Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

stiu ca sunt off si va rog frumos sa ma scuzati...dar imi poate face cineva rost de remixul de la mel "cascada-everytime we touch" din clipu asta http://www.youtube.com/watch?v=If3NVxMZn9c

sa tin rogue/bard pe light armor sau pe robe set...?

il fac gold bot lvl 85 si il pun pe dagger...am light armor set sos FB+5 dar robe nu am...

il tin in pt share cu restul botilor la shamani...

ma gandeam la robe ca sa consume mai putin mp...sau robele nu merg la fel ca garmentul?

Posted

multumesc tuturor celor care m-au sfatuit ^_^ cred k am sa merg 100 pacheon/100fire/80lighting/20 cold pt moment pe parcurs probabil k voi incerca altceva..psycho roba e la fel q si garment... fa cum crezi tu k e mai bn ...ms inca o data si bafta :gun: :)

edit: intersant remix la mel aia....la inceput am crezut k e melodia originala data q 4X viteza de redare....dak o gasesti o vreau si eu:d

Posted

stiu ca sunt off si va rog frumos sa ma scuzati...dar imi poate face cineva rost de remixul de la mel "cascada-everytime we touch" din clipu asta http://www.youtube.com/watch?v=If3NVxMZn9c

sa tin rogue/bard pe light armor sau pe robe set...?

il fac gold bot lvl 85 si il pun pe dagger...am light armor set sos FB+5 dar robe nu am...

il tin in pt share cu restul botilor la shamani...

ma gandeam la robe ca sa consume mai putin mp...sau robele nu merg la fel ca garmentul?

nu inteleg dc sa consumi mai putin MP pe robe/garmet decat pe prot/LA sau armor/heavy armor? de unde aceasta smekerie?

Posted

Acum 100bow/fire/force daca faci cu cnv 100 cleric FF e Useless RESIST 100%

A luat si el premium este bucuros :) :clap:

Si eu care tremuram cand am omorat primu uniq :))

100bow/fire/cold imi place sau ROGUE/CLERIC , WARRIOR/CLERIC :))

EDIT: Eu asa scriu , Cu spatii intre cuvinte

Joymax Eat too much Sh1t , Am dat sa intru la ora 3, am venit acum am facut 3vs 2 cu turcii [ ei aveau buffer] SI am luat disc....

Acum plec la dus :tiphat:

Posted

leoky1208 al meu e 100pacheon/100fire/20cold/80light cred ca asa e cel mai bun cu toate ca daca as mai fi jucat cred ca las modifica 100 cold 0 light pt. defence ;)

Posted

leoky1208 al meu e 100pacheon/100fire/20cold/80light cred ca asa e cel mai bun cu toate ca daca as mai fi jucat cred ca las modifica 100 cold 0 light pt. defence ;)

ok ms de pont..am sa merg pe moment 100pacheon/100fire/20cold/80light si cn stie paote bag cold si dau jos light...de la vorbe pana la fapte e cale lunga :beer: :hello:

Posted

Acum 100bow/fire/force daca faci cu cnv 100 cleric FF e Useless RESIST 100%

Si la 105 o sa fie 50% resist.O sa vad toti sub-clerics fugand de China force si locks.btw asta inseamna ca vor ingheta cand ii pocnesti cu imbue de ice .

@eXo - Pai frate e in felul urmator . Garment are 20% less mana consumption si 20% speed increase . Protector are 10% speed increase si armor nimic :P.

@leoky - No shit ? <_< .

Peace out

Posted

deci nu mai suport....... se poate cumva ca, caracterul sa fie ghinionist la alchemy? ptr ca iar am incercat sa fac 7 iteme de la +5 la +6 si vre-o 5 iteme de la +1 macar la +4 si 4 iteme de la +5 la +6 au disparut si 3 iteme au dat failed... si din 80mil nu a iesit niciun item +4 :| si am si avatar cu 4% lucky :| ..... imi bag pla in rasa mastii de joc cred ca ma las... ca prea mult ma enervez.... (WTS lvl 100 wizz/cleric FF cu SUN STAFF 10D pt real money PM me)

Posted

Si la 105 o sa fie 50% resist.O sa vad toti sub-clerics fugand de China force si locks.btw asta inseamna ca vor ingheta cand ii pocnesti cu imbue de ice .

