sweet_boy_eu Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ce skill imi trb pe bard pt un wizz/bard....ms anticipatdaca e sa fie goldbot iti trebuie doar speed si noise :Pse poate juca isro si ksro in acelasi timp de pe acelasi pc? cum trebuie sa fac? k am incercat cu csro si mi-a sters isro :)) plz answer :D
TeG_EOS Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 daca e sa fie goldbot iti trebuie doar speed si noise :Pnu pt goldbot......
DaddyYankee Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 daca e sa fie goldbot iti trebuie doar speed si noise :Pse poate juca isro si ksro in acelasi timp de pe acelasi pc? cum trebuie sa fac? k am incercat cu csro si mi-a sters isro :)) plz answer :DInstaleaza iSro, redenumeste folder-ul in care l-ai instalat si dupa aia instaleaza kSro. Asa nu o sa ti-l mai stearga pe cel international :)
BijuuMode Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 @ DaddyYankee intreabal si u pe gaijin daca mai intentioneaza sa revina pe venus :tiphat:
koila Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Bogdan referitor la incredere, eu nu am incredere nici in turci nici in egipteni si nici in mama cand vine vorb a de SRO ;)
eXorT Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 eu as vrea sa bage din nou costumu Halloween ca sal cumpar ca nu il am pe tot :(cred ca ala e cel mai tare dress dintre toate....ala de wizzard/witch
Vyorel903 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 daca e sa fie goldbot iti trebuie doar speed si noise :Pse poate juca isro si ksro in acelasi timp de pe acelasi pc? cum trebuie sa fac? k am incercat cu csro si mi-a sters isro :)) plz answer :DInstaleaza isro pe o partitie si csro p cealalta ...dak nu ai 2 sau mai multe tzeapa ;)) :crazy:EDIT : Costumul de hallowen e prea bestial .... sa le bage iar :D sau cva mai tare
djcris Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 In orice caz, data trecuta cand s-au dat costumele de witch, eu nu am apucat sa iau numai maturi si palarii....Cred ca o sa creez o companie de curatenie pe xian :P
BluMann Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Salamus nu mai am bot si nu am cum sa mai intru nici cu stall ... deci cred ca voi reveni la 11 dg ! >:D<
Florin_LOVE Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 unde sa imi tin char de lvl 28 la plvl??cu care eu farmez??ca nu vreau sa fac lvl down
djcris Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Offffffff BluMan .... banii astia ... :( In alta ordine de idei, sa recapitulam o treaba :Se poate sau nu se poate extinde perioada unui devil spirit B grade (acela care s-a dat la event).Vreau sa stiu exact inainte sa cumpar , sa nu iau cumva teapa. Va multumesc :tiphat:
edy105 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 unde sa imi tin char de lvl 28 la plvl??cu care eu farmez??ca nu vreau sa fac lvl downHuni sau la sunsang
Sleya Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 B) :rolleyes: :oups: :banana2: :trophy: :tiphat: http://img71.imageshack.us/i/sro2009100913232710.jpg/
Florin_LOVE Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Huni sau la sunsangdaca tot miai zis undeimi zici si un spot bun la sung sung?
Vyorel903 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 B) :rolleyes: :oups: :banana2: :trophy: :tiphat: http://img71.imageshack.us/i/sro2009100913232710.jpg/ Gz da blade nu prea sunt scumpe BTW am gasit metoda sa fac si io gold calumea fac cate 10 staff de 98 +5 FB si le dau cu 200 :D:D :)) din 10 staff 98+5 niki nu a avut mai mult sau mai putin de mag 61% toate numai mag 61 FB la 200m 1 :D mam scos EDIT : Sleya u ce ziki treba cu durabiliti se confirma ??
edy105 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 daca tot miai zis undeimi zici si un spot bun la sung sung?Vezi unde ii aapa aia Pampir Plateau din Samarkand pe acolo daca lasi caracteru in apa ii un safe spot.
Sleya Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Gz da blade nu prea sunt scumpe BTW am gasit metoda sa fac si io gold calumea fac cate 10 staff de 98 +5 FB si le dau cu 200 :D:D:)) din 10 staff 98+5 niki nu a avut mai mult sau mai putin de mag 61% toate numai mag 61 FB la 200m 1 :D mam scosEDIT : Sleya u ce ziki treba cu durabiliti se confirma ??la mine un staff 98+5 fb nu depaseste 100 mil...eu le cumpar si le dau +6 de obicei :))treaba cu durability...la mine nu prea se confirma ...am incercat si eu sa vad daca merge....si...sincer...unele au facut poc...altele au inceput sa dea fail la +2+3....deci...pe mine nu ma avantajeaza...poate la altii merge :-??blade asta e norocos ...de 3 ori a fost +5 si a dat fail la +6...fara immortal si nu a disparut...a 4 a oara a iesit +6 :P ....daca il dau cu 250 sunt multumit :) are si crit frumos poate chiar 300 daca gasesc cumparator...un blade 98+7 fb e 550 -700 mil...deci un +6 merita 250-300 BTW am vandut SOM staff-ul 9D +0 cu 300 mil :)) si eu il luasem cu 300 mil dar +7
Vyorel903 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 la mine un staff 98+5 fb nu depaseste 100 mil...eu le cumpar si le dau +6 de obicei :))treaba cu durability...la mine nu prea se confirma ...am incercat si eu sa vad daca merge....si...sincer...unele au facut poc...altele au inceput sa dea fail la +2+3....deci...pe mine nu ma avantajeaza...poate la altii merge :-??blade asta e norocos ...de 3 ori a fost +5 si a dat fail la +6...fara immortal si nu a disparut...a 4 a oara a iesit +6 :P ....daca il dau cu 250 sunt multumit :) are si crit frumos poate chiar 300 daca gasesc cumparator...un blade 98+7 fb e 550 -700 mil...deci un +6 merita 250-300 BTW am vandut SOM staff-ul 9D +0 cu 300 mil :)) si eu il luasem cu 300 mil dar +7vad k ai un staff de 10d sox ce e ?
