BijuuMode Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Baga padora si monster scroll ? Stf salamus :)) cand m-am lasat si eu baga event fain :))nu se stie dar pe ksro au bagat scroluri de sumon posibil sa vage posibil sa nu
sykz Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 sal all, n-am mai postat de mult, desi m-am uitat in mare parte peste posturi.As vrea sa va intreb, ce parere aveti despre magic pop? din punctul meu de vedere a stricat echilibrul pe servere, pe RedSea sunt peste 50 sun wep, (sursa rev6). Am noroc ca o parte nu au set extraordianar, ei gandesc: ai arma, esti tare!!, dar restu care nu au investit bani adevarti pt sun wep si au putina experienta in joc pot compensa cu set mai bun, cand vine vorba de pvp, dar totusi este o discrepanta intre cei cu sun si cei fara, mai ales la grinding.
amoniaku Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 magik pop o alta sursa de venit ptr cei de la joymax, cu magic popu ;) kred au facut o suma frumusica de bani:):P
AlexMihail93 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hmmmm.... like the others , I think it's the time for a lil' brake , cred ca stau pe bara 2 saptamani de la sro , imi face greata , pe langa faptul ca sunt ahtiati dupa bani , mai sunt si turci , scammeri , si alte porcarii so Have fun , studiez sro-ul din umbra Mwhahahah :))
Sleya Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 bine ai venit ;).....in legatura cu warlock/bard ..ma interesa daca isi are rost buildu...adica e benefic la ceva,ca nam mai vazut buildu acesta pana akum.cel putin ptr mine buildu asta e ceva de genu xbow pe int sau 2h pe int ceva in genu...adica total pe dos.... ;;) :dontknow:GM-ul meu a avut acest build la 9D warlock/bard.....era bun pentru party....pentru bufe si debufe...adica la euro party era bun....si la job....daca avea buffs de warrior si cleric...dadea debuffs si apoi skills de bard...si murea orice build....la lvl 100 s-a mutat pe wiz/bard...si inainte ....a dat la un warrior 100 cu harpa 2 skills :) fara debuffs fara nimic....e slab la defence...bun mai mult pentru party play
Al3xe Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 La un nuker ce skilluri trebuie la bicheon ?buildul e bicheon/ice/light
aDyTsU Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 as vrea si yo o opinie despre buildu asta de glavier :> 100heuksal/100fire/60light/40cold .... :dontknow: si nu vreau sa aud de 80light/20cold :violent:
>.>iPwnN44ps<.< Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ce avantaj ai daca alegi 60 light si 40 cold ? Daca ai alege 80/20 ai beneficia de parry ratio marit si speed.20 De lvl la ice nu te ajuta la defence , plus ca nu poti tanka cu snow de 30%(lvl40).Opinia mea ? Idee cretina.@Al3x3 - Flying Stone Smash Book(bleed - toata linia) , Chains , Knockdowns+Stabs si optional Bicheon Force Series[sper ca asa se numeste(mareste phy% cand dai skilurile cu sword)]
Florin_LOVE Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :rofl2: lool ce tare faza un wizz de 98 sa inervat ca ii faceam ks mare la song song la plvl si ma bagat cu charul mic in party =))
amoniaku Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ms sleya ptr info;)si la glavier ....60/40 e nasol cum zicea si ipwn ptr ce iti tre ice 40:) :P 80 /20 zice toata lumea aku nush ce sa zik de 80/20 ..... eu is 70/30^^ mai putine sp am speed si snow un pic mai sus:P ....fiekre face cum krede k ii mai bine:P
-GodOfWar- Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hmmmm.... like the others , I think it's the time for a lil' brake , cred ca stau pe bara 2 saptamani de la sro , imi face greata , pe langa faptul ca sunt ahtiati dupa bani , mai sunt si turci , scammeri , si alte porcarii so Have fun , studiez sro-ul din umbra Mwhahahah :))Cu silku` asa a fost dintotdeauna, nu se multumesc si ei cu 1-2 goldbuti, isi fac ca nenimenea cate 5-6 odata.... trebuie sa scoata si joymax bani ... ce naiba...
sweet_boy_eu Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 eu zic sa nu va mai dati cu parerea in legatura cu ce va baga la inspectia de maine :)) trebuie sa astepti sa vezi ... vorba aceea : Cu rabdarea treci si marea :)) off : stii cumva melodia din filmul asta ? ... :tiphat:
Al3xe Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ce avantaj ai daca alegi 60 light si 40 cold ? Daca ai alege 80/20 ai beneficia de parry ratio marit si speed.20 De lvl la ice nu te ajuta la defence , plus ca nu poti tanka cu snow de 30%(lvl40).Opinia mea ? Idee cretina.@Al3x3 - Flying Stone Smash Book(bleed - toata linia) , Chains , Knockdowns+Stabs si optional Bicheon Force Series[sper ca asa se numeste(mareste phy% cand dai skilurile cu sword)]mc fain
AlexMihail93 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 eu zic sa nu va mai dati cu parerea in legatura cu ce va baga la inspectia de maine :)) trebuie sa astepti sa vezi ... vorba aceea : Cu rabdarea treci si marea :)) off : stii cumva melodia din filmul asta ? ... :tiphat: skillet-comatose scrie in description :)) Sry de off ...
