Sleya Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 @Sleya - 32 v 32 La inceput o sa fie Epic dar o sa fie stricat de mii de bufuri si alte prostii.Fight fair not buffed <_<.pai...daca avem noroc si baga chestia sa nu mai poti sa faci nimic ca offjob buffer cum e pe ksro ....gen...nu poti da bufe sau res daca nu esti in party cu respectivul....nu o sa fie chiar asa de nasol :) anyways....o sa traim si o sa vedem...daca ne dezamageste sau nu gaymax :))amoniaku.....nu....se baga odata cu 11D.....o sa fie in orasul alexandria :)
amoniaku Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 akuma poate pun si eu o intrebare aiurea,da nu am prea inteles faza cu arena....se va baga la un nou update? daca are cineva sami dea un link sa ma lamuresc...mersi;)
Vyorel903 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 OMG amoniaku ce are Gm la guildul tau :ohttp://www.rev6.com/player/Sparta/xXPSYCH0Xx.htmlEDIT : http://www.rev6.com/player/sparta/NobleMetal.html
Sleya Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 OMG amoniaku ce are Gm la guildul tau :ohttp://www.rev6.com/player/Sparta/xXPSYCH0Xx.htmlEDIT : http://www.rev6.com/player/sparta/NobleMetal.htmlwizz ala oricum isi ia 1 hit de la un warrior si cu 98+5 in mana :P....warrior poate e ceva de capul lui....but he sux pentru ca poarta HA....un int il face de ras cu tot cu sunuri :D
koila Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 wizz ala oricum isi ia 1 hit de la un warrior si cu 98+5 in mana :P....warrior poate e ceva de capul lui....but he sux pentru ca poarta HA....un int il face de ras cu tot cu sunuri :Deu imi fac WARRIORS goldbot 64[max] De FUNN warrior \ bard heavy\light armor SOX [sos som] [am vazut ca merg mixate] Sa am putina activitate in SRO ca de bot nonstop mam plicitisit :))
amoniaku Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :))va place gm meu:)),ful sun da cum ziceti si voi chiar el mia zis,isi ia un hit de la warior:) cu tot cu ele:),le are doar ptr medusa ,baiatu nui cu pvpurile;)....noblemetal in schimb e un ful suner de moment;) pana aku warioru full sun d p server era warriorat...da vad ca ia luato in fatza noble;)), http://www.rev6.com/player/Sparta/WarriorRat.html
>.>iPwnN44ps<.< Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ce server folositi pentru logat?30erm...yah Peace out
amoniaku Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 http://www.rev6.com/player/Sparta/Sigrid.html, eu nu inteleg cum reusesc unii sa fac asa usor +10:|http://www.rev6.com/player/Sparta/_BelMont_.html
#spoitoru# Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 care e faza cu eventul?mia cazut Dust boomb am facut cum scrie pe el..am mers inoras am dat clik pe un caracter si apoi pe Dust boomb si a disparut dust boomb si atata totma poate lamuri cineva? ms :tiphat:
AHIL3 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 vand wizz lv 72 iteme sos ff si bow lv 71 ff +80k sp arma+7 iteme fb+3/+4*server eos* pt bani reali sau produse pt consum propiru(....de mare risc) pt detalii add alin_frank_lampard B)
ghitzal02 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 verificati host din windows.. probabil ca ai acea chestie si serveru e down..mai pe inteles te rog ca nu inteleg :D sunt eu mai greu de cap :kar:
-GodOfWar- Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 vand wizz lv 72 iteme sos ff si bow lv 71 ff +80k sp arma+7 iteme fb+3/+4*server eos* pt bani reali sau produse pt consum propiru(....de mare risc) pt detalii add alin_frank_lampard B)Waaaai droghistuuleee.......3 Agenti :))) (ptr cunoscatori) .OT : @spoitoru, bombele alea ii trazensc doar pe cei care i`ai selectat , la ei se vede efectul in monitor, atat. daca te uiti in urma cu cateva pagini, vei vedea screens , au fost postate de cnv toate bombele. :P :tiphat:
alexxx70 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 SOC =seal of comet=+7 ...se pot cumpara de la NPC cu niste coins speciale cazute din monstri normali(average drop rate....un fel de drop normal)....la NPC sunt atat arme cat si haine SOC...deci poti cumpara ce vrei daca ai destule coins....deasemenea am vazut ca pe ksro ROC a fost adus la lvl 100 si dropeaza SOC....print cu SOC astept si eu dar inca nu am gasit nici unul EDIT : acele advanced elixires care iti baga +1 sau +2 pe iteme sigur 100% au un mic dezavantaj....poti folosi un singur astfel de elixir pe un item ...deci...daca ai un item +7 si pui un elixir cu +2 100% ....iti iese +9 sigur...dar alt elixir cu 100% nu mai poti baga pe el Alta chestie misto....noul oras Alexandria....este doar pentru playeri lvl 95++ deci bye bye spammers si low lvls....no more lag in town baby :D ...asta cu oras doar pt lvl 95+ ar fi cel mai misto lucru din punctul meu de vedere...iar