Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

eu imi iau eroare ...cred suntem prea mult care isi fac updateul :D

eu am modificat si fisierul ala hosta ...am sters ipurile alea cu server 30 si tot nu merge :(

Posted

ce ma enerveaza eroare bagamias picioru . cand sa joc si eu ca stau acasa si nu ma duc la sc nu mere silkroadu . faceam si eu up si il mierleam pe crb

dar pana intru eu deja lau mierlit

Posted

Doamne ajuta pentru TrSro :)

Pe unele servere am vazut RUSI , Grant , Guild , Job = KGB

O sa fie KGBsro :)

Din video TOTZI il stiitzi pe Cryolite ... ESTE TURK

Si este repectat [ cel mai cred ] Player

Posted

Da omule , o fi , sunt si turci de treaba , desi sunt putini, si de alte nationalitati sunt jucatori de treaba, dar majoritatea niste cretini, numai sa fure, sa hacuiasca, sa scameze, si la ei ca la noi , ca nici la noi nu`s toti sfinti .... ce sa`i faci ....

Posted

guys va merge sbot voua?????

si apropo la event trebuie gasit un monstru sosung ghost nu????? unde naiba ca ma bag la mobi mei de 20 min si nimica

EDIT : gata a aparut si pentru mine un monstru

mai am o intrebare cum se numste itemul ce cade din sosun sa il pun la bot sa il adune ?

Posted

Blah a trecut o gramada de timp de cand n-am intrat pe sro. :) Dar din ce am vazut turcii sunt si mai prosti decat inainte, majoritatea old-playerilor s-au lasat de joc. E intr-o stare jalnica server-ul.

Posted

Salut! merge sbot dupa coordonate si in jangan cave. tin sa va anunt ca scripturile facute inainte de versiunea 1.20 nu mai merg de acum. trebuie sa le faceti din nou :)

mie imi merge :)

Posted

Salut! merge sbot dupa coordonate si in jangan cave. tin sa va anunt ca scripturile facute inainte de versiunea 1.20 nu mai merg de acum. trebuie sa le faceti din nou :)

dap.. de ex scripturile vechi care deja se aflau in folderele cu scripturi de la sbot nu mai merg :| cel putin unele dintre ele

Posted

baietii va rog multi zicetimi si mie ce mi se inampla cu sb*tul mie nu imi merge si am ultima versiune de pe b*t-cave imi scrie ceva de genu

[12:19:34] * Login successfull, have fun :)

[12:19:40] * Checking for updates...

[12:19:40] * Loginserver gwgt4.joymax.com (121.128.133.29) is currently under inspection.

dupa cateva momente

[12:20:50] * Connection to Silkroad Server terminated (0)!

[12:20:50] * Clearing active party.

[12:20:50] * Received disconnect. Preparing for relogin.

[12:20:50] * Attack mode stopped

[12:20:52] * Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.

Posted

baietii va rog multi zicetimi si mie ce mi se inampla cu sb*tul mie nu imi merge si am ultima versiune de pe b*t-cave imi scrie ceva de genu

[12:19:34] * Login successfull, have fun :)

[12:19:40] * Checking for updates...

[12:19:40] * Loginserver gwgt4.joymax.com (121.128.133.29) is currently under inspection.

dupa cateva momente

[12:20:50] * Connection to Silkroad Server terminated (0)!

[12:20:50] * Clearing active party.

[12:20:50] * Received disconnect. Preparing for relogin.

[12:20:50] * Attack mode stopped

[12:20:52] * Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.

nu ti-ai facut ubdaitul la sro!!

Posted

OMG , sa le fie rusine la joymax pt eventu asta .... macar daca bombele alea tineau 5 sec >.< da tin o.1 sec ..... am si iesit din joc cand am vazut asta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...