amoniaku Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 cine imi poate zice la bard pe bara cu skilele de batut trebuie ridicat si primu sau nu e necesar?
cri2032 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 skillet - comatose :) [ listen skillet - whispers in the dark ]eu pe fostu bow aveam 28 cold 72 light pentru '' Blue Shadow Walk '' :))warlok/bard e bun :) Si pvp si grind i like it :crazy: Nu stiu daca a observat cineva Koila este adept :slap:
salam30 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Baga padora si monster scroll ? Stf salamus :)) cand m-am lasat si eu baga event fain :))daca nu vi la fw te bag de unde ai iesit daaaaca ne ataca calumea :sef: ori va fi fun si pvp la greu cu 100 de kile ori neo vom lua pe carca uratasa ca mai zic inca o data cine e pe xian lv 90 95 ++ si vrea sa participe il primim cu bratele deschise
sweet_boy_eu Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 skillet-comatose scrie in description :))Sry de off ...ms... eh si ce daca scria la description.:)) vroiam sa mai fac un post in plus ;))@cri2032 : msce skillz imi recomandati pentru un warior/cleric cu 800k sp? adica la pvp/job ;;)
BluMann Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Salamus :)) n-am nici set si nici arma si nici premium :P
DevilRaptorSro Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 as vrea si yo o opinie despre buildu asta de glavier :> 100heuksal/100fire/60light/40cold .... :dontknow: si nu vreau sa aud de 80light/20cold :violent:da asta e buildul perfect pt glavie sau sa uri coldul mai sus...
amoniaku Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 warior /cleric .........2h tot 1h shieldu trash...........dual axe numa skilu cu bleed si stun..........si cleric .... recovery ,,healing orbit, holy spel ,si bles
PsychoR0 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 astept opinii despre....cum sa farmez un glavier?adica nu il farmez la ong ca nu am posibilitatesi ma gandeam sa ma cresc pana la lvl 50 cu gap 9 cu un wizz de 74-76(momentan e 74 wizzu dar cred ca il fac 76) si dupa aceea de la 50 il duc pana la 100 cu gap 0 si la 100 bag gap 9 si farmez putin :)pe ce arma sa tin un rogue/bard cu 200k sp ramase gold bot de lvl 85 la shamani?nush daca sa ii cumpar xbow+7 sau dagger+7eu initial m.am gandit la dagger+7 pentru ca are inventoriul mai gol si nah....si eu sunt cam ahtiat dupa gold acuma....mi.am facut 5 gold boti:-wizz/bard-wizz/bard-rogue/bard-warrior/cleric-nuker full int pe spear,just forceacuma ii cresc cu boweru sa ii fac lvl 85 sa ii pot pune in party share la shamanivreau sa fac gold pe care sa il vand dupa aceea pe siteuri...prin iarna as vrea sa incep sa vand goldul pentru ca deja am investit prea mult in jocul asta si as vrea sa scot si ceva bani....mai ales ca toti banii investiti sunt luati de la mama si de la tata(eu avand doar 15 ani)oricum...cu cat fac mai mult gold, cu atat imi ies mai multi $ si pot sa imi cumpar bot si prem in fiecare luna fara sa mai cer la parinti:Pmi-a iesit faza cu gold boti...i.am facut lvl 66 si faceau cam 1 mil la 2 ore fiecare...dar totusi mi se pare ca nu faceau destul+faptul ca li se cam facea ks la greu...
