Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

djcris nu e vorba de bani ..... ca joc Aion si la ala dau bani ... dar deja de silkroad is plictisit ... nimic nou , mereu aceleasi chestii ;) astept 11dg cand sper ca va fi mai frumos.

Aaa, am crezut ca e vorba de criza asta financiara :P

Te inteleg daca joci Aion ... am auzit ca e super, dar eu tot pe silkroad raman :beer:

Vad ca nu zice nimeni treaba aia cu devil spirit B grade ..... :sef:

Posted

Aaa, am crezut ca e vorba de criza asta financiara :P

Te inteleg daca joci Aion ... am auzit ca e super, dar eu tot pe silkroad raman :beer:

Vad ca nu zice nimeni treaba aia cu devil spirit B grade ..... :sef:

daca e de la ultimul event mi se pare ca se poate reincarca....daca are acelasi hp/mp si mag/phys dmg increase ca devil cumparat cu silk...ar trebui sa se poata reincarca :)

Posted

Sa stii ca nu e stralucit nici Aion ... dar e ceva nou ... 11dg cred si eu Sleya ca va fi mai frumos (Arena unde faci pvp-uri, parte de mapa noua) :D imi amintesc cand era 8dg si bateam manual in pt. de 8 la Generals :D ce frumos mai era !

Posted

guys am si eu o intrebare: Eu folosesc S8ot si miam cumparat un caine nu de mult acuma 2 zile iar nu stiu cum sa fac sa pun botul sa i dea cainelui hp pentru ca monstri iau mult la viata iar cainele nu rezista mult

Posted

Sa stii ca nu e stralucit nici Aion ... dar e ceva nou ... 11dg cred si eu Sleya ca va fi mai frumos (Arena unde faci pvp-uri, parte de mapa noua) :D imi amintesc cand era 8dg si bateam manual in pt. de 8 la Generals :D ce frumos mai era !

da :D pe atunci si eu bateam manual la generals :D ce mai vremuri si tin minte cel mai frumos a fost cand am imprumutat niste garments sun de la un prieten....am tancat 2 glavieri 80 FF cu +7 si un nuker 80 FF cu spear +7 si i-am omorat :))

oricum din cate am citit eu pe forumul postat de koila...la 11D o sa poti sa faci lvl doar cu party de 8 :D cred ca o sa bat manual de la 101 la 105 :P ...cu wizzul cu siguranta asta o sa fac...cu bowerul mai vedem...oricum silkroad arena o sa fie super tare

@ghitzal02 Settings > Autopotion Settings al 6 lea option....Heal pet when HP ....si mai jos ai ...Auto revive and spawn attack pet in town....bifeaza alea si pune la cat % sa dea pots

Posted

batete peste gura cum sa bage dak eu nus ful farm :))

chill down :)) nu ai timp pana in martie ?:)) ce vrei sa farmezi sa bagi si nukes ? =))

si da amoniaku....kinda everything is cool about 11D :D

Posted

las ca am vaz un video cu un warior/cleric FF 100 parca tot ce era ala skil el o ridicat ofering magical atack.absolut totul:| un incompetent:|

zici tu:)))... cu atacu de la cleric un warrior da intr-un nuker cu snow 11-12k=))(de 100 ambii) si cu sabia 7-8k=))))) dar are delay rar la skilu de la cleric si nu apuca sa il omoare deoarece i se incarca viata...

Posted

Eu zic ca baga 11dg in decembrie :P mereu au bagat cate ceva in decembrie ........ acum nu au ce inafara de 11dg .... si plus de asta daca nu baga cat mai repede toti se lasa de jocul asta ;) deja din guild unde sunt eu pana si master-ul s-a lasat au mai ramas doar vreo 4 - 5 romani din 40

Posted

si eu tot asa am auzit ca prin decembrie ar fi noul degree... aku om trai si om vedea:)

uitate ce versiune e acum la sro...1.216....11D din cate stiu eu se baga pe la 1.6xx

Posted

help

http://img266.imageshack.us/i/xxxxxxx.jpg/

am cumparat 100 silk prin PayByCash

nu stiu ce PIN cere acolo (bani dp card ia loat dar silk`ul nu lam primit)

ma poate ajuta cineva care a mai cumparat prin PayByCash

ty

Posted

help

http://img266.imageshack.us/i/xxxxxxx.jpg/

am cumparat 100 silk prin PayByCash

nu stiu ce PIN cere acolo (bani dp card ia loat dar silk`ul nu lam primit)

ma poate ajuta cineva care a mai cumparat prin PayByCash

ty

erm....cum ai platit tu din moment ce iti cere ultimate game card? si la noi nu exista asa ceva?

pinul care il cere acolo este un numar de pe cardul care iti trebuie ca sa cumperi(ultimate game card)...

acel ultimate game card este un fel de cartela preplatita la noi...cu o anumita suma pe el...la noi inca nu exista asa ceva

besides...use paypal...much more simple...si mai ieftin....100 silks = 10$ nu 12.40$ ca la paybycash

Posted

11 dg cred ca de pasti va veni

si eu abea astept ca multi sau lasat si cheful mi sa luat .. ca de exemplu acum nici nu sunt in silk stau cu torrentele deschise

blumane mai intra sa mai facem niste alchemy :D am multe arme de 98

cya all am plecat la masa eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...