amoniaku Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 stati baieti calmi ....mai stati pana maine si om vedea ce se intampla:)) dupa inspectie evident;)
Lord_Bogdan Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Daca ar fi sa se faca TrSRO ar bana toate ipurile turcesti de pe isro.. adica nu ai mai avea voie sa te loghezi cu charul din turcia in isro..... inainte sa apara sro-ul vietnamez cica vietnamezii erau cei mai tari si cei mai stresanti de pe servere...oricum nu stiu dc spuneti voi ca maine se baga patchul ala cand pe website scrie: Opening date of Turkish version of Silkroad Online has been postponed from Oct 20 to Nov 17.
andruskama23 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ce mai faceti facu si eu lvl 68 ce ati mai facut apropo nu am avut timp sa citesc tot ce ati facut cu fortareata pe xian? la lvl 69 unde sa ma duc in taxi sa iau bine exp la wing sau la antilope?care mai joaca pe hercules ?
BluMann Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Am pierdut Fw pt. ca foarte multi din guild ne-am lasat :P au ramas doar salamus ,theo si sica ultimii mohicani :))
Guest _DuRaCeLL_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Sall, cum se facea sa vezi daca esti pe serverul 30?@R_SupeRstaR ms mult!
Random Hero Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Sall, cum se facea sa vezi daca esti pe serverul 30?Start -> Run -> netstat -n si cauti un IP cu finalul .26 / .27 / .28 / .29 / .30 (Sper ca nu am gresit)
Sleya Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Daca ar fi sa se faca TrSRO ar bana toate ipurile turcesti de pe isro.. adica nu ai mai avea voie sa te loghezi cu charul din turcia in isro..... inainte sa apara sro-ul vietnamez cica vietnamezii erau cei mai tari si cei mai stresanti de pe servere...oricum nu stiu dc spuneti voi ca maine se baga patchul ala cand pe website scrie: Opening date of Turkish version of Silkroad Online has been postponed from Oct 20 to Nov 17.ai cam avea dreptate :-? tin minte ca odata cu sro vietnamez o gramada din playerii de pe rome vietnamezi au disparut....cum ar fi primul hunter lvl 7....Guardian_Ange si restul trupei...Tieu_Lam_Tu sau cum aveau aia guildul....erau multi playeri vietnamezi tari pe rome....dar au disparut fara urma....deci ip ban pentru vietnam pe isro....asa s-ar putea sa faca si cu turcia...that menas....bye bye jarcalderon1 =)):))
PsychoR0 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 LA robe e sux dupa ce k e slab la defence mai pui si robe te caci pe el:)) robe s-a purtat in timpu 9DG pt k mobii din roc au un imbue nesimtit si dmg mare pe magical deci eu zic sa ramai la LA...daca nu citisei inainte, am spus ca rogueul il fac gold bot lvl 85 la shamani :Pdeaia ma tot intreb pe ce sa il tin... ca daca incep sa ma tin de el, o sa stau pe LA
>.>iPwnN44ps<.< Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Au ramas viets pe Phoenix ... Au ramas aia cu sun si +7 +8 +9 . Feel me ? Peace
andruskama23 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ce ma enerveaza ca iar tine pana la 12 inspectia . imi place dressu e klumea tare crek imi iau unu . sunt cam bolnav sper sa nu ma duc la scoala . va rog explicatimi unde apar sunsung aia ghost
sweet_boy_eu Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ce ma enerveaza ca iar tine pana la 12 inspectia . imi place dressu e klumea tare crek imi iau unu . sunt cam bolnav sper sa nu ma duc la scoala . va rog explicatimi unde apar sunsung aia ghostacei mobi apar peste tot unde faci hand grind sau butezi :)) adica la orice fel de mobi :)pfff cred k acesti mobi sunt de lvl 1 si dam 1 dmg pe el :(
amoniaku Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 pe sparta masteru uniunii kre a detinut inca de la inceput fortres e vietnamez,guildu Minh_giao:)), da is super de treaba ,nai treaba cu ei:) ,au si alt fus orar asa ca nu prea am tangente cu ei:) ....apropo cum arata noile dressuri ? is alea de halowen ce au fost postate anterior?
PsychoR0 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 pe sparta masteru uniunii kre a detinut inca de la inceput fortres e vietnamez,guildu Minh_giao:)), da is super de treaba ,nai treaba cu ei:) ,au si alt fus orar asa ca nu prea am tangente cu ei:) ....apropo cum arata noile dressuri ? is alea de halowen ce au fost postate anterior?daalea sunt :)
-GodOfWar- Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 TurkRoad online , sponsori JoyTurk sau TurkMaxemail verf este ceva foarte nou aparut acum 3 ani sau mai mult De catzi turci ai nevoie pentru a face TurkRoad online ?De joymax :)) [ nu este asa amuzant ]Ba este amuzant :))pentru ca joymax isi scoate banii de la turci, ei au cate 20 de goldboti, tin serverele pline, obligandu`i pe jucatori sa ia silk ptr premium. Multi de pe neptune au plecat, ca acolo e aproape server turc, peste tot ii vezi, n`ai loc de ei, si mai sunt si nesimtiti....daca le`ar face server iti dai seama ca ar ramane serverele populated......
