Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sunt luate de pe silkroadaddiction e un topic acolo full cu poze postate de un tip care joaca, azi noapte lam vazut si eu

faci si u o fapta nobila :)) sa pui linku ms

Posted

nu am inteles foarte bine ce e cu egyptean gear set A si B....imi poti da un link de la un forum sau macar minimul de detalii intr-un msg? :D

nu am alte informatii

Posted

105? :-? nu apare 110 ?sau acum o sa apara update din 5 in 2 levele?:))

au gandit bine ce au gandit de ide la joymax daca ar baga un update o data la 6-7 luni cu cate 10 lvl ar ajunge in 3 ani sa fie max cap 140 (cum ar veni final de joc) asa cu cate 5 lvl trag de joc cat se poate adica sa catige bani mai multi

Posted

am si eu cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta : ce tip de card de la ce banca mi-ar trebui sa cumpar,sbot, sa imi pun niste silk,etc..(nu fac tranzactii imense) ? de la banca translivania ar fi bun? si inca ceva ...glow-ul la arme cum se face la+7 sa arate k +9 etc...stiu ca se fac e cv quest in rok mountain...corectati-ma daca gresesc .ms si sper sa ma lamuriti .^_^

Posted

minte merge :) sleya lua pe 9 acc silk cu cardu lui parca :) si nu a luat nimenea ban :)

cred ca incarcam pe mai mult de 9 acc :)) 3 erau numai ale mele...au fost luni in care cred ca am incarcat si la 15-20 de conturi silk....

Thanks for the post koila :D...din cate am citit eu acolo...am avut dreptate din anumite puncte de vedere...dar se pare ca m-am inselat in legatura cu SOX

anyways elixirele alea sunt marfa :D ....& BTW Sweet_Muschi nu e nimic "world wide" din cate am auzit eu pe jsro ar exista sun blade +17 si sun bow +18...nu stiu daca e adecarat dar am auzit de la mai multe persoane

EDIT : Eu unul abia astept 11D ...cred ca o sa fie prea frumos :)

am si eu cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta : ce tip de card de la ce banca mi-ar trebui sa cumpar,sbot, sa imi pun niste silk,etc..(nu fac tranzactii imense) ? de la banca translivania ar fi bun? si inca ceva ...glow-ul la arme cum se face la+7 sa arate k +9 etc...stiu ca se fac e cv quest in rok mountain...corectati-ma daca gresesc .ms si sper sa ma lamuriti .^_^

cel mai indicat ar fi cardul de la BCR...il folosesti cu paypal...si merge sa cumperi orice ...eu de la BCR am

glow-ul de +7 arata ca +9 acum....nu trebuie sa faci nici un quest...la +6 arata ca inainte la +7 ....la +7 arata ca inainte la +9 .....la +8 ca inainte la +5 cu niste straluciri albe.....la +9 ca inainte la +7 cu straluciri albe....la +10 ca inainte la +9 cu straluciri albe

sper ca ai inteles :-??

Posted (edited)

cred ca incarcam pe mai mult de 9 acc :)) 3 erau numai ale mele...au fost luni in care cred ca am incarcat si la 15-20 de conturi silk....

Thanks for the post koila :D...din cate am citit eu acolo...am avut dreptate din anumite puncte de vedere...dar se pare ca m-am inselat in legatura cu SOX

anyways elixirele alea sunt marfa :D ....& BTW Sweet_Muschi nu e nimic "world wide" din cate am auzit eu pe jsro ar exista sun blade +17 si sun bow +18...nu stiu daca e adecarat dar am auzit de la mai multe persoane

EDIT : Eu unul abia astept 11D ...cred ca o sa fie prea frumos :)

cel mai indicat ar fi cardul de la BCR...il folosesti cu paypal...si merge sa cumperi orice ...eu de la BCR am

glow-ul de +7 arata ca +9 acum....nu trebuie sa faci nici un quest...la +6 arata ca inainte la +7 ....la +7 arata ca inainte la +9 .....la +8 ca inainte la +5 cu niste straluciri albe.....la +9 ca inainte la +7 cu straluciri albe....la +10 ca inainte la +9 cu straluciri albe

sper ca ai inteles :-??

va fi super.. mai ales ca singur nu poti face GRIND :D numai in party. plus de asta exista monstri mai mari de 105, nu ca acum maxim 99, si ai vazut tipul ala care joaca ksro a facut 15% in 5 ore sau 13% :>

si cred ca vor exista toate cele 3 randuri de arme : 1st 101 2st : 103 si 3st : 105 , cred nu stiu sigur

http://img25.imageshack.us/i/sro2009100714520956.jpg/

Sper sa va placa logo de la guild ;;)

Edited by koila
Posted

va fi super.. mai ales ca singur nu poti face GRIND :D numai in party. plus de asta exista monstri mai mari de 105, nu ca acum maxim 99, si ai vazut tipul ala care joaca ksro a facut 15% in 5 ore sau 13% :>

si cred ca vor exista toate cele 3 randuri de arme : 1st 101 2st : 103 si 3st : 105 , cred nu stiu sigur

dar ma intreb...tipul ala zicea ca nu poti sa te teleportezi in camera din cave fara master-ul la party....oare daca trebuie sa faci repot? cum te teleportezi inapoi? :-??

da....vor fi moobi mai mari...pana in lvl 110 din cate am citit eu

pe acel forum toata lumea spune ca exista un singur rand de haine si arme....lvl 101 toate :)

si...dupa cum probabil ai citit si tu...faza cu tabs...ca cer doar elementele de degree lor a fost confirmata...nivlam sau ce site a fost postat aici aratand ca tabs de 11D au nevoie si de alte elemente inafara de cele de 11D probabil nu a fost updated...era in urma

Posted

ups

si in primul rand ar fi 102!!

98+4 lvl

a fost confirmat deja ca armele si hainele sunt lvl 101....cel putin din cate am citit eu si din cate am auzit

Posted

un wizz cleric de 64 pe light armor si cu rec div face fata bine la ong plvl? fast kill? nu moare la gp+ 2-3 mobi?

face dar nu cred ca are 1 hit pe mobul de pt, dar cum pe csro nu prea e aglomeratie la ongs... e bine

Posted

Va ganditzi sa ma mutati pe csro ?

da vii? :slap: greu ma conectez aici si plus de asta am facut si lvl 100 si ma plictisesc tare.

Scorio dar sa nu pui NPC items pe wizz

Posted

da vii? :slap: greu ma conectez aici si plus de asta am facut si lvl 100 si ma plictisesc tare.

pai mai am cva prieteni[5] :)) care ar veni ....am face cva acolo dar ...sigur nu ziki la gluma ? :blink:

EDIT Cum e cu b*tu acolo ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...