Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Cum trebuie sa activezi contul pe paypal.com? Ca nu imi trimite nici un mail de confirmare

cardul se verifica in urmatorul mod: Paypal va lua de pe card suma de 1.5E si pe extrasul de cont vei gasi o combinatie de cifre in urmatorul fel : XXXX PayPal, acel cod il vei introduce acolo unde iti arata paypal-ul nu mai retin unde anume dar iti dau ei muran gura. daca ai card BCR trebuie sa suni la departamentul carduri si il ceri cucoanei de acolo.

Posted

salut la toata lumea....am si eu o intrebare..nush sigur daca s-a m-ai discutat despre asta.../.ce build sa aleg pt un arcas full str ?

1) 100 pacheon/100fire/20cold/80 lighting

2)100 pacheon/100fire/100 force

Argumente pro si contra va rog frumos..multumesc

Posted

salut la toata lumea....am si eu o intrebare..nush sigur daca s-a m-ai discutat despre asta.../.ce build sa aleg pt un arcas full str ?

Pai in primul rand depinde ce vrei sa il faci : PVP sau PVE ? Ptr pvp cel cu force, pve primul ...

Posted

pentru PVP ....pacheon/fire/ice 100

pentru PVE ....pacheon/fire/light 100

force la bower....sux....doar daca faci pvp doar cu chinese chars :) vs euro cu subclass cleric.....bye bye

Posted

da cu force e bun pt pvp ..dar contra la clerici o sa ai mari probl.. un 100pach/100fire/100cold ar rupe tot ...

EDIT: http://img266.imageshack.us/i/sro2009101715145164.jpg/ FIRST PREMIUM :beer:

Posted

cardul se verifica in urmatorul mod: Paypal va lua de pe card suma de 1.5E si pe extrasul de cont vei gasi o combinatie de cifre in urmatorul fel : XXXX PayPal, acel cod il vei introduce acolo unde iti arata paypal-ul nu mai retin unde anume dar iti dau ei muran gura. daca ai card BCR trebuie sa suni la departamentul carduri si il ceri cucoanei de acolo.

Numai sa nu patiti ca mine : ma duc la banca pentru codul paypal si aia de acolo era mai habarnista ca mine.

A trebuit eu sa-i spun cum sa faca sa imi scoata codul respectiv. :ceuameni:

Posted

da cu force e bun pt pvp ..dar contra la clerici o sa ai mari probl.. un 100pach/100fire/100cold ar rupe tot ...

EDIT: http://img266.imageshack.us/i/sro2009101715145164.jpg/ FIRST PREMIUM :beer:

LOL, tu chiar n-ai ce face? Crezi ca pe cei de aici intereseaza ca ti-ai luat Premium? Macar puteai sa zici, nu sa bagi si SS... #-o #-o

Posted

Numai sa nu patiti ca mine : ma duc la banca pentru codul paypal si aia de acolo era mai habarnista ca mine.

A trebuit eu sa-i spun cum sa faca sa imi scoata codul respectiv. :ceuameni:

nu e de datoria lor sa stie, Paypal specifica destul de clar : gasisti codul pe extrasul de cont, la banca nu trebuie decat sa ceri extrasul. si sa belesti tu ochii acolo nu aia de la banca :slap:

Posted

LOL, tu chiar n-ai ce face? Crezi ca pe cei de aici intereseaza ca ti-ai luat Premium? Macar puteai sa zici, nu sa bagi si SS... #-o #-o

maneeeeeeeeee ..scz de SS da nah.. :P .... :)) da de cand nu te-am mai vazut :blink: ce mai faci? nu mai dai oleak prin sro k ne e dor de tn :P

Posted

ok ms de sfat...dar daca sunt full str q 100 cold ce as face...as ramane fara mp :S am sa vad...intradevar contra holyspeel nu prea am ce sa fac....as vrea si pt pve...dar si pt pvp...acuma poate vreau si eu prea multe...

Edit: FK gaymax.....caut un staff la stall network si imi apare file incorect version...acuma iar stau n ore pana se logheaza..scz de off-topic

Posted

lasa mane omul in pace :P e si el fericit de premium u cum ai fost cand ai avut primul premium? /:) sau intrebarea e ai avut vreodata?

Posted

Ghost SungSung

Imagine IPB

Imagine IPB

Web Bomb

Imagine IPB

Red Paint Bomb

Imagine IPB

Egg Bomb

Imagine IPB

Dark Paint Bomb

Imagine IPB

Dust Bomb

Imagine IPB

hmm nu cred sa fie cine stie ce:... doar provoaca un lag cand ti le arunca in nas:)))

Posted

ok ms de sfat...dar daca sunt full str q 100 cold ce as face...as ramane fara mp :S am sa vad...intradevar contra holyspeel nu prea am ce sa fac....as vrea si pt pve...dar si pt pvp...acuma poate vreau si eu prea multe...

Edit: FK gaymax.....caut un staff la stall network si imi apare file incorect version...acuma iar stau n ore pana se logheaza..scz de off-topic

100cold nu insemana snow shield mai amre de 30%.... :| ala nu trebe ridicat mai mult..poate un 35.%:P daor pasiv si buff de la cold

Posted

100cold nu insemana snow shield mai amre de 30%.... :| ala nu trebe ridicat mai mult..poate un 35.%:P daor pasiv si buff de la cold

snow shield 20-25% maxim ;) si pasiva si bufful de phy defence din a2a linie...si iceberg wall ;) si eventual imbue....

Posted

jesus fck....tu gandesti ce spui? numai un retard ar ridica snow shield la maxim la un char full STR....ice 100 pentru phys defence nu pentru snow la maxim man.....what's your lvl BTW?

Posted

arcasul e app lvl 60...l-am primit de la un prieten care s-a lasat de sro...scarbit de turci,boti,etc...de aia am intrebat pt k la chn chars n ma pricep....initial el a avut imbuf de cold si fire deloc....am bagat fire si am dat jos imubff de cold...in fine ..ms ,..am sa vad eu ce fac

Posted

snow shild lvl 40 maxim si ice wall lvl maxim e ff bun mai ales daca sti de bug :P sa te poti misca cu el

Posted

arcasul e app lvl 60...l-am primit de la un prieten care s-a lasat de sro...scarbit de turci,boti,etc...de aia am intrebat pt k la chn chars n ma pricep....initial el a avut imbuf de cold si fire deloc....am bagat fire si am dat jos imubff de cold...in fine ..ms ,..am sa vad eu ce fac

nul face force ca pierzi mult...deci pacheon 100/fire 100/cold 100 sau pacheon 100/fire 100/light 80/cold 20

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...