Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Hmmmm.... like the others , I think it's the time for a lil' brake , cred ca stau pe bara 2 saptamani de la sro , imi face greata , pe langa faptul ca sunt ahtiati dupa bani , mai sunt si turci , scammeri , si alte porcarii so Have fun , studiez sro-ul din umbra Mwhahahah :))

Welcome to the club. :) Vad ca o duceti bine unii dintre voi, dar eu o duc si mai bine ca nu mai joc :) De la 1 septembrie nu am mai jucat si nu duc dorul :) Si as avea de ce sa joc, sa bag arma 85+7 si sa vand SoS, dar pur si simplu, jocul a inceput sa ma plictiseasca, era altceva acum 2-3 ani :(

:tiphat: Celor care se tin de treaba.

Posted

Pe mine ma enerveaza ca nu pot juca Silkroad ... Nu stiu din ce motiv, am delay de cate 3-4 secunde. Am incercat mai multe servere si tot la fel. Eh, anyway ... m`am chinuit ceva vreme cu el asa si e un joc fainut, merge la plictiseala :>

Posted

as vrea si yo o opinie despre buildu asta de glavier :> 100heuksal/100fire/60light/40cold .... :dontknow: si nu vreau sa aud de 80light/20cold :violent:

dar ce ai zice de un fire 100 heuksal 100 force 100 ? coldul lv 40 chiar e inutil....dak vrei phy defence puneti protector pe tine... cele mai bune builduri pt glavier sau bower astea sunt :

weapon - fire - force 100/100/100 & weapon - fire - light - cold 100/100/80/20

eventual daca te faci hybrid adik dak bagi si la int merge sa faci light 70 cold 30 pt snow de 25% :P

Posted

Pe mine ma enerveaza ca nu pot juca Silkroad ... Nu stiu din ce motiv, am delay de cate 3-4 secunde. Am incercat mai multe servere si tot la fel. Eh, anyway ... m`am chinuit ceva vreme cu el asa si e un joc fainut, merge la plictiseala :>

delayul iti spun ca este de la conexiunea ta la internet ;)

si eu cand am downloadat un film aveam delay in silkroad si am observat ca dupa ce am downloadat filmul,jocul mergea perfect ;)

este un joc online deci trebuie sa foloseasca o parte importanta din internet :)

baga ceva nou? ca eu abea pe la 8 jumate m.am trezit si nu am apucat sa vad ce baga :)

Posted

si eu cand am downloadat un film aveam delay in silkroad si am observat ca dupa ce am downloadat filmul,jocul mergea perfect ;)

este un joc online deci trebuie sa foloseasca o parte importanta din internet :)

baga ceva nou? ca eu abea pe la 8 jumate m.am trezit si nu am apucat sa vad ce baga :)

DataBase backup

Posted

Stiu ca e de la netul meu ... dar nu inteleg de ce. Am RDS de 9$, ca tot omu` si la restul le merge ... Am incercat sa ma apuc cu ceva prieteni si am abandonat cand am vazut cum imi merge.

Posted

Vedeti ca azi e MARTI 13. Pe mn m-a trezit la 6 telefonu' lu' tata ca nush ce dreaq are s-a activat singura alarma si acum umbla singur prin meniu si deschide muzica, si am si racit :( Nush ce dreaq are cred ca e virus ceva pe tel :(

Aveti grija ce faceti si voi azi, ca e MARTI 13!! :D

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

In order to provide the better customer support for the game, E-mail service will be undergoing extra server inspection.

Our users will not be able to use FAQ, E-mail Service and Q&A history during the time below.

We are sorry for the inconvenience that we have caused.

Server Inspection Period : Oct 13th, 2009 13:00 - 23:30 (Silkroad Standard Time)

Posted

In order to provide the better customer support for the game, E-mail service will be undergoing extra server inspection.

Our users will not be able to use FAQ, E-mail Service and Q&A history during the time below.

Server Inspection Period : Oct 13th, 2009 13:00 - 23:30 (Silkroad Standard Time)

adica 5 jumate i da drumu calumea la site

Posted

lolz mie imi face update =))

Posted

eu sincer nu inteleg cum are sau avea ala +15:| ...ma gandesc ca o fi mana in mana cu gm ca altfel nu se explica:)... eu ma chinui sa fac un +6 si ala da +15 o_0 ciudat... :-?

daca bagi 5k silk.... te asigur ca din 9 elixire iti iese +9 ;) pe venice a fost testata chestia de 3 ori...[coincidenta nu cred ca avea cum sa fie...3 caractere timp de o luna ju sa jucat nimeni pe ele...pt ca au bagat intro luna 3k silk si in urmatoarea ink 2k... si au facut staff cleric rod si shield +9]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...