Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pai mai am cva prieteni[5] :)) care ar veni ....am face cva acolo dar ...sigur nu ziki la gluma ? :blink:

EDIT Cum e cu b*tu acolo ?

e greu... acolo te prind GM-ii si poti face puscarie asa am auzit eu, si mai ales ca folosesti CID_uri false te prind aia si asa iti fac -> :slap:

[joke]

Posted

e greu... acolo te prind GM-ii si poti face puscarie asa am auzit eu, si mai ales ca folosesti CID_uri false te prind aia si asa iti fac -> :slap:

[joke]

:whistle: K tot decat noi 2 vb p aici acum imi explici si mie cum pun semnatura te rog :D

Edit : Ms :tiphat:

Posted

:whistle: K tot decat noi 2 vb p aici acum imi explici si mie cum pun semnatura te rog :D

Edit : Ms :tiphat:

Ai in coltul din dreapta sus un meniu unde gasesti optiunile mele , dai click si in partea stanga gasesti alt meniu si scrie acolo ceva legat de PROFIL si semnatura

Posted

[joke]

se pare ca`s numai zvonuri..a aparut mbot ... care merge pe 2 ip separate... si cate 3 log inuri pe ip... si deja au aparut goldbuti si joaca lumea cu bot intr-o veselie

butu e 10E pe luna, deci 5E daca sunteti 2..... gata..s-a dus dracu` si csro... si se mai bateau aia cu pumnu` in piept ca baneaza.... nu fac nici un k*t. ma gandesc sa ma las... si am vreo 4 sute de milioane... le arunc undeva in jangan sa dispara si ma las cred daca nu incep sa baneze butii...

p.s. goldbutii au si stalluri si nume gen: goldbot01 sau goldgrabber

Posted

cred ca incarcam pe mai mult de 9 acc :)) 3 erau numai ale mele...au fost luni in care cred ca am incarcat si la 15-20 de conturi silk....

Ok, mersi de informatie, sper ca dupa ce voi baga un silver premium sa pot juca si eu ceva cu charul meu de 85, care momentan, desi are silk, tot ia disconect cu "Incorrect file version. Please reinstall silkroad client". :-?

Posted

se pare ca`s numai zvonuri..a aparut mbot ... care merge pe 2 ip separate... si cate 3 log inuri pe ip... si deja au aparut goldbuti si joaca lumea cu bot intr-o veselie

butu e 10E pe luna, deci 5E daca sunteti 2..... gata..s-a dus dracu` si csro... si se mai bateau aia cu pumnu` in piept ca baneaza.... nu fac nici un k*t. ma gandesc sa ma las... si am vreo 4 sute de milioane... le arunc undeva in jangan sa dispara si ma las cred daca nu incep sa baneze butii...

p.s. goldbutii au si stalluri si nume gen: goldbot01 sau goldgrabber

Tu vorbesti de goldbot? macar taci din gura. Tu care butezi cu M-bot`ul toata noaptea la ong`uri cu Draconiq? Macar nu mai zice si nu te MAI BATE TU cu PUMNUL IN PIETPT .

Posted

Tu vorbesti de goldbot? macar taci din gura. Tu care butezi cu M-bot`ul toata noaptea la ong`uri cu Draconiq? Macar nu mai zice si nu te MAI BATE TU cu PUMNUL IN PIETPT .

si el se dadea non boter =)) macar de recunostea dar na....

Posted

:bye: Nice ..... Silk without bug Never think bout it

105 seems like wold of warcraft , idk why but i fell it....

Ma dispera CRETI*II care se lauda ca au si Dispera lumea ca Arunca banii pe jos

Un om destept ar da banii [ sau o jumatate ] unui om de incredere care sa ii Multiplice

Am precizat Jumatate daca acel om ii pierde mai ai Jumatate

Alex that time barely reached :bye: WELCOME

Pe char meu nu am facut mare lucru niste trade ...... I just wait till my prem and devill then i start movie pvp , trade and all sh1ts

Sorry for bad languge ^^ :crazy2:

Posted

sjsro :)

app voi aveti bug vizual cum e acesta ?

