Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted (edited)

vand urgent 3 nukeri d 80 62 si 47 si un boi d 36 si 51 p sjsro old pt un caracter 42+ p zeus + email pm fan_dexter@yahoo.com

Warn up

Edited by Forbidden
Posted

Bai ma credeti sau nu mia reusit la +11

:> :>

ce pot sa spun ....gz

dar sincer acum...ce mananci tu in fiecare zi ?:-?

gratz si iuly pentru drop

Guest mocaboss
Posted (edited)

:violent: mie mio dat failed la +7 :crybaby: dc oare?? : apropo am de vanzare niste char asa mai mici

WTS GLAVIER LVL 70

DAGGER LVL 68

BLADER 66

WIZARD 68 [ARE DEVIL SPIRIT ] DRESS TOATE ITEMELE

ad la id de mes mocaboss

:

Pauza 5 zile

Edited by Forbidden
Posted

sa vedem si noi o poza cu +11 ala ....

intrebare... un wizz/cleric FF de la ce lvl incepe sa poata sa omoare mobi de acelasi lvl ?

de la orice lvl daca are set si o arma decenta :) dar cum a spus si iuly...de la 40 e mai sigur pentru ca primeste skillul recovery division...wizzul meu este 85 si il boteaza un prieten la moobi de 85-87 in roc

Posted

de la orice lvl daca are set si o arma decenta :) dar cum a spus si iuly...de la 40 e mai sigur pentru ca primeste skillul recovery division...wizzul meu este 85 si il boteaza un prieten la moobi de 85-87 in roc

fara life turnover banuiesc...

Posted

kinda obvious... don't you think?:D LT se foloseste doar la moobi mai mici...spre exemplu cand jucam eu si eram lvl 81 foloseam LT la mages lvl 77-78 ...sau in euro party cand ai warrior buffs

EDIT: btw....scotocind prin pc am gasit asta :D power of the blader+ warrior buffs :P

http://img5.imageshack.us/i/sro2008112123470138.jpg/

Posted

logic ca fara LT ... wizzu foloseste LT doar la taxi sau unici... sau la pvp(daca esti turk)... felicitari "stii sa joci cu wizzu"
Posted

logic ca fara LT ... wizzu foloseste LT doar la taxi sau unici... sau la pvp(daca esti turk)... felicitari "stii sa joci cu wizzu"

fenomenal... :clap: . Urat mai merge xp-ul la 100, fac 2% in 10 ore in share 99 si am doar gap2

Posted

macar unii turci au mai multa demnitate decat unii romani...

bogdane ti-am zis nu am nimic cu tine.. dar ratatu ala de levi prea ma injura.. prefer sa ies din guild decat sa stau cu prostovanu ala... e prost facut gramada si stie doar sa comenteze
Posted

WTT 2H SWORD LVL 82 PENTRU UN BLADER 76 ++ ECSRO ---> urgeeeenT

1.) NU SUNTEM CHIORI !!! VEDEM FOARTE BINE!!! NU MAI SCRIE ASA MARE!!!

2.) ai gresit thread-ul asta e pentru isro nu ecsro so....scram

Posted

bogdane ti-am zis nu am nimic cu tine.. dar ratatu ala de levi prea ma injura.. prefer sa ies din guild decat sa stau cu prostovanu ala... e prost facut gramada si stie doar sa comenteze

scuze ca postez aici.. dar dami un sms cu nr tau pls :) vreau sa vorbim

Posted

WTT 2H SWORD LVL 82 PENTRU UN BLADER 76 ++ ECSRO ---> urgeeeenT

[sarcasm] nu puteai sa scri mai mare ca eu nu vad de la bucatarie ce ai scris[/sarcasm]

paff am dat foot sos aia cu 120kk la unu din guild si la 5 min imi da pm unu din union cu 220kk #-o eh asta e am macar am facut o fapta nobila si iam dat lu unu din guild :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...