Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mama lor de gaymax nau pus niciun event de haloween

Mda, din pacate era valabil doar ptr kSro event-ul cred... aiurea...

* Opening date of Turkish version of Silkroad Online has been postponed from Oct 20 to Nov 17.

Hmm... Ce vrea sa fie asta? Dupa mine arata ca si cum Joymax ar vrea sa faca un Silkroad doar pentru Turci... Nu putem zice ca o sa schimbe doar limba la iSro... e deja schimbata... deci sa inteleg ca o sa apara un tSro? :o

LE: Mda.. o sa raspund tot eu la intrebarea mea :)). Nu o sa fie versiune noua, o sa fie un update mai mare care va schimba majoritatea jocului in Turca (pentru turci..), o sa fie tot iSro .. dar o sa bata mai mult spre trSro -.-" (cel putin asa scrie pe rev6.. nici nu stiu ce sa cred, dar prefer sa cred ca o sa faca un trSro sa ne scapam de ei)

Posted

Mda, din pacate era valabil doar ptr kSro event-ul cred... aiurea...

Hmm... Ce vrea sa fie asta? Dupa mine arata ca si cum Joymax ar vrea sa faca un Silkroad doar pentru Turci... Nu putem zice ca o sa schimbe doar limba la iSro... e deja schimbata... deci sa inteleg ca o sa apara un tSro? :o

doamne dai..

dar atunci de ce au inclus acele updaturi cu halloween bomb etc? probabil ca ii vor da drumu saptamana viitoare :P

Posted

asa cum am mai spus bucurativa de iSRO cat mai puteti[adica 20 octombrie] dar cine stie poate nu vor face un update, poate vor deschide chiar un TRSRO. oricum cred ca asta e sfarsitul, multi vor pleca, si asa nu mai gasesti un pvp calumea pentru ca daca nu au 10000 de bufuri pe ei, vin cate 8 si tot de cacat e... asa ca SRO rip

Posted

http://img124.imageshack.us/img124/8936/sro2009101318445520.jpg

Fresh drop... l-am dat in 10 minute cu 150kk fara blue nimic ^_^

GZ app esti 100 FF ?

EDIT : O INTREBARE CAM PROASTA DAR DAK SE POATE UN RASPUNS CAM CAT AR COSTA ISRO

Posted

grtz man ptr drop ,frumos sos:> sa stapanesti banii sanatos,sau mai bine sai cheltui cu cap^_^ :tiphat:

Posted

GZ app esti 100 FF ?
grtz man ptr drop ,frumos sos:> sa stapanesti banii sanatos,sau mai bine sai cheltui cu cap^_^ :tiphat:
EDIT : gz ma broadar (Lord_Bogdan)

Ms mult baieti... chiar voiam sa imi pice si mie un sox.. nu a fost sa fie sun da e ok si sosul :)) sunt FF 100 wizard cleric, dar mai ridic niste porcarii apoi cred ca strang pt d11.. nu prea am timp de sro ca sunt ocupat cu scoala asa ca doar botez.. eventual o medusa cu baietii ca ma tot preseaza sa merg si eu :)

Posted

daca citeai posturile din paginile anterioare vedeai cum omu' a postat k a terminat de farmat si e FF .

hm cat ar costa isro !? ... poi cred k nimeni l-ar cumpara :)) oricum ajunge la 500k-1m $$ ( parerea mea... nu faceti flame xD )

EDIT : gz ma broadar (Lord_Bogdan)

OFF: Sweet_boy u ai cva cu mn iti place sa ma enervezi poate poate iau block permanent, nu zice nimeni ninik doar u ma critici (Mr.Perfection) .(punct)

Ms mult baieti... chiar voiam sa imi pice si mie un sox.. nu a fost sa fie sun da e ok si sosul :)) sunt FF 100 wizard cleric, dar mai ridic niste porcarii apoi cred ca strang pt d11.. nu prea am timp de sro ca sunt ocupat cu scoala asa ca doar botez.. eventual o medusa cu baietii ca ma tot preseaza sa merg si eu :)

ma miram dc mai butezi poate k ai premium on sau sa iti ajutzi prieteni

Posted

OFF: Sweet_boy u ai cva cu mn iti place sa ma enervezi poate poate iau block permanent, nu zice nimeni ninik doar u ma critici (Mr.Perfection) .(punct)

ma miram dc mai butezi poate k ai premium on sau sa iti ajutzi prieteni

ajut si prietenii... ca majoritatea farmeaza la 100 asa ca stau cu ei in pty... si bineinteles imi ajut warriorul (a facut azi 97) si pe taicamiu care are tot 98 in curand :)

Posted

gzz broo :))

Posted

ajut si prietenii... ca majoritatea farmeaza la 100 asa ca stau cu ei in pty... si bineinteles imi ajut warriorul (a facut azi 97) si pe taicamiu care are tot 98 in curand :)

joaca si taicatu ;)) he he frumos

Posted

gz bogdane ^^ tea picurat norocu si pe tine :P

hmm voi in cat timp va connectati? de la inspectie incoa?

Posted

sall baieti joc si eu sro am un char nuker de 64 pe serv hercules spunetimi si mie ce build e cel mai bun la nuker si pe armor protector sau germant sword/shield sau spear astept raspuns ia uitati ultima mea isprava am avut spear + 5 si uitativa ce sa intamplat BOOOOOOOM of ofofofofo care mai joaca pe hercules poate ma ajuta cu power lvling :D http://img504.imageshack.us/img504/6743/asfasdfsa.jpg

Posted

sall baieti joc si eu sro am un char nuker de 64 pe serv hercules spunetimi si mie ce build e cel mai bun la nuker si pe armor protector sau germant sword/shield sau spear astept raspuns ia uitati ultima mea isprava am avut spear + 5 si uitativa ce sa intamplat BOOOOOOOM of ofofofofo care mai joaca pe hercules poate ma ajuta cu power lvling :D http://img504.imageshack.us/img504/6743/asfasdfsa.jpg

ramai cum esti adica heuxcal ice litning set prot

edit: sau bicheon ice litning :)

Posted

deci primul meu sox de cand botez cu 4 gold bots

la sonar

chi male legs de d7 seal of moon

:)

inca am nevoie d oameni pt fortress war X( si deje a e prea tarziu

Guest andinyo
Posted

dau nuker lvl 86 rome pt account 76++ pe poseidon detalii la id edi_mafiotu

Posted

lasa k iti dau eu alta spear sos :)) contra cost muhahaha(joke)

gz bogdan:)) pt sos si slame sper sa nu pierdeti ftw k sunteti :

1. singurii care au tinut un fortres atat de mult

2. pe deasupra si romani:) suntem mandri de voi

Posted

gz.......bro esti ff 100?

jeez...nu stii sa citesti ?

asta a scris acum cateva posturi -.-" #-o

Posted

lasa k iti dau eu alta spear sos :)) contra cost muhahaha(joke)

gz bogdan:)) pt sos si slame sper sa nu pierdeti ftw k sunteti :

1. singurii care au tinut un fortres atat de mult

2. pe deasupra si romani:) suntem mandri de voi

intradevar....dar pe deasupra acum eu sunt masterul guilde...adik masterul care detine fortresswarul

si pentru prima oara la fw ne ataca asa multi si e si primul meu fw

nu vreau sa ma fac de ras :hair:

nu stiu ce sa mai fac :dontknow:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...