Kiidu Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Eventul SP_TK de pe Isrofck off ma.. noua ne dau stickuri de 2 gb cu care sa te stergi la fund lor le da ipod de 32 g :| laso ma.. asta chiar ca a fost epic failure.. TARKY GO GET A LIFE ... stupid turkish kid.. intrebare pt rouge : botez la nya sniper/hunter is 81 rouge gap 1 dar am o problema.. folosesc sbot si de fiecare data cand dau enable back town din cauza munitiiei ma trimite in oras.. oricat de multi bolt as avea tot ma trimite inapoi.. vi sa intamplat si voua? si daca da ce ati facut?
Sleya Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Eventul SP_TK de pe Isrodeci...e chiar penala faza :)) am citit cateva comments...lol :1.) "Don't hate the turky's... hate the game!!!!!i bet if 100,000 chimpanzees played this game they'd have an event for em too~! " 2.) "EVENT!1: Try to speak English for a week2: Try not to scam all week3: Shave "=)) nu mai pot de ras :))@Vyorel903 ... erau acelasi lvl cu mine...nu obisnuiesc sa fac pvp cu playeri lvl mai mic ca mine...fac doar cu cei de lvl egal cu mine sau inainte in unele cazuri...mai mari in lvl decat mine...si nici cu playeri cu gap 9 nu fac pentru ca nu e corect :-?? ....si cei care ajung lvl 95-100 nu se pot numi chiar noobi...sa iti faci accesory full blue este ceva ce stie orice player lvl 90 + presupun :-??
Sleya Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Mda , deci eventul consta intr-un patch pentru turci(deoarece ei "este"prosti si nu "stie" sa "vorbeste" engleza) si daca faci reclama la ceva bannere poti castiga chestiile alea (ipod si alte tampenii) , deci sunt revoltat , marea majoritate a turcilor dp isro(98.90%) sunt copii care dabea pot sa lege doua cuvinte , darmite sa se duca la un FW , sa aiba o tactica sau mai greu , sa vorbeasca engleza, restul de 1.10% din ei sunt adolescenti (peste 14 ani) sau adulti , ei chiar fiind uniti , in rest HELL YA sunt rasist , si nu-mi plac turcii ..si nici coreeni de la Joymaxtin sa te contrazic...unul din cei mai tari turci de pe rome (3_Hilal...cine stie cunoaste)era adult si nu putea sa vorbeasca deloc engleza...cand vroia sa cumpere un item sau sa vorbeasca cu cineva non-turkish il chema pe fiul sau de vreo 10 ani sa ii traduca
Kiidu Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 la back town ai bifat Ammo amount ? si pui acolo 10 :Pam facut.. dar el pur si simplu da scroll si cand ma uit de ce imi zice back town ammo .. si eu am 1700 de bolts ramasi..
cri2032 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Citez Bug Hai dao-n p**a mea , Nu se mai mai poate asa Ultimu comment dupa rev6 a fost '' I loled and i still loling'' but the rest '' Fck turks....'':duh: Au dreaptate Un turk daca nu merge sa te omoare da zerk....Grats for uniq kill , I still wait demon... EDIT : Sleya :))=)) :rofl2: You ROCK
Kiidu Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 tin sa te contrazic...unul din cei mai tari turci de pe rome (3_Hilal...cine stie cunoaste)era adult si nu putea sa vorbeasca deloc engleza...cand vroia sa cumpere un item sau sa vorbeasca cu cineva non-turkish il chema pe fiul sau de vreo 10 ani sa ii traducao_O ! =)) =)) =)) pe jos.. afk 10 min.. pana imi revin din ras :)) btw alta problema.. eram la shopu din hotan si imi zice invalid numbers.. si cica e prea mare.. probabil cand vroia sbot sa cumpere ceva.. WTF?
amoniaku Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 salutam lume .ce mai e nou pe aicea:) am revenit si eu printre voi dupa o pauza destul de lunga:P ....cu sunurile cum mai stati?^^ ca deobicei?:D
Vyorel903 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 deci...e chiar penala faza :)) am citit cateva comments...lol :1.) "Don't hate the turky's... hate the game!!!!!i bet if 100,000 chimpanzees played this game they'd have an event for em too~! " 2.) "EVENT!1: Try to speak English for a week2: Try not to scam all week3: Shave "=)) nu mai pot de ras :))@Vyorel903 ... erau acelasi lvl cu mine...nu obisnuiesc sa fac pvp cu playeri lvl mai mic ca mine...fac doar cu cei de lvl egal cu mine sau inainte in unele cazuri...mai mari in lvl decat mine...si nici cu playeri cu gap 9 nu fac pentru ca nu e corect :-?? ....si cei care ajung lvl 95-100 nu se pot numi chiar noobi...sa iti faci accesory full blue este ceva ce stie orice player lvl 90 + presupun :-?? Nu am zis lvl mai mik poate avea imbue la lvl mic si daia nu luai freeze
Scorio Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 event pt turci..... hai da-o in **** mea ...... asta chiar e tare :)))) ... hahahahasunt cei mai multi jucatori si , cei de la joymax ii pupa in dos grupa mare. try not to scam try to speak english :))) =))) ..... turcii oricum sunt prosti .... cand te injura toti playerii de alta natie nu-ti vine sa pleci ? :)))) se pare ca lor nu :)))
edy105 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Am o probelama cu sbotu cand merge la stoeage imi arate asta .Couldn't select npc with id: 00000157... trying again! sti ramane in storage stie cineva ce are?
