Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Dr@/<us
Posted

mah fratilor jocu e sooper.. am jucat pana dimineatza p serveru xiang..... dar dak ma bag p alt server tre sa fac alt caracter??? oricum ziua eu unu nu reusesc sa intru:((((

Posted

Dr@/<us conecteazate de mai multe ori una dupa alta si cand iti apare tabelul cu litere incearca sa scri cat mai repede si vei putea intra aicea trebe sa ai si rabdare :)

Posted

marele chef ce il am de silkroad...dar cand vad serverele alea full mereu piere tot chefu...chiar nu e o ora sa nu fie asa aglomerat pe servere??? :blink:

Posted

Daca te tin nervii..poti prinde loc pe orice server cand vrei tu.Noaptea dupa ora 2-3 , dimineata ... sigur prinzi loc din prima.Te sfatuiesc sa incerci de mai multe ori consecutiv , oricand...si ce zice spydy "incearca sa scrii cat mai repede" e FALS !!

Posted

@AngeIIo te-ai gandit mult nu....aaa...scz...stai asa...hai ma radeti ca a zis AngeIIo ceva amuzant.

btw ai idee cate warnuri s-au dat pt posturi facute doar de dragul de a posta?...sau doar cu emoticuri?

Btw cred ca ar cam trebui sa incetam toti cu spamul si sa vb strict despre silkroad

Posturile care nu au legatura cu subiectul discutat ("off-topic"), posturile "la misto", cele care nu au nimic util de spus, posturile cu exces de smilies, posturile facute doar de dragul de a creste numarul total de posturi al userului, threadurile fara rost, nu sunt incurajate si vor fi santionate de moderatori. Pastrati discutia dintr-un thread la subiectul original al acestuia, offtopicul si spamul se sanctioneaza imediat.

Pt cei care nu stiu...quote este luat de aici

P.S. Ma refer doar la cei care se abat de la subiect...inclusiv eu :D

Posted

tasica ma indoiesc ca rade cineva la comanda ta. dupa pararea mea prea le ai cu jocul si in nici un caz cu ironiile.

PS:inainte sa ceri de la altii sa inceteze cu spamul.. inceteaza tu

Posted

e adevarata treaba cu scrisu codului repede pt k eu de fiecare knd intru in joc si scriu codu repede intru si dak il scriu incet nu reusesc :)

Posted

e adevarata treaba cu scrisu codului repede pt k eu de fiecare knd intru in joc si scriu codu repede intru si dak il scriu incet nu reusesc :)

pff...LASA'NE !! Te asigur 100% ca nu conteaza cat de repede scrii codul !

Posted

explicatia mea:de obicei cand incerci sa intri in joc poate sa iti apara chestia aia :cannot connect due to server traffic sau sa iti ceara codul....deci odata ce nu iti mai zice cannot connect due to server traffic inseamna ca ai prins loc liber si deci trebuie sa il scrii repede pana nu intra altcineva....just my 2 cents

Posted

ma eu cred ca nu conteaza cat de repede scrii codul....poti sa scrii cat de repede vrei daca nu sunt locuri nu intri,,,iti apare fereasta aia in care sa bagi codul pentru ati putea da ei disconect automat ....parerea mea....

Posted

Pai asta e explicatia !! Daca e loc pe serv...poti prinde...nu conteaza cat de rpd bagi codul.

P.S Angello...ce drq ? la mine scrie "Uruchi" si la tine scrie "Ureuchi" wtf?

Posted

ceva timp in urma il chema Ureuchi. acum cateva luni. i-a schimbat numele dupa un update. am si cu uruchi pt ca l-am mai omorat recent de cateva ori :P

Posted

Defiler totusi eu zic k conteaza scrisul codului repede pt k in timpul in care incerci sa scri codu si altii inceark, k atunci knd iti apare codu sa il scri prinzi loc pe server dar dak altul il scrie inaintea ta pierzi locu si iti da cannot connect due to server traffic

Parerea mea! :D

Posted

Hi all..am revenit, apropo de logare rapida eu styu 1 trick si functioneaza: pun ID pass, apare codul ail scriu si cei care sunt atenti la detalii vor observa k in stanga monitorului jos scrie Request user....[trlalalala nu mai tin mine] asteapta sa dispara dracia aia si dupa 20 de sec dai confirm. pls try si dupa aia da-ti un replay daca a functionat,si mai este un mod de log rapid:SRObot,eu il am crackuit si il si folosesc si ma loghez din prima chiar daca e crowed doar banda sa am si is logat instant. cya

PS: sper k am fost de folos

Posted

Welcome back :) tu ai SRobot , noi nu ^^ Chiar nu ma plang de logare...inainte cand erau si Vietnamezi , etc se prindea super greu in week-end...acum prinzi daca ai rabdare si te tin nervii =))

O sa incerc chestia aia cu 20 de sec...

Posted

:D

Sper sa fie doar prima lista de boti.. :D :D

Oricum in sfarsit joymax a inceput sa baneze.S-au dus deja niste nume celebre,cel putin la mine pe server.

Posted

:D

Sper sa fie doar prima lista de boti.. :D :D

Oricum in sfarsit joymax a inceput sa baneze.S-au dus deja niste nume celebre,cel putin la mine pe server.

chiar daca m-am lasat de joc ... inca ma mai uit pe site-ul oficial ... inca nu am vazut nici un nume celebru pe lista aia .... tot boti de max lvl 30-40 .... aia mari care grinduiesc pe la lvl 70-80 nu ii baneaza nimeni ... oare pt ca si cumpara silk cu nemiluita sa isi faca +7 and so on ? :D

Posted

Nu stiu sigur..dar cred ca "dreptu" = "TheWarrior" ?

mda...sa banat acum ceva timp vreo 50 de pe troy lvl 70 , atunci cand era maxim lvl 70 si de atunci nu sa mai banat nici unu de lvl 70+

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...