alexxx70 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Pandora Box e tot un fel de Monster scroll, dar la Pandora Box apar mai multe tipuri de mobi... de exemplu: tu esti lvl 100 si dai Pandora Box, o sa apara mobi de lvl 95, cand mor aia apar de 96 etc .. pana la 100. E doar un exemplu :). Daca esti level 100 si dai Monster scroll apar mobi doar de lvl 100, o singura data. Din cate am vazut la astia au cam schimbat faza sau poate o fi un alt item, nou, ca un fel de Pandora Box.. A venit unu, a activat un scroll si a aparut ca un pet ceva... ala avea hp 100%. Au aparut mobi langa el (langa acel "pet") pana cand a avut hp 0% si a disparut. Nimeni nu il putea ataca, ii scadea hp-ul cand apareau mobii. Nu stiu daca e chiar bine sa il numesc pet.. daca va aduceti aminte, inainte erau niste iteme.. Protector sau ceva de genu se numeau... erau ca un balon ce zbura si daca il atacai exploda in tine. Ceva asemanator (vizual) era si astaLE: De http://img160.imageshack.us/img160/3145/hereh.jpg vorbeam :D...cu chestia aia care exploda (balonul ala mov - si care se putea cumpara de la nu mai stiu ce NPC daca imi aduc bine aminte)omoram eu si altii gold boti for fun:))))...adevarul ca eventul cu Pandora Box mi s-a parut cel mai misto desi fiind pricipalul sustinator moral si financiar al guildului pe atunci si mult mai mare in lvl ca ceilalti din guild,exceptie Ella care era Guild Master si era lvl cu mine de obicei noi le dadeam noi omoram si stateam ore intregi la omorat mobi din Pandora ceea ce de multe ori era extenuant pt ca trebuia sa avem grija si de cei din guild care aveau limbrici:P sa se bage la moobii respectivi care erau mai strong decat comparativ cu mobii de party din ziua de azi sa sa zic asa...dar era si fun totodata...Sfarsitul SRO-ul este foarte aproape, in mai putin de 2 luni sunt sigur ca 50% din comunitatea INTERNATIONALA va parasi SRO-ul, motivul?, invazia de turci de care vom avea parte odata tradus jocul in turca. ...pai nu e prea mare pierderea pt Gaymax ca turcii marca banul pt ei in continuare...ideea buna ar fi sa le faca lor server special cum le-au facut si koreenilor si gata s-ar rezolva lucrurile amiabil pt toata lumea, intrebarea este, vrea Gaymax sa faca asta?....Buna all ..sunt nou pe forum..adika am urmarit discutiile voastre de ceva timp dar deabia akum m-am aventurat in a scrie ......hmmm.. m-am conectatBine ai venit...aKum K ai intrat aKi K sa vezi despre Ke e vorba sper sa iti fie de ajutor aKest site :pjjsal all, n-am mai postat de mult, desi m-am uitat in mare parte peste posturi.As vrea sa va intreb, ce parere aveti despre magic pop? din punctul meu de vedere a stricat echilibrul pe servere, pe RedSea sunt peste 50 sun wep, (sursa rev6). Am noroc ca o parte nu au set extraordianar, ei gandesc: ai arma, esti tare!!, dar restu care nu au investit bani adevarti pt sun wep si au putina experienta in joc pot compensa cu set mai bun, cand vine vorba de pvp, dar totusi este o discrepanta intre cei cu sun si cei fara, mai ales la grinding....Magic Pop a fost si este in continuare o scula de scormonit dupa banii "contribuabilului" si mai putin o scula pt echilibrat jocul...se stie f bine pt cei ce au studiat putina psihologie orientala si asiatica ca cele doua semintii au o inclinatie patologica spre jocurile de noroc, asa ca cei de Gaymax sunt baieti destepti ca intotdeauna si speculeaza orice in drumul lor spre inavutire, asa ca nu va mai plangeti ca ati bagat X mii de silk in Magic Pop si nu v-a dat ceea ce ati dorit...e doar o lotterie...nimeni nu va forteaza sa jucati...dupa cum am zis de multe ori,baietii si-au facut excelent lectiile la Marketing & Management & Psihologia maselor...Al vostru carcotas va ureaza spor la ce aveti nevoie si ca de obicei RESPEC"ALL :tiphat:
koila Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 astept opinii despre....cum sa farmez un glavier?adica nu il farmez la ong ca nu am posibilitatesi ma gandeam sa ma cresc pana la lvl 50 cu gap 9 cu un wizz de 74-76(momentan e 74 wizzu dar cred ca il fac 76) si dupa aceea de la 50 il duc pana la 100 cu gap 0 si la 100 bag gap 9 si farmez putin :)pe ce arma sa tin un rogue/bard cu 200k sp ramase gold bot de lvl 85 la shamani?nush daca sa ii cumpar xbow+7 sau dagger+7eu initial m.am gandit la dagger+7 pentru ca are inventoriul mai gol si nah....si eu sunt cam ahtiat dupa gold acuma....mi.am facut 5 gold boti:-wizz/bard-wizz/bard-rogue/bard-warrior/cleric-nuker full int pe spear,just forceacuma ii cresc cu boweru sa ii fac lvl 85 sa ii pot pune in party share la shamanivreau sa fac gold pe care sa il vand dupa aceea pe siteuri...prin iarna as vrea sa incep sa vand goldul pentru ca deja am investit prea mult in jocul asta si as vrea sa scot si ceva bani....mai ales ca toti banii investiti sunt luati de la mama si de la tata(eu avand doar 15 ani)oricum...cu cat fac mai mult gold, cu atat imi ies mai multi $ si pot sa imi cumpar bot si prem in fiecare luna fara sa mai cer la parinti:Pmi-a iesit faza cu gold boti...i.am facut lvl 66 si faceau cam 1 mil la 2 ore fiecare...dar totusi mi se pare ca nu faceau destul+faptul ca li se cam facea ks la greu...GOLDBOT-ii trebuie sa bata la mobi cu 9-10 lvluri sub ei pentru profit maxim cel mai bine fai 76-78 si lasai in cave la nachals in dw.si la lvl 100 sa "farmezi" putin inseamna 3-4luni de gap9.
DaddyYankee Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 LoL ! Super tare "event"... Cat de aiurea lol... Nu ma astaptam la asta #-o Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : Oct 13th, 2009 13:00 - 18:00 (Silkroad Standard Time)[Patch]- Database backup