Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nu intzeleg cva :blink: U nu ai weapon ? just force :blink:

EDIT: salam cate sp iti trebuie pt ff 100 ? Vad k ai deja 300k

pai acum am cold light fire lv 90 full farm

ca sa le ridic pe toate 3 ceea ce am sa si fac adik nu ma trec pe bicheon sau heuksal mai imi trebuie vreo 700k cu economie si cum eu vreau sa le am pe toate o sa farmez vreun milion

btw acum am venit de la peste... marfa, am prins pt prima data de cand ma stiu ,ceva mai mare decat o palma si anume un somn de vreun 1kg

Posted

Ca in todeauna sunt nab

2xstaff 98+5 = faild +6

sword 90+6 faild +7

gold 141k

:banghead: :sef:

[sarcasm]sincere felicitari[end sarcasm]

nu era nevoie de double post puteai sa dai edit sau si mai simplu sa nu mai postezi pt k cred k nu intereseaza pe nimeni {no offence}

... :tiphat:

Posted (edited)

[sarcasm]sincere felicitari[end sarcasm]

nu era nevoie de double post puteai sa dai edit sau si mai simplu sa nu mai postezi pt k cred k nu intereseaza pe nimeni {no offence}

... :tiphat:

:blink: Si a 3-a dorintza ?

Warn up, pauza o zi.

Edited by Forbidden
Posted

Salut am o intrebare!!La warlock...pure int..sau hybrid???l

poti sa faci si int si str depinde ce vrei tu la warlock merg amandoua oricum o sa tio cam iei de la cei pe cleric

Posted

Alchimia m-a facut praf ... cu 20 de milioane gold nu am reusit sa imi fac necklace-ul de +5 :banghead:

Dar m-am calmat cand am reusit asta :

20kk putin eu 1 ring am bagat 30kk-40kk

Posted

Alchimia m-a facut praf ... cu 20 de milioane gold nu am reusit sa imi fac necklace-ul de +5 :banghead:

Dar m-am calmat cand am reusit asta :

Gz ptr level up.

@badfist: Gz pentru iteme dar, mai bine mai bagi putin gold in ele, le faci mai bune si le vinzi la un pret mai mare...

Posted

daca va tot laudati cu scamm eu am luat scamm de 150kk ... asa ca si muuulte atele de 10kk

edit pt cei de pe sparta _Black_Star_ guild sky killer e in uniune cu voi daddy a luat ban atunci si lau bagat dupa napoi cand am plecat eu

Posted

hey cris ... cum ii in esperansa comunitatea ?

noi recrtutam playeri activi 90 95 +

daca esti interesat sa vin in dracula ai un loc

cine naiba e B3NNYY e un mare noob de noob

Posted

genocide thiefing 3rd ^^ featuring me :)

btw lvl up 83 pe rouge ^^ .. some alchemy succeses.. niste 98 weapons +5 si un set prot male last gear +5 fb xD ( nu e pt mine )

Posted

gratz tuturor pentru lvl up.....alchemy etc....dar in special lui salam pentru captura de la pescuit :D

nu va mai plangeti ca ati bagat nu stiu cat intr-un item....eu la 9D am bagat peste 2000 elixire intr-un sun foot sa il fac +5 si zeci de luck stones

si nici ca ati luat tepe de cateva zeci de mil gold....eu mi-am luat de cateva sute $ :)) de la un egiptean dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel...nu mai generalizati

Anyways....cum am spus....back to sro....lvl up 86 on my wizz

http://img61.imageshack.us/i/sro2009101119285546.jpg/

Posted

So.. am uploadat http://img504.imageshack.us/gal.php?g=sro2009101118030972.jpg niste poze de pe kSro... pe kSro este event (de Halloween cred). In prima poza sunt mobii la care cad niste iteme (Event items). Partea rea e ca dam DMG 1 in ei la fel ca si la event-ul cu banditi. Partea buna e ca avem sanse sa ne pice Monster Scroll si un fel de Pandora box cum vedeti in poze. Sper sa puna si pe iSro acelasi event de Marti... ar fi frumos :D

Posted

So.. am uploadat http://img504.imageshack.us/gal.php?g=sro2009101118030972.jpg niste poze de pe kSro... pe kSro este event (de Halloween cred). In prima poza sunt mobii la care cad niste iteme (Event items). Partea rea e ca dam DMG 1 in ei la fel ca si la event-ul cu banditi. Partea buna e ca avem sanse sa ne pice Monster Scroll si un fel de Pandora box cum vedeti in poze. Sper sa puna si pe iSro acelasi event de Marti... ar fi frumos :D

o_O chiar ar fii super.. btw.. ma lamureste si pe mine cineva ce e pandora box.. avand in vedere ca eu nu jucam peatunci :P

ps : urati mai is aia :P

Posted

o_O chiar ar fii super.. btw.. ma lamureste si pe mine cineva ce e pandora box.. avand in vedere ca eu nu jucam peatunci :P

ps : urati mai is aia :P

Pandora Box e tot un fel de Monster scroll, dar la Pandora Box apar mai multe tipuri de mobi... de exemplu: tu esti lvl 100 si dai Pandora Box, o sa apara mobi de lvl 95, cand mor aia apar de 96 etc .. pana la 100. E doar un exemplu :). Daca esti level 100 si dai Monster scroll apar mobi doar de lvl 100, o singura data. Din cate am vazut la astia au cam schimbat faza sau poate o fi un alt item, nou, ca un fel de Pandora Box.. A venit unu, a activat un scroll si a aparut ca un pet ceva... ala avea hp 100%. Au aparut mobi langa el (langa acel "pet") pana cand a avut hp 0% si a disparut. Nimeni nu il putea ataca, ii scadea hp-ul cand apareau mobii. Nu stiu daca e chiar bine sa il numesc pet.. daca va aduceti aminte, inainte erau niste iteme.. Protector sau ceva de genu se numeau... erau ca un balon ce zbura si daca il atacai exploda in tine. Ceva asemanator (vizual) era si asta :D

LE: De http://img160.imageshack.us/img160/3145/hereh.jpg vorbeam :D

Posted

Pandora Box e tot un fel de Monster scroll, dar la Pandora Box apar mai multe tipuri de mobi... de exemplu: tu esti lvl 100 si dai Pandora Box, o sa apara mobi de lvl 95, cand mor aia apar de 96 etc .. pana la 100. E doar un exemplu :)

^^ mersi ca mai lamurit :P eu credeam ca iti da un mini unique de omorat care iti da iteme si chestii

off :

stie tipa sa danseze a?
Posted

hey cris ... cum ii in esperansa comunitatea ?

noi recrtutam playeri activi 90 95 +

daca esti interesat sa vin in dracula ai un loc

cine naiba e B3NNYY e un mare noob de noob

In esperanza comunitatea e una singura : adica eu :D

E un guild de level 5 pe care il am eu pentru guild storage.

Mersi pentru invitatie in Dracula, dar tocmai ce am vorbit cu prietenii sa ne adunam intr-un guild (suntem vreo 10 playeri, dar numai 2 suntem 90+). O sa vad care va fi situatia ... daca nu merge treaba, la level 100 vin la voi. Asta va fi undeva pe la 1 noiembrie. Oricum mai vorbim pana atunci. :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...