Sleya Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 vad k ai un staff de 10d sox ce e ?SOS din pacate :P castigat de un prieten la alibaba event :D mi l-a facut cadou pentru wizzul meu care e aproape 86...cred ca la noapte sau maine dimineata face lvl up
TzuYoshi Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 SOS din pacate :P castigat de un prieten la alibaba event :D mi l-a facut cadou pentru wizzul meu care e aproape 86...cred ca la noapte sau maine dimineata face lvl upNu prea am mai intrat pe forum dar ultima data cand am facut`o ziceai ca te lasi de sro.De o luna jumate nu am mai intrat in sro. Nici nu o sa o mai fac pana nu vad serverele libere. Daca se va intampla asta, bine...daca nu, Day Of Defeat:Source ^^.V`am lasat, bafta.-EDIT-Sleya, nu mai pune poze asa mari. Iti dau doua motive pentru care nu e bine sa faci asta:1. Deformezi forumul2. Exista cretini care dau quote cu tot cu poza.
djcris Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 SOS din pacate :P castigat de un prieten la alibaba event :D mi l-a facut cadou pentru wizzul meu care e aproape 86...cred ca la noapte sau maine dimineata face lvl upMda ... ai si noroc si tupeu :P Oricum nu pot decat sa te felicit pentru plusurile facute :beer: Nimeni nu imi zice treaba cu devil spirit B grade ... se poate extinde sau nu ??? :-?
Vyorel903 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Nu prea am mai intrat pe forum dar ultima data cand am facut`o ziceai ca te lasi de sro.De o luna jumate nu am mai intrat in sro. Nici nu o sa o mai fac pana nu vad serverele libere. Daca se va intampla asta, bine...daca nu, Day Of Defeat:Source ^^.V`am lasat, bafta.-EDIT-Sleya, nu mai pune poze asa mari. Iti dau doua motive pentru care nu e bine sa faci asta:1. Deformezi forumul2. Exista cretini care dau quote cu tot cu poza.Adica ce vrei sa spui dute si lasane dak ai chef de msito :down:
BluMann Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 djcris nu e vorba de bani ..... ca joc Aion si la ala dau bani ... dar deja de silkroad is plictisit ... nimic nou , mereu aceleasi chestii ;) astept 11dg cand sper ca va fi mai frumos.
koila Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Adica ce vrei sa spui dute si lasane dak ai chef de msito :down:adica zice bine , ok deformat ca deformat dar cand vezi 10 Quote la aceasi poza FULL [adica fara sa stearga linkul pozei ] te apuca dracii :slap:
Sleya Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Nu prea am mai intrat pe forum dar ultima data cand am facut`o ziceai ca te lasi de sro.De o luna jumate nu am mai intrat in sro. Nici nu o sa o mai fac pana nu vad serverele libere. Daca se va intampla asta, bine...daca nu, Day Of Defeat:Source ^^.V`am lasat, bafta.-EDIT-Sleya, nu mai pune poze asa mari. Iti dau doua motive pentru care nu e bine sa faci asta:1. Deformezi forumul2. Exista cretini care dau quote cu tot cu poza.:-?? la mine nu se deformeaza cand pun poza...pentru ca tin explorerul maximized...pe tot ecranul,dar o sa le postez in miniatura de acum incolo :Dm-am lasat pentru o mica perioada...am revenit sa imi platesc niste datorii...si m-am ingropat mai rau in ele...deci....stall FTW,wizzul este botat de un prieten ca sa nu mai cheltuiesc 5 euro pe luna pentru bot la un singur char...de revenit total o sa revin in forta cand wizzul o sa fie 95+ si atunci cu premium plus si devil spirit and...medusa & Roc FTW si maybe fortress war,sau in ianuarie februarie cu Sleya cand o sa ii cumpar premium si devil pentru job si pvp...pana atunci....stalling sa platesc datoriile si sa produc gold pentru ultimul set la wizz si 11D :))EDIT : chill down girls...nu va mai certati,nu are rost @BluMann 11D o sa fie cu siguranta mai frumos...probabil chiar si mai frumos decat 8D cand nu existau euro :D ...maybe the best degree in sro....o sa traim si o sa vedem