Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Lasa ca nu esti singurul :) am vandut si eu un arc de 98+7 la npc fara sa vreau ;)

blu mai lasa aion si hai in silk macar si ca staller :D

:tiphat:

Posted

loale.. imi place de tipu ala :)) se apuca sa faca la toti plvl free.. laser frate.. cum drq sa ii ajuti pe aia daca 1 guilda e 90 +?

Posted

ce ziceti de un nuker fire cold light fara skilurile de la arma?

sunt lvl 80 Fire/Lighting/Cold o sa fac 81 gap 9 si scot neaparat fierul

cel mai bun zic eu e ca e Bicheon/Cold/Lighting

cel putin la Job/Event/Pvp e foarte slab nukerul fara arma :D

Posted

pentru gold botting? e OK pentru pvp ? e slab

eu nu fac un caracter pt pvp am un nuker de 94 de botat nu e al meu are fire light cold si merge destul de bine

Posted

sfat: nu aveti incredere in turci sau egipteni!

in turci no sa am niciodata...egyptenii marojitatea sunt OK.....dar totusi mai corect ar fi...nu aveti incredere in straini ! pt k pana la urma si u roman te poate fura...la fel de bine si un englez ...sau oricine altcineva ;) dar la ce te referi? ai patit u ceva sau la faza cu delores?

Posted

Offffff Sleya, Sleya ... tot la plusurile tale ma gandesc.... Cum reusesti sa le faci, numai tu stii (si Sweet_Muschi :> )

De ce nu esti pe xian sa imi faci si mie arbaleta de 98+7 cea mult dorita de mine, si pe care nu reusesc sa o vad pe stall network , desi de fiecare data cand fac repot scanez piata in speranta de a o vedea...

Am reusit totusi o performanta (de "invidiat"): din 90 de weapon elixirs, mi-am dus arbaleta de la +5 la .... +5 :)) . Asta numai EU puteam s-o fac. Acum nici nu mai vreau sa vad elixire la mine in inventory sau storage. Le vand pe toate.

Eu sunt FERM convins ca este o SMECHERIE sa faci un item de la +5 in sus, nefolosind bani reali. Dar nu mai am rabdare ... 3 ani de silkroad si nici un item facut de mine mai mare de +5... :-?

Posted

calm down djcris...tot ce iti trebuie este...lots of gold to f.ck arround with...si tupeu...numai inimioara mea stie cate iteme distrug de la +5 la +6 si de la +6 la +7...stii vorba aia...nu risti....nu castigi...eu asa fac in silkroad...incerc pana imi iese un item +7 ...si daca nu iese...ma imprumut...si asa ma ingrop in datorii :))

EDIT : de exemplu...acum am fu... 2 shields euro 98+5....un blade 98+5 si 2 arcuri 98+5 :) pierdere....doar vreo 300-350 mil....

Posted

si cum va fi eventul??

ce sa facem??

ce primim??

ne apucam de fund si sarim in sus si cine sare mai tare primesti o bomboana j.k

de parca joci silkroad de 2 zile oare ce poti face la event decat sa kill mobs si sa strangi box wow ce greu de dedus

Posted

O sa fie si ceva diferit... ~6 iteme noi... ce fac ele o sa aflam atunci.

Am inceput bine ziua, abea ce m-am trezit si.. http://img42.imageshack.us/img42/692/sro20091009083530.png

PS: Nu e de lvl meu dar ce sa fac daca ea a aparut si eram in Hotan ? :( :))

Posted

Sal :) ! tocmai mi-am luat wizz de 70 :D ! :)) ce sfaturi aveti pt mine cu privire la hunting? cu life control sau fara life control? este wizz/cleric ! sau alte mici trucuri :P !

Posted

Sal :) ! tocmai mi-am luat wizz de 70 :D ! :)) ce sfaturi aveti pt mine cu privire la hunting? cu life control sau fara life control? este wizz/cleric ! sau alte mici trucuri :P !

Depinde de set, daca ai un set bun poti incerca cu Life control, dar nu iti prea recomand... Mai bine fara Life control si il lasi sa bata la mobi de lvl tau (daca joci cu bot). Daca joci manual poti folosi Life control atata timp cat ai grija ce faci. Oricum, in general se bate fara Life control (sau cel putin eu asa fac).

PS: Next time give us more info ;)

Posted

ne apucam de fund si sarim in sus si cine sare mai tare primesti o bomboana j.k

de parca joci silkroad de 2 zile oare ce poti face la event decat sa kill mobs si sa strangi box wow ce greu de dedus

buna...buna asta =))

Gratz "Colega" DaddyYankee :P

ce s-a mai adaugat la magic pop? k de cand mi-a expirat butu n-am mai dat prin sro :)

... :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...