Rocket Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 am gasit pe un forum cum poti sa joci KSRO cu euro patch :) CLICK cred ca este destul de explicit (tbh , mie mie cam lene sa fac toate alea :P ) gasiti tot ce va trebe :)
Guest [XS*Team]Xpose Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 I hate romanians... vom lua in guild doar cei ce stiu sa joace si care au spirit de echipa :> ... xD
Guest [XS*Team]Slym Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 am gasit pe un forum cum poti sa joci KSRO cu euro patch :) CLICK cred ca este destul de explicit (tbh , mie mie cam lene sa fac toate alea :P ) gasiti tot ce va trebe :)Ai gasit si ca pana in lvl 30 iti iei ban pentru fake SSN ? :rofl1:Ai gasit si ca adresa care o bagati voi (DS) e o adresa mult prea comuna si asta e alt motiv de ban?Parerea mea , daca nu vreti sa va chinuiti degeaba , sa faceti aproape 30 sa ramaneti fara char , mai bine ne trimiteti mie sau lui Xpose un PM cu username`ul si pass`ul care il vreti (IN FUNCTIE DE CATE SSN`URI SCOATEM PE ZI !).Anyway , try it and have fun 29 levels :rofl1:LE : ~Arrow~ is in :)
defiler666 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Hehe.. in sf :DBrv si pt lvl 80 si pt Lord...pe troy nici un roman nu a reusit sa il arda pe Yarkan...sunt 3nenorociti cu sosun bow lvl 80 in "Kazlac"(cea mai tare guilda de pe troy) si tot timpu unu dintre ei il omoara.
alexxx70 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Si la mine pe Greece sunt aia din EliteDiebe care il omoara constant dar conteaza si cei care te ajuta omorand spawnul lui pt ca daca ar fi sa te bati numai cu Lordul ar fi floare la ureche si la lvl 77 d'apoi la 80 si full farming....anyway, felicitari Angello pt reusita(lvl & Yarki)
smuggster Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 pe tibet era unu Magina (arcas) acum ceva vreme care l-a omorat de 33 ori consecutiv Oo
Aldguth Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Gata am scos europe. Mai astept fisierul ala si sunt good to go. :D
AdYY_89 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 ma da zicetzimi si mie siteul ala de unde sa scot europe plzzzz
EvilToileT Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 mam chinuit atata pe silkroadul normal....nu osa ma mai chinui si cu sro-ul european.....:)
smuggster Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 LoL@Tasica:silkaholicule prea tare clipul Btw :want to sell lvl 57 si 60% full str fire blader cu tot cu iteme (blade sos de 52 si tot setul +3 aand int,str,hp)server tibet!pt cei din craiova costa o sticla de jack iar pt altii merge si trade cu alt char pe alt server (pure int) :)
Rocket Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Ai gasit si ca pana in lvl 30 iti iei ban pentru fake SSN ? :rofl1: ce amuzant esti Anyway , try it and have fun 29 levels will do ;)
Guest [XS*Team]Slym Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Daca este si Heavenly de acord , facem release la patch`ul pentru Bypass`ul "codului de securitate" .In acest fel , puteti intra cu auto-login`uri :).
Oscar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 de unde plm faci cont la Eu SRO ca nu inteleg nimic de acolo..
AngeIIo Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Slym' date='Mar 31 2007, 03:40' post='1849910']Daca este si Heavenly de acord , facem release la patch`ul pentru Bypass`ul "codului de securitate" .In acest fel , puteti intra cu auto-login`uri :).Sincer.. nu va cred :)
FINE Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Gata am scos europe. Mai astept fisierul ala si sunt good to go. :D Arrow ma poti ajuta si pe mine cu linku de unde ai down KSRO bun? si ptr cont slym ti-am trimis mesaj si vad ca m-ai uitat si pe mine .....
Guest [XS*Team]Xpose Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Sincer.. nu va cred :)Sincer... nu ma intereseaza. Si deja imi pare rau ca am vrut sa va bag in guild pe KSro. Arrow a fost singurul care merita sa joace... pt ca e matur in gandire si stie sa vb. Decat sa imi bat capu` cu niste copii ca voi mai bine o las moarta !V`am mai zis, Romanii sunt noobi, egoisti si fara spirit de echipa. Voi imi dovediti asta pe zi ce trece. Pacat ca ne faceti de ras in MMORPG`uri.
Smiter Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Sincer... nu ma intereseaza. Si deja imi pare rau ca am vrut sa va bag in guild pe KSro. Arrow a fost singurul care merita sa joace... pt ca e matur in gandire si stie sa vb. Decat sa imi bat capu` cu niste copii ca voi mai bine o las moarta !V`am mai zis, Romanii sunt noobi, egoisti si fara spirit de echipa. Voi imi dovediti asta pe zi ce trece. Pacat ca ne faceti de ras in MMORPG`uri.Nu ai dreptate in totalitate...iti pot demonstra ca daca vorbesti frumos si politicos cu multi romani...vei avea mult mai multe de castigat decat daca esti arogant.Desigur...ca in orice tara...exista si asa zisele "bube negre" care lasa multe de dorit.Heavenly...iti garantez ca nu toti romani sunt cum zici tu.
Aldguth Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Deci silkroad cu charactere europene este "the bomb". Pun si eu niste poze mai tarziu :)
FINE Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Deci silkroad cu charactere europene este "the bomb". Pun si eu niste poze mai tarziu :) Da-mi si mie un link de un down clientu ... :crybaby:
Aldguth Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Teh Uber G0og!3 p0w@h!http://kr.silkroad.yahoo.com/
AngeIIo Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 LvL 90 Cold & Blade Skills @xpose nu inteleg ce rost are comentariul tau si cui ii este adresat. eu doar mi-am exprima parerea in legatura cu bypasul acela de la codul de securitate. daca te intereseaza sau nu asta e treaba ta. dar totusi comentariul de dupa nu inteleg de unde l-ai scos.