Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

intradevar....dar pe deasupra acum eu sunt masterul guilde...adik masterul care detine fortresswarul

si pentru prima oara la fw ne ataca asa multi si e si primul meu fw

nu vreau sa ma fac de ras :hair:

nu stiu ce sa mai fac :dontknow:

ai incredere in playeri de la tine din guild/uni greseala ta este asta cauti playeri de 95+ nu tata cauta asa euro 80+ ch 90+ asa fac si cei de la legacy ...

si ciupilan te contrazic cel mai mult au detinut-o Avalonu(pe venus ful union only euro char si vreau sa zic ca i atacam 15 guilde si nu reuseam sa le spargem portile si erau maxim 30 lvl cap din avalon ) ca turata de timp ma refer aproape 2 ani

Posted

daca nu gresesc pe sparta MG union:) detine de la inceput si inca continua sa detina ambele fortresuri:) ...;)si cel mai mult din guildele care au avut ftw din aceasta uniune a fost divinE mai bine de un an,guilda fiind formata in principiu din romani:):P

Posted

una de 98 nu vrea in MM

http://img205.imageshack.us/i/sro2009101313324572.jpg/

Cat silk ai ? Ca am vazut mai devreme niste comentarii cum ca daca ai nu stiu cate mii de silk, iti iese alchimia.

Eu oricum nu cred ca mai fac vreodata plusuri, doar bluuri. Mai nou nu imi iese nici +4.

Si arbaleta de 98 +7 nu mai exista pe xian. Bine ca mi-am strans gold si acum ma uit la el. :-??

Posted

asta nu e adavarat ca stau de o luna de zile cu 1000 silk pe cont si iese +4 dupa muuulte failuri ca de cand ma chinui sami refac foot 99+5 si accesoriile +5

Posted

Cat silk ai ? Ca am vazut mai devreme niste comentarii cum ca daca ai nu stiu cate mii de silk, iti iese alchimia.

Eu oricum nu cred ca mai fac vreodata plusuri, doar bluuri. Mai nou nu imi iese nici +4.

Si arbaleta de 98 +7 nu mai exista pe xian. Bine ca mi-am strans gold si acum ma uit la el. :-??

nu e adevarat cate mi de silk ai era unu pe rome din ReBorn Divine ceva de genu si a bagat intr-un sun sowrd 3k silk sal faca +9 si nu a reusit :)

Posted

am silk cu multe zerouri :)) undeva pe aici 0 :nanana: . Pe arma am dat 2.5mil +5 si am dat in ea doar din draci

Posted

am silk cu multe zerouri :)) undeva pe aici 0 :nanana: . Pe arma am dat 2.5mil +5 si am dat in ea doar din draci

:)) Cred ca o sa intru si eu in SRO sa fac asa odata :)

OFF: Listen Freedom - Hang On :X

Posted

fazza cu kt silk ai incarcat sunt nijte minciuni...nui adevarat ca tre sa ai 1k sau 10k de silk incarcat sati iasa un + pe ceva...is doar abureli:| :tiphat:

Posted

cine imi poate spune cum e la dmg un hybrid 2.1 spear ?la pvp ma refer

dupa parerea mea demageul nu este foarte mare de al unui glavier doar ai mai mult hp si iti creste rezistenta considerabil ,eu cred ca ar trebui pentru un rapord demage/rezistenta mai bun sa iti faci un hibrid 5.1 ,iar pt demage mai mare 8.1

Posted

ce faceti fratilor ia uitativa ce arma am cumparat dupa ce a facut boom sosu http://img70.imageshack.us/img70/6415/97242894.jpg e buna de ceva ce ziceti?> care ma ajuta si pe me cu un pw lvling pe hercules :hail:

Posted

dupa parerea mea demageul nu este foarte mare de al unui glavier doar ai mai mult hp si iti creste rezistenta considerabil ,eu cred ca ar trebui pentru un rapord demage/rezistenta mai bun sa iti faci un hibrid 5.1 ,iar pt demage mai mare 8.1

pe mine ma intereseaza sa dea dmg frumusel....ceva mai mare decat un glavier....sa am mag si phy defence ca o sa farmez un warrior/cleric si ma gandeam sa mai bag un chinez sa testes hybrid 2.1 light heuksal force ... deaia intreb.... ca daca are dmg mai mare decat al unui glavier e perfect....atat ma intereseaza....sa aiba dmg-ul mai mare decat al unui glavier cu aprox 2k...sau si mai mult daca se poate...dar tinand cont k no sa am snow imi trebuie destul de mult HP....si daca o iesi bine dak nu asta e...eu doar ma jok si testez :))

Posted

ce faceti fratilor ia uitativa ce arma am cumparat dupa ce a facut boom sosu http://img70.imageshack.us/img70/6415/97242894.jpg e buna de ceva ce ziceti?> care ma ajuta si pe me cu un pw lvling pe hercules :hail:

frumos...pacat ca e 8 dg^_^ da cu100% magical... si +7 la pretu ala ai facut o alegere buna;) :tiphat:

Posted

eu nu va inteleg dc investiti atat in iteme daca sunt lv -85....ca doar levelul in faci in max 3 zile... :| adik eu pe eXodeR am lv 77 si am iteme vai mama lor....dar bate binisor si tinand cont k levelul se face la 2 zile....cu premium silver nu vad rostul itemelor bune...investiti aiurea si dupaia stati 1000 de ani sa vindeti ce ati cumparat...uneori nu se vinde....iesi in pierdere...e aiurea >.> oricum...frumos sword :>

pentru mag attack mai mare conteaza doar blues de INT de pe set sau si MP-ul?

