Sleya Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ce ziceti de buildu 100 hekusal 100 fire 80 force 20 cold?daca bagi force....bagi 100....nu 80 sau 90 :) not worth it daca nu e maxed
BijuuMode Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 din cauza unui retardat din uniune am fost banati din uniune #-o #-o #-o a venit pe spot la mine pe care il am de 3 luni si cica sa nu i mai fac ks #-o #-o #-o
ciupilan Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 da :D o sa faca si pentru cave in curand...e super :P ...vad ca serverele sunt inca goale...dar cum spune si rev6....oare pentru cat timp? :))chiar nimeni nu joaca ksro ? sau sa cunoasca pe cineva care joaca?chiar sunt curios ce este adevarat din cate am auzit....11D o sa aibe un singur tear de arme+haine (dropate normal.....nu de la roc sau de la arena) ...si ceea ce sper sa fie adevarat....nu o sa existe Seal of SUN si Seal of MOON 11D...o sa fie doar Seal of STAR(+5) si Seal of COMET (+7)...ar fi chiar misto...nu ar mai fi asa dereglat jocul....cine are bani e tare si full sun...ar avea si el un balans normal :) much more fairnu cred k este adevarat... pt ca daca te uiti in traileru de pe situ ksro observi k acei playeri au sunuri la vedere:)) si au toti nu numai unuP deci..... o sa fie mereu acest sox
koila Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 nu cred k este adevarat... pt ca daca te uiti in traileru de pe situ ksro observi k acei playeri au sunuri la vedere:)) si au toti nu numai unuP deci..... o sa fie mereu acest soxse poate sa fie adevarat sau sunurile sa fie dropate doar de BOSSUL de 11D pentru ca acele charuri daca te uiti atent poarta low lvl gear si bat la hight lvl [GMs]
BijuuMode Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 nu cred k este adevarat... pt ca daca te uiti in traileru de pe situ ksro observi k acei playeri au sunuri la vedere:)) si au toti nu numai unuP deci..... o sa fie mereu acest soxdaca te gandesti ar putea sa puna doar la magic pop sox si atunci automat ca o sa scoata mai multi bani de la playeri ... iar daca tin bine minte cand sa deschis venus nu cadeau sox de 8 dg si nici de 7 dg parca pana nu sa bagat cap 90 si asa cade din an in pasti acu
ciupilan Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 daca te gandesti ar putea sa puna doar la magic pop sox si atunci automat ca o sa scoata mai multi bani de la playeri ... iar daca tin bine minte cand sa deschis venus nu cadeau sox de 8 dg si nici de 7 dg parca pana nu sa bagat cap 90 si asa cade din an in pasti acunu cred k au voie sa restrictineze armele sau seturile ... totusi este un joc Free To Play deci armele si seturile trebuie sa se gaseasca si in joc fara a da bani...( k ofera posibilitatea de a le lua si cu bani e alta treaba:P)
silvestroy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 nu cred k au vois sa restrictineze armele sau seturile ... totusi este un joc Free To Play deci armele si seturile trebuie sa se gaseasca si in joc fara a da bani...( k ofera posibilitatea de a le lua si cu bani e alta treaba:P)Nu m-as mira peste ceva vreme ca atunci cand vrei sa descarci clientul de la sro,sa te duca pe site-ul de la paypal sa le faci o "donatie" #-o, si sincer cred ca ar fi mai bine asa,ca daca nu ar rezolva anumite problemesi-ar cam lua zborul jucatorii :) Oricum o poza cu charul meu :) http://img340.imageshack.us/img340/1503/sro2009091311412334.jpg
Sleya Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Nu m-as mira peste ceva vreme ca atunci cand vrei sa descarci clientul de la sro,sa te duca pe site-ul de la paypal sa le faci o "donatie" #-o, si sincer cred ca ar fi mai bine asa,ca daca nu ar rezolva anumite problemesi-ar cam lua zborul jucatorii :) Oricum o poza cu charul meu :) http://img340.imageshack.us/img340/1503/sro2009091311412334.jpglemme guess....ecsro? or something like that? :) daca ma enervez si intru acolo intr-o saptamana fac lvl 90 si in 2 saptamani am si sunuri :))anyways...ganditi si voi logic...sun = +15 acum mai e cum mai e diferenta dintre o arma 98 si un sun de 90...dar ganditiva ca la lvl 105 gear si armele o sa fie lvl 101 sau ceva de genul ca si cand un player 100 full sun ar face pvp cu un player 100 cu arma 90+5 si set 90-92 +5 ....cum ar fi? 1 hit....logic,tinand cont de faptul ca o sa fie un singur tear de haine si arme....nu 3 cum au fost pana acum la degree 1-10...sunurile ar fi overpowered....la greu...ceea ce ar face jocul verry unbalanced...chiar exagerat dupa parerea mea....