chestia cu SOC (+7) te scapa de nervi in plus la alchemy...o sa traim si o sa vedem daca se adevereste ceva din toate astea si in ISRO... SOC ce ii ala? ...sincer daca ai fi langa mine Florin cred ca mi-ar trece pe loc calmul de chinez batran cu care ma mandresc si ai vedea literele din explicatia data de Sleya pe aceeasi pagina pe care tu ai pus aceasta intrebare ...de foooooooooaaaarte aproape...mai aproape decat ti-ai dori...si de cateva ori bineinteles... Sa vedeti ce va ataca cand revine . Va permiteti voi sa il luati peste picior:| ?O sa o dea in motive de genu' " Da ce krezi k nam ce face wa?". @Sleya - 32 v 32 La inceput o sa fie Epic dar o sa fie stricat de mii de bufuri si alte prostii.Fight fair not buffed <_<. ...poate doar pe cand era cap lvl 60 ...hai si 70 erau pvp-uri si job war-uri si guild wars fair... care e faza cu eventul? mia cazut Dust boomb am facut cum scrie pe el..am mers inoras am dat clik pe un caracter si apoi pe Dust boomb si a disparut dust boomb si atata tot ma poate lamuri cineva? ms ...pai nu ti-a trimis ala pm sa iti ceara un pamatuf de praf si dustmask?...eu i-am cerut unuia acetona sa-mi scot vopseauna de pe toale...mai naspa e cu ouale ca sunt vechi si put de mama focului :)) ...hai ca va las cu carcoteala si va zic, RESPEC"ALL :tiphat:
eXorT Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 wizz ala oricum isi ia 1 hit de la un warrior si cu 98+5 in mana :P....warrior poate e ceva de capul lui....but he sux pentru ca poarta HA....un int il face de ras cu tot cu sunuri :Diti dai seama sa dai banii pe sunnuri sa te crezi bun si sa te bata unu cu +5+7 =)))) frumos....eu ash da delete la character :))
eXorT Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 http://www.rev6.com/player/Sparta/Sigrid.html, eu nu inteleg cum reusesc unii sa fac asa usor +10:|http://www.rev6.com/player/Sparta/_BelMont_.htmldar cine a zis ca reuseste cineva usor +10? =)) habar nai u cat se munceste pt un +10... intreaba-l pe sleya cat munceste el pt un +7 :P [scz ca nu am dat edit dar primul comm nu a fost dat de mine a fost dat de fratimio si nam stiut si nu mam uitat mai sus abia dupaia l-am vazut]
amoniaku Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dar cine a zis ca reuseste cineva usor +10? =)) habar nai u cat se munceste pt un +10... intreaba-l pe sleya cat munceste el pt un +7 :P [scz ca nu am dat edit dar primul comm nu a fost dat de mine a fost dat de fratimio si nam stiut si nu mam uitat mai sus abia dupaia l-am vazut]poi la 9 dg sia facut sunu 2h +9 din 2 elixire:|...nu mai gasesc filmuletzu ca il postam :tiphat:
HellCritical Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Vreau si eu link la smecheria cu IP-urile din hosts... Nu sariti cu gura "cauta singur", n-am chef sa caut in 500 pagini un link! :tiphat:
koila Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Vreau si eu link la smecheria cu IP-urile din hosts... Nu sariti cu gura "cauta singur", n-am chef sa caut in 500 pagini un link! :tiphat:nu sunt 500 dar vreo 3-4 pagini cred ca da.. nu e o smecherie anume doar pur si simplu sa inchizi si sa redeschizi clientul pana nimeresi pe serverul cu terminatia .30 comanda din run sa vezi ipul este cmd-> netstat -n -b
pantera92 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 eventru ista nu are nici un sens, daca tu dai bomba pe cineva iti scrie doar jos numele jucatorului pe care l-ai bombardat mai bine le vinzi la NPC pentru 1k , :D pentru cei mari 1k e putin dar pentru mine e ceva :D ca nu prea am nici un gold
djcris Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Fratilor, astia ne fura pe fata ... la 5 ore de premium ne fura cam 30 de minute cu mobii aia de 2 bani. Cica mob de level 1 apare in spot de 97 - 99, si eu la 99 ii dau 1 damage. LOL. Ca sa ce ? Pentru a obtine niste scroluri de care sunt inca plin de la eventul trecut, si pentru niste amarate de vopsele care nu au nici un rost. Deci numai bine, Joymaxul ne va fura 420 de minute din experienta noastra ... Super EVENT !!!
Mihai1993 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 eu nu-mi luam un hit de la warrior cu +7 in mana:| acum imi iau ptr ca am futut setu si nu mai am devil si premium plus.... (nu luam un hit cu earth fence:D) fara earth fence iau 12k-12k :D cu earth iau cam 7-8k-7-8k
aDyTsU Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 mihai ...tocmai ti-am batut bruta zuhahahaha :bananadance2:
Vyorel903 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :o Guys S-a schimbat ora la care apare medusa ?? k nu a aparut la 4 :-??
Guest _DuRaCeLL_ Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 cred ca ai dreptate ... medusa a aparut cu 1 ora mai tarziu ... weird :Pedit: [17:02:41] BeakYung The White Viper spawned pe Helios