut ca am tinut bot. AM TINUT O LUNA BOT ! din care am facut plvl in guilda 3 saptamani! 5. acum am bot iar pt o luna.6. numai piedici in a juca legit sunt pe csro (serverul meu care e cel mai gol) : 5-10 staluri in ht, nimic pt tine. nu ai cu cine sa vorbesti in guilda/uniune ( si am facut plvl pana la 50+ a cel putin 8-10 playeri si plvl 40+ a cel putin inca 10 playeri). pur si simplu nu se tin. si cand chiar nu ai ce face, bagi bot.7. pureevil ala e un labagiu nerecunoscator care "isi rupe mana facand antrenamente MMA" (massive masturbation action) (nu mix martial arts). hai ca abia am iesit din ban de 21 zile .. hai cu restu` adminu` :))p.s. am sa tin bot in continuare, pt ca, in afara de 2-3 tipi, nu ai nici cu cine vorbi.p.s. 2 la semnatura mea e charul lui pureEVIL... asta dupa ce l-am farmat eu vreo 60k sp si un prieten alte 40-50k sp.... a plecat ca-si face el guilda singur... dar si-a luat-o prin batista pt ca tot serverul ma stie. ( am facut plvl t un sfert din euro players de pe server ) (piciu stie). asa ca... tot moare mata de ciuda pureevil :)p.s.3 iau ban permanent acum ? :)) deja am vreo 10 conturi banate, o sa fe nevoie sa imi fac un set de emailuri numai pt link... si-mi pare rau, ca adminii n-au nici o vina, ma enerveaza frustratii astia de copii care fac "antrenamente MMA" .cred ca imi dau contu` de aici, nu am mai jucat , si nici nu cred ca o sa mai joc , datorita unor anumite persoane . Wizz bard lvl 45 , FF 90 :) Oferiti , de preferat gold pe ecsro vip :)te-am farmat pana la lvl 90 cacatule si dupa ce s-a terminat farmu` ai inceput sa faci figuri. da, am facut double post. oricum mi-o iau de tot pe contul asta de la moderator :)
salam30 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 http://www.rev6.com/player/Xian/ErdbeerTorte.html 1st chn nuker killed his 1st medusa :Dimi pare very sorry pentru tine salamus :)) u can pleci in CC ? :>eu nu ma duc nicaieri raman solo imi bag goldbotii in dracula sa am gs meu si gatascorie nu ai cu cine... eu deaia nici nu fac plv si evit sa ajut romanii..prefer sa ajut strainii si e frumos sati faci prieteni .. care spre exemplu te ajuta si ei la randul lor si atunci chiar e frumos sa mergi sa faci trade thiev hunter unique hunt or whatever
eXorT Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 eu nu ma duc nicaieri raman solo imi bag goldbotii in dracula sa am gs meu si gatascorie nu ai cu cine... eu deaia nici nu fac plv si evit sa ajut romanii..prefer sa ajut strainii si e frumos sati faci prieteni .. care spre exemplu te ajuta si ei la randul lor si atunci chiar e frumos sa mergi sa faci trade thiev hunter unique hunt or whateverbine spus ... toata lumea comenteaza despre turci... dar parerea mea e ca romanii nu sunt prea departe de turci... stiu sa ceara numa plvl gold si alte prostii si le dai odata de 2 ori de 3 ori si daca nu le mai dai dupaia te injura... >.> strainii sunt baza :)) [app am intalnit si turci de treaba :tiphat: ]&&& il legatura cu cei care joaca legit ... frumos din partea lor dar eu nu gasesc rostul , dc sa te chinui atat cand poti juca cu bot ? pt ca joymax-ul permite sa joci cu bot.. daca botul era ilegal nu existau goldboti si oricine folosea bot lua ban instant ! dar asa daca iti este permis sa joci cu bot dc sa te chinui atat?joci manual cat esti la PC dar cand dormi se poate lasa botul lejer...iar isro e facut special sa folosesti bot si eu cred ca joymax primeste bani si de la cei cu botul si de la cei cu goldbotii... poate asta e doar parerea mea dar ganditiva ca o sa ajungi pe la lv 120 sa faci 1 level la 2 saptamani sau 3 saptamani cu bot...poy cine draq se chinuie 1 an sa faca 1 level manual?