koila Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 lemme guess....ecsro? or something like that? :) daca ma enervez si intru acolo intr-o saptamana fac lvl 90 si in 2 saptamani am si sunuri :))anyways...ganditi si voi logic...sun = +15 acum mai e cum mai e diferenta dintre o arma 98 si un sun de 90...dar ganditiva ca la lvl 105 gear si armele o sa fie lvl 101 sau ceva de genul ca si cand un player 100 full sun ar face pvp cu un player 100 cu arma 90+5 si set 90-92 +5 ....cum ar fi? 1 hit....logic,tinand cont de faptul ca o sa fie un singur tear de haine si arme....nu 3 cum au fost pana acum la degree 1-10...sunurile ar fi overpowered....la greu...ceea ce ar face jocul verry unbalanced...chiar exagerat dupa parerea mea....atunci nu vor exista sos, som si sun, doar itemele din Arena, Roc , si Zeul ala mare
Sleya Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 atunci nu vor exista sos, som si sun, doar itemele din Arena, Roc , si Zeul ala mareSOS=+5,SOM=+10,SUN=+15...seal of comet = +7.....SOS si SOC ar fi acceptabile...ceva de genul sunurilor de acum ca putere....dar SOM si SUN....really overpowered ....acum nu stiu....asta este doar o parere a mea...dont kill me for it :)
silvestroy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 lemme guess....ecsro? or something like that? :) daca ma enervez si intru acolo intr-o saptamana fac lvl 90 si in 2 saptamani am si sunuri :))anyways...ganditi si voi logic...sun = +15 acum mai e cum mai e diferenta dintre o arma 98 si un sun de 90...dar ganditiva ca la lvl 105 gear si armele o sa fie lvl 101 sau ceva de genul ca si cand un player 100 full sun ar face pvp cu un player 100 cu arma 90+5 si set 90-92 +5 ....cum ar fi? 1 hit....logic,tinand cont de faptul ca o sa fie un singur tear de haine si arme....nu 3 cum au fost pana acum la degree 1-10...sunurile ar fi overpowered....la greu...ceea ce ar face jocul verry unbalanced...chiar exagerat dupa parerea mea....Nu draga Sleya...este isro,serverul Troy, si nu te enerva ca faci riduri.
koila Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 hehe va fi un event de hallowen in SRO, cine s-a uitat azi cand sa facut update-ul a vazut ceva legat de hallowen si kaperucito de pe rev6 s-a uitat in media pk si a gasit informatii legate despre adica numele itemelor care se vor dropa sau ceva de genul.
Sleya Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Nu draga Sleya...este isro,serverul Troy, si nu te enerva ca faci riduri.si cum se face ca nu apari pe rev6 cu acest char? :-? anyways....my new toy :Phttp://img225.imageshack.us/i/sro2009100619462654.jpg/
silvestroy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 si cum se face ca nu apari pe rev6 cu acest char? :-? anyways....my new toy :Phttp://img225.imageshack.us/i/sro2009100619462654.jpg/Nu apar pe rev6 pentru ca nu joc sro de peste 1 an jumate,ultima oara cand m-am logat a fost acum 1 luna si ceva...+6 cu glow de +7 http://img96.imageshack.us/img96/7246/sro2009091311475334.jpg de ajuns?!
