Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

za pimp master is back in bussines :) my luck is back :D

http://img61.imageshack.us/i/sro2009100519323582.jpg/

anyways...stati linistiti ca la 11D holy spell o sa aibe efect doar 50% deci....si euro o sa ia debuffs ;)

Posted

o sa am lvl 81 gap9 si incerc sa imi fac arme bune pt gap 9 cu shieldul am rezolvat

http://img522.imageshack.us/i/sro2009100509431039.jpg/

http://img39.imageshack.us/i/sro2009100509431344.jpg/

http://img39.imageshack.us/i/sro2009100509450751.jpg/

Posted

^^ ms baieti pt sfaturile de build ... totusi cred ca o sa iau ice pt ca sunt noob in glavier si mai avem un glavier fire force pe server si vb lu alex euro il umileste.. btw daca o sa iau snow shield.. ce lvl sa ii dau.. nu vreau sa ma trezesc ca raman fara hp :P

@devil raptor lol ^^ noi avem 42 mil la geno.. dar guilda e veche si vreo 10 din cei deacolo au fiecare 2 mil sp donate.. semn ca au farmat mult si bine la ongi :)

edit : gz alex pt +7 :P poate asta te face sa te razgandesti si sa revii definitiv :)

Posted

guilda mea are 28 mil gp si cam 10 membri care au 1,5-2 mil donated GP so not big deal

anyways...am primit si eu un cadou :P

http://img251.imageshack.us/i/sro2009100600092402.jpg/

Posted

sunt convins ca sunt alte guilde care au 100 mil de gp

In orice caz , e frumos guildul ... :beer:

Salam, daca afli vreo arbaleta de 98+7 sau SOM de 90, da-mi si mie te rog un pm. :tiphat:

Posted

Salutare baieti..... imi poate da si mie cineva va rog un tutorial cum sa pot face un script sa imi cumpere toate chestiile necesare in downhang iar dupaia sa se teleporteze hotan-samakardan si sa mearga la lupta doar din samakardan dar in samakardan sa nu mai cumpere nimica intreb asta deoarece am un spot excelent in samakardan la punishers dar nu poate cumpara arrows bootul :beer:

Posted

Salutare baieti..... imi poate da si mie cineva va rog un tutorial cum sa pot face un script sa imi cumpere toate chestiile necesare in downhang iar dupaia sa se teleporteze hotan-samakardan si sa mearga la lupta doar din samakardan dar in samakardan sa nu mai cumpere nimica intreb asta deoarece am un spot excelent in samakardan la punishers dar nu poate cumpara arrows bootul :beer:

simplu...daca folosesti sbot...salvezi charul in dw...ca atunci cand se teleporteaza sa ajunga in dw...apoi de la respawn point din dw dai start record script....te teleportezi in hotan...apoi in samarkand.....apoi il duci de manuta pana la spotul dorit.....dai stop record...si save script :tiphat: sper ca ai inteles

Posted

simplu...daca folosesti sbot...salvezi charul in dw...ca atunci cand se teleporteaza sa ajunga in dw...apoi de la respawn point din dw dai start record script....te teleportezi in hotan...apoi in samarkand.....apoi il duci de manuta pana la spotul dorit.....dai stop record...si save script :tiphat: sper ca ai inteles

ms mult o sa incerc da sbot folosesc sper sa mearga pentru ca am un spot hmmm merita sa fac un lvl 35 la el ..... aaa miam luat un som +5 bow crt 11 la 85m.... :D mai i lipseste doar niste blue .... ms sleya^^

Posted

ms mult o sa incerc da sbot folosesc sper sa mearga pentru ca am un spot hmmm merita sa fac un lvl 35 la el ..... aaa miam luat un som +5 bow crt 11 la 85m.... :D mai i lipseste doar niste blue .... ms sleya^^

ai dat cumva 85 de mil pe som bow de 32? daca da... ai facut o afacere proasta....nici macar un som de lvl 52 nu costa atata....

