Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

In sfarsit, am gasit un tip pe xian care a reusit sa imi faca o arbaleta de +7 in mai putin de 30 de minute.

Pretul a fost pe masura, dar a meritat. :cool2:

Posted

frate eu am incercat +4 sau +6 nu +9 las-o in mm de treaba.... de cand am luat sunu adica acum 1 luna nu mi-a mai iesit un item +5

ia sami dai si mie char-ul sa incerc....ca poate poate...:> :))

Posted

Dagger +7 nu vrei pe xian ?? til dau ieftin ;)

Nu, BluMann, ms, dar nu sunt adeptul luptei corp la corp :P

Si in plus, nu mi-am bagat skilurile la dagger, din lipsa de sp-uri. :beer:

Posted

Si ce ar trebui sa fac sa imi mearga sa il schimb? eu am primit cardul asta nu e al meu

daca ai 18 ani te duci la banca si iti faci :) daca nu ai vb cu ala care ti a dat cardu sa faca si mondo ca nu costa nimica parca

Posted

daca ai 18 ani te duci la banca si iti faci :) daca nu ai vb cu ala care ti a dat cardu sa faca si mondo ca nu costa nimica parca

nu trebuie sa ai 18 ani, eu am 15 si am putut sa imi fac fara probleme :P

Guest wheeezy
Posted (edited)

Silkroad Online is a fantasy MMORPG set in the 7th century AD, along the Silk Road between China and Europe.[4] The game requires no periodic subscription fee, but players can purchase premium items to customize or accelerate gameplay.

System requirements Minimum[3]

800 MHz Pentium 3 CPU

256M RAM

64mb 3D accelerator graphics card (GF2 series or VGA with similar grade)

DirectX 9.0c

4 GB hard disk space

Internet Connection

Recommended

2.4 GHz Pentium 4 CPU

512M RAM

256mb 3D accelerator graphics card (GeForce FX 5600 or VGA with similar grade)

Download - http://www.joymax.com/portal/Joymax_Front....page/nopage.jmx

Cateva reguli de respectat in topic:

Fara link-uri de download la boti. Fara cereri de boti.

Fara vanzari de caractere sau conturi. Pentru acestea ve-ti folosi sectiunea de reclama a forumului

oau

Oh noes!

Edited by Forbidden
Posted

oau

Oh noes!

Cred ca la configuratia aia vezi doar poze, si in oras cred ca te scoate din joc.

Si la un core2duo cu 2 Gb Ram si video 7900GS TDH 256MRam, 256 bit mai are probleme jocul.

@Sleya : SROKing

Posted

eu am P4 la 3200+ | placa video radeon eax1550 | 1 gb ram si imi merge rau cate odata :)) la config ala nici nu iti intra in joc =))

Mihai1993 da un pm cu un Id de mess daca vrei sa iti zic kum faceam eu la alchemy ... la mine mergea faza ;)

Posted

de unde are glavieru ala asa mult hp? o_0 si anume 46.291 hp:| are devil da chiar asa mult sai creasca hpu ...eu am 38k hp si is 99:| ciudat

inseaman k esti slabut dk ai devil si ai numa 38:)) glavier full str cu full blue str pe tot ce poate pune ajunge la 48.300 hp (cu tot cu devil) devilu iti da 20% din hp pe care il ai fara el deci cu cat ai mai mult hp cu atat devilu iti da si mai mult:)) deci tu dk ai avea devil tre sa ai 38k + 7.6k adik 45.6k hp.. la lv tau dar nu uita k pasiva ta la lv 100 iti mai da 1k hp peste ce ai:P adik iti da 3500 nu k la lv 90 2500:P si deja fara devil ai ajuns la 39k+3str la lv up cam 150hp pt 1 str deci ai in jur de 39.5k hp fafa devil (asta la lv 100) si deja ai ajuns la 47.5k hp(aproximativ:P) cu devil

Posted

da mai lamurit ,da eu nam zis ca am devil spirit pe mine:)... ...dar 48.300 o_0 hai 46,6k cu tot da restu de 1,7k de pe cel pune?

citeste din nou postul meu:) am facut un edit la el:)) aia 1.7 vin de la pasiva si de la str-u de lv up(ti-am zis cu cat ai mai mult hp devilu iti da si mai mult:)) misto nu?:D

Posted

48k pentru un glavier 100 cu devil nu mi se pare mult....eu ca arcas la lvl 100 cu premium plus si devil spirit aveam 43k hp si nu aveam setul complet cu str 6....deci e ceva normal la glavier sa aibe atat

Posted

inseaman k esti slabut dk ai devil si ai numa 38:)) glavier full str cu full blue str pe tot ce poate pune ajunge la 48.300 hp (cu tot cu devil) devilu iti da 20% din hp pe care il ai fara el deci cu cat ai mai mult hp cu atat devilu iti da si mai mult:)) deci tu dk ai avea devil tre sa ai 38k + 7.6k adik 45.6k hp.. la lv tau dar nu uita k pasiva ta la lv 100 iti mai da 1k hp peste ce ai:P adik iti da 3500 nu k la lv 90 2500:P si deja fara devil ai ajuns la 39k+3str la lv up cam 150hp pt 1 str deci ai in jur de 39.5k hp fafa devil (asta la lv 100) si deja ai ajuns la 47.5k hp(aproximativ:P) cu devil

wow ce explicatie complexa :blink: ...... :right: :respekt: deci asta e glavieru... hmmm.. sper sa ajung si yo asa :)) cu hp ala ..glavier fiind

Posted

stiu ca sunt off si va rog frumos sa ma scuzati...dar imi poate face cineva rost de remixul de la mel "cascada-everytime we touch" din clipu asta http://www.youtube.com/watch?v=If3NVxMZn9c

sa tin rogue/bard pe light armor sau pe robe set...?

il fac gold bot lvl 85 si il pun pe dagger...am light armor set sos FB+5 dar robe nu am...

il tin in pt share cu restul botilor la shamani...

ma gandeam la robe ca sa consume mai putin mp...sau robele nu merg la fel ca garmentul?

OFF :am program cu care pot descarca mel de acolo ... Btw stie cineva mel asta va rog http://www.dailymotion.com/video/x2k41f_va...ng-2_shortfilms scz de off :D

EDIT-OFF : am gasit mel pt cine o vrea ana jonson - we are

Posted

Devil iti da 15 % hp nu 20 %

http://img8.imageshack.us/img8/6016/53032473.jpg

My hp and my hp.

http://img9.imageshack.us/img9/2295/sro2009092618042373.jpg

No offence : Vreau si eu un film Comedie !?!

Posted

No offence : Vreau si eu un film Comedie !?!

Miss march :D

Sal baieti! cum o mai duceti? eu nu prea am mai avut timp sa tastez....

pff e un frig afara :))

Spuneti-mi si mie ce skilluri de attack sa iau de la bard... pt pwlvl la ongi :)

Posted

Miss march :D

Sal baieti! cum o mai duceti? eu nu prea am mai avut timp sa tastez....

pff e un frig afara :))

Spuneti-mi si mie ce skilluri de attack sa iau de la bard... pt pwlvl la ongi :)

pai....cam toate skillurile de atac :D adica 3...din cate imi aduc eu aminte atatea sunt...

OFF: comedii : Hangover,Road trip beer pong,the proposal,spread,college,etc etc.... :D toate sunt super...look at the trailers si alege ce vrei :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...