Imagine IPB

ala nu e bug vizual...ai bifat la sbot sa iti arate pe cei invizibili...si asa le arata lor speed-ul cand sunt invisible :)

Scorio has been pwned....mister legit seems to be a botter :D

@Salam...exista silk fara bot...no lifers si sjsro cum a mai zis cineva....unde faci lvl maxim(90) in 1 saptamana

Posted

ala nu e bug vizual...ai bifat la sbot sa iti arate pe cei invizibili...si asa le arata lor speed-ul cand sunt invisible :)

Scorio has been pwned....mister legit seems to be a botter :D

@Salam...exista silk fara bot...no lifers si sjsro cum a mai zis cineva....unde faci lvl maxim(90) in 1 saptamana

Nu trebuie sa fii "no life"person ca sa ai lvl mare in sro ,fara bot.Eu am facut 82 in cam 2 ani si ceva fara bot sau alte programe ilegale,editari de media.pk.Si nu sunt singurul de pe Troy care e legit :) Mai sunt Piciu(care mai posteaza din cand in cand pe forum, are lvl 89) si alti membri de guilda .si nu numai.It's not that hard to play yourself! :tiphat:

Posted

corect...zooper are dreptate..e un tip ce are un wizz....isi cumpara premium si bate de mana..faza e ca are timp si chef...e lvl 85 acum..tot respectul pt Jogha (EOS)

Posted

Nu trebuie sa fii "no life"person ca sa ai lvl mare in sro ,fara bot.Eu am facut 82 in cam 2 ani si ceva fara bot sau alte programe ilegale,editari de media.pk.Si nu sunt singurul de pe Troy care e legit :) Mai sunt Piciu(care mai posteaza din cand in cand pe forum, are lvl 89) si alti membri de guilda .si nu numai.It's not that hard to play yourself! :tiphat:

ma refer...ca sa ajungi lvl maxim...adica lvl 100 momentan si full farmed.

parerea mea este ca sa te poti "bucura" de tot ce iti ofera acest joc....pvp,job,war,uniques(medusa,roc,shaitan....nu tiger girl) si fortress trebuie sa ai lvl mare...si nu poti face asta fara bot...parerea mea...de fapt poti...dar dureaza o eternitate :))

si eu am fost legit...pana la lvl 80 si ceva...pana m-am saturat sa cad 1 hit la job din partea unuia care avea lvl 90 full farmed si eu deabia ma miscam cu lvl cu toate ca jucam zilnic

It's not that hard to play yourself...dar cand iti fac ks "n" boti...ti se cam ia cheful de grind,mai ales ca este destul de greu sa gasesti un spot liber la moobi 92-99

Respect voua ca inca sunteti legiti...dar eu unul prefer sa folosesc bot si timpul pe care il petrec in fata pc-ului in sro sa il pierd la un job....pvp ...etc :) nu sa fac questuri gen...omoara 1200 moobs pentru 1% xp

Posted

Probabil ca salam nu se referea la cei care vor sa faca level 100 in 5-6 ani. Poate pana atunci nu va mai exista silkroad online :beer:

Posted

Sa joci legit e cam imposibil aici pe isro..de cand nu mai e sroking free..bat manual....nu ma plang daca as avea q cn face party...pe eos e cv de genu...camp 8 party need wizz...ma duc...toti sunt turci..ajung si ma baneaza.....sau omoram un unic ne baneaza cu o secunda inainte de a primi exp...etc Faza e k daca ai avea q cn face un party calumea ar fi ok...da asa ceva e foarte rar..si e nasol sa vezi cum altii te ajung in lvl si iti rad in nas..da asta e...astept sa se deschida cumpararea la sbot..CHEERS ^_^

Posted

zicea cineva ca cel mai bun build ptr glavier e 100 force 100 fire si 100 weapon ...tin sal contrazik ....dc e cel mai bun build cu 100 force? eu zik ca build bun e cu 100 bicheon :) .... nu exista asa ceva... fiecare isi alege ce ii place mai mult....daca iti place ice dul 100 ice daca iti place light dul 100 light .......depinde si ptr ce vrei sa iti faci charu (pvp,grind....etc.)

