Florin_LOVE Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 si skillul de teleport eu zi ca meritasi ala de defensiva de la pamant ultimul
Vyorel903 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ia uitati Ce am reusit azi :D:D:D:D:D:D:D:DEram in pt full de turci lvl 100 si toti au luat dc de odata p la 30% hp lu demon doar io cu mile am mai ramas :D:D:D:D
Vyorel903 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 cum ma fratilor sa muriti la yarkan ca mie sub 36 k hp numi scade hp-ul lol....Cum sa mori la lord lolz io la lvl 92 si il tankez pa demon fara snow dak am vigor grain si cu snow nu imi fac probleme sub 8k nu imi scade viatza :D
DaddyYankee Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 @Vyorel903: Nu compara un caracter Chinez cu unul European. Diferenta dintre ele o fac potiunile... daca ar baga si Chinezii o potiune la 15 secunde nu cred ca l-ai tanca. Oricum, bravo pentru kill-uri.@Florin_Love: Ba da, sunt importante si acele skill-uri, mai ales cel de la pamant de defence.@badfist: Urata comparatie faci, am ajuns sa comparam Glavier-ul cu Wizard-ul? Este exact ceea ce am scris mai sus (lui Vyorel). Explica-mi si mie cum vrei sa iti scada HP daca bagi potiuni una dupa alta? Mai esti si STR... bine ca nu ti-ai pus HP la 85-90% si veneai dupa si ziceai ca tie mai mult de atat nu iti scade viata. :cool2: @Lord_Bogdan: Daca tot ai SP-uri (si daca vrei) poti ridica Frozen Spear, Defence de la pamant si Fear-ul (ziceai ca mergi la Medusa iti poate fi de folos, cred ca stii si tu de ce zic asta)
Lord_Bogdan Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 @Lord_Bogdan: Daca tot ai SP-uri (si daca vrei) poti ridica Frozen Spear, Defence de la pamant si Fear-ul (ziceai ca mergi la Medusa iti poate fi de folos, cred ca stii si tu de ce zic asta)ai perfecta dreptate... si da.. o sa le ridic.. stiu ca suna aiurea dar am uitat :))
Vyorel903 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Bogdan cat ai avut de farmat si in cat timp ai farmat :>
HellCritical Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 @Vyorel903: Nu compara un caracter Chinez cu unul European. Diferenta dintre ele o fac potiunile... daca ar baga si Chinezii o potiune la 15 secunde nu cred ca l-ai tanca. Oricum, bravo pentru kill-uri.@Florin_Love: Ba da, sunt importante si acele skill-uri, mai ales cel de la pamant de defence.@badfist: Urata comparatie faci, am ajuns sa comparam Glavier-ul cu Wizard-ul? Este exact ceea ce am scris mai sus (lui Vyorel). Explica-mi si mie cum vrei sa iti scada HP daca bagi potiuni una dupa alta? Mai esti si STR... bine ca nu ti-ai pus HP la 85-90% si veneai dupa si ziceai ca tie mai mult de atat nu iti scade viata. :cool2: @Lord_Bogdan: Daca tot ai SP-uri (si daca vrei) poti ridica Frozen Spear, Defence de la pamant si Fear-ul (ziceai ca mergi la Medusa iti poate fi de folos, cred ca stii si tu de ce zic asta)Inloc sa-l critici pe Viorel gandeste-te ca e 92 si nuker ;) Daca v-ati lauda toti cam asa ar fi ceva, nu e o lauda ca o omori pe tg cand esti 30+ ... Dar cand il omori pe Demon la 92 este ceva ;)
Random Hero Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Inloc sa-l critici pe Viorel gandeste-te ca e 92 si nuker ;) Daca v-ati lauda toti cam asa ar fi ceva, nu e o lauda ca o omori pe tg cand esti 30+ ... Dar cand il omori pe Demon la 92 este ceva ;)Te poti lauda ca o omori pe Tiger Girl cand esti level 30, pentru ca intotdeauna o pandesc cei de 80-90 + :P
Mihai1993 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 fear-ul e inutil la medusa :), pana acum 1 luna jumate mergea sa-i dai fear :) acum nu mai merge.. eu am fear doar ptr pvp :)
DaddyYankee Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Inloc sa-l critici pe Viorel gandeste-te ca e 92 si nuker ;) Daca v-ati lauda toti cam asa ar fi ceva, nu e o lauda ca o omori pe tg cand esti 30+ ... Dar cand il omori pe Demon la 92 este ceva ;)Nu l-am criticat pentru kill ci pentru altceva. Chiar ma bucur ca pe unele servere se mai intampla asta (un lvl 92 sa omoare unic de 90 si nu de 20)fear-ul e inutil la medusa :), pana acum 1 luna jumate mergea sa-i dai fear :) acum nu mai merge.. eu am fear doar ptr pvp :)Are you sure? Adica.. din cate stiu eu inca merge, dar nu prinde tot timpul ceea ce e normal.
