Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Waaaai droghistuuleee.......3 Agenti :))) (ptr cunoscatori) .

OT : @spoitoru, bombele alea ii trazensc doar pe cei care i`ai selectat , la ei se vede efectul in monitor, atat. daca te uiti in urma cu cateva pagini, vei vedea screens , au fost postate de cnv toate bombele. :P

:tiphat:

da frate ma gandeam k ai o planta acasa simi trimiti si mie.....iesi mai ieftin B)

Posted

pentru grind mai rapid recomand wizz/cleric....AOE skills...si dmg mai mare....bardul are damage mic....si cu gap 9 it would really suck as damage...cel mai bine....wizz/cleric ar fi...si pentru farm si pentru lvl :) :beer:

Today i try SUN online...daca ii da drumul :D....if i like it....im there till 11D comes out :D

bardul e bun ptr plvl la ongi:)) sau bufer in party,cum zice si sleya PVE e mai bun wizardu..... :cool2:

Posted

da frate ma gandeam k ai o planta acasa simi trimiti si mie.....iesi mai ieftin B)

eheee am plantatie in balcon , 2 plante minunate, nu e vis, e realitate :) ma binedispun in cele mai nasoale momente, pupale`ar tata de plante :).

OT : cat despre wizz / bard , e foarte bun ptr grind, pve, merge tare, am avut unu` de lvl vreo 80, dar nu prea sunt eu cu isro, ma enerveaza connect time`ul ... asta e .... si da wizz fire/ice/earth + bard noise si moving march.

Posted

am si eu o intrebare...un cont de sbot il pot folosi doar de la un IP sau de la mai mlute?...cel putin doua.

nu merge decat pe 2 hardware id de la placa de retea ...ip ul nu conteaza

mai pe romaneste doar pe doua pcuri

Posted

zici ca se muta sectia de politie cu metroul sau cu ratbul =))))))))))))))

haide yarkane haide sati aprind o tigara cu nukul meu =))

traiasca onefm:>:)) :clap: :bananadance2: oricum frumos +6;) si pe mine ma tenteaza sa dau + la glavie;)) da nema imortal;)

Posted

Nice avatar Salam ....

In final ai prins pe lord??

In legatura cu warlok/cleric NU strica contul :)

Warlok 9dg-- e un fel de TERMINATOR :))

Pt grind foloseste warlok ... Stiu pe cnv de la 76 la 90 [ cap was 90] a facut cu warlok...

Posted

eheee am plantatie in balcon , 2 plante minunate, nu e vis, e realitate :) ma binedispun in cele mai nasoale momente, pupale`ar tata de plante :).

OT : cat despre wizz / bard , e foarte bun ptr grind, pve, merge tare, am avut unu` de lvl vreo 80, dar nu prea sunt eu cu isro, ma enerveaza connect time`ul ... asta e .... si da wizz fire/ice/earth + bard noise si moving march.

Ia spune`mi si mie ce plante cresti tu :-j

Nice avatar Salam ....

In legatura cu warlok/cleric NU strica contul :)

Warlok 9dg-- e un fel de TERMINATOR :))

Pt grind foloseste warlok ... Stiu pe cnv de la 76 la 90 [ cap was 90] a facut cu warlok...

M`am gandit mai bine si o sa raman la warlock... Si asa nu ma grabesc cu lvl`ul. Mai mult fac alchemy, cumpar, vand...

Posted

Ia spune`mi si mie ce plante cresti tu :-j

M`am gandit mai bine si o sa raman la warlock... Si asa nu ma grabesc cu lvl`ul. Mai mult fac alchemy, cumpar, vand...

Muscate, tu?

warlock e misto pacat ca e bard am pe unu pe aege e warrior \ warlock [stiu ca sa postat un filmulet parca] dar eu pe asta lam vazut cu ochii mei la Job doah sparge tot [avem si noi 2 thiefi cu sun glavies +6+7 pe tot serverul activi] si are si unsuit cleric\warrior.

Posted

Muscate, tu?

warlock e misto pacat ca e bard am pe unu pe aege e warrior \ warlock [stiu ca sa postat un filmulet parca] dar eu pe asta lam vazut cu ochii mei la Job doah sparge tot [avem si noi 2 thiefi cu sun glavies +6+7 pe tot serverul activi] si are si unsuit cleric\warrior.

Say again dude.. :lol:

Nu am inteles ce ai vrut sa zici.

Cat desprea dealer`ul cu muscate, i lol`ed :lol:

Posted

Say again dude.. :lol:

Nu am inteles ce ai vrut sa zici.

