Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cum ma fratilor sa muriti la yarkan ca mie sub 36 k hp numi scade hp-ul lol....

Cum sa mori la lord lolz io la lvl 92 si il tankez pa demon fara snow dak am vigor grain si cu snow nu imi fac probleme sub 8k nu imi scade viatza :D

Posted

@Vyorel903: Nu compara un caracter Chinez cu unul European. Diferenta dintre ele o fac potiunile... daca ar baga si Chinezii o potiune la 15 secunde nu cred ca l-ai tanca. Oricum, bravo pentru kill-uri.

@Florin_Love: Ba da, sunt importante si acele skill-uri, mai ales cel de la pamant de defence.

@badfist: Urata comparatie faci, am ajuns sa comparam Glavier-ul cu Wizard-ul? Este exact ceea ce am scris mai sus (lui Vyorel). Explica-mi si mie cum vrei sa iti scada HP daca bagi potiuni una dupa alta? Mai esti si STR... bine ca nu ti-ai pus HP la 85-90% si veneai dupa si ziceai ca tie mai mult de atat nu iti scade viata. :cool2:

@Lord_Bogdan: Daca tot ai SP-uri (si daca vrei) poti ridica Frozen Spear, Defence de la pamant si Fear-ul (ziceai ca mergi la Medusa iti poate fi de folos, cred ca stii si tu de ce zic asta)

Posted

@Lord_Bogdan: Daca tot ai SP-uri (si daca vrei) poti ridica Frozen Spear, Defence de la pamant si Fear-ul (ziceai ca mergi la Medusa iti poate fi de folos, cred ca stii si tu de ce zic asta)

ai perfecta dreptate... si da.. o sa le ridic.. stiu ca suna aiurea dar am uitat :))

Posted

@Vyorel903: Nu compara un caracter Chinez cu unul European. Diferenta dintre ele o fac potiunile... daca ar baga si Chinezii o potiune la 15 secunde nu cred ca l-ai tanca. Oricum, bravo pentru kill-uri.

@Florin_Love: Ba da, sunt importante si acele skill-uri, mai ales cel de la pamant de defence.

@badfist: Urata comparatie faci, am ajuns sa comparam Glavier-ul cu Wizard-ul? Este exact ceea ce am scris mai sus (lui Vyorel). Explica-mi si mie cum vrei sa iti scada HP daca bagi potiuni una dupa alta? Mai esti si STR... bine ca nu ti-ai pus HP la 85-90% si veneai dupa si ziceai ca tie mai mult de atat nu iti scade viata. :cool2:

Inloc sa-l critici pe Viorel gandeste-te ca e 92 si nuker ;) Daca v-ati lauda toti cam asa ar fi ceva, nu e o lauda ca o omori pe tg cand esti 30+ ... Dar cand il omori pe Demon la 92 este ceva ;)

Posted

Inloc sa-l critici pe Viorel gandeste-te ca e 92 si nuker ;) Daca v-ati lauda toti cam asa ar fi ceva, nu e o lauda ca o omori pe tg cand esti 30+ ... Dar cand il omori pe Demon la 92 este ceva ;)

Te poti lauda ca o omori pe Tiger Girl cand esti level 30, pentru ca intotdeauna o pandesc cei de 80-90 + :P

Posted

Nu l-am criticat pentru kill ci pentru altceva. Chiar ma bucur ca pe unele servere se mai intampla asta (un lvl 92 sa omoare unic de 90 si nu de 20)

fear-ul e inutil la medusa :), pana acum 1 luna jumate mergea sa-i dai fear :) acum nu mai merge.. eu am fear doar ptr pvp :)

Are you sure? Adica.. din cate stiu eu inca merge, dar nu prinde tot timpul ceea ce e normal.

Posted

mesk dar lam luat k la turci azi a fost iternetu in service si luau dc din 3 in 3 min toti turkii si la 30 % hp au luat dc toti din PT :))

Posted

cresti repede la 100 si vei afla pe propia piele :dance:

>.> deah...mz....eu intrebasem ca sa aflu inainte ca de aflat singur oricum voi afla odata si odata :P

Posted

2,693,537 SP fara Premium plus si cam 3 ani jumate de jucat NON STOP

Source : LINK

lol >.> koila pana la urma ai apucat sa vinzi sun swordul ala in ecsro ? [bassHunter here ^^]

Posted

lol >.> koila pana la urma ai apucat sa vinzi sun swordul ala in ecsro ? [bassHunter here ^^]

lolz da dar mia facut de 2 ori chargeback :)). dar a luato in brate pentru ca paypal-ul nu mai da bani back pentru iteme virtuale #-o oricum eu am facut livrarea.

Posted

lolz da dar mia facut de 2 ori chargeback :)). dar a luato in brate pentru ca paypal-ul nu mai da bani back pentru iteme virtuale #-o oricum eu am facut livrarea.

si cu cat ai dato? 3 sau 4 mil?

oricum bine ca ai scapat de ea....ca sa dus de rapa rau ecsro-ul :beer:

Posted

cred ca netu .... nu are nici o legatura serverul 30

pe ala doar te conectezi dupa te trece aleatoriu pe alte 4 sau nush cate servere

de exemplu eu sunt conectat cu doua pe 37 cu doua pe 38 si unu pe 39

oricum e stabila conexiunea la ei eu stau on din o inspectie in alta

pana acum am avut record de 80 de ore conectat si dupa ori am dat eu restart

cu gap 9 nivel 99 mergand spre 100 fac 0.10 % pe ora cam 2 % pe zi

Posted

1st of all....@salam ...ma loghez pe forum aici si pe forumul uniunii...ca sa mai discut cu cei cunoscuti....si pe msn/yahoo vorbesc cu prietenii dar in silk nu mai ma loghez...pentru ca sincer nu mai am timp :-??...nu pentru ca nu mai am bot....ca altii :D cum am spus probabil o sa revin in sro prin 2010

2nd ... gratz tuturor pentru reusite :)

3rd...sa ma laud si eu.....lvl 83(was bower) killed Lord cu un party de 3/8...eu l-am tancat....si lvl 87(was blader gap 4) killed shaitan 1 vs 1 :P

Bafta tuturor .....ne mai auzim

Posted

si cu cat ai dato? 3 sau 4 mil?

oricum bine ca ai scapat de ea....ca sa dus de rapa rau ecsro-ul :beer:

Lol... caracterul BassHunter e caracterul facut de tine sau cumparat/primit/etc?

PS: Merge cineva azi la Roc?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...