BijuuMode Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 So.. am uploadat http://img504.imageshack.us/gal.php?g=sro2009101118030972.jpg niste poze de pe kSro... pe kSro este event (de Halloween cred). In prima poza sunt mobii la care cad niste iteme (Event items). Partea rea e ca dam DMG 1 in ei la fel ca si la event-ul cu banditi. Partea buna e ca avem sanse sa ne pice Monster Scroll si un fel de Pandora box cum vedeti in poze. Sper sa puna si pe iSro acelasi event de Marti... ar fi frumos :Ddaca ar baga pandora box cheltui 400-500 mil pe ele le cumpar pe toate :)
DeadHunter Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 daca ar baga pandora box cheltui 400-500 mil pe ele le cumpar pe toate :) :-? De unde atatia bani? :-?
BijuuMode Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 :-? De unde atatia bani? :-?stall si am de toti 720kk :) + ca trebuie sa pun stall si fac vreo 200 mil +
DeadHunter Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 stall si am de toti 720kk :) + ca trebuie sa pun stall si fac vreo 200 mil + Ce buni sunt unii 700kk ca tine si alti nici 5k asa ca mine;)Dar asta este BRAVO tie;)
eXorT Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ca in todeauna sunt nab 2xstaff 98+5 = faild +6 sword 90+6 faild +7 gold 141k :sef: cu alchemy nui de joaca...decat daca te cheama Sleya sau koila :))) numa lu koila ii ieseau pe ecsro numa +7 :)) atunci cand nimeni nu avea +8+9 decat +7 era maxim :))
cri2032 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 I start fck myself Warrior: cleric , warlok , rogue .... E mistoo .....Doamnelor , Domnilor si koila Pills bug a trecut :bananadance2: In 1 sapt imi bag prem si devil si Pvp with all race Ksro , Daddy cand iei ban ca nu ai ip chinez imi potzi zice?? Sunt curios cat de repede te prindeAn event like Pandora comming SO cool , Dar nimeni nu a specificat nimic de AVATARE
salam30 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 mc sleya ..chiar a fost frumos mai ales ca eu nu le am cu pescuitulanyways DRACULA recruiting activ 90 95 +++ pentru fortress war care esti pe xian va asteptamsi nu numai pt fw puteti ramane dar activ sa fiti :tiphat:
amoniaku Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ce parere aveti de warlock /bard...http://www.youtube.com/watch?v=d0O-pPQdJ7U
eXorT Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ce parere aveti de warlock /bard...http://www.youtube.com/watch?v=d0O-pPQdJ7Udefence = 0 .... asta e doar grind .... daca gasesti vreun filmulet cu pvp warlock/bard arata-mi si mie ca chiar sunt curios...eu zic ca nu se potriveste...
amoniaku Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 poi eu nam specificat ptr ce anume (ex:_pvp) ,am zis doar ce parere aveti despre buildu acesta warlock/bard:))
eXorT Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 poi eu nam specificat ptr ce anume (ex:_pvp) ,am zis doar ce parere aveti despre buildu acesta warlock/bard:))si eu ti-am zis defence = 0 :))
>.>iPwnN44ps<.< Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 poi eu nam specificat ptr ce anume (ex:_pvp) ,am zis doar ce parere aveti despre buildu acesta warlock/bard:))Pai si in legatura cu ce sa imi dau cu parerea ?!? Specifica ce vrei sa stii despre build si la ce vrei sa-l folosesti. Jeez... #-o
eXorT Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ce buni sunt unii 700kk ca tine si alti nici 5k asa ca mine;)Dar asta este BRAVO tie;)uitate un pic la levelul tau si la levelul lui...si dupaia vei intelege dc u nai nici 5k si el are 720kk ;)
eXorT Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 stall si am de toti 720kk :) + ca trebuie sa pun stall si fac vreo 200 mil +dar ce ai de gand sa faci cu pandora ? in caz de vrei sa le folosesti pt pwlvl la un char mai mic nu are rost...ca acum exista party moobs . gandeste-te ca atunci cand erau monster scrolls si pandora box nu erau moobs party...[scz ca nu am dat edit la msg de mai devreme dar iar am uitat >.> ]