yuy....mi.am facut si eu staffu de 72+5 pe helios :D

sper sa il iau pe lord cu boweru azi :D

EDIT: servers on :)

Posted

daca stii sa iti folosesti charul la capacitate de 99% si ai un set foarte bun sox...+6+7 cu full blues 100% si stats peste 61% (phys/mag def,parry white,phys/mag reinf) go force...o sa fii un chinese killer...spargi aproape tot ce inseamna chinese char la pvp...dar versus euro...force este total useless...majoritatea au cleric ca subclass...si cu holy spell nu ai cum sa le dai debuffs

daca nu stii sa folosesti charul la capacitate de 99% si nu ai un set excelent...go ice...te descurci si cu euro si cu chinezi...dar omori mai greu...dar totodata si mori mai greu..tanchezi mai bine mai ales full str builds

cu setul pe care l-ai descris nu prea conteaza ce char iti faci ca tot o sa "rupi" la pvp.

e ca si cum ai spune... daca ai sun staff dai dmg mare.... oricum felicitari pt +7. si daca s-ar sti un build "suprem" toti l-ar face pe ala. conteaza cum joci. si , cine mai intreaba care e un build bun e cretin.

Posted

cu setul pe care l-ai descris nu prea conteaza ce char iti faci ca tot o sa "rupi" la pvp.

e ca si cum ai spune... daca ai sun staff dai dmg mare.... oricum felicitari pt +7. si daca s-ar sti un build "suprem" toti l-ar face pe ala. conteaza cum joci. si , cine mai intreaba care e un build bun e cretin.

iar te faci de ras ce pot sa zic..... cand cineva zice ca vrea un bild bun pt pvp inseamna ca e cretin? sau ca vrea un bild bun pt vpe? #-o

Posted

thanks...nu e chiar asa...spre exemplu...cu un set ca ala...daca ai un pure str nuker ce faci? :)) sau sa zicem un full int nuker pe spear/light/fire ....fara pic de snow...mori instant si full sun daca esti...conteaza cum joaca playerul dar conteaza si buildul...ca daca esti idiot si nu stii sa il faci...degeaba stii tu sa joci

BTW...ce s-a intamplat de nu s-au scris 10 pagini la inspectie?:))

Posted

Sun staff =)) morr ... Vorbea de chinese care au frozen pe Iteme

Posted

ai dat cumva 85 de mil pe som bow de 32? daca da... ai facut o afacere proasta....nici macar un som de lvl 52 nu costa atata....

yuy....mi.am facut si eu staffu de 72+5 pe helios :D

sper sa il iau pe lord cu boweru azi :D

EDIT: servers on :)

nu este de 52 bowul :P vina mea nu am precizat....

Posted

pfyuai am luat acuma ultima versiune de sbot iar inainte sa imi intre in silkroad mi se restarteaza calculator si scrie ceva cu alb pe fond albastru si am incercat de vreo 3 ori si tot asta imi da.....

Posted

da :D o sa faca si pentru cave in curand...e super :P ...vad ca serverele sunt inca goale...dar cum spune si rev6....oare pentru cat timp? :))

chiar nimeni nu joaca ksro ? sau sa cunoasca pe cineva care joaca?

chiar sunt curios ce este adevarat din cate am auzit....11D o sa aibe un singur tear de arme+haine (dropate normal.....nu de la roc sau de la arena) ...si ceea ce sper sa fie adevarat....nu o sa existe Seal of SUN si Seal of MOON 11D...o sa fie doar Seal of STAR(+5) si Seal of COMET (+7)...ar fi chiar misto...nu ar mai fi asa dereglat jocul....cine are bani e tare si full sun...ar avea si el un balans normal :) much more fair

sper si eu sa fie asa... astfel putem sa ii vedem pe astia bogati la adevarata lor valoare :)

oricum nu stiu.. ce o sa se intample? nu o sa mai fie sunuri de mag pop?

oricum pt joymax e un lucru bun pentru ca o sa fie la mai +9 pe servere.. asta inseamna la mai astral si immortal :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...