Kiidu Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 warior/rouge 100 FF pvp : btw stie cineva ceva ponturi pentru sony vegas + particle ilusion ^^
pantera92 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 imi poate spune si mie cineva ce buff-uri sa iau de la creric?? si sa nu dispara cand dau joc clericu din mana
Random Hero Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 imi poate spune si mie cineva ce buff-uri sa iau de la creric?? si sa nu dispara cand dau joc clericu din manaRecovery Division - Holy Word - Bless Spell (dintre cele pe care le folosesc eu). Nu stiu sigur care se pastreaza din cele de pe ultimul rand :-?
Lord_Bogdan Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 warior/rouge 100 FF pvp : btw stie cineva ceva ponturi pentru sony vegas + particle ilusion ^^ uh puternici baietii din genocide :) e misto filmul... el si Satan se pare ca sparg tot pe gaia :beer:
Kiidu Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 uh puternici baietii din genocide :) e misto filmul... el si Satan se pare ca sparg tot pe gaia :beer:surprinzator dar este vorba despre o fata ^^ si da.. la job war am spart 1 data 20*** cu 1 singur party xD desi pana la urma au venit toti hunteri de pe server si nu am mai putut rezista :P
Lord_Bogdan Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 intrebare... cat sa cer pentru un scut si un cleric rod +6 de 98? :)
koila Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ce fac baietii? Vati pregatit pentru alchemia de 11D?
Sleya Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 incredibil dar...in dimineata asta am prins loc din prima :)) norocul meu...sa mai incerc si eu sa vand setul :D sau ce a mai ramas din el....legs 96+6 si necklace 96+7....intre timp...de plictiseala....http://img9.imageshack.us/i/sro2009100504142038.jpg/http://img11.imageshack.us/i/sro2009100511420236.jpg/EDIT: @ koila alchemy de 11D o sa fie mult mai usoara...stones de 11D cer numai elementi de 11D :) si...o sa fie un prilej pentru mine sa fac o avere dupa urma asta :))
koila Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 incredibil dar...in dimineata asta am prins loc din prima :)) norocul meu...sa mai incerc si eu sa vand setul :D sau ce a mai ramas din el....legs 96+6 si necklace 96+7....intre timp...de plictiseala....http://img9.imageshack.us/i/sro2009100504142038.jpg/http://img11.imageshack.us/i/sro2009100511420236.jpg/EDIT: @ koila alchemy de 11D o sa fie mult mai usoara...stones de 11D cer numai elementi de 11D :) si...o sa fie un prilej pentru mine sa fac o avere dupa urma asta :))oare? nu cumva si alte tipuri de elemente?
VaMpIrUl Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 se merita sa dau un sword lvl 77 full farm p ice ,lightin ,bicheon ,,+ 140k sp ....grow pet spirit dress ,pe un wizz lvl 84?
ciupilan Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 cine poate sa imi zica si mie ce imbue au mobii din B4(la intrare in B4 aceia de 96-97)? am obs k au imb diferit dar mobii sunt aceiasi... de ex cei di SE au imbue de lighting ceilalti nu stiu:)) dk imi poate spune cineva ce imbue au cei din celelalte parti.. ( ma refer la cei care bat in b4)
Sleya Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 oare? nu cumva si alte tipuri de elemente?din cate am auzit eu....doar elements de degree-ul tabletei o sa trebuiasca....deci pentru stones 11D....doar elements 11D :-?? poate cineva care joaca ksro sa ne informeze...dar nu cred ca e cineva prin preajma :D
koila Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 din cate am auzit eu....doar elements de degree-ul tabletei o sa trebuiasca....deci pentru stones 11D....doar elements 11D :-?? poate cineva care joaca ksro sa ne informeze...dar nu cred ca e cineva prin preajma :Dhttp://sro.mmosite.com/alchemy/tablets.shtml uite ce ne mint astia :P
Vyorel903 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Gz Sleya imi place cum faci + le ai schimbi durability de la +5 in sus e bun :D Keep going :D
Sleya Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 warior/rouge 100 FF pvp : rupe tot tipa :D mi-a placut vid...avem si noi un roman warrior/rogue....vechiul Templar023 de pe mercury :D abia astept sa il vad 100 si sa incerc un pvp sunt chiar curios...cat de repede mor :D @Vyorel903 nu schimb durabillity de la +5 in sus....de obicei folosesc doar steady...dar acum am folosit si luck stone :P anyways se pare ca mi-a revenit norocul la plusing :D
Kiidu Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 hmm care e cel mai bun build pt glavier? dar inafara de fire force..