Posted

eu nu va inteleg dc investiti atat in iteme daca sunt lv -85....ca doar levelul in faci in max 3 zile... :| adik eu pe eXodeR am lv 77 si am iteme vai mama lor....dar bate binisor si tinand cont k levelul se face la 2 zile....cu premium silver nu vad rostul itemelor bune...investiti aiurea si dupaia stati 1000 de ani sa vindeti ce ati cumparat...uneori nu se vinde....iesi in pierdere...e aiurea >.> oricum...frumos sword :>

pentru mag attack mai mare conteaza doar blues de INT de pe set sau si MP-ul?

numa int;) .....

Posted

hybrid 1:2 nu e asa bun....in plus....light/heuksal/force ar fi si mai varza....singurul hybrid care a rezistat pana la 10D fiind destul de bun pe rome este dedo.....http://www.rev6.com/player/Rome/dedo.html

este hybrid 1:2 ...heuksal/fire 100 si ice/light 50 ceva de genul....vedeti ce set are....si spear +10...cand am facut eu pvp cu el avea spear +8 si a fost ceva de genul....6-1 pentru mine :)

gratz tuturor mai ales lui koila :))

nu conteaza cat silk bagi cand vine vorba de alchemy.....daca era asa....mie trebuia sa imi iasa +255 la cat silk am bagat pe Sleya =))

Posted

Hello, this is Silkroad Online.

Bombs on your face in all towns of Silkroad Online.

Silkroad Online has prepared a 2009 Halloween Event.

The event would be starting on 20th of October till 3rd of November for all users.

Warnings! Warnings!, Silkroad ghosts have appeared. Who are you going to call?

Silkroad Ghost Busters are here.

Silkroad Halloween Event

1. Hunt down Ghost SungSung on the field.

2. Collect Halloween candies.

3. talk to NPC So-Ok to get prizes

4. As a treat, five different kinds of bombs can be earned.

Trick or Treat!

You can get bombs to play around in towns only.

There are Dust bomb, Web bomb, Egg bomb, Red Paint bomb, and Dark paint bomb.

With 5 different bombs users can throw at other players in towns only.

Just click on another character and use the bomb by clicking it.

When event starts, collect many bombs as well as other prizes with Halloween candies.

Joymax is trying the best to satify Silkroad users all the time.

Enjoy Silkroad Online and have fun!

=))

Posted

mda..baga event cu bombe :blink: :down: poi frate asta e event? ne bombardim in orase.. asta e reward...bagati mahh costumeeee :angry1: :banghead:

pai de 3 ore ma chinui sa-l sun pe Tarky dar imi respinge apelul :slap:

sa vezi cate bombe dau in Turci.

Posted

Salutare. As vrea si eu sa joc acest joc dar nu imi merge link`ul de download trecut pe prima pagina... si sa ma apuc sa caut pe fiecare pagina un link bun cred ca mi`ar lua o vesnicie. Asa ca.. ma poate ajuta cineva de unde as putea downloada jocul? Cont din cate am inteles imi fac pe pagina principala a jocului.

O a doua intrebare ar fi.. am vazut anumite comentarii ca o sa se schimbe ceva la server nu am inteles exact... merita sa ma mai apuc de joc acum?

Posted

Salutare. As vrea si eu sa joc acest joc dar nu imi merge link`ul de download trecut pe prima pagina... si sa ma apuc sa caut pe fiecare pagina un link bun cred ca mi`ar lua o vesnicie. Asa ca.. ma poate ajuta cineva de unde as putea downloada jocul? Cont din cate am inteles imi fac pe pagina principala a jocului.

O a doua intrebare ar fi.. am vazut anumite comentarii ca o sa se schimbe ceva la server nu am inteles exact... merita sa ma mai apuc de joc acum?

tot de acolo de pe pagina principala http://www.joymax.com/silkroad/

Posted

ha ha ink putin timp liber:X:X

* Opening date of Turkish version of Silkroad Online has been postponed from Oct 20 to Nov 17.

si da va fi un sro numa pt turci yeeeeeeeeeeeee I love u babay:X:X::X mama scapam de cretinii astea idioti... dar cred k cine are cont calumea pe isro nu cred k va renunta:P

Posted

mi se pare scump 65 de milioane...chiar daac are mag 100%...la mine pe servere (pe babel sau neptune) am vazut 85+5 full blue cu 80-85% mag mai ieftine...dar cred ca depinde de servere...:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...