Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salutare baieti dupa o pauza mare de sro am decis sa ma reapuc din nou pe un server mai nou.... As dori doar niste propuneri de un server mai bunicel(in sensul mai putzini gold-boti dak exista asa servere si sa fie mai populat in sensul de players acitivi).....

Posted

Salutare baieti dupa o pauza mare de sro am decis sa ma reapuc din nou pe un server mai nou.... As dori doar niste propuneri de un server mai bunicel(in sensul mai putzini gold-boti dak exista asa servere si sa fie mai populat in sensul de players acitivi).....

pai.. cea mai buna optiune ar fi in cazu asta serveru nou.. helios parca.. acolo nu toti is full sox si e multa activitate :D

btw my master pvping :

warior/cleric ff 100
Posted

nice video

gold botii mei isi fac de cap lv 50 49 49 :D elixire la greu si banutzi

nush cu.m de nu am auzit pana acum de serialul the big bang theory dar nu am mai ras asa de foarte mult timp

bft tuturor la sun

Posted

Salut !

As vrea sa stiu daca e cineva care joaca pe Zeus si cat de repede se prinde loc acolo ( fara prem ). Ca incerc de cateva ore sa ma conectez si nu-mi intra. Nu am prins bugul ala care sa nu-mi pai apara :"Reqesting ..." .

Eu am umblat la fisiserul Host din windows, la srv de sro, poate si de la asta?

Multumesc anticipat !

Posted

Super plictisitor SRO-ul in momentul asta, cat de curand treb sa gasesc ceva de facut sau ma las, ori imi fac FF honnor rank buffs sau imi ARUNC economile pe geam incercand un sword la +9.

Posted

Salut !

As vrea sa stiu daca e cineva care joaca pe Zeus si cat de repede se prinde loc acolo ( fara prem ). Ca incerc de cateva ore sa ma conectez si nu-mi intra. Nu am prins bugul ala care sa nu-mi pai apara :"Reqesting ..." .

Eu am umblat la fisiserul Host din windows, la srv de sro, poate si de la asta?

Multumesc anticipat !

ce ai umplat din host? ai bagat sa fie pe sv 30?

Posted

Super plictisitor SRO-ul in momentul asta, cat de curand treb sa gasesc ceva de facut sau ma las, ori imi fac FF honnor rank buffs sau imi ARUNC economile pe geam incercand un sword la +9.

o iei pe urmele mele? :)) daca incerci +9 sanse de 95% sa te lasi pe urma...sau macar sa iei o pauza :))

Posted

o iei pe urmele mele? :)) daca incerci +9 sanse de 95% sa te lasi pe urma...sau macar sa iei o pauza :))

nu fac pe arma principala :D deci sansele au scazut la 5% :))

Posted

ai facut ceva gresit

si iti va aparea inpoi dupa24 ore

eu de ieri de cand am vrut sa cumpar nu a aparut nici nu am putut intr ain paypal ca nu vedeam optiunea ...

Posted

eu de ieri de cand am vrut sa cumpar nu a aparut nici nu am putut intr ain paypal ca nu vedeam optiunea ...

ai vrut sa faci o cumparare, aia nu sa terminat si ti sa blocat pentru 24 ore

Posted

asta depinde cat de repede iti pica chestia aia de la generali de lv 80

mie din a 3 mio picat stiu pe uni la care leo picat foarte greu, hmm so dus in jangan de 3 ori sa mai ia dinalea

asa ca mult noroc

Posted

pe noi cine crezi ca nea ajutat???

daca tot am pus intrebarea

am sa iti si raspund la ea

NIMENI

Aproximativ cat timp imi trebuie sa fac questurile de la 95??

pt blue zerk

Mie mi-a luat aprox. 5 ore. Salam are dreptate ... si eu m-am intors in Constantinopol sa mai iau capcane pentru generali. Si unde mai pui ca si pe jos (nu te poti teleporta din cauza questului).

Iti doresc bafta :beer:

Posted

aca nu ai char de lvl 20 + nu ai paypall :)

da adevarat doar ce am reincput si nu am caracter de lvl 20+ inca dar il voi avea curand merci.... pentru, ca na tot intrebam credeam ca este vreo problema cu accountu-ul meu :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...