Sleya Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Nu apar pe rev6 pentru ca nu joc sro de peste 1 an jumate,ultima oara cand m-am logat a fost acum 1 luna si ceva...+6 cu glow de +7 http://img96.imageshack.us/img96/7246/sro2009091311475334.jpg de ajuns?!am inteles... eu m-am uitat pe rev6 crezand ca acela este sun si vroiam sa vad si setul :P....my mistake...imi cer scuze :tiphat:
silvestroy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 am inteles... eu m-am uitat pe rev6 crezand ca acela este sun si vroiam sa vad si setul :P....my mistake...imi cer scuze :tiphat:De unde bani de sun :crazy: .Ma gandesc daca o sa puna astia blue-uri pentru accesory anti bleed,impotent si celalalte debuffs.E bine totusi ca o sa reduca puterea de la holy spell :) Cheers :beer: !
koila Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 http://img16.imageshack.us/i/revhz.jpg/silvestroy sa faci acelel questuri pentru pietrele necesare pentru debuffs imbatranestiSleya sa elucidat misterul?
Sleya Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 De unde bani de sun :crazy: .Ma gandesc daca o sa puna astia blue-uri pentru accesory anti bleed,impotent si celalalte debuffs.E bine totusi ca o sa reduca puterea de la holy spell :) Cheers :beer: !blue-urile acelea sunt doar pentru medusa,ROC and so on....other unique moobs....nu impotriva playerilor din cate am inteles...sau cel putin asa e acum pe isro...http://img16.imageshack.us/i/revhz.jpg/silvestroy sa faci acelel questuri pentru pietrele necesare pentru debuffs imbatranestiSleya sa elucidat misterul?hmmm...nu chiar...SOX poate insemna si doar SOS...sau SOCpresupun ca trebuie sa asteptam sa vedem niste screenshots cu niste SOM,SUN drops 11D de pe ksro :-??
PsychoR0 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Nu apar pe rev6 pentru ca nu joc sro de peste 1 an jumate,ultima oara cand m-am logat a fost acum 1 luna si ceva...+6 cu glow de +7 http://img96.imageshack.us/img96/7246/sro2009091311475334.jpg de ajuns?!din cate stiam eu....pe ecsro guildurile nu aveau emblema..si nici unionurile...deci era simplu de dedus ca nu e ecsro :Pin fine.... lvl 72 pe helios...dau 1 hit la sniperi cu staffu +5 :Deu intru cu 8-9-10 cliente in silk....oare sunt singurul de pe aici care iau dc pe ele....?adica ia dc 1 si intra altul si tot asa.....EDIT: merge autowalku de la sbot?
sronoob Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 blue-urile acelea sunt doar pentru medusa,ROC and so on....other unique moobs....nu impotriva playerilor din cate am inteles...sau cel putin asa e acum pe isro... hmmm...nu chiar...SOX poate insemna si doar SOS...sau SOC presupun ca trebuie sa asteptam sa vedem niste screenshots cu niste SOM,SUN drops 11D de pe ksro :-??
Sleya Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 hmmm :-? thanks pentru postarea pozelor :D deci se pare ca m-am inselat...charul este al tau sau ai luat pozele de undeva de pe net?daca este al tau....as mai avea cateva intrebari/nelamuriri daca se poate :)
djcris Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Mda....frumoase imagini :cool2: Am o intrebare : daca am un singur card si vreau sa bag silk si pe al doilea cont, va fi vreo problema?Intreb asta deoarece mai demult imi zicea un prieten ca se poate lua ban daca incarci cu silk 2 conturi diferite de pe acelasi card. :-?
-GodOfWar- Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Mda....frumoase imagini :cool2: Am o intrebare : daca am un singur card si vreau sa bag silk si pe al doilea cont, va fi vreo problema?Intreb asta deoarece mai demult imi zicea un prieten ca se poate lua ban daca incarci cu silk 2 conturi diferite de pe acelasi card. :-?Poti incarca :) nu e nici o problema :)
BijuuMode Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Mda....frumoase imagini :cool2: Am o intrebare : daca am un singur card si vreau sa bag silk si pe al doilea cont, va fi vreo problema?Intreb asta deoarece mai demult imi zicea un prieten ca se poate lua ban daca incarci cu silk 2 conturi diferite de pe acelasi card. :-?minte merge :) sleya lua pe 9 acc silk cu cardu lui parca :) si nu a luat nimenea ban :)
koila Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 hmmm :-? thanks pentru postarea pozelor :D deci se pare ca m-am inselat...charul este al tau sau ai luat pozele de undeva de pe net?daca este al tau....as mai avea cateva intrebari/nelamuriri daca se poate :)sunt luate de pe silkroadaddiction e un topic acolo full cu poze postate de un tip care joaca, azi noapte lam vazut si eu