Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

piciu...cumam precizat si eu si inca cineva...ca aia facut un lvl destul de mare in silk...legit....in 2-3 ani nu inseamna ca esti no life kid....no life kids sunt cei care in 3-5 luni fac lvl 1-100 fara bot...care stau 18 ore din 24 in silk si fac lvl by hand...si deasemenea cei care cumpara zeci de bil gold...eu pe aceia tot no life kids ii consider :) ...pentru voi...tot respectul...si keep it going

presupun ca majoritatea au ajuns sa joace pentru prieteni...eu daca nu ii aveam pe cei care ii am pe rome...renuntam de mult la sro...dar ei ma fac mereu sa ma intorc pentru ca am amintiri placute alaturi de ei...in game si in real life(cand m-am intalnit cu o parte din ei)

@Andrei...thanks for video...asta nu il vazusem pana cum...harta arata huge... :blink:

Posted

ai zis "best glavier build;) is...100 force /100 fire /100 weapon " da nu conteaza:)) , se subintelege ca e cel mai bun^_^ da trebuia specificat si ptr ce:) oricum cum ziceai si u fiekre isi face ce vrea:P:D itemele fac diferentza si stilul de a juca;) ....

noi vb despre glavier acolo si de asta a zis sleya ca best glavier e 100 force pentru ca cei care au is pe force si stiu sa faca pvp is king nu ori ce mucea care are glavier hai sa ma fac si eu pe force ca x e king si cand vede ca nu poate sa omoare nimica da vina pe x ca ala a facut video la caterinca ....

cunosc un glavier care la cap 90 avea sun glavie + 6 crt 15 si nu reusea sa bata un nuker sau 1 wiz

Posted

o mica idee

da si eu sunt de parare ca glavier/fire/force 100 e super tare contra ch char dar se cam impiedica in euro cu cleric +la blader nu cred ca trebuie force pt ca da toate debufurile din combo
Posted

PACEEEEEEEEEE toti cei care au jucat SRO inainte de cap 80 au jucat fara bot sie u am facut 80 de mana [mint aproape 75] dupa care bot pe Aege este un wizzd\bard lvl 100 facut de mana acum buteaza sau cel putin asa priceza el ca joaca de mana la orice ora din zii daca ii dadeai PM iti raspundea, Scorio a recunosct mai demult ca buteaza printrun post facut in CSRO topic si era lesne de inteles.

Dr4q_Sti3 debufurile de pe combouri au probabilitate de 20% cele de la force au de 80% ia gandestete putin ii dai Division din combo, el baga potiune, dar imediat ii dai division de la force potiunea este bagata deja. si oricum combourile de la Blade sunt tari :D Fear Stun Dull moare orice glavier . :D

un mic edit pentru Scorio nu mio lua in nume de rau dar uitate aici putin : SITE

deci e mai usor la voi decat la noi :slap:

Posted

PACEEEEEEEEEE toti cei care au jucat SRO inainte de cap 80 au jucat fara bot

Eu am facut 90 fara bot pe wizard :) apoi mi-a parut rau ca am jucat la mana 8-|.

Posted

cand ai cu cine sa faci party mai ales daca e euro party e frumos sa joci manual....o ora 2 -5 ore....dar nu poti la nesfarsit...si nu are rost sa pierzi ani d zile cu grinding manual cand ai o optiune mult mai usoara.... parerea mea....

Posted

Bag p.... cel mai mare noob sunt :dooh: tineam pe stall arcul unui prieten 98+7....pretul era 680 si eu am pus din greseala 380...care trebuia sa fie pretul unui necklace +7...si guess what? s-a vandut arcul :crybaby:

Posted

Bag p.... cel mai mare noob sunt :dooh: tineam pe stall arcul unui prieten 98+7....pretul era 680 si eu am pus din greseala 380...care trebuia sa fie pretul unui necklace +7...si guess what? s-a vandut arcul :crybaby:

se mai intampla ....

Posted

se mai intampla ....

mda...dupa ce ca tocmai scapasem de datorii acum trebuie sa fac alt gold sa platesc paguba in loc sa imi fac setul si arma +7 :)) ....oricum...e bine ca e de treaba tipul...din 300 mil cat am iesit in minus ma pune sa platesc doar 150...si ma lasa 1-2 luni sa fac goldul :P

Posted

mda...dupa ce ca tocmai scapasem de datorii acum trebuie sa fac alt gold sa platesc paguba in loc sa imi fac setul si arma +7 :)) ....oricum...e bine ca e de treaba tipul...din 300 mil cat am iesit in minus ma pune sa platesc doar 150...si ma lasa 1-2 luni sa fac goldul :P

rar intalnesti asa playeri si in 1-2 luni faci peste 300 mil :P

Edit: cat ai dat man pe chestu de 100 ?