PsychoR0 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ba este amuzant :))pentru ca joymax isi scoate banii de la turci, ei au cate 20 de goldboti, tin serverele pline, obligandu`i pe jucatori sa ia silk ptr premium. Multi de pe neptune au plecat, ca acolo e aproape server turc, peste tot ii vezi, n`ai loc de ei, si mai sunt si nesimtiti....daca le`ar face server iti dai seama ca ar ramane serverele populated......glumesti....ar ramane easy =))sper sa il iau p shaitan cu boweru acuma :D
BijuuMode Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ba este amuzant :))pentru ca joymax isi scoate banii de la turci, ei au cate 20 de goldboti, tin serverele pline, obligandu`i pe jucatori sa ia silk ptr premium. Multi de pe neptune au plecat, ca acolo e aproape server turc, peste tot ii vezi, n`ai loc de ei, si mai sunt si nesimtiti....daca le`ar face server iti dai seama ca ar ramane serverele populated......hai sa o luam logic daca joymax ar face server romanesc de sro te ai lasa de isro inde ai investit peste 4-5 k silk ( sa izcem ca ei lunar cate 200-300) si esti lvl 100 ff si ai prieteni din alte tari ? iti zic eu NU nici ei nu o sa se lase de isro :) doar ca pe isro o sa foloseasca bot iar pe serveru lor o sa joace manual cam aceeas chestie ...
koila Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 or sa joace o branza, si vrei sa imi spui ca ei au prieteni din alte tari? :slap: nu.asteptati si voi pana pe 17Noiembrie.
sweet_boy_eu Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 se presupunea k trebuiau sa dea drumul la serverre;))sigur vor mai adauga niste timP:)))@badfist : ai dreptate@koila : sunt unii turci care au preteni in alte tzari
koila Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 se presupunea k trebuiau sa dea drumul la serverre;))sigur vor mai adauga niste timP:)))@badfist : ai dreptate@koila : sunt unii turci care au preteni in alte tzariextrem de multi sunt aia sub 10% din turcii care joaca SRO iti zic eu ca pleava se va duce la ei acolo. asa cum o parte din Rusi vor pleca cand RuSRO va fii identic cu Isro-ul. Si inca ceva doar ISRO este imposibil de jucat la mana din cauza asta ne si lasa sa butam in prostie am postat cu cateva pagini in urma dovata pe Csro sa faci lvl up de la 99 la 100 iti trebuie in jur de 530milioane cand pe isro este nevoie injur de 1.4miliarde. deci iti zic eu ca daca te duci pe Ksro poti juca de mana :D
Mihai1993 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 from 5h duration to 7h duration xD gzz joymax
sweet_boy_eu Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : Oct 20th, 2009 13:00~20:00 Silkroad Standard Time (7 hours duration)[Patch]Game- 2009 Halloween Event would be added- 2009 Halloween Avatar would be added- Skeleton Knight Outfit would be deleted OMFG
amoniaku Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 cine stie un spot bun de facut plvl la un char de 79....?
Florin_LOVE Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 aiii ce ciuda mi-esingura data cand ma lasat mai repede de la sc dureaza inspectia asa multnu-i corect :((
PsychoR0 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 extrem de multi sunt aia sub 10% din turcii care joaca SRO iti zic eu ca pleava se va duce la ei acolo. asa cum o parte din Rusi vor pleca cand RuSRO va fii identic cu Isro-ul. Si inca ceva doar ISRO este imposibil de jucat la mana din cauza asta ne si lasa sa butam in prostie am postat cu cateva pagini in urma dovata pe Csro sa faci lvl up de la 99 la 100 iti trebuie in jur de 530milioane cand pe isro este nevoie injur de 1.4miliarde. deci iti zic eu ca daca te duci pe Ksro poti juca de mana :Dprobabil...dar eu pur si simplu nu am timp...ma trezesc la ora 8 si incep sa invat si sa imi fac temele ptr scoala...vin acasa la ora 10...pana pe la 11-12 ma uit peste lectii si ma culc, deci eu nu am timp aproape deloc de silk :|pacat ca numai il prind pe shaitan acuma... ca trb sa plec
Guest Skaraoskye Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Eventul e naspa : dar dressurile sunt tari fata de cele de anu trecut ...oricum dc tine asa de mult inspectia :angry1: pe site scrie 5 ore si au trecut 6 si tot nu au dat drumu la servere