Cat desprea dealer`ul cu muscate, i lol`ed :lol:

am zis doar ca e misto warlock atat, si dami si mie lista cu skill pe private pentru un amic cu care robotelul tau bate. daca joci pe warlock ca avem o echipa de 4 warrior si pe unul in face el warlock si vrea sa bata cu warlock-ul :blink:

Posted

,,kolia'' are dreptate pe server meu sunt doar 2 Warr/Warlok [ b0nny , RapieR ] el folosesc 1h mult si rar DareDevil [ nu stiu daca am zis bine ] de la 2h , sunt FULL FARM WARRIOR FULL :))

EDIT : 2 epic fail

Fady: ba fgm raspunde

Alin33: nu este alin sunt tatal lui

Alin33: dar ce inseamna fgm ?

Fady: facem gratar maine.... mass

Vasile a facut un an de karate , intr-o vara mai de mult

Posted

nu mai iese.... exoder s-a razgandit ... mda... singur nu vin ptr ca e drumul prea lung... eu veneam :(( chiar deabea asteptam dar el a zis ca nu vine...

tzuyoshi am un prieten care joaca un joc.. drift city tot de la ijji :)

Posted

Am o intrebare. As vrea sa imi schimb clasa dar imi pluteste un semn al intrebarii deaspura capului.

Sunt warlock/cleric lvl 75 (de vreo 2 luni ^^) gap 6, ff lvl 70. Am de gand sa las gap 9 pana pe la 78-79lv.

Intrebarea mea este urmatoarea: Pentru un grinding mai rapid dar si pentru defance mai sanatos, ce ar fi mai bine sa ma fac? Wiz/cleric sau bard/cleric? Daca puteti sa argumentati este super.

P.S la lv90 vreau sa revin la lock/cleric.

Merci frumos.

parerea mea farmezi la ong un char 1 luna= 800k sp dupa inca 1 luna = lvl 80 si daca ai plvl in 2 sapt esti 80 (wizz 100)

edit daca ai tiket sau premium la farm si farmezi cu char de 80+ 1 luna=1,2kk sp in medie

btw 1,7kk sp pe charu meu:D and lvl 90 on apollo

Posted

parerea mea farmezi la ong un char 1 luna= 800k sp dupa inca 1 luna = lvl 80 si daca ai plvl in 2 sapt esti 80 (wizz 100)

edit daca ai tiket sau premium la farm si farmezi cu char de 80+ 1 luna=1,2kk sp in medie

btw 1,7kk sp pe charu meu:D and lvl 90 on apollo

Imi place lock/cleric si sincer sa fiu, nu prea ma omor cu level`ul. Ma bucur de restul chestiilor din joc. Un trade, alchemy, buy and sell shit... pvp, you know... nice things.

Ce ma scoate din sarite este ca nu pot sa schimb si eu arma/set decat daca am un anumit lvl. E destul de nasol. Trebuia sa fie mai diversificat din punctul asta de vedere. Nu toata lumea vrea lvl, lvl, lvl.

Posted

Salutare scuzatzi de OFF stiu k nu aici e locul dar ...

Dak e cineva interesat sa cumpere un wizz/cleric de 98 pe gaia e ieftin sa dea un reply sau add la id Vyo_sm3ch3rasu_2u :">

Posted

Salutare scuzatzi de OFF stiu k nu aici e locul dar ...

Dak e cineva interesat sa cumpere un wizz/cleric de 98 pe gaia e ieftin sa dea un reply sau add la id Vyo_sm3ch3rasu_2u :">

C3 b4ro$$aN 3$Ti Thu. Sm3kera$hu Bo$$iLoR. #-o

Guest andinyo
Posted

dau acc de 90 bower pe redsea pt un acc de 90 nuker pe poseidon (sau pe alt server )detalii edi_mafiotu

Posted

lord_bogdan...si yo is din bacau :D :P ..poate ne cunoastem din vedere.. :))cn stie :beer:

poate.... cine stie :)

C3 b4ro$$aN 3$Ti Thu. Sm3kera$hu Bo$$iLoR. #-o

si eu si eu! :))

nu mai iese.... exoder s-a razgandit ... mda... singur nu vin ptr ca e drumul prea lung... eu veneam :(( chiar deabea asteptam dar el a zis ca nu vine...

fmm!! :)) np man... lasa ca vin eu la bucuresti in iarna ca am treaba pe la aeroport :P

Posted

Nice avatar Salam ....

nu stiu cum sa facut ca mi so unsummonat maimuta si aveam acolo zerk pots

si normal ca mi lo furat unu din party care o data zerk pot X((X(X(X( :dooh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...