Posted

Sal baieti.. nu am mai postat de mult..

am si eu o intrebare.. am un wizard cleric de 90 si as vrea sa-l fac barder.. intrebarea mea este.. care face mai mult gold wiz/cleric sau wiz/bard ?

Guest wheeezy
Posted

As dori sa imi cer scuze pentru toate greselile facute in trecut, pentru ca am injurat si am jignit lumea, pt ca m-am dat drept HellCritical si pentru toate rautatile pe care le-am facut. Nu o sa mai postez aici niciodata, dar adevarul este ca era foarte plictisit si cam no-life cand am scris acele lucruri (injuraturile).

Nu stiu daca o sa ma iertati, cred ca nu o sa o faceti... dar vreau sa va spun ca imi pare nespus de rau si ca imi cer scuze din adancul sufletului.

Va respect pe toti!

:tiphat:

Adio!

Posted

As dori sa imi cer scuze pentru toate greselile facute in trecut, pentru ca am injurat si am jignit lumea, pt ca m-am dat drept HellCritical si pentru toate rautatile pe care le-am facut. Nu o sa mai postez aici niciodata, dar adevarul este ca era foarte plictisit si cam no-life cand am scris acele lucruri (injuraturile).

Nu stiu daca o sa ma iertati, cred ca nu o sa o faceti... dar vreau sa va spun ca imi pare nespus de rau si ca imi cer scuze din adancul sufletului.

Va respect pe toti!

Adio!

lol^^ .. e bine ca macar pana la urma ai ajuns pe drumul cel bun^^

@ghizal acel nav data a fost adaugat odata cu *autowalk* .. ai vazut si tu cand merge prin oras ca nu merge de fiecare data in acleasi loc. a fost facut ca sa scurteze scripturile si drumurile

@bluman loale.. cred ca iai facut ziua fericita acelui npc.. btw nu lai cumparat inapoi dupaia?

@scorio ... se pare ca YGO! adica you got owned ... cand am jucat eu csro si am intrebat daca exzista ceva bot imd ai inceput sa ma injuri si miai dat kick din guild.. so cred ca insfarsit ai primit ce meritai de la inceput.. adica o palma grea.. legit.. vezi sa nu..

Posted

chestul de 100 il am invalid...am postat screen cu legs 100 :D ...l-am primit cadou de la guild...le-a cazut la mini uniques de la Roc

@BluMann ...macar tu puteai sa il cumperi inapoi...daca iti dadeai seama si...era al tau

@Bogdan...wiz/bard as zice eu....xiulan de la mine din guild are wiz/bard 100 ....2 sos drops...4 som drops... 1 sos 10D si 3 som 10D...tocmai i-a cazut som shield euro :)

EDIT :

http://img7.imageshack.us/i/sro2009100817160126.jpg/

EDIT 2: momentan m-am intors in sro sa stau pe stall :)) sa imi platesc datoriile

Posted

Sal baieti.. nu am mai postat de mult..

am si eu o intrebare.. am un wizard cleric de 90 si as vrea sa-l fac barder.. intrebarea mea este.. care face mai mult gold wiz/cleric sau wiz/bard ?

wizz\bard, deoarece se misca mai repede.

Posted

guys,imi puteti spune daca pot face rost de "steaguri" cum are tipul din poza urmatoare?multumesc

http://img452.imageshack.us/img452/6987/bowxs7.jpg

Posted

guys,imi puteti spune daca pot face rost de "steaguri" cum are tipul din poza urmatoare?multumesc

http://img452.imageshack.us/img452/6987/bowxs7.jpg

imposibil pentru tine pe Eos , acele Flaguri au fost premiile de la un EVENT anual marca JoyMax. si nu exista decat pe serverele vechis si foarte vechi, asa cum pe Xian Aege exista santa sets sau santa parts :>

Posted

Va respect pe toti!

Adio!

Eu te iert, cu toate ca mie mi-ai facut cel mai mare rau, de acum in colo ai grija ce faci, si guys, v-am zis ca nu am fost eu ;) Unii m-au crezut, altii nu.

Posted

Multumesc frumos pentru raspuns.

Am mai vazut cand jucam pe hercules masti de earth ghost,tot pentru avatar,probabit tot ceva in genul asta :-?

Cine stie,poate o sa mai fie eventuri de astea :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...