Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

imi zice si mie cineva un server privat va rog frumos:( sa fie romani .... daca se poate:)

Pe csro daca doresti .... suntem vreo 8 insi in guild de lvl 5, momentan farmam....daca doresti .... pm ceva.... :P

Posted

dupa cum ziceai si u k pe drum mai fac 250-300k ajung la 1m+ si o sa mai fac de 6 ore questul de la prem + ( o sa imi iau 2prem + pe parcus) si la warior skillz bag doar la 1h pentru knock-back la 2h...iar la cleric bag la recovery division , heal , str int phy mag def , si resul negru;) si chiar daca nu imi ajung mai pot sta la farm in party de 8 la 90+ si poate mai pica un item bun , sun poate :> :hail:

eu acum am warrior la farm... de marti si am 120k sp... am nevoie de 1.5mil(adica plec de la ong pe la 1.2mil sp) bag tot de la 2h, kb de la 1h, stun si bleed de la axe, toate buffurile, la cleric bag glut healing,over healing , str,in,phy,mag , bless,ercovery,orbit,healing .... si nu mai stiu...)
Posted

Are imortal 4 crezi ca tine la ceva ala sau e d caterinka acolo? :-?

de unde sa stie el ca avea imortal ori cum nu e bine sa te duci mult cu + eu stiu din propia experianta sa ma opresc la un +7+8......

Posted

Mai yo nus sa fac screen shot imi spune cineva cun sa fac? :D

ai pe tastatura un buton pe care scrie PRINT SCREEN, il apesi odata, dupa care te duci in folderul de la SRO si gasesti poza in Screeshouts subfolder

Posted

mai deci ma duc in sro apas inventori ma duc cu curosu p wep si cand apas prin ma duce la widowsu cu pt . ce trb sa fac?

daca ai laptop vezi poate tre' sa apesi fn+prt screen oricum gz...

naspa.. azi am pierdut un prieten bun :( eh.. dar viata merge inainte :P

Posted

+10...Cum reuseste o persoana , care habar nu are sa faca print , sa faca +10 ...Cel mai mare + facut de romani la 7dg. Ne spui si noua cum ai reusit ?

Nus cred ca din prostia mea :angry1: Mai pentru ca nu stiu sa fac screen shot nu inseamna cas prost de bubui poate ca am greseli gramaticale :P e simplu pui steady si incepi sa adaugi elixirurile cu luck dela acum am pu-so in stall cu 200mil

Posted

acu pe rev6 nu arata arma ori cum nu cred fara ss pentru ca pot vb cu adminu de la rev6 si sa puna ca am glavie sun +20 ;)

azi dim pe la 1 jumate cand mam dus la bucatarie sa beau apa mam uitat la bot si am gasit asta

Imagine IPB

primu meu sox de cand joc pe venus pe charu asta :)

Eheee....felicitari.....

Posted

Pe csro daca doresti .... suntem vreo 8 insi in guild de lvl 5, momentan farmam....daca doresti .... pm ceva.... :P

nu e server privat csro... exp rate si sp rate e la fel ca pe isro...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...