Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nu fiti asa siguri ... se va putea ajunge in desertul asta nou si din jng si din hotan pentru sume variate de gold cum ar fi 40-70k parca am postat odata link-ul cu noul update. Asteptati update-ul ca iar se incepe cu flameuri si alte prostii. si multi xbow-eri vor fi obligati sa faca repot din hotan sau alexandria ramane de vazut asa cum am mai spus.Sleya sa ai gura poleita cu update-ul in decembrie.

Posted

Pai da ... inafara de speed si aura aia de increase magical atac, + parry nu ai ce sa folosesti de la light, si ma gandeam ca daca bag ice, pot sa folosesc drug of typhoon ala ...... mai astept pareri....

dc nu inerci pacheon 90 bicheon 90 fire 90 si daca exista snow shield baga cold 30 daca nu baga light.... eu zik k merita incercat....acum depinde si de preferintele tale...

Posted

dc nu inerci pacheon 90 bicheon 90 fire 90 si daca exista snow shield baga cold 30 daca nu baga light.... eu zik k merita incercat....acum depinde si de preferintele tale...

Nu prea sufar arcasii si nukerii , am bagat bicheon fire light 90., si ice 30. momentan e cap 90 cu skills 90, desi sunt si skillurile pana la 100 bagate, nu se pot folosi din cauza cap`ului . vreau sa fie pur blader, nu sa am 15 mii de skilluri si de arcas si de blader. vad ca pana acum merge bine , mi`am luat si un premium, si sper sa `mi fac un renume pe server. nu prea se vad asa multi bladeri pe aici .... (ice 30 nu stiu daca face diferenta snow`ul ..... ca e putin , si pur str nu prea are si asa multa mana ... sa vedem, momentan farmez...)

:tiphat:

Posted

Imi poate lasa si mie va rog mult un spot bun pentru caracterul meu maine sunt 42 si nu stiu unde sa ma bat adik am spoturi dar problema e ca sunt fulkl de goldboti....

sunt archer si voi avea sos +3 bow daca stie cineva un spot bun va rog pe undeva bumang chiar spider sau mujigi........ :-??

Posted

Nu prea sufar arcasii si nukerii , am bagat bicheon fire light 90., si ice 30. momentan e cap 90 cu skills 90, desi sunt si skillurile pana la 100 bagate, nu se pot folosi din cauza cap`ului . vreau sa fie pur blader, nu sa am 15 mii de skilluri si de arcas si de blader. vad ca pana acum merge bine , mi`am luat si un premium, si sper sa `mi fac un renume pe server. nu prea se vad asa multi bladeri pe aici .... (ice 30 nu stiu daca face diferenta snow`ul ..... ca e putin , si pur str nu prea are si asa multa mana ... sa vedem, momentan farmez...)

snow 20% e perfect :P

Posted

Imi poate lasa si mie va rog mult un spot bun pentru caracterul meu maine sunt 42 si nu stiu unde sa ma bat adik am spoturi dar problema e ca sunt fulkl de goldboti....

sunt archer si voi avea sos +3 bow daca stie cineva un spot bun va rog pe undeva bumang chiar spider sau mujigi........ :-??

la maong am facut pana la 45 nu prea ai spoturi libere la maimutelele de 45

Posted

Daca am bagat mai demult de pe un card silk pe cont si acum vreau sa bag silkuri de pe un alt card pot sa iau ban?

Daca e CCF cred ca da... dar in niciun caz daca le dai bani legal nu te vor intreba dece leai dat.

Posted

Nici ala nu stiu ce ii

ba nene traiesti sub pamant? motamo daca traduci si tot o sa intelegi... adik Card=Card Credit=Credit(bani) Fraud= Fraudare(hotie,furt cum vrei tu sa spui) adik fraudarea banilor de pe card adik ciordirea pe romaneste:))

Posted

ba nene traiesti sub pamant? motamo daca traduci si tot o sa intelegi... adik Card=Card Credit=Credit(bani) Fraud= Fraudare(hotie,furt cum vrei tu sa spui) adik fraudarea banilor de pe card adik ciordirea pe romaneste:))

eu nu bag silkuri cu sutele pe luna ca alti de unde sa stiu acuma bag a doua oara silkuri

Posted

OFF: La Multi Ani alexxx70 :tiphat: [asta daca datele sunt completate corect]

:happybirthday: ....

Happy b-day alex :D where's the cake :yum: ?

Multumesc frumos pt urari, da datele sunt corecte...

...am vrut sa ma invoiesc si eu azi de la scarbiciu sa merg cu Uniunea si respectiv guilda la Fw ca o detin cei din Convicts cu care este guilda mea in Union dar uite ca nu s-a putut :(...ata ete, ma bag putin in joc sa vad daca au pierdut-o sau nu ca ne cam amenintau idiotii de turci ca vor sa ne-o ia, desi nu-i cred in stare de asa ceva pe serverul Greece...

RESPEC"ALL

Posted

I lol'ed :rofl1:

@ La multi ani alexx , numai bucurii in viata.Spor la munca.

@edy - da-ti 2 palme.

Posted

alex ce bem? un vischi? :>

ON: Banditul Fortress e doar de distractie nu se produc prea multi bani acolo, din cate am inteles mai mult de 800m-1.5B nu prea se fac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...