BijuuMode Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Gz Sleya imi place cum faci + le ai schimbi durability de la +5 in sus e bun :D Keep going :Do sa incerc si eu faza cu durabiliti sa vad ce o esi dar mai intai sa fac 1 item +5 dar imi e lene :))
Sleya Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 adik care e faza cu durabilitatea :-?adica...faci un item +5...pui stone de master(durabillity) dar sa dea succes....sa o mareasca sau sa o scada...nu sa dea fail,daca o creste...repari itemul....si dai +6....se spune ca cica ai avea mai multe sanse de reusita :-??hmm....best glavier build....heuksal/fire/force 100....si pe locul 2 ar veni heuksal/fire/ice 100 :)
cretzean Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Spunetimi si mie ce trebuie sa fac pentru a fi TRADE..... Ce iteme imi trebuie... ma rog mai tot:)mersi mersi mersi mersi :) si mersi
Sleya Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Spunetimi si mie ce trebuie sa fac pentru a fi TRADE..... Ce iteme imi trebuie... ma rog mai tot:)mersi mersi mersi mersi :) si mersiin primul rand...iti trebuie lvl 20 :) apoi te duci la merchant shop....adica trader shop si dai acolo join merchant job....apoi ....choose alias...sau cum e acolo si iti pui ce nume vrei la trader.apoi pui costumul de trader pe tine si....cam asta e :) cumperi transport pet....adica camile sau cai....te duci la merchant asociate ala...si cumperi marfa....apoi trebuie sa ajungi cu ea si camila in alt oras la merchant shop si sa o vinzi...o sa iti iasa ceva banuti profit :)
BijuuMode Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 adica...faci un item +5...pui stone de master(durabillity) dar sa dea succes....sa o mareasca sau sa o scada...nu sa dea fail,daca o creste...repari itemul....si dai +6....se spune ca cica ai avea mai multe sanse de reusita :-??hmm....best glavier build....heuksal/fire/force 100....si pe locul 2 ar veni heuksal/fire/ice 100 :)da stiu ca force glavier rupe dar dupa cum sti nu stiu ce sa fac sa pun ice sa pun force is cam indecis....
Sleya Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 da stiu ca force glavier rupe dar dupa cum sti nu stiu ce sa fac sa pun ice sa pun force is cam indecis....daca stii sa iti folosesti charul la capacitate de 99% si ai un set foarte bun sox...+6+7 cu full blues 100% si stats peste 61% (phys/mag def,parry white,phys/mag reinf) go force...o sa fii un chinese killer...spargi aproape tot ce inseamna chinese char la pvp...dar versus euro...force este total useless...majoritatea au cleric ca subclass...si cu holy spell nu ai cum sa le dai debuffsdaca nu stii sa folosesti charul la capacitate de 99% si nu ai un set excelent...go ice...te descurci si cu euro si cu chinezi...dar omori mai greu...dar totodata si mori mai greu..tanchezi mai bine mai ales full str builds
cri2032 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Force now is Usless ... Dute la DrugSeller si cumpara pots care de vindeca de Force Debuffs este bug si dai cate vrei ,cand vreiAm facut multe pvp si Majoriteatea Euro Holy Word si celalalt skill Dar tot primeau Divison si Celelalte sunt 100 force FF :)
koila Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Force now is Usless ... Dute la DrugSeller si cumpara pots care de vindeca de Force Debuffs este bug si dai cate vrei ,cand vreiAm facut multe pvp si Majoriteatea Euro Holy Word si celalalt skill Dar tot primeau Divison si Celelalte sunt 100 force FF :)mai merge bugull de pils?