salam30 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 http://img121.imageshack.us/i/sro2009092423161983.jpg/daca tot lam facut +7 :D am sal fac ful str / int si am sa ii fac si blocking 15 :D ms orcum de sfat :Pbravo baiat :cool2: :clap: dar nu stiu ce sa zic vei avea de suferit cu sp urile :( :dontknow:
#spoitoru# Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 bravo baiat :cool2: :clap: dar nu stiu ce sa zic vei avea de suferit cu sp urile :( :dontknow:momentan cresc tot cu gap 4... si sunt ff 47 glavie,light,fire cand se va gata prem voi baga prem cu 30ksp si tot asa...e servar nou si nu erau taxi ong sa farmez..de la lvl mai mare am sa cresc gapul si farmez ..e greu dar sper sa merite
Sleya Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ahile' date='Sep 24 2009, 16:57' post='4249727']LoL tocmai am aflat ca sunt in uniune cu SOulSp34r :D el e in Avalon guild xDapp a facut careva trade eventul acela organizat de rev6?Ai mei nu stiu ce au facut, o sa'i intreb :) :tiphat:So what? eu il am in lista de mess si vorbesc destul de des cu el :-?? what's the big deal?Ce imi place...toata lumea sare in sus sa dea lectii de gramatica la cei care nu vorbesc corect dar fara sa gandeasca.Poate acel cineva care nu vorbeste coerent romana nu locuieste in "R"omania(ca sa nu comenteze cineva ca scriu cu litera mica am pus "R" mare) ca sunt destule cazuri.Cine spune ca daca nu stii sa scrii sau sa vorbesti corect romana nu poti sa devii cineva? Exemplu....Primarul Vanghelie...supranumit "Primarul care este" din cauza ca nu stie sa "vorbeste romaneste"...who knows...poate si presedintele este retardat mintal si nu stim...daca stii sa te descurci nu conteaza daca stii sau nu sa vorbesti ;)And first of all...get a life and stop fighting with people from behind the monitor :)gratz spoitoru pentru scut :)Respect celor care merita :tiphat:
ghitzal02 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 So what? eu il am in lista de mess si vorbesc destul de des cu el :-?? what's the big deal?Ce imi place...toata lumea sare in sus sa dea lectii de gramatica la cei care nu vorbesc corect dar fara sa gandeasca.Poate acel cineva care nu vorbeste coerent romana nu locuieste in "R"omania(ca sa nu comenteze cineva ca scriu cu litera mica am pus "R" mare) ca sunt destule cazuri.Cine spune ca daca nu stii sa scrii sau sa vorbesti corect romana nu poti sa devii cineva? Exemplu....Primarul Vanghelie...supranumit "Primarul care este" din cauza ca nu stie sa "vorbeste romaneste"...who knows...poate si presedintele este retardat mintal si nu stim...daca stii sa te descurci nu conteaza daca stii sau nu sa vorbesti ;)And first of all...get a life and stop fighting with people from behind the monitor :)gratz spoitoru pentru scut :)Respect celor care merita :tiphat:adevarat........ sincer nu stau in Romania si nu cred ca intereseaza pe cineva asta dar ca sa afle si scorio ca uite aicia unde stau in Canada sa precizes oameni sunt de 2 ori mai retardati mintal decat romani......... dar stiu sa taca si sa se poarte frumos si sa inteleaga orice greseala si deasta sunt de mult mai bogati decat multi ati chiar dak nu stiu ce inseamana Europa(MULTI DINTRE CANADIENI)
djcris Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 http://img121.imageshack.us/i/sro2009092423161983.jpg/daca tot lam facut +7 :D am sal fac ful str / int si am sa ii fac si blocking 15 :D ms orcum de sfat :POricum ai avut tupeu ... fara luck stone si fara immortal sa-i dai +7 .... esti tare . :beer:
koila Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Sweet_Muschi a , avut C*itze si a dat +15, si boom a iesit :)). Voi aveti?
HellCritical Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Sweet_Muschi a , avut C*itze si a dat +15, si boom a iesit :)). Voi aveti?Doamne... Trebuie sa fii drogat ca sa faci asta :D Nu cred ca era treaz ca a incercat :D :tiphat:
koila Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 (edited) bravo, mai am si eu cam 15% si fac 100 :) dupa care sa vad daca ma fac FF fara farming cu gap9, il urasc la hight level. Edited September 25, 2009 by koila
Sleya Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Gratz pentru lvl 100 :P si go go koila....spor la farming baieti :)and.....here is the guyhttp://img225.imageshack.us/i/lol15.jpg/
HellCritical Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Hai da-o-n plm de treaba ma!!! Cum am spus si mai devreme, era drogat cand a incercat!!! :tiphat:
>.>iPwnN44ps<.< Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 @ Sleya - THX 4 pic bro ^_^ . +15 <_< ... Balls of platinum ?
