Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Doamne ajuta pentru TrSro :)

Pe unele servere am vazut RUSI , Grant , Guild , Job = KGB

O sa fie KGBsro :)

Din video TOTZI il stiitzi pe Cryolite ... ESTE TURK

Si este repectat [ cel mai cred ] Player

stay mane ca si turcii sunt oameni ca noi ceilalti deci nu inseamna ca toti sunt scammer....decat 99% dintre ei sunt scammer....:))

[soc = seal of comet ?]

Posted

dap :)

si se stie ceva mai complex despre acest soc? vazusem undeva advanced elixir available....dar nu prea am inteles la ce se refera

Guest Skaraoskye
Posted

daca o sa fie ca pe ksro da dar baga si SOC :)

ai vreun print cu vreun soc :-?? vreau sa il vad si eu ca nu am vazut niciodata :) :dontknow:

Posted

si se stie ceva mai complex despre acest soc? vazusem undeva advanced elixir available....dar nu prea am inteles la ce se refera

Advanced elixir e un elixir special care iti da fie +1 sau +2 [in functie de grade A sau B] garantat pe item [elixirele sunt pentru diferitele iteme: arme, armuri, etc]

Posted

Advanced elixir e un elixir special care iti da fie +1 sau +2 [in functie de grade A sau B] garantat pe item [elixirele sunt pentru diferitele iteme: arme, armuri, etc]

asta citisem si eu pe undeva....dar....asta inseamna ca cineva isi poate face arma +100 ? sau la ce se refera prin garantat?

Posted

SOC =seal of comet=+7 ...se pot cumpara de la NPC cu niste coins speciale cazute din monstri normali(average drop rate....un fel de drop normal)....la NPC sunt atat arme cat si haine SOC...deci poti cumpara ce vrei daca ai destule coins....deasemenea am vazut ca pe ksro ROC a fost adus la lvl 100 si dropeaza SOC....print cu SOC astept si eu dar inca nu am gasit nici unul :P

BTW...eu nici nu ma agit cu eventul de kko al lui gaymax :)) anyways....eu inca ma consider in pauza de sro.....clientless de marti pana marti pe bot :)) daca ia dc....relog si iar clientless fara premium fara nimic :)....maybe la 11D sau cand baga hotan FW :)

EDIT : acele advanced elixires care iti baga +1 sau +2 pe iteme sigur 100% au un mic dezavantaj....poti folosi un singur astfel de elixir pe un item ...deci...daca ai un item +7 si pui un elixir cu +2 100% ....iti iese +9 sigur...dar alt elixir cu 100% nu mai poti baga pe el

Alta chestie misto....noul oras Alexandria....este doar pentru playeri lvl 95++ deci bye bye spammers si low lvls....no more lag in town baby :D

Posted

Alta chestie misto....noul oras Alexandria....este doar pentru playeri lvl 95++ deci bye bye spammers si low lvls....no more lag in town baby :D

aha zi asa....mz ^^

Posted

@Sleya eu stia ca coins se dau de la eventu cu battal arena acu nuj ce sa zic

jocul asta incepe sa semene din ce in ce mai mult cu wow in caz de observati...ca idee ma refer...ctf in silk/bg in wow , acum baga si arene de pvp si daca e cum zice bad facand arene iti iei itemuri , unicii nu mai apar oriunde pe harta ci au loc stabil [medusa, roc]...oricum evolueaza din ce in ce mai mult :D

Posted

nu ti-ai facut ubdaitul la sro!!

ee facut de mult updateu de mult adica de azi dimineata :D si am si intrat in joc mia si mers da orice fac am si download din nou botu am facut seetings din nou am facut folder nou.... tot si aceeasi hestie imi da ce naiba :blink: :blink:

Posted

ee facut de mult updateu de mult adica de azi dimineata :D si am si intrat in joc mia si mers da orice fac am si download din nou botu am facut seetings din nou am facut folder nou.... tot si aceeasi hestie imi da ce naiba :blink: :blink:

verificati host din windows.. probabil ca ai acea chestie si serveru e down..

Posted

jocul asta incepe sa semene din ce in ce mai mult cu wow in caz de observati...ca idee ma refer...ctf in silk/bg in wow , acum baga si arene de pvp si daca e cum zice bad facand arene iti iei itemuri , unicii nu mai apar oriunde pe harta ci au loc stabil [medusa, roc]...oricum evolueaza din ce in ce mai mult :D

cu wow nu o sa semene niciodat silk.. deoarece grafica mult superioara stilu de joc mai misto cred eu:) si prin arena nu intelege 1v1 ci 7,14.32 vs7.14,32 ceva gen CTF ceea ce o sa fie super :) si in legatura cu itemele misto asa pt k nu o sa fi in dezavantaj fata de un turk idiot care baga mi de silk si are +9(sun) in mana si tu il ai doar in poze...