>.>iPwnN44ps<.< Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [bla bla bla shit]Iar isi versi pe aici frustrarile ? Who gives a fuck about what u think ?!?Ai si tu topic , dute acolo.OT:95 nuker killed medusa prin Bug.Un kill semi-legit a fost cel al lui Chesticles , a fost afk si cand a revenit la PC toti erau d/c si medusa 15%(sau 5%?) hp.A cumparat 300 silk si a batut-o , dar asta s-a intamplat acum ceva timp.^Neata (:|
-GodOfWar- Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 salut! imi pare bine ca am ajus un topic de discutie pe aici pe forum. 1. koila stiu ca e exp la jumatate , dar e DUPA lvl 90. "in drum" spre 100. 2. pe csro NU AI CU CINE sa faci nici o natie de pt... daca sunt 4-5 in rangeul tau de lvl pe tot serverul.3. am sters un warrior de 79 2h/cleric ff pana la 85, tot pe acel server 4. am reconscut ca am tinut bot. AM TINUT O LUNA BOT ! din care am facut plvl in guilda 3 saptamani! 5. acum am bot iar pt o luna.6. numai piedici in a juca legit sunt pe csro (serverul meu care e cel mai gol) : 5-10 staluri in ht, nimic pt tine. nu ai cu cine sa vorbesti in guilda/uniune ( si am facut plvl pana la 50+ a cel putin 8-10 playeri si plvl 40+ a cel putin inca 10 playeri). pur si simplu nu se tin. si cand chiar nu ai ce face, bagi bot.7. pureevil ala e un labagiu nerecunoscator care "isi rupe mana facand antrenamente MMA" (massive masturbation action) (nu mix martial arts). hai ca abia am iesit din ban de 21 zile .. hai cu restu` adminu` :))p.s. am sa tin bot in continuare, pt ca, in afara de 2-3 tipi, nu ai nici cu cine vorbi.p.s. 2 la semnatura mea e charul lui pureEVIL... asta dupa ce l-am farmat eu vreo 60k sp si un prieten alte 40-50k sp.... a plecat ca-si face el guilda singur... dar si-a luat-o prin batista pt ca tot serverul ma stie. ( am facut plvl t un sfert din euro players de pe server ) (piciu stie). asa ca... tot moare mata de ciuda pureevil :)p.s.3 iau ban permanent acum ? :)) deja am vreo 10 conturi banate, o sa fe nevoie sa imi fac un set de emailuri numai pt link... si-mi pare rau, ca adminii n-au nici o vina, ma enerveaza frustratii astia de copii care fac "antrenamente MMA" .te-am farmat pana la lvl 90 cacatule si dupa ce s-a terminat farmu` ai inceput sa faci figuri. da, am facut double post. oricum mi-o iau de tot pe contul asta de la moderator :)Du`te si vezi`ti de treaba ta, tu n`ai farmat pe nimeni , mai ales pe mine. Lui alex da , ii multumesc, el ne`a ajutat , ne`a farmat, tu ? Bot toata ziua . Ne ziceai noua ca sa jucam legit, si rupeai noapte botu` la ongs..... n`are rost sa o dau in flame`uri si certuri cu tine, ca n`am cu cine. Si frustrat......ala esti tu nepoate.......vezi`ti de treaba ta acolo , cu csro`ul tau :)
alexboss Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 pls care imi posteaza un link de unde sa iau clientu ca sami mearga sro plss help me
-GodOfWar- Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 pls care imi posteaza un link de unde sa iau clientu ca sami mearga sro plss help mewww.silkroadonline.net
Scorio Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 daca eu nu te-am farmat , te-o fi farmat mata. ia uite aici la pozele POSTATE DE TINE . http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...597&st=1150nu eram eu cumva pe spot si tu la leech? .. hm.. ba da... deci esti si mincinos si prost .. ca sa nu mai zic nesimtit si lipsit de recunostiinta. cat despre ipwnnoobs ai 14 ani baietica? invata sa scrii tu corect gramatical si dupa aia scoate capu` in lume. numai eroi de monitor. pizda mami voastre de rahati cu cas la gura. eu va chem cu bratele deschise, plvl moca, bani de set de pots, iteme, si voi? injunghiati pe la spate. cacatilor. ca bine a mai zis salam : n-ai cu cine.