Vyorel903 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Inloc sa-l critici pe Viorel gandeste-te ca e 92 si nuker ;) Daca v-ati lauda toti cam asa ar fi ceva, nu e o lauda ca o omori pe tg cand esti 30+ ... Dar cand il omori pe Demon la 92 este ceva ;)mesk dar lam luat k la turci azi a fost iternetu in service si luau dc din 3 in 3 min toti turkii si la 30 % hp au luat dc toti din PT :))
salam30 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 cred ca asta explica si de ce au fost asa mult timp serverele populated
deLetE Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Recomandatimi si mie un joc gen cabal silkroad .. si spunetimi daca este server in romania plz.
eXorT Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ice/light/spear? cum e la pvp?... ai si garment din cate vad.GZZ....WOU union Rullz ^^ :cool2: :cool2: :cool2:
eXorT Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 la level 90-100 cam cate SP faci pe zi cu gap 9 si premium plus ?
Florin_LOVE Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 la level 90-100 cam cate SP faci pe zi cu gap 9 si premium plus ?cresti repede la 100 si vei afla pe propia piele :dance:
eXorT Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 cresti repede la 100 si vei afla pe propia piele :dance:>.> deah...mz....eu intrebasem ca sa aflu inainte ca de aflat singur oricum voi afla odata si odata :P
koila Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 la level 90-100 cam cate SP faci pe zi cu gap 9 si premium plus ?2,693,537 SP fara Premium plus si cam 3 ani jumate de jucat NON STOP Source : LINK
eXorT Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 2,693,537 SP fara Premium plus si cam 3 ani jumate de jucat NON STOP Source : LINKlol >.> koila pana la urma ai apucat sa vinzi sun swordul ala in ecsro ? [bassHunter here ^^]
koila Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 lol >.> koila pana la urma ai apucat sa vinzi sun swordul ala in ecsro ? [bassHunter here ^^]lolz da dar mia facut de 2 ori chargeback :)). dar a luato in brate pentru ca paypal-ul nu mai da bani back pentru iteme virtuale #-o oricum eu am facut livrarea.
eXorT Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 lolz da dar mia facut de 2 ori chargeback :)). dar a luato in brate pentru ca paypal-ul nu mai da bani back pentru iteme virtuale #-o oricum eu am facut livrarea.si cu cat ai dato? 3 sau 4 mil?lolz da dar mia facut de 2 ori chargeback :)). dar a luato in brate pentru ca paypal-ul nu mai da bani back pentru iteme virtuale #-o oricum eu am facut livrarea.oricum bine ca ai scapat de ea....ca sa dus de rapa rau ecsro-ul :beer:
sweet_boy_eu Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 mai are cineva prob cu sbot? eu intru cu un char fara prem , bag 15-20min si apoi B00M imi da dc >< stie cineva care e problema?? netu meu? sau faptul k sunt pe serverul .30?xD
salam30 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 cred ca netu .... nu are nici o legatura serverul 30pe ala doar te conectezi dupa te trece aleatoriu pe alte 4 sau nush cate serverede exemplu eu sunt conectat cu doua pe 37 cu doua pe 38 si unu pe 39oricum e stabila conexiunea la ei eu stau on din o inspectie in altapana acum am avut record de 80 de ore conectat si dupa ori am dat eu restartcu gap 9 nivel 99 mergand spre 100 fac 0.10 % pe ora cam 2 % pe zi
Sleya Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 1st of all....@salam ...ma loghez pe forum aici si pe forumul uniunii...ca sa mai discut cu cei cunoscuti....si pe msn/yahoo vorbesc cu prietenii dar in silk nu mai ma loghez...pentru ca sincer nu mai am timp :-??...nu pentru ca nu mai am bot....ca altii :D cum am spus probabil o sa revin in sro prin 2010 2nd ... gratz tuturor pentru reusite :)3rd...sa ma laud si eu.....lvl 83(was bower) killed Lord cu un party de 3/8...eu l-am tancat....si lvl 87(was blader gap 4) killed shaitan 1 vs 1 :PBafta tuturor .....ne mai auzim
DaddyYankee Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 si cu cat ai dato? 3 sau 4 mil?oricum bine ca ai scapat de ea....ca sa dus de rapa rau ecsro-ul :beer:Lol... caracterul BassHunter e caracterul facut de tine sau cumparat/primit/etc?PS: Merge cineva azi la Roc?