@eXo - Pai frate e in felul urmator . Garment are 20% less mana consumption si 20% speed increase . Protector are 10% speed increase si armor nimic :P.

@leoky - No shit ? <_< .

Peace out

eu am auzit ca holy spel o sa fie 80% dar daca o sa fie 50% euro se duce rau de tot in jos cu tot u dmg lor i dai la un wiz divizion si i arunci o glavie in gura face plaja :))

deci nu mai suport....... se poate cumva ca, caracterul sa fie ghinionist la alchemy? ptr ca iar am incercat sa fac 7 iteme de la +5 la +6 si vre-o 5 iteme de la +1 macar la +4 si 4 iteme de la +5 la +6 au disparut si 3 iteme au dat failed... si din 80mil nu a iesit niciun item +4 :| si am si avatar cu 4% lucky :| ..... imi bag pla in rasa mastii de joc cred ca ma las... ca prea mult ma enervez.... (WTS lvl 100 wizz/cleric FF cu SUN STAFF 10D pt real money PM me)

stai ma calm ca lu haxxN ia dat de 18 ori faild la +9 pe sun bow dar a 20 oara la facut + 9

Posted

Cand vreau sa activezi contul pe paypal imi apare asta:We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

Posted

Cand vreau sa activezi contul pe paypal imi apare asta:We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

ai $ pe card?

Posted

Chiar nu stie nimeni?

Posted

@leoky - No shit ? <_< .

Peace out

stiam de speed 20% dar de faza ci MP potions nu stiam ;)

Posted

hmm nu cred sa fie cine stie ce:... doar provoaca un lag cand ti le arunca in nas:)))

...am impresia ca va fi lagul de pe lume prin orase odata cu panarama asta de event...eu nu inteleg...de la un timp astia de la gaymax s-au tampit de tot in ce priveste eventurile...numai eventuri de kkt...mai bine cereau pareri de la playeri si alegeau de acolo cateva si le supuneau la vot si sigur iesea ceva mai de soi..

nu inteleg dc sa consumi mai putin MP pe robe/garmet decat pe prot/LA sau armor/heavy armor? de unde aceasta smekerie?

asa a fost intotdeauna in SRO, 20% less consume MP & more speed for garment....and 10% for protector...cred ca ideea asta cu consumul mai mic de MP si viteza mai mare pt garment si pt protector VS armor vine de la faptul ca in vechime,magii, respectiv vrajitorii & CO. erau imbracati in haine usoare, numite general Garment ei luptand ca sa zic asa cu capul respectiv inteligenta pe cand razboinicii cu armuri pe ei se miscau mult mai greu, necesitand mai multa forta fizica deci strg asa ca in sro cei pe armor vor avea 20% more phy defence...iar smecheria asta e implementata de gaymax in sro de cand a aparut Silkroadul...eu am avut charul dintotdeauna pe protector , am considerat ca fiind la mijloc intre consumul de mana, increase magical damage, defence phy si speed e cel mai bine...dar na acum fiecare alege ce-i convine

Al vostru carcotas inca mahmur (mare petrecere mare azi noapte :P) va zice cu plecaciune,

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

Si cum fac rost de mondo?

@koila am scris toate datele corect

cand ai facut contractu ala sau cum se cheama ai acolo 3 tipuri de carduri visa, mondo, si ceva pt elevi parca si alegi acolo visa si mondo :) eu tot de la BT am si imi merge

Posted

stai ma calm ca lu haxxN ia dat de 18 ori faild la +9 pe sun bow dar a 20 oara la facut + 9

frate eu am incercat +4 sau +6 nu +9 las-o in mm de treaba.... de cand am luat sunu adica acum 1 luna nu mi-a mai iesit un item +5

Posted

cand ai facut contractu ala sau cum se cheama ai acolo 3 tipuri de carduri visa, mondo, si ceva pt elevi parca si alegi acolo visa si mondo :) eu tot de la BT am si imi merge

Si ce ar trebui sa fac sa imi mearga sa il schimb? eu am primit cardul asta nu e al meu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...