Lord_Bogdan Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 event pt turci..... hai da-o in **** mea ...... asta chiar e tare :)))) ... hahahahasunt cei mai multi jucatori si , cei de la joymax ii pupa in dos grupa mare. try not to scam try to speak english :))) =))) ..... turcii oricum sunt prosti .... cand te injura toti playerii de alta natie nu-ti vine sa pleci ? :)))) se pare ca lor nu :)))era gluma pe rev6... #-o
#spoitoru# Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 vand cont silkroadnick: TheEnd Servar now (Hellios)caracter : Chinez,glavier full str, lv 55 aprope 56 ,FF lv 52 glavie,fire,ligh premium (silver ) mai are 8 zilepet (mata) 12 zile mai aredevil`s Spirit 27 zile mai areWolf lv 55 (99.99)2 silk pe contThief lv 2 (62%) nick Thief SoulThiefIl dau cu mail cu totcine e interesat un pm pe forum scz daca nam postat unde trebuie pt restu lumi
PsychoR0 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 vand cont silkroadnick: TheEnd Servar now (Hellios)caracter : Chinez,glavier full str, lv 55 aprope 56 ,FF lv 52 glavie,fire,ligh premium (silver ) mai are 8 zilepet (mata) 12 zile mai aredevil`s Spirit 27 zile mai areWolf lv 55 (99.99)2 silk pe contThief lv 2 (62%) nick Thief SoulThiefIl dau cu mail cu totcine e interesat un pm pe forum scz daca nam postat unde trebuie pt restu lumistiu ca ar trebui sa scriu asta in alta parte dar....dak zici ca il vinzi macar iesi din academia mea....:Dcam cate sp e nevoie ptr FF lvl 100 wizz/cleric....nu ma trimiteti p nivlam.....ca din cate am inteles de la Lord_Bogdan, nu merge bine...aproximativ cam cate sp....ca eu am farm la low lvl 1.200mil si pe drum mai fac inca 325k sp
Random Hero Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 stiu ca ar trebui sa scriu asta in alta parte dar....dak zici ca il vinzi macar iesi din academia mea....:Dcam cate sp e nevoie ptr FF lvl 100 wizz/cleric....nu ma trimiteti p nivlam.....ca din cate am inteles de la Lord_Bogdan, nu merge bine...aproximativ cam cate sp....ca eu am farm la low lvl 1.200mil si pe drum mai fac inca 325k spPentru skillurile pe care le-am ales eu pentru charul meu, am nevoie de ~1,35mil :)
salam30 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 nu prea frecventez eu stall network...azi am vazut un earring de 99 +5 full blu si mirarea mia fost ca avea sleep and combustion status reduceas vrea ceva mai multe detaliicate stonuri sunt bagate noi si probabil mai mult ca sigur pik la roc un link ceva cu informatii mc :tiphat:
koila Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 nu prea frecventez eu stall network...azi am vazut un earring de 99 +5 full blu si mirarea mia fost ca avea sleep and combustion status reduceas vrea ceva mai multe detaliicate stonuri sunt bagate noi si probabil mai mult ca sigur pik la roc un link ceva cu informatii mc :tiphat:le primesti recompensa de la Questurile de Roc
Sleya Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Nu am zis lvl mai mik poate avea imbue la lvl mic si daia nu luai freezedaca citesti mai bine am zis ca nu faceam pvp cu playeri cu gap 9 sa zicem de exemplu :) si in plus...la ce te referi imbue lvl mai mic?buful de la fire....fire shield este lvl 68 max :) deci nu cred ca un player lvl 90 + poate avea imbue mai mic decat ala :P....tot ce conteaza sunt accesory la lvl mare...daca ai fire shield la maxim adica lvl 68 +75% blues pe toate accesory este cam impotriva legii sa iei freeze sau burn si altele de genul
eXorT Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 gzz Darthy pt +7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>.>iPwnN44ps<.< Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ^Mersi sefu ^^ :)) Yupee - mersi Koila pentru tehnica postat cu 10-20 pagini in urma . http://img71.imageshack.us/i/sro2009100100122041.jpg/
eXorT Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ^Mersi sefu ^^ :)) Yupee - mersi Koila pentru tehnica postat cu 10-20 pagini in urma . http://img71.imageshack.us/i/sro2009100100122041.jpg/=))) iti zik eu ca dak dadea failed te simteai mai bine =)) ca staiai failed asta e...dar acum sa sti ca ai asa spear in storage si nul poti folosi.....e cam chinuitor =)) GZZ again !!
salam30 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 bv bv bv nu mai incerca sai faci nimic la spear sa nu se modifice statusu de 100% cai scade valoarea enormsper si eu sa fac ... dar nu ma grabescmor de ciuda ca nu pot sa am si eu statusurile de la rocsi mor de ciuda ca joymax nul spawneaza o data pe zi
Sleya Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Gratz andrei pentru +7 :P you will really pwn n44bs with that :Dsingurul lucru care il regret...este ca nu am luat o medusa kill inainte sa fac pauza asta de sro :D ...dar asta e....o sa iau cand ma intorc...am destule zerk scrolls de ultima data cand am jucat la magic pop :D sau....si mai simplu....poate o sa o omor cu wizzul....sper sa fie gata pana atunci
DevilRaptorSro Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ^Mersi sefu ^^ :)) Yupee - mersi Koila pentru tehnica postat cu 10-20 pagini in urma . http://img71.imageshack.us/i/sro2009100100122041.jpg/GZ....+7 Phy 100% :D
koila Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Bv :) oricum sa va zic ceva , am luat sos foot 91 garm la mobi de 99