sweet_boy_eu Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 dar ce ai de gand sa faci cu pandora ? in caz de vrei sa le folosesti pt pwlvl la un char mai mic nu are rost...ca acum exista party moobs . gandeste-te ca atunci cand erau monster scrolls si pandora box nu erau moobs party...[scz ca nu am dat edit la msg de mai devreme dar iar am uitat >.> ]lol poate nu le foloseste la pwlvl ,sunt sigur de asta, le va folosi probabil dupa event ;) sau le va vinde dupa event cu sute de milioane :) sau poate vrea sa se distreze cu prietenii . nu uita sa dai edit tura urmatoare :))
Random Hero Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 dar ce ai de gand sa faci cu pandora ? in caz de vrei sa le folosesti pt pwlvl la un char mai mic nu are rost...ca acum exista party moobs . gandeste-te ca atunci cand erau monster scrolls si pandora box nu erau moobs party...[scz ca nu am dat edit la msg de mai devreme dar iar am uitat >.> ]La mult timp dupa event isi va scoate inzecit banii de pe Pandora Boxes :)
BijuuMode Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 dar ce ai de gand sa faci cu pandora ? in caz de vrei sa le folosesti pt pwlvl la un char mai mic nu are rost...ca acum exista party moobs . gandeste-te ca atunci cand erau monster scrolls si pandora box nu erau moobs party...[scz ca nu am dat edit la msg de mai devreme dar iar am uitat >.> ]pe rome cand mam apucat eu 1 scrol era maxim 150k si pandora 200 e dupa event au ajuns si la 3 mil 1 msr si 4 mil pandora gandestete umpic investesc 500 mil da ? astept sa treaca 5-6 luni dupa event si pot sa scot pe putin 3-4 ori mai mult decat am investit si da sweet_boy_eu are dreptate evident ca o sa ma distrez cu prieteni sa fac pwl cu ele nu are rost
koila Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 doamne ajuta sa fie cu MS si PB. eu nu am nevoie sa investesc in ele am 4 chars :x 2 in sharee care or sa rupa oriceee mob de event, dar cum stim cu totii ce eventuri fac cei de la JM de 3 ani incoace vom fi plini de str int scrols tigger scrols dodging si hit. hp\ mp , ballons. si hp\mp\vigors grains :slap:
eXorT Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 pe rome cand mam apucat eu 1 scrol era maxim 150k si pandora 200 e dupa event au ajuns si la 3 mil 1 msr si 4 mil pandora gandestete umpic investesc 500 mil da ? astept sa treaca 5-6 luni dupa event si pot sa scot pe putin 3-4 ori mai mult decat am investit si da sweet_boy_eu are dreptate evident ca o sa ma distrez cu prieteni sa fac pwl cu ele nu are rostasa da afacere stiu....sau cu GDF dak ar mai fi event ar fi super.... dar de folosit pt pwlvl nu se merita...asta voiam sa zik :Papp imi poate spune si mie cineva o formula buna de hybrid spear ? gen...5.1 8.1 10.1 full int ?:-?
koila Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Sfarsitul SRO-ul este foarte aproape, in mai putin de 2 luni sunt sigur ca 50% din comunitatea INTERNATIONALA va parasi SRO-ul, motivul?, invazia de turci de care vom avea parte odata tradus jocul in turca. JM :slap: EU
salam30 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ai dreptate koila majoritatea turcilor se uita la engleza cum ne uitam noi la koreeana su chinezasi da va fi invaziiiiiiiiiieeee
Vyorel903 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Prapad dami pm cu id tau de mess tre sa vb cva imp cu u ;)
aDyTsU Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Buna all ..sunt nou pe forum..adika am urmarit discutiile voastre de ceva timp dar deabia akum m-am aventurat in a scrie ......hmmm.. m-am conectat :clap:
amoniaku Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Buna all ..sunt nou pe forum..adika am urmarit discutiile voastre de ceva timp dar deabia akum m-am aventurat in a scrie ......hmmm.. m-am conectat :clap: bine ai venit ;).....in legatura cu warlock/bard ..ma interesa daca isi are rost buildu...adica e benefic la ceva,ca nam mai vazut buildu acesta pana akum.cel putin ptr mine buildu asta e ceva de genu xbow pe int sau 2h pe int ceva in genu...adica total pe dos.... ;;) :dontknow:
BluMann Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Baga padora si monster scroll ? Stf salamus :)) cand m-am lasat si eu baga event fain :))