Posted

cu wow nu o sa semene niciodat silk.. deoarece grafica mult superioara stilu de joc mai misto cred eu:) si prin arena nu intelege 1v1 ci 7,14.32 vs7.14,32 ceva gen CTF ceea ce o sa fie super :) si in legatura cu itemele misto asa pt k nu o sa fi in dezavantaj fata de un turk idiot care baga mi de silk si are +9(sun) in mana si tu il ai doar in poze...

dar ai jucat vreodata in viata ta wow? :error: arenele in wow nu se fac numa 1 vs 1.... grafica da e mult superioara dar pvp-ul in wow e mult prea jemeker....daca ar fi si in silk pvp-ul la fel ar fi perfect...deoarece multi retarzi stiu sa selecteze playerul si apasa 123123123 mai ales daca le cumpara mamica un sun ceva....si aia e.... in wow trebuie sa sti sa te misti asta e frumos....e singurul lucru care imi place la wow mai mult decat la silk....ca pvp-ul e mai greu in rest intradevar silk-ul e mai frumos ;)

Posted

dar ai jucat vreodata in viata ta wow? :error: arenele in wow nu se fac numa 1 vs 1.... grafica da e mult superioara dar pvp-ul in wow e mult prea jemeker....daca ar fi si in silk pvp-ul la fel ar fi perfect...deoarece multi retarzi stiu sa selecteze playerul si apasa 123123123 mai ales daca le cumpara mamica un sun ceva....si aia e.... in wow trebuie sa sti sa te misti asta e frumos....e singurul lucru care imi place la wow mai mult decat la silk....ca pvp-ul e mai greu in rest intradevar silk-ul e mai frumos ;)

da am ajucat wow am avut lv 65 si apoi am descoperit silk:) lv atunci era 70 maxim:) si in ceea ce priveste pvp-u o tampenie sa te misti unu in jurul altuia cu un lag imens de topai din colt in colt unde nu distingi o magie de alta:) acolo te infoi putin si pleaca o magie spre adversar si gata.... si in legatura cu arena sa fiu sincer nu prea am fost:)

Posted

arena din sro nu o sa fie 1 vs 1.....o a fie 8 vs 8 .....16 vs 16 si 32 vs 32

coins castigate in arena nu o sa fie pentru SOH....o sa fie pentru acele arabian gear sau egyption cum dreaq se numesc....singurul lucru diferit in sro fata de alte jocuri de gen este job-ul....pvp sistem sux

SOC

ce ii ala?

:blink:

pana mea frate.....te cred ca iti e greu sa rasfoiesti paginile din acest thread dar cu cateva post-uri mai sus am zis ce e ala SOC ....SOC=SEAL OF COMET = +7 .....jesus....chiar asa de greu e sa dai scroll up?

Posted

arena din sro nu o sa fie 1 vs 1.....o a fie 8 vs 8 .....16 vs 16 si 32 vs 32

coins castigate in arena nu o sa fie pentru SOH....o sa fie pentru acele arabian gear sau egyption cum dreaq se numesc....singurul lucru diferit in sro fata de alte jocuri de gen este job-ul....pvp sistem sux

pana mea frate.....te cred ca iti e greu sa rasfoiesti paginile din acest thread dar cu cateva post-uri mai sus am zis ce e ala SOC ....SOC=SEAL OF COMET = +7 .....jesus....chiar asa de greu e sa dai scroll up?

dap...app de seal of sun-urile de la honnor se stie ceva? nu baga si eu 9D 10D?:|

Posted

SOC

ce ii ala?

:blink:

da ma ce e ala?

CE DRAQ POATE SA FIE FRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE a fost postat fix pe pagina asta, si va intrebrati dece APAR MILIAONEEEEEEEEEE DE POSTURI TAMPITE. imi pare bine cand intra Forbiten si mai sterge cate un post.

SOC - seal of COMET=+7 [citat Sleya]

Posted

da ma ce e ala?

CE DRAQ POATE SA FIE FRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE a fost postat fix pe pagina asta, si va intrebrati dece APAR MILIAONEEEEEEEEEE DE POSTURI TAMPITE. imi pare bine cand intra Forbiten si mai sterge cate un post.

si macar de era unu de la cresa de gaming sau gradinita de gaming..dar nust cum a ajuns sa aiba facultatea de gaming...poate doar cu comenturi deastea tampite... :banghead::banghead::banghead:

EDIT: era frumos sa fie si 2 vs 2 ....

Posted

Sa vedeti ce va ataca cand revine . Va permiteti voi sa il luati peste picior:| ?O sa o dea in motive de genu' " Da ce krezi k nam ce face wa?".

@Sleya - 32 v 32 La inceput o sa fie Epic dar o sa fie stricat de mii de bufuri si alte prostii.Fight fair not buffed <_<.

Posted

Sa vedeti ce va ataca cand revine . Va permiteti voi sa il luati peste picior:| ?O sa o dea in motive de genu' " Da ce krezi k nam ce face wa?".

@Sleya - 32 v 32 La inceput o sa fie Epic dar o sa fie stricat de mii de bufuri si alte prostii.Fight fair not buffed <_<.

nu cred pt k 32 vs 32 nu se rezuma la 32 china vs 32 euro ci amestecati si o sa fie ca un fel de job warr:) si sper sa aiba respawn in save zone dar oricum la 32 de playeri dk reswan-eaza macar jumate din ei odata nu ai ce sa le faci imd isi fac bufe si iar trec la razboi... eu cred k o sa fie super tare:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...