koila Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 nu merge de acolo uploadeaza u linku plssmerge doar ca nu stii tu asta e problema.1. Iti faci cont pe site care este valabil si in joc;2. Te duci la sectiunea download si iti alege cum vrei sa descarci jocul;3. Instalezi si faci update-ul;4. Iti alegi serverul pe care vrei sa "joci" ;5. Te inarmezi cu rabdare de chinez batran si astepti sa intri in joc ;6. Te apuci de spurcat jocul ;7. Dezinstalezi jocul. :tiphat:Scorio tiai facut-o cu mana ta, oricat te-ai straduit tu sa alegi pe spranceana membri uite ca ai patit-o, oricum un sut in fund un pas inainte, din greseli invata omu.
alexboss Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 nu ma lasa sa intru la sectiunea de dwoanload plss uploadati unu linku de unde il descarc e asa de greu
Vyorel903 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Cum a omorat ala pe medusa la lvl 95 :-?? cu warrior bug ;) 1.Camera de la medusa trebuie sa fie goala dor pt-ul tau 2.Te duci si ataci pe mdusa cu warrior apoi fugi cat mai departe de ea 3.Dai agroo la cel care vrei s-o atace pe medusa 4.Cel care are agrro se duce lasa botu sa bata fara probleme la ea k nu il va ataca deloc Obs:Treaba asta merge doar sa ai agrro pe tine si doar primul care a avut agroo poate s-o atace fara sa fie atacat si sa fie singur in ''raza'' de atac a Medusei dak mai vine si atcineva so o atace va va ataca pe aman2 .
alexboss Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 imi uploadeaza cnv linku de unde sa dwl sro?
koila Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 imi uploadeaza cnv linku de unde sa dwl sro?ba tu esti surd nu vezi ce post am facut pentru tine putin mai sus? ca la gradinita pas cu pas , hop cu hop. :slap:esti atat de b0$$ incat te doare capu` .nu trebuie sa fuga departe, wariorul trebuie sa stea in raza de actiunea a playerului care ataca sau mai precis in cercul acela "pavat".
BijuuMode Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 imi uploadeaza cnv linku de unde sa dwl sro?http://www.megaupload.com/?d=B05C5XBR
Vyorel903 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ba tu esti surd nu vezi ce post am facut pentru tine putin mai sus? ca la gradinita pas cu pas , hop cu hop. :slap:esti atat de b0$$ incat te doare capu` .nu trebuie sa fuga departe, wariorul trebuie sa stea in raza de actiunea a playerului care ataca sau mai precis in cercul acela "pavat"."departe" oricum sa nu stea prea aproape de medusa
koila Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 "departe" oricum sa nu stea prea aproape de medusaoricum mai este un bug la medusa ,daca un warlok sau forcer da in ea de 2ori cu stun in momentul in care se pregateste sa impietrifice , skil-ul nu mai este valabil.
Vyorel903 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 oricum mai este un bug la medusa ,daca un warlok sau forcer da in ea de 2ori cu stun in momentul in care se pregateste sa impietrifice , skil-ul nu mai este valabil.numai este valabil decat in acel moment sau mereu ?EDIT: pana moare ?
koila Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 numai este valabil decat in acel moment sau mereu ?EDIT: pana moare ?pe moment.
Mihai1993 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 guys... a auzit unu din olanda ca vreau sa-mi vand caracteru si mi-a zis sa-l postez pe thepowerlevel... ca cica mi-l vand ei si ca pune pariu ca imi iau mai mult de 2000 dolari :| ceea ce nu cred, voi ce ziceti? si stiti cum lucreaza ei? adica ce trb sa fac? ....
sile33333 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 guys... a auzit unu din olanda ca vreau sa-mi vand caracteru si mi-a zis sa-l postez pe thepowerlevel... ca cica mi-l vand ei si ca pune pariu ca imi iau mai mult de 2000 dolari :| ceea ce nu cred, voi ce ziceti? si stiti cum lucreaza ei? adica ce trb sa fac? ....pai uite o oferta de pe thepowerlevel : Lvl100 European Account Male wizard/bard 90+5 seal of SUN staff 1,875.30 $ cine stie poate rezolvi ceva
Mihai1993 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 pai uite o oferta de pe thepowerlevel : Lvl100 European Account Male wizard/bard 90+5 seal of SUN staff 1,875.30 $ cine stie poate rezolvi ceva imi dau ei atat? O.o fugi ma de aici:)))
BijuuMode Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 pai uite o oferta de pe thepowerlevel : Lvl100 European Account Male wizard/bard 90+5 seal of SUN staff 1,875.30 $ cine stie poate rezolvi cevaasta nu in seamna ca si il cumpara cineva asa pot sa pun si eu pret de 5k$ :)