Posted

eu miam spus opinia si trageti voi concluziile

am dat n spemii de tickete manual si omoram 2 3 k mobi manual cand eram la lv 60 - 80 si mi sa luat sa stau sa grinduesc de unul singur

intradevar in pt de 8 ar fi ceva dar acum si partyul de 8 e cu boti

respect pt cei care vor sa joace legit

Posted

zicea cineva ca cel mai bun build ptr glavier e 100 force 100 fire si 100 weapon ...tin sal contrazik ....dc e cel mai bun build cu 100 force? eu zik ca build bun e cu 100 bicheon :) .... nu exista asa ceva... fiecare isi alege ce ii place mai mult....daca iti place ice dul 100 ice daca iti place light dul 100 light .......depinde si ptr ce vrei sa iti faci charu (pvp,grind....etc.)

eu sunt acela care a zis...dar tin sa te contrazic...nu am zis ca cel mai bun build este 100 glavie/fire/force...am zis doar ca din punctul meu de vedere acela este cel mai bun build pentru un glavier impotriva charurilor chineze,si ca impotriva euro pentru un glavier ar fi bun 100 glavie/fire/ice....si probabil pentru grind este bun 100 fire/light/glavie....dar astea sunt doar parerile mele din experienta pe care o am....nu am dat ordin sa isi faca toti buildul cum cred eu ca e bine...fiecare e liber sa faca ce vrea....din partea mea chiar sa si faca un pure str cu ice/light/fire 100...nu imi pasa...eu am dat un sfat....cine vrea il urmeaza...cine nu...asta e...

Posted

ai zis "best glavier build;) is...100 force /100 fire /100 weapon " da nu conteaza:)) , se subintelege ca e cel mai bun^_^ da trebuia specificat si ptr ce:) oricum cum ziceai si u fiekre isi face ce vrea:P:D itemele fac diferentza si stilul de a juca;) ....

Posted

ai zis "best glavier build;) is...100 force /100 fire /100 weapon " da nu conteaza:)) , se subintelege ca e cel mai bun^_^ da trebuia specificat si ptr ce:) oricum cum ziceai si u fiekre isi face ce vrea:P:D itemele fac diferentza si stilul de a juca;) ....

cred ca am si specificat pentru ce e cel mai bun...nu mai tin minte :)) in fine...daca nu am specificat atunci...am facut-o acum :P

cum ai zis si tu....fiecare isi face ce vrea...eu spre exemplu inca mai imi doresc un hybrid int spear :-?? incerc sa dau de tipul caruia i-am vandut charul Intef :D dar....cam slabe sanse...este de negasit....oricum...pana la urma cred ca o sa cumpar un low lvl char CH cu multe sp si il fac hybrid spear

Posted

Saluty silva ai uitat sa precizezi faptu ca ai facut lvl 82 FARA TICKET :) destul de esential as adauga eu ... pe langa mine "ai muncit"mai mult la char...eu am bagat vreo 2 tickete pe Piciu ...unde mai pui pe scorpy...care si-a facut 2 charactere ...un glavier de 85(nu mai stiu sigur)+ff si fara ticket care ulterior la schimbat pe blader..si un warrior / cleric de 87(cu un singur ticket) fara power lvl si alte chestii :) multi ar spune ca intra in categoria no life kid...eu ca l-am cunoscut mai bine l-as baga in categoria best friends....in orice caz...dupa j`demii de tentative esuate de a ma lasa de silk ...daca as stii ca majoritatea prietenilor cu care am jucat timp de 3 ani de zile...s-ar intoarce inapoi ...eu m-as intoarce indata la silk...eu unu am ajuns sa joc silk pentru prieteni ..pentru a fii alaturi de ei ...nu ma mai interesa ce lvl sunt ....ca sunt mii de boti in jurul meu atunci cand stiu ca daca scriu pe party cineva imi va raspunde ...chestilea astea sunt demult apuse...dar niciodata nu se stie de unde sare iepurele...asa ca speranta moare ultima si eu alaturi de ea :)

Toata stima si respectu de la micu negru mancator de pietre!Ma inclin :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...