TzuYoshi Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 @ Sleya - THX 4 pic bro ^_^ . +15 <_< ... Balls of platinum ?indifference ?! ^_^
Scorio Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 totusi ... +15........... daca ii da +16 e idiot. sincer acum....impresionant :) ce crt da ala ? :)))))))
TzuYoshi Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 totusi ... +15........... daca ii da +16 e idiot. sincer acum....impresionant :) ce crt da ala ? :)))))))Singurul motiv pentru care ar fi idiot este acela ca ar pierde o gramada de bani. In rest, sa ii dea si +25. Daca omul isi traieste viata, se pisa pe el de joc.Meanwhile, listen to Jason Mraz - I`m yours in timp ce aprinzi "tigara" si o sa vedeti cum a facut +15. xD
koila Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 vorba lui TzuYoshi poate sai dea si 25 dar in primul rand e arma de colectie si mai ales ca e si sun no account bound.
Sleya Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 totusi ... +15........... daca ii da +16 e idiot. sincer acum....impresionant :) ce crt da ala ? :)))))))daca ii da +16....ceea ce sunt sigur ca o sa faca....are tot respectul meu :tiphat: chiar daca ii iese chiar daca ii da fail....nu risti nu castigianyways o arma ca aia....valoreaza ...hmm....1-2 k euro? :-?
djcris Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Gratz pentru lvl 100 :P si go go koila....spor la farming baieti :)and.....here is the guyhttp://img225.imageshack.us/i/lol15.jpg/Acum are arma de level 120 .... ar fi pacat sa o strice. Si asa are o valoare (si in joc si in $) imensa.Sper sa o lase de +15. Are sanse foarte foarte mici sa o faca de +16 (doar in cazul in care stie vreo smecherie si atunci o vom vedea poate de +25) :>
cri2032 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Deidaraa NU ai gap 9 Omg +15 no more Plantium BallDiamonds BallsSry for this : S*ot esti free?
Kiidu Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Deidaraa NU ai gap 9 Omg +15 no more Plantium BallDiamonds BallsSry for this : S*ot esti free?buna asta :)) lol.. de ce mi se pare mie ca e putin dubios cum ii iese alchimia.. daca o face +16 e deja clar ..gz badfist pt 100 btw :D lvl up 96
TzuYoshi Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 buna asta :)) lol.. de ce mi se pare mie ca e putin dubios cum ii iese alchimia.. daca o face +16 e deja clar ..gz badfist pt 100 btw :D lvl up 96Packet sender / packet editor imo.Daca te duce capu` destul de mult incat sa iti dai seama care este packet`ul pe care trebuie sa il trimiti inapoi spre server, iti faci +255.O sa iti zic in mare cum sta treaba.Intrii in packet sender, te duci undeva unde nu este lume mai deloc, unde nu sunt mobi, unde nu este nimic pentru a nu primi packets eronate.Apesi Y, bagi item`ul, pui elixir si lucky powder si dai fuse.-Iese +1.Intrii in packet editor si gasesti packet`ul de +1.Il trimiti spre server *cu probabilitate de reusita 100%* (pentru ca doar ce a iesit +1)-Iese +2-Repeti procedeul cat vrei.Acum, problema nu este cum faci. Problema este packet`ul. P.SDaca incercati si va iese, astept un pm cu packet`ul corect. :lol:
pantera92 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 cine joaca pe servaru Gaia si am poate asuta si pe mine la lvl/gold?
Kiidu Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 hah :) mas apuca.. am gasit si un programel care te ajuta sa iti dai seama de packete :P weeman rocks xD
TzuYoshi Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 hah :) mas apuca.. am gasit si un programel care te ajuta sa iti dai seama de packete :P weeman rocks xDDaca nu ai premium, nu incerca. Fiecare pachet gresit pe care il trimiti spre server, iti va da disconnect. xD
Vyorel903 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Salutare!!! Gz la toti pt lvl pt + pt ....:-